HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#81 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 02. 03. 19:03

Hát az igaz, hogy egyszer kétszer nekem is kijött úgy a lépés, hogyha nem én csinálom bizony lecsítereztem volna a tagot! :D Volt egyszer, hogy túlerőben voltunk az aztec-on ct-ként. Én mondtam a sracoknak, hogyha halok átmegyek. Elkezdtem mint az örült átrusholni a hidon , hogy biztos agyon löjjenek erre nyomtam 3 fejest meg két normálisat és túléltem a kört... :) Utána valaki más már átállt én meg folytattam és elég komoly stattal hagytam abba a pályát.
Mondjuk egy két megmozdulásból elég nehéz megmondani, hogy csíter vagy sem. Standard kemp helyeket ha tudja valaki akkor a falon keresztűl is tud ölni anélkül, hogy átlátna rajtuk. Mondjuk a sok reflex fejes egy "picit" gyanus.
Skull sráccal én is találkoztam már, de nem hittem volna, hogy csiter. A mozgása alapján profinak itéltem meg..., de csak egy köcsög kis csiter. Mennyire utálom azt az állatfajtát azt el nem tudom mondani.
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)

#82 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 05. 21:44

idézet:
Ezt írta Mac_29:
de csak egy köcsög kis csiter. Mennyire utálom azt az állatfajtát azt el nem tudom mondani.[/quote]

Na igen...nekem az ilyen metsektől(meg pár hwsw tag-tól :D) jön meg a kedvem életben is gyilkolászni...közelben lenne sörétessel tutira megetetném :)
Mert tudjátok...Csé öl, butít :D
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#83 Felhasználó inaktív   KaLeun 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 05. 22:21

Hát sajna a CS kimaradt az életemből, főleg a konfigom miatt.
Tök hülye vagyok hozzá de a Half-Life alap elég vagy van vmilyen update amire mehet a cs. Plusz ezt hol lehet online megrendelni Mo.-on.

#84 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 05. 22:34

[url="http://"http://counter-strike.net"]Counter-strike honlapja[/url].
Itt fentvan minden ami kell...a legújabb HL patch(1.1.10 vag hasonló, lényeg a legújabb.) meg a legújabb Csé is.(1.5-1.6béta talán).
A erős konfig meg nemkell neki túlzottan...én mér régebben nyomtam 500as P3 alól Gf3-ommal is...még gyengébbel is de jól futott.

#85 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 00:01

idézet:
Ezt írta Soriak---Aki régen Boba volt:
[url="http://"http://counter-strike.net"]Counter-strike honlapja[/url].
Itt fentvan minden ami kell...a legújabb HL patch(1.1.10 vag hasonló, lényeg a legújabb.) meg a legújabb Csé is.(1.5-1.6béta talán).
A erős konfig meg nemkell neki túlzottan...én mér régebben nyomtam 500as P3 alól Gf3-ommal is...még gyengébbel is de jól futott.
[/quote]

Ha jól emlékezem akkor a gépigénye a Half-life-nek p200-as volt egy 3d-s kártyával. :) Nálam egy celeron366-on Voodoo3 2000-essel vígan ment. Főleg az új driverekkel. Ja, lehet, hogy még 32 mb memória is kellett neki. :cool: Van már egy-két pálya ami azért zabálja rendesen a gépet, de az alap mapok azok általában nem. Nem sok olyan játék van amivel még ennyi ember játszik és ilyen kicsi a gépigénye. Talán a tetris vagy az aknakereső. :D
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)

#86 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 00:15

idézet:
Ezt írta Mac_29:

Ha jól emlékezem akkor a gépigénye a Half-life-nek p200-as volt egy 3d-s kártyával. :) Nálam egy celeron366-on Voodoo3 2000-essel vígan ment. Főleg az új driverekkel. Ja, lehet, hogy még 32 mb memória is kellett neki. :cool: Van már egy-két pálya ami azért zabálja rendesen a gépet, de az alap mapok azok általában nem. Nem sok olyan játék van amivel még ennyi ember játszik és ilyen kicsi a gépigénye. Talán a tetris vagy az aknakereső. :D
[/quote]
Azért ehhez is ker hw rendesen ha felvan véve mondjuk 1152be+ -3LoD + 8xAF..+15 player :D
AA-ról meg már nem is beszélek de mondjuk az fölös.
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#87 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 00:26

idézet:
Ezt írta t3l4l:

Azért ehhez is ker hw rendesen ha felvan véve mondjuk 1152be+ -3LoD + 8xAF..+15 player :D
[/quote]

