idézet:
Ezt írta Mac_29:
Na úgy néz ki, hogy a civilizáció vivmányai ha megkésve bár, de elérnek hozzánk is. Lehet, hogy nemsokára ADSL kapcsolatom lesz, és akkor hétvégén is fogok netezni és nem csak a melóhelyemen lesz net...![]()
Valaki cs-zik ADSL-ről? Ha igen akkor írhatna róla, hogy milyen a kapcsolat. Mennyi a ping? Laggol-e stb.?
[ 2003. február 08.: Mac_29 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nekem kedden kötik az ADSL-t![]()
![]()
Végre nem lesz alapbol 30 a chokeom, és emeberi idöpontban is tudok majd játszani, nem csak igy éjfél után
C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2003. 02. 08. 04:10
Elküldve: 2003. 02. 08. 10:00
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Rólad készült a demo a cshu-n?![]()
Elég kemény dolog volt...[/quote]
Nem rólam készült a videó
Egyáltalán nem volt kemény dolog, csak a cshu-s hírben elfelejtették megemlíteni az előzményeket... Ti csak annyit tudtok, hogy egy csúnya adminbácsi valakivel csúnyán elbánt. De hogy miért tette az admin amit tett, azt már elfelejtette beleírni a "kedves" cikkbeküldő.
Patkányokkal máshogy nem nagyon lehet...
Mondjuk azóta teljesen visszaszorultak az ilyen túlkapásnak tűnő dolgok a szerveren.
Elküldve: 2003. 02. 08. 10:06
idézet:
Ezt írta t3l4l:
lol..de jól mondtam nem?![]()
Csak tudja mire számitson ha kikkel[/quote]
Kick téma: a mi szerverünk úgy van belőve, hogy van x számú adminslot. Viszont elg nagy taglétszámúak a klánok, ezért betelnek ezek. Ha betelnek és admin jön be, akkkor van egy autokick. A szenvedő fél nagy nehezen visszakapaszkodik, és elkezd fröcsögni, anyázni az adminokat. Persze megmagyarázni neki nem lehet, hogy nem szándékos kick volt.
Tehát ha repülsz, akkor nem biztos, hogy csak az adminok gecik, és jódololgukban nem tudnak mit csinálni és ezért erőtfitogtatnak.
Elöbb törném el a kezed, minthogy kidobálnád a gépemet![]()
![]()
Elküldve: 2003. 02. 08. 11:22
Server Info: 60 - [NWO] public server - 195.70.46.103:27015 - cstrike
Ez egy nagyon jó szerver, nekem nem szokott laggolni.
Mellékesen itt szoktam lámulni is
Ez egy nagyon jó szerver, nekem nem szokott laggolni.
Mellékesen itt szoktam lámulni is
Elküldve: 2003. 02. 09. 20:51
idézet:
Ezt írta Rudi:
Kick téma: a mi szerverünk úgy van belőve, hogy van x számú adminslot. Viszont elg nagy taglétszámúak a klánok, ezért betelnek ezek. Ha betelnek és admin jön be, akkkor van egy autokick. A szenvedő fél nagy nehezen visszakapaszkodik, és elkezd fröcsögni, anyázni az adminokat. Persze megmagyarázni neki nem lehet, hogy nem szándékos kick volt.
Tehát ha repülsz, akkor nem biztos, hogy csak az adminok gecik, és jódololgukban nem tudnak mit csinálni és ezért erőtfitogtatnak.
Elöbb törném el a kezed, minthogy kidobálnád a gépemet![]()
[/quote]
Autokikk is gyökérség..ha megvan a meghatározott admin slot akkor ne tudjon belépni egy player..ha pedig tele van az admin slot akkor hihetetlen de játszon máshol a srác..nálam kb 10-20 server mindig 0/xx-en van..
