idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Játszottam most kb 10 percet az owT szerveren, majd a Zadmin szo nélkül kibanolt...
![]()
Hogy szeretem az ilyen faszlámákat....[/quote]
Gyere hozzánk gémelni, mi nem bántunk![]()
![]()
![]()
C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2003. 07. 07. 09:53
Elküldve: 2003. 07. 07. 10:02
Az egy faszlama szerver..az admin kedvenc szórakozása, hogy elássa az embereket game közben...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!
Elküldve: 2003. 07. 07. 12:35
Az nem az admin szorakozasa, hanem szarul van megcsinalva a Bury, es hogyha TKzas utan bury playert nyomsz arra, aki letkzott, akkor eltemet mindenkit..
Ez nem az admin hibaja, hanem aze aki a szervert uzemelteti(csinalta)
Mellesleg, en ma jatszottam ott. 230-110 es stattal jottem le a szerverrol( iceworld, kb 1.5 orat ment), agyonhenteltem az adminokat is, es egyszer nem bannoltak, nem rugtak ki, nem anyaztak, pedig kaptak a fejeseket szepen
Ki van kotve a szerveren, hogy funmapokon NO AWP, ha ezt betartod, nem rugnak ki...
Lehet el kene olvasni a szerverinfot, mikor beleptek, neha igen erdekes dolgok vannak beirva
[ 2003. július 07.: LML szerkesztette a hozzászólást ]
Ez nem az admin hibaja, hanem aze aki a szervert uzemelteti(csinalta)
Mellesleg, en ma jatszottam ott. 230-110 es stattal jottem le a szerverrol( iceworld, kb 1.5 orat ment), agyonhenteltem az adminokat is, es egyszer nem bannoltak, nem rugtak ki, nem anyaztak, pedig kaptak a fejeseket szepen
Ki van kotve a szerveren, hogy funmapokon NO AWP, ha ezt betartod, nem rugnak ki...
Lehet el kene olvasni a szerverinfot, mikor beleptek, neha igen erdekes dolgok vannak beirva
[ 2003. július 07.: LML szerkesztette a hozzászólást ]
100%
Elküldve: 2003. 07. 07. 15:36
idézet:
Ezt írta LML:
[/quote]
Nem awp-ztem, minden szabályt betartottam, mégis kaptam egy bant![]()
Egyébként most beszéltem a srácal aki kibanolt, és azt se tudt miért rakott ki![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 09. 07:57
idézet:
Ezt írta t3l4l:
sztem, csak a bindelésen múlik..ha nem dedikált szerever
akkor 1értelmü.[/quote]
De dedicated server-röl van szó , és még mindig ugyan az a kérdésem !
Ha valaki tudja a választ akor irja le pls. !!
Elküldve: 2003. 07. 10. 17:05
Pls hlp me! Mikor játszanék, folyton azzal vág ki az összes server, hogy Cheating-Death is required on this server. Ez pedig fönt van, a 3.3.1-es formájában (legújabb tudtommal). Eredeti HL fönt van (Media M*rktban vettem, eredeti CD-Keyem van és sosem voltam még bannolva), HL-en rajta az összes patch és a CS1.4, meg a CS1.4->to CS1.5. Meg az összes kiegészítő. Próbáltam több cheating-death-el, de mindig ez van. Mit tegyek? Mi a +oldás?
Elküldve: 2003. 07. 10. 17:09
idézet:
Ezt írta bepe_79:
Pls hlp me! Mikor játszanék, folyton azzal vág ki az összes server, hogy Cheating-Death is required on this server. Ez pedig fönt van, a 3.3.1-es formájában (legújabb tudtommal). Eredeti HL fönt van (Media M*rktban vettem, eredeti CD-Keyem van és sosem voltam még bannolva), HL-en rajta az összes patch és a CS1.4, meg a CS1.4->to CS1.5. Meg az összes kiegészítő. Próbáltam több cheating-death-el, de mindig ez van. Mit tegyek? Mi a +oldás?[/quote]
Bugos szar az egész![]()
Egy HL reinstall szerintem segit, velem akkor volt ilyen amikor feltettem a DoD-ot.
Elküldve: 2003. 07. 10. 18:08
OK. Most telepszik újra. Csak azt hittem azért van más megoldás is...
Elküldve: 2003. 07. 13. 22:03
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Ma játszottunk az egyik Magyar elt(?) klánal a SuSh1-val.
Nem gondoltuk, hogy bármi esélyünk lenne de azért játszottunk. a Train ct oldalt számunkra is meglepö modon 10-5 re nyertük (MR 15). Majd jött a t oldal. Itt is mi vezettünk, majd elkezdtek anyázni, hogy ez a cs-scene, és mi a csak rotálunk. A legdurvább mégis az volt, mikor az egyikük war közbe átállt hozzánk, és elkezdett TK-zni![]()
![]()
![]()
. A végeredmény 21-9 lett, de amit ezek müveltek az szánalmas volt. HLTV demo van, majd feldobom valahova.
Egyedül Jasser volt a normális, aki war után bocsánatot kért.
[/quote]
Ma is waroztunk egyet a csodálatra mélto Sush1 klánal, bent waron normálisak voltak semmi anyázás, bár azért a végén irogatták, hogy Cd-s szerver lol. Azt kb egy orája azt láttam, hogy elkezdik anyázni a klánunkat ircen. Szánalmas. Ilyen a magyar elit...
Elküldve: 2003. 07. 14. 10:52
Most már ott tartunk, hogy mindenki arrol ugat hogy a szerver megvan haxolva

