HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#1081 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 21. 11:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 11:31

Fater. Nem lesz valami ilyen szavazós cucc fölrakva? Votemap-ra gondolok, mert az emberek nagyon nem szeretik azt a scout pályát ahol középen a vizesárok van, és olyankor kiürül a server csomószor. (Én mondjuk szeretem).

;)

Én sem szeretem mert túl sötét. Szavazó cucc lassan lesz, meg lesznek hangok is. A server nem az enyém hanem egy nagyon régi barátomé, de majd közbenjárok.

#1082 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 11:45

Tényleg, mostanában van valakire panasz? Szóljál már légyszi mert ritkán tudok felmenni (vizsgaidőszak van). Majd consoleból kivágom őket.  :)

#1083 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 12:02

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 11:45

Tényleg, mostanában van valakire panasz? Szóljál már légyszi mert ritkán tudok felmenni (vizsgaidőszak van). Majd consoleból kivágom őket.  :)

Nem, mindenki normális :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1084 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 13:02

csak én nem tudok sose felmenni az xdk-ra :(
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#1085 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 13:05

Idézet: Foley - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 10:02

Az FF az Friendly Fire. Azaz nem lehet csapattársat lőni. Ez első hangzásra jónak tűnik, csak ha bejön egy csíter (akit ugye az ellenfél nem tud lelőni mert csíter) és nincs admin akkor az gyorsan kiüríti a servert. Én a csítekről nem tudok mit mondani mert még sosem használtam. Még kipróbálás szinten sem. Mindíg a szenvedő félként éltem meg. A WH az Wall Hack. Valami olyasmi hogy átlát a falakon és látja az emberek elhelyezkedését (ez nem tudom hogy nézhet ki).

A war az klánok között szokott lezajlani. Tehát ha alapítasz egy klánt (barátokkal pl.) akkor kihívhattok más klánokat warozni. A klántagok általában jelzik valahogy az összetartozást (pl. megegyező előtag a nevükben) és általában öt főből állnak. Lehet több is de warozni öt az öt ellen szokás. Ez úgy zajlik hogy bementek egy 10 vagy fős serverre és ott gyepáljátok egymást. Korrekt esetben warra bérelnek egy war servert (itt megjegyzem hogyha kell valakinek az írjon PÜ-t) ahol van admin is (gyk. bíró) és van HLTV is. HLTV segítségével be tudnak csatlakozni mások is de csak nézőnek.
A war egy pályán zajlik 15 körön keresztül. Ezután térfél csere (értsd: ha eddíg ct-k voltatok akkor most t-k lesztek) és újabb 15 kör. A végeredményt a győztes körök száma adja (tehát volt 30 kör, ha 16-ot nyertetek összesen akkor ti nyertetek).

ahham vágom én ezeket hogy frendly fire csak hogy ff, úgy nem megy :D
ahham, és mivan ha nincs klánom, az ciki :p (csak vicc volt :D )
nem hiszem hogy valaha is tag szeretnék lenni, inkább magányos harrcosként nyomom :p
Mire jó ha valaki csíter?
szerintem, inkább legyek tisztán bajnok mint csalóként. (értem ezt olimpikonokra is)

Gondolkodtál ma már?

#1086 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 13:18

Közérdekű felhívás! :)

Aki összefut bármelyik magyar szerveren csalóval, vegyen róla demot és demofelvétel közben írjon a konzolba status parancsot (ez tartalmazza a szerveren játszó játékosok azonosítóját, hagyományos nevén SteamID). Majd mikor úgy érzi, hogy a demon elegendő bizonyíték van arról, hogy az illető csal, állítsa le a felvételt, csomagolja be, és küldje el e-mailben például nekem.

Ezt a demot egy soktagú társulat elbírálja és ha az illető minden kétséget kizáróan csalt, akkor felkerül egy banlistára.
Ezután, ha olyan szerverre mész, ahol ez a banlista "fut" akkor megkímélheted magad jónéhány csalótól.

Kis support a hozzá nem értőknek/konzolparancsok:

demofelvétel indítása - record demonév  -> /Steam/SteamApps/account/counter-strike/cstrike/ könyvtárba menti a demot (demonév.dem).
demofelvétel leállítása - stop
SteamID-k kiíratása konzolba - status

#1087 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 13:28

értettem :Đ

Gondolkodtál ma már?