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2003. 02. 09. 21:35
idézet:
Ezt írta t3l4l:
Autokikk is gyökérség..ha megvan a meghatározott admin slot akkor ne tudjon belépni egy player..ha pedig tele van az admin slot akkor hihetetlen de játszon máshol a srác..nálam kb 10-20 server mindig 0/xx-en van..[/quote]
Mashoool???![]()
![]()
Azert a sajat szerverunkon hadd jatszunk mar amikor szeretnenk?
Szerintem az autokick a legetikusabb dolog, ping alapjan megy, es nem pofara rugunk senkit.
Amugy jo lenne egy HW-SW wart nyomatni megint, szerintem lenne szerver is, bar ha nowonosak az emberek akkor NOWON szerveren kene tolni.
En Rudi /Cyrus/ komammal a HW szekcioban foglalnek helyet, innen osztanank a fejeseket. Ha esetleg p4 es kolega allna ellenunk az 3x annyi fejesre szamoljon mint a tobbiek.![]()
100%
Elküldve: 2003. 02. 09. 22:18
lol:P
Enis benne lennek egy warban..
SexGepeseket nemsimerem annyira..
Szerver nem nyerte meg a teccesem, de csak azert nem mert kb 30 percig toltotte le az idiota szovegeket..
Szervert tudok szerezni
Udv, [MP3H]Kero
Enis benne lennek egy warban..
SexGepeseket nemsimerem annyira..
Szerver nem nyerte meg a teccesem, de csak azert nem mert kb 30 percig toltotte le az idiota szovegeket..
Szervert tudok szerezni
Udv, [MP3H]Kero
FUTURE walks
Elküldve: 2003. 02. 09. 23:26
na
szervert tuc?akkor csak egyeztetni kellene..nowonosak ugyis rengetegen vagyunk inkább legyen csak wonos szerver az mp3 meg tökéletes sztem.
szervert tuc?akkor csak egyeztetni kellene..nowonosak ugyis rengetegen vagyunk inkább legyen csak wonos szerver az mp3 meg tökéletes sztem.
Elküldve: 2003. 02. 10. 03:08
En meg mindig csak ennel a kerdesnel tartok:
ha veszek Half-Life: Blue Shift-et kapok CD-kulcsot, vagy meg kell vennem a teljes jatekot?
Elküldve: 2003. 02. 10. 19:49
idézet:
Ezt írta atombunker:
En meg mindig csak ennel a kerdesnel tartok:ha veszek Half-Life: Blue Shift-et kapok CD-kulcsot, vagy meg kell vennem a teljes jatekot?[/quote]
Kapsz, de ha beruházol egy Generation Pack-re akkor többet is, mert ahány teljes verziójú játék van benne annyi kulcs üti a markodat. Pl. HL, CS, Opposing force( remélem jól írtam), Blue Shift...stb.
idézet:
Ezt írta Rudi:
Egyáltalán nem volt kemény dolog, csak a cshu-s hírben elfelejtették megemlíteni az előzményeket... Ti csak annyit tudtok, hogy egy csúnya adminbácsi valakivel csúnyán elbánt. De hogy miért tette az admin amit tett, azt már elfelejtette beleírni a "kedves" cikkbeküldő.
[/quote]
Hát...én amikor még mega kezdő voltam játszottam egy szerveren ahol jött velem szembe a tag lőni akartam erre guggoltam.Azt hittem, hogy valami ügyes csalás, de lehet, hogy admin pajtás szórakozott akkor is. Amire ki akarok lyukadni az az, hogy ez nem megoldás, bármit csinált is a pali. Ha anyázik figyelmeztetni kell ha nem hagyja abba akkor kick. Visszajön folytatja akkor ban. Legalábbis én így csinálnám. Ez a játszon, de mégse szitu csak elmérgesíti a helyzetet.
idézet:
Ezt írta Rudi:
Patkányokkal máshogy nem nagyon lehet...
[/quote]
:(Ezért lett volna egyszerűbb egy kick. Ráadásúl az admin olyan szövegeket eresztett meg, hogy biztos nem mellé állna a "nagyérdemű". Aki sárral dobálózik az maga is saras lesz.![]()
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)
Elküldve: 2003. 02. 11. 00:22
no comment..