Bazze.... :) 800*600-ban már bőven játszható. Én a melóhelyemről egy időben NT alatt nyomtam szoftveresen 800*600-ban. :) Igaz egy p3 1Ghz 256rammal, de akkor is szoftveresen baromi ronda. :)

#88 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 03:46

idézet:
Ezt írta Mac_29:

Bazze.... :) 800*600-ban már bőven játszható. Én a melóhelyemről egy időben NT alatt nyomtam szoftveresen 800*600-ban. :) Igaz egy p3 1Ghz 256rammal, de akkor is szoftveresen baromi ronda. :)
[/quote]
Pfff..ugy érdekes a távolba célzás..legalábbis nekem az lenne :D
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#89 Felhasználó inaktív   HengR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 13:08

Sziasztok!

Látom jó páran cszünk itt a hwswn is. Nekem is felmegy a pumpám ha összeakadok egy cheatgyanús emberrel, de én szinte soha nem csiterezek, mert előfordult már hogy az általam gondoltaban és sok más játékostársam által szóban is csiterezett noname emberke átírta a nevét egy olyan nevére akinek már bőven belefér az ilyen stat.

Ami a csitelésnél sokkal jobban izgat engem az az, hogy hogyan lehet az awm-el olyan "gyorstöltést" :) -lama vagyok- csinálni. Biztosan tudjátok mire gondolok: lő-pisztolyra vált-lő. Nem hiszem, hogy eközben nyomkodják a fegyverváltó gombokat. Ha valaki tudja árulja már el nekem. [L] mi játszottunk már egymás ellen párszor nem? (henger)

#90 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 15:03

idézet:
Ezt írta t3l4l:

[/quote]

Akkor azt mondom: P3-500 + Gf3 1600*1200 4af-el multyban átlagban 40 fps...nem a legjobb de én az 1600*1200ról inkább nem mondok le mert hatalmas előny a nagy felbontás célzáskor.

#91 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 15:46

idézet:
Ezt írta HengR:
Sziasztok!

...
Ami a csitelésnél sokkal jobban izgat engem az az, hogy hogyan lehet az awm-el olyan "gyorstöltést" :) -lama vagyok- csinálni. Biztosan tudjátok mire gondolok: lő-pisztolyra vált-lő. Nem hiszem, hogy eközben nyomkodják a fegyverváltó gombokat. Ha valaki tudja árulja már el nekem. [L] mi játszottunk már egymás ellen párszor nem? (henger)
[/quote]

Ez kérlek alássan úgy működik, hogy az illető teszem azt WASD gombokon játszik és felette az 1,2,3,4,5 gombokkal vált fegyvert. Namost ha a hud_fastswitch 1 akkor azonnal fegyvert vált, vagyis igenis nyomkodja a fegyverváltó gombokat. Nyilakon játszva ez nehezen bár, de kivitelezhető.

#92 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 18:39

idézet:

Akkor azt mondom: P3-500 + Gf3 1600*1200 4af-el multyban átlagban 40 fps...nem a legjobb de én az 1600*1200ról inkább nem mondok le mert hatalmas előny a nagy felbontás célzáskor.
[/quote]
hm..érdekes viszont szerintem pont ugyan annyi elöny a 100 fps a 40-eddel szemben mint a 1600x1200 az 1280-al szembe..
:)
Ugy lenne jo ha 1600x1200 és mindig 100 :)
De szerintem lemegy neked szépen az fps egy aztecon 1xre 10 embernél és a csatorna felett pont..na meg még 1-2 smoke :)

#93 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 18:42

idézet:
Ezt írta t3l4l:

hm..érdekes viszont szerintem pont ugyan annyi elöny a 100 fps a 40-eddel szemben mint a 1600x1200 az 1280-al szembe..
:)
Ugy lenne jo ha 1600x1200 és mindig 100 :)
De szerintem lemegy neked szépen az fps egy aztecon 1xre 10 embernél és a csatorna felett pont..na meg még 1-2 smoke :)
[/quote]

inkább legyen 2x :)...20-25 fps alatti értékeket én nemszoktam látni... :)

#94 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 18:43

idézet:
Ezt írta HengR:
Sziasztok!

Látom jó páran cszünk itt a hwswn is. Nekem is felmegy a pumpám ha összeakadok egy cheatgyanús emberrel, de én szinte soha nem csiterezek, mert előfordult már hogy az általam gondoltaban és sok más játékostársam által szóban is csiterezett noname emberke átírta a nevét egy olyan nevére akinek már bőven belefér az ilyen stat.