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 01. 21. 15:14

A lamas-on 9999 a max rate? Ezt eddig nem tudtam. 20000-et írok és annyit is jelez vissza...
Valami normális szervert mondjatok már! Utálom mikor a németekkel kell játszanom, de végülis jó érzés lelőni őket :Đ
FOP nem üzemeltet már szervert? 1.5-ben oda is jártam.
Leg menőbb cheat a WH, van róla egy videóm, nagyon komoly, hogy látja a falon túli embereket. Szánalmas, aki ilyent használ.
Hallottam valami nuclear explosive cheatről ami azt csinálja, hogy veszel mondjuk egy Colt-ot és amikor töltényt veszel hozzá, akkor nem töltényt kapsz, hanem +30 Coltot, tehát 30x többet sebzel... No comment.
Aimbot-ot is használják, vannak akik nagyon belejöttek és alig lehet észrevenni, de bizonyos helyzetekben észrevenni.
Számomra a legbosszantóbb még mindig a Ratehax, mert mikor awp-vel 2hit 83 az már nagyon gyanús! A legdúrvább az Tmp 17hits 103damage 1m-ről és fejbe...

#1089 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 15:21

Idézet: diegho - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 14:14

A lamas-on 9999 a max rate? Ezt eddig nem tudtam. 20000-et írok és annyit is jelez vissza...
Valami normális szervert mondjatok már! Utálom mikor a németekkel kell játszanom, de végülis jó érzés lelőni őket :Đ
FOP nem üzemeltet már szervert? 1.5-ben oda is jártam.
Leg menőbb cheat a WH, van róla egy videóm, nagyon komoly, hogy látja a falon túli embereket. Szánalmas, aki ilyent használ.
Hallottam valami nuclear explosive cheatről ami azt csinálja, hogy veszel mondjuk egy Colt-ot és amikor töltényt veszel hozzá, akkor nem töltényt kapsz, hanem +30 Coltot, tehát 30x többet sebzel... No comment.
Aimbot-ot is használják, vannak akik nagyon belejöttek és alig lehet észrevenni, de bizonyos helyzetekben észrevenni.
Számomra a legbosszantóbb még mindig a Ratehax, mert mikor awp-vel 2hit 83 az már nagyon gyanús! A legdúrvább az Tmp 17hits 103damage 1m-ről és fejbe...

tedd fel az ASE-t és akkor kijelőlöd a közép eu régiót majd ott a magyart és megjelennek a magyar serverek :D
bár lehet ezt, sőőőt biztos ezt vágod te is :D

Gondolkodtál ma már?

Elküldve: 2005. 01. 21. 15:52

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 15:21

tedd fel az ASE-t és akkor kijelőlöd a közép eu régiót majd ott a magyart és megjelennek a magyar serverek :D
bár lehet ezt, sőőőt biztos ezt vágod te is :D

már feltettem egyszer, de most nincs fent, majd meglátom, ha lesz időm felteszem.

#1091 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 20:35

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 11:31

Fater. Nem lesz valami ilyen szavazós cucc fölrakva? Votemap-ra gondolok, mert az emberek nagyon nem szeretik azt a scout pályát ahol középen a vizesárok van, és olyankor kiürül a server csomószor. (Én mondjuk szeretem).

Egyenlőre nem lesz adminmod, talán jövő héten (dolgozik a barátom és nincs ideje). De kiveszi a mapot.

#1092 Felhasználó inaktív   [FREE]z 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 25. 13:54

Szaisztok!
Van egy elég lama kérdésem:
van egy ati 9600 pro ue tipusú vga kártyám és sehogy nem tudom elérni
hogy 100fps em legyen mi a tendő
pls help

(most 50 körüli az fps em )
tettem fel minden féle drivereket
cs be beírtam a fps_max 99 parancsot
stb

mit tegyek???

#1093 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 25. 14:53

talan vsync off, felbontást lejjebb venni, normélis videokártya drivert hasznalni, stb.
9600pro-val nekem stabil 100am volt, kivéve ha sok füst volt természetesen.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1094 Felhasználó inaktív   Lance 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 08:25

Hi!
Nekem is lenne egy lama kérdésem. Counter-Strike:Condition Zeroval lehet 1.6-os szerveren játszani?

#1095 Felhasználó inaktív   banjo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 26. 09:21

Sziasztok! Totál kezdő vagyok CS ügyben, és szeretném megkérdezni tőletek, hogy hol találok olyan magyar honlapot, ahol mindent megtudhatnék az alapoktól kiindulva? Köszönöm a segítségeteket!