LOL
LOL
Elküldve: 2003. 07. 14. 11:11
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Most már ott tartunk, hogy mindenki arrol ugat hogy a szerver megvan haxolva![]()
![]()
![]()
LOL[/quote]
Melyik klánban "csíterkedsz" is te ?![]()
![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 14. 13:40
idézet:
Ezt írta Rudi:
Melyik klánban "csíterkedsz" is te ?![]()
![]()
![]()
[/quote]
ToD
Elküldve: 2003. 07. 14. 15:30
Olyan géppel, mint a tiéd könnyű ám

Melyik szerveren szoktatok lenni általában ? Lökj egy IP-t aztán benézek majd, ha ráérek
Melyik szerveren szoktatok lenni általában ? Lökj egy IP-t aztán benézek majd, ha ráérek
Elküldve: 2003. 07. 14. 16:01
idézet:
Ezt írta Rudi:
Olyan géppel, mint a tiéd könnyű ám![]()
[/quote]
Itt nem az számit, hanem a velemszületett tehetség![]()
![]()
idézet:
Melyik szerveren szoktatok lenni általában ? Lökj egy IP-t aztán benézek majd, ha ráérek[/quote]
Én nemigazán járok publicra, elég nekem a napi 1-2(3-4) war
, ha mégis, akkor leggyakrabban Monolitra megyek.
Elküldve: 2003. 07. 14. 16:46
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Én nemigazán járok publicra, elég nekem a napi 1-2(3-4) war
, ha mégis, akkor leggyakrabban Monolitra megyek.[/quote]
Nekem is kedvencem a monolit. Aim mapok rúlzanak![]()
Elküldve: 2003. 07. 14. 22:20
Ott lehet am az Aim"bot" ot fejleszteni, ugye Koma 
Regen lattalak a szerveren, mondjuk magam is 2 napja neztem be utoljara, de majd holnap este bekuksizok, es megszorom a nyamvadek fejedet egy csomo heccsattal.
Na, megyek dogleni mert holnap jon Barinom, es kell a fresh energy
Tenyleg, Ti hogy alltok, lesz nyaralas meg egyeb nyalanksagok?
Regen lattalak a szerveren, mondjuk magam is 2 napja neztem be utoljara, de majd holnap este bekuksizok, es megszorom a nyamvadek fejedet egy csomo heccsattal.
Tenyleg, Ti hogy alltok, lesz nyaralas meg egyeb nyalanksagok?
100%
Elküldve: 2003. 07. 14. 23:13
idézet:
Ezt írta LML:
Ott lehet am az Aim"bot" ot fejleszteni, ugye Koma
Regen lattalak a szerveren, mondjuk magam is 2 napja neztem be utoljara, de majd holnap este bekuksizok, es megszorom a nyamvadek fejedet egy csomo heccsattal.![]()
Tenyleg, Ti hogy alltok, lesz nyaralas meg egyeb nyalanksagok?[/quote]
Atya,
Majd kukkants bele a statba holnapMeg fox lepődni, hogy ki vezet
![]()
![]()
Még xép, hogy megyünk dőzsölni, plusz már voltunk is, Hajdúszoboszló aquapark rulez![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 15. 22:21
Latom ki vezet
60-15 el elso vagy 
Kuldtem egy kis friss husit -nG-Babygirl szemelyeben a szerverre, egesz jol elbeszelgettem Vele tegnap este
Lattam egesz jot alkotott, remelem nem rugtatok ki, mert a szemelyes vedelmem alatt all a szerveren
Aquapark Rulz, mi BalatonSzemesre teperunk 1 hetre
Kuldtem egy kis friss husit -nG-Babygirl szemelyeben a szerverre, egesz jol elbeszelgettem Vele tegnap este
Lattam egesz jot alkotott, remelem nem rugtatok ki, mert a szemelyes vedelmem alatt all a szerveren
Aquapark Rulz, mi BalatonSzemesre teperunk 1 hetre
100%
Elküldve: 2003. 07. 17. 10:18
Üdv, kérném a segítségeteket, kellene egy progi amit CS-nek hívnak. Linket kérnék szépen. coun.-str.hu-n halottak a linkek.
Assemtudom mit kell letölteni annyi minden verzió van. Van nekem egy régi CS CD-m, de azzal nemigen lehet játszani, gondolom patch kéne rá, de milyen és melyik??
Jó lenne egy fullos CS, ha jóltudom 1.5verzió kellene. Linket pls.
Assemtudom mit kell letölteni annyi minden verzió van. Van nekem egy régi CS CD-m, de azzal nemigen lehet játszani, gondolom patch kéne rá, de milyen és melyik??
Jó lenne egy fullos CS, ha jóltudom 1.5verzió kellene. Linket pls.

Súgó
A téma zárva.