[/quote]
ugy müködik ,hogy :
a wasd egyértelmü és az E -betüre nyomsz egy primary/sec. switch bindet és már mehet is a móka..én legalábbis igy csinálom.

bind nélkül pedig ugy nézki : rárakod E-re a Last used weapont és mielött belekezdenél a hentbe 1értelmüen elöveszed 1x-1x a prim/sec-et és igy végül is ez ugyan az..

de a bindes 1xerübb.

#95 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 18:45

idézet:

inkább legyen 2x :)...20-25 fps alatti értékeket én nemszoktam látni... :)
[/quote]
én a 99-el vagyok igy :)
amugy veszel egy tula cerkát és máris jobb lesz a dolog.

#96 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 18:49

idézet:
Ezt írta t3l4l:

én a 99-el vagyok igy :)
amugy veszel egy tula cerkát és máris jobb lesz a dolog.
[/quote]

1: most 1200as sima cerka van benne...
2: sajna a gépembe nemmegy Tua cerka :(
azonban nálam ittse mindíg van 100 fps:/ így kb 80 fps az átlag.

szerk: a P3-500-as az előző gépem volt...de nemolyan régi ez a konfig szóval még elevenen él bennem a 40 fps-es átlag :)))

[ 2003. február 06.: Soriak---Aki régen Boba volt szerkesztette a hozzászólást ]

#97 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 18:58

idézet:
Ezt írta Taranis:
Lenne egy kérdésem azokhoz akiknek ATI videokártyájuk van és catalyst 2.5 driver meg control panel.
Hogyan tudok gamma korrekciót használni? Mert igencsak sötét a képe a Radeonnak.
A Control Panelen lévő "color/game gamma" ugyanis semmilyen változást nem okoz OpenGL-es felületen.

[/quote]

nem csak a radeon-nak...

OpenGL-ben a "gamma" és a "brightness" console parancsoknak sincs semmi hatása nálam (ATI Rage 128 on Win2k), akárhova állítom, pedig elvileg a consolon jóval több gammát/fényt lehetne rá adni, mint a csúszkával...

úgyhogy segítsen valaki, mert nem akarom állandóan lehúzni a rolót, ha játszom :)
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#98 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 19:00

Én csé alatt kapásból moncsin felhúzom a világosságot 0-ról 30-40 körülire...Csé után meg vissza...2 másodperc az egész nálam(959nf) esetleg ez nemlehet jo?

#99 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 19:07

idézet:
Ezt írta FleetCommand:

nem csak a radeon-nak...

OpenGL-ben a "gamma" és a "brightness" console parancsoknak sincs semmi hatása nálam (ATI Rage 128 on Win2k), akárhova állítom, pedig elvileg a consolon jóval több gammát/fényt lehetne rá adni, mint a csúszkával...

úgyhogy segítsen valaki, mert nem akarom állandóan lehúzni a rolót, ha játszom :)
[/quote]

Érdemes a játékban is állítani , mert alapban elég sötét. Egyébként meg a rege3d nevü progit ha felrakod akkor tudod állítani gyorsbillentyűkkel is. Default alt+g ha jól emlékszem. Már a gamma... :)

Más. A 800*600-nál már pont elég a felbontás egy jó kis fejeshez :), persze jobb nagyobb felbontásban, de szerintem nem sokkal. Igaz nem próbáltam nagyobb felbontásban 1024*768-nál tekintve, hogy a monitorom nem bírja ott a 85Hz-t. :(

Még másabb. Mikor jön már ki az 1.6?

#100 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 02. 06. 19:08

idézet:
Ezt írta KaLeun:
Hát sajna a CS kimaradt az életemből, főleg a konfigom miatt.
Tök hülye vagyok hozzá de a Half-Life alap elég vagy van vmilyen update amire mehet a cs. Plusz ezt hol lehet online megrendelni Mo.-on.
[/quote]
[url="http://"http://www.cdgalaxis.hu"]www.cdgalaxis.hu[/url]

Half-Life csupán 3000 Ft, érdemes megvenni, mert ezzel az összes kiegészítőt játszhatod az interneten (a legjobbak pl: [url="http://"http://www.counter-strike.hu"]Counter Strike[/url], [url="http://"http://www.dayofdefeatmod.com"]Day of Defeat[/url] stb..), úgyhogy megéri az árát SZVSZ

szerk:

ja, és ha megvan, a kódot semmiképpen se add ki a kezedből :)

[ 2003. február 06.: FleetCommand szerkesztette a hozzászólást ]
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.