#1096 Felhasználó inaktív   dr.PAra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 11:23

Idézet: banjo - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 9:21

Sziasztok! Totál kezdő vagyok CS ügyben, és szeretném megkérdezni tőletek, hogy hol találok olyan magyar honlapot, ahol mindent megtudhatnék az alapoktól kiindulva? Köszönöm a segítségeteket!

CS HU...  :)

#1097 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 19:15

nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a steam-ből lekérdezni a titkos választ?
ugyanis beütött a gáz:

megvan a cd-key, megvan a loginnév, meg is kapom a verification code-ot, csak az a problem hogy nem tudom már mit adtam meg secret question-re.

szal itt állok az origi cuccal, oszt megdöglik a steam.... :(
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#1098 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 21:03

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 18:15

nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a steam-ből lekérdezni a titkos választ?
ugyanis beütött a gáz:

megvan a cd-key, megvan a loginnév, meg is kapom a verification code-ot, csak az a problem hogy nem tudom már mit adtam meg secret question-re.

szal itt állok az origi cuccal, oszt megdöglik a steam.... :(

volt tikos válasz??? banyek,...azt én sem tudom....Jessszuuuum pepi!!!!! :( :( :(

Gondolkodtál ma már?

#1099 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 00:11

miaz hogy /rank?? sokan írnak ilyet a közösbe, de mit jelent? hogy kell??
azt gondolom valmai rangsor, de mi, ki hogy, mivel, hogyan? :D

Gondolkodtál ma már?

Elküldve: 2005. 01. 31. 04:30

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. jan. 31., hétfő - 0:11

miaz hogy /rank?? sokan írnak ilyet a közösbe, de mit jelent? hogy kell??
azt gondolom valmai rangsor, de mi, ki hogy, mivel, hogyan? :D

/rank hogy ha az adott szerveren nyílván van tartva ki mennyit ölt/halt/lőtt/fejbe... akkor van egy rangsor és kiírja hogy éppen hányadik vagy ha beírod.

/top15 a szerver legbrutálisabb - ez sok esetben = legjobb csíteket használó - 15 emberét írja ki

nextmap  - gondolom nem kell részletezni

timeleft - ezt se ugye?

thetime - aktuális idő

/statsme - ha van a szerveren erre lehetőség akkor az éppen aktuális statisztikádat írja ki részletesen

van még valami?

Sajnos elég sok a csíter, főleg a wh nagyon népszerü, még war-ra is van pofájuk wh-val jönni  :reklamacio:
Szánalmas banda játszik manapság CS-t. Egyszer volt alkalmam egy szép aim+wh+sebzésnövelő kombóval emberrel találkoznom a LAMAs valamelyik szerverén, hát nem semmi mondhatom. Megállt 1 helyben Infernon az ablak alatt 4 irányból löttük mi terrorok és mindenki meghalt olyan 10mp alatt :Đ köv körben előrerohantam meghalni mondom megnézem ezt az ő szemszégögéből, hát nem semmi élmény volt látni ahogy az aim rángatja az egeret  :cool:
Nagyon lesajnálom az ilyeneket.
De ez még nem is zavarna, de hogy war-ra is wh-val jönnek... az már szánalom a köbön. Mikor szólunk, hogy ácsi-bácsi ez erősen wh gyanús akkor meg nekik áll feljebb és átlép a csapattársam az ő oldalukra hogy jó lenne kikapcsolni, mit hallani a voice chatben? Egyik szidja a másikat hogy minek wh-zik a másik meg mondja mert miért ne... erre meg akarja magyarázni a 3. hogy azért tudják hova megyünk mert egyikük mindig előreszalad megnézni...  No comment...
Ja és persze az is nagyon dúrva, hogy war első pályán full egálban voltunk - dust2 - és ment a HLTV, 2. pályán már nem volt HLTV - inferno - pályakezdés előtt ellenfél csapatból 2 ember is 2 perc szünetet kért és laza 20-4 -re kaptunk ki az álltalunk megjelölt pályán és ha ballra mentünk ott vártak ránk, ha jobbra akkor ott, ha középen akkor meg ott... nagyon érdekes nemde?

Konklúzió! Minden WAR-ra HLTV és bannoltatni az ilyeneket örökre a szerverekről!

Aki csítert talál lépjen ki spectatorba demót felvenni a csíter nézetéből, console-ba status aztán print screen ezt elmenteni a gépre és ezt elküldeni az illetékes adminoknak!

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.