Alig várom
Elküldve: 2003. 02. 11. 00:52
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Kapsz, de ha beruházol egy Generation Pack-re akkor többet is, mert ahány teljes verziójú játék van benne annyi kulcs üti a markodat. Pl. HL, CS, Opposing force( remélem jól írtam), Blue Shift...stb. [/quote]
De tudok majd jatszani a Blue Shiftes cd-kulccsal cs-t? Mer az csak $8.99 + shipping. A masik meg nem tom mennyi. Es egyebkent is, nem WON-os szerveren tudok jatszani. De hat kell egy kis valtozatossag. Meg persze a WON-os szerveren altalaban vannak.![]()
Elküldve: 2003. 02. 11. 10:54
idézet:
Ezt írta t3l4l:
no comment..
Alig várom[/quote]
Én is várom, de azért nem anyira mint a kondisön zérot![]()
Elküldve: 2003. 02. 11. 16:53
Mivel nem lesz multija, a grafika viszont nem fog akkorát ütni, én már jobban várom Raven Shieldet...
[ 2003. február 11.: AirAction szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. február 11.: AirAction szerkesztette a hozzászólást ]
alairas heje occazer kiado reklamcelokra.
Elküldve: 2003. 02. 11. 17:10
idézet:
Ezt írta AirAction:
Mivel nem lesz multija, a grafika viszont nem fog akkorát ütni, én már jobban várom Raven Shieldet...
[ 2003. február 11.: AirAction szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
A grafika nem igazán érdekel, a cs-t sem azrét szeretjük.
Nem baj, hogy nincs multi, arra ott a CS, meg a Dio2, nekem mostmár valami jo kis single játék kéne, bár most el vagyok a HL-el.
Elküldve: 2003. 02. 11. 19:25
idézet:
Ezt írta [L]:
A grafika nem igazán érdekel, a cs-t sem azrét szeretjük.
Nem baj, hogy nincs multi, arra ott a CS, meg a Dio2, nekem mostmár valami jo kis single játék kéne, bár most el vagyok a HL-el.[/quote]
Nekem pl fontos hogy ne kocka fejü emberek szaladgáljanak a képernyönmeg 256-os texturák földön falon...
LEgalábbis a Raven shieldhez hasonlitva ezt látja az ember..nem is beszélve az RS 52 vagy mennyi fegyveréröl..
Bele kellene huzni CS 2.0-ba már..jaj de soká lesz istenem![]()
Elküldve: 2003. 02. 11. 19:28
naaa...HL 2 Engine rulz
Elküldve: 2003. 02. 11. 19:32
idézet:
Ezt írta AirAction:
a grafika viszont nem fog akkorát ütni, én már jobban várom Raven Shieldet...[/quote]
Grafika nem fog akkorát ütni???
Losz4r sima HL texek + skinek 99-be még talán mondhatnánk nem lesz rossz a grafikája..Engem személy szerint qvara nem izgat a CZ.
ugyhogy shit and pull down..
Elküldve: 2003. 02. 11. 22:49
idézet:
Ezt írta t3l4l:
Grafika nem fog akkorát ütni???
Losz4r sima HL texek + skinek 99-be még talán mondhatnánk nem lesz rossz a grafikája..Engem személy szerint qvara nem izgat a CZ.
ugyhogy shit and pull down..[/quote]
Valószínüleg a következő játék amit jogtisztán megveszek a cz lesz(3.)![]()
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)
Elküldve: 2003. 02. 11. 23:11
idézet:
Ezt írta Mac_29:
Valószínüleg a következő játék amit jogtisztán megveszek a cz lesz(3.)[/quote]
Én meg jogtisztán online leveszem
Gec1 se fog adni érte 10rugot hogy singlebe túrjam a 256os texeket
pfff

Súgó
A téma zárva.