HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#921 Felhasználó inaktív   FLeK0 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:10

CS 1.5 utan minden verzio CSAK a Steamen legalis, hasznalni ott se nehez, frissiteni kell es megy (ketto kattintas)..

#922 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:19

Idézet: FLeK0 - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:10

CS 1.5 utan minden verzio CSAK a Steamen legalis, hasznalni ott se nehez, frissiteni kell es megy (ketto kattintas)..

ahham, értem.
tényleg nem akarok kötözködini, de még ráadássul a frissítéssel vannak nekem itten problémáim.
mégpedig ahogyan fentebb is leírtam egy tűzfal bizony. ami mögül itt benn a munkahelyemen nem tudok kapcsolatba lépni a STEAM-es szerverrel.
mert gondoltam először arra is hogy idebennt felfrissítek mindent a legujabbakra a STEAMen, aztan ezt lemásolom mindenkinek és mar otthon mindenkinek csak a sajat key-et kell beütni. ez az elgondolás is illegális lenne?
mert esetleg meg tudnám oldani hogy elviszem a gépemet egy haveromhoz akinél van közvetlen szélessávú net és ott megoldjuk a frissítést.

elnézést hogy ilyen sokat kötözködöm de sajnos mastol nem tudok segítséget kérni...
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#923 Felhasználó inaktív   FLeK0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:28

A Steam/SteamApps/counter-strike.gcf (+platform + hlengine) filet kell kiirni CD-re, es bemasolni a masik gepen, ezzel nyugodtan elkerulheto a letoltese minden gepen.

#924 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:32

Felteszed a Steamet. Ezt mindenki megteheti otthon is. Ott van az a 400MB-os Steam installer, ami a cs.hu-n van, ott figyelmeztet is, hogy van egy sima installer, ami kemény 600kb, lehet az is kelleni fog, nekem kellett is. Nélküle nem telálta a servert. Ezek után elindítod, nekem fenn volt a HL, opfor meg minden, ezt ő jelezte is (marha jó érzés, amikor valami 2x van fenn :D ).
Aztán installálod a cst, ami után beléptél a steamre, mire ő nagy vidáman megkeresi majd az összes frissítés, letölti felteszi ennyi.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#925 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 16:33

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:19

elnézést hogy ilyen sokat kötözködöm de sajnos mastol nem tudok segítséget kérni...

Ezért van ez a fórum :)

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#926 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 19. 17:55

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:19

ahham, értem.
tényleg nem akarok kötözködini, de még ráadássul a frissítéssel vannak nekem itten problémáim.
mégpedig ahogyan fentebb is leírtam egy tűzfal bizony. ami mögül itt benn a munkahelyemen nem tudok kapcsolatba lépni a STEAM-es szerverrel.
mert gondoltam először arra is hogy idebennt felfrissítek mindent a legujabbakra a STEAMen, aztan ezt lemásolom mindenkinek és mar otthon mindenkinek csak a sajat key-et kell beütni. ez az elgondolás is illegális lenne?
mert esetleg meg tudnám oldani hogy elviszem a gépemet egy haveromhoz akinél van közvetlen szélessávú net és ott megoldjuk a frissítést.

:)

steam upd. elinditod kilépsz - Exit /logoff nélkül/
aztán mondjuk a többi gépen lehet egy kis regjáték de az nem tul bonyi.vagy azt hiszem nem is kell.
Amugy van ruszki cs 1.6 amihez nem kell net Botok közül én meg a B-botot javallanám :) az igazi 'csalók' :)
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#927 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 19. 19:02

Idézet: BoGab - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:32

Felteszed a Steamet. Ezt mindenki megteheti otthon is. Ott van az a 400MB-os Steam installer, ami a cs.hu-n van, ott figyelmeztet is, hogy van egy sima installer, ami kemény 600kb, lehet az is kelleni fog, nekem kellett is. Nélküle nem telálta a servert. Ezek után elindítod, nekem fenn volt a HL, opfor meg minden, ezt ő jelezte is (marha jó érzés, amikor valami 2x van fenn :D ).
Aztán installálod a cst, ami után beléptél a steamre, mire ő nagy vidáman megkeresi majd az összes frissítés, letölti felteszi ennyi.

nah szoval haladas eddig a pontig....  ;)  HL fennt, +update+STEAMCS-ami 400mega- eliditom a steamet majd kiköpi hogy error connect steam server vagy v.mi ilyesmi. nosza nem ilyedtem meg indulas a forumokra! meg is talaltam hogy nem en vagyok az egyetlen. engedélyezzem a tüzfalamon aokat a bizonyos portokat... csakhogy a mi "tüzfalunkon" egy AnalogX altal gyartott Proxy nevü program fut ami rendessen meg ftp-zni sem enged!! :eek:  szal kakában vagyok eléggé nyakig... szerintem az lesz hogy hétvégén felnyalábolom a gépem és elmegyek haveromhoz a netcaféba aztán ott megoldom a steames updates dolgot.
addig is  :respect: és  nagyon köszönöm a segítséget ! szerintem jelentkezni fogok még :)
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#928 Felhasználó inaktív   beger 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 20. 11:07

Tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehet hozájutni eredeti cs-hez a hl generation3-on kívül??
Idézet
All the world's a stage,
And all the men and women
   merely players:

#929 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 11:27

Idézet: beger - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 10:07

Tudja esetleg valaki, hogy hogyan lehet hozájutni eredeti cs-hez a hl generation3-on kívül??

Veszel egy HL-t, és leszeded a steames CS-t. nekem Generation Pack van, abban 1.0-s CS van.
A Steames CS eredeti :)

#930 Felhasználó inaktív   beger 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 12:25

:D ok, kösz szépen!!
Idézet
All the world's a stage,
And all the men and women
   merely players:

#931 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 31. 11:11

Nemrég volt egy kis gondom a gépemmel (elfüstölt), és újra kellett telepítenem mindent. Tegnap gondoltam, jó lenne már cs-zni egy picit, úgyhogy fel is raktam a HL-t, hozzá a frissítéseket, majd az 1.5-ös cs-t, végül felraktam a steam-et is (a 700kb-os verziót). Ezután szépen felpakolgattam a gamelist-ben lévő game-kat (CS, DoD, TFC, DC, OF, HL). Mostmár minden game-re azt írja, hogy "Amount acquired: 100%, Offline mode: Ready".

Viszont van egy óriási gondom: bármely játékot indítom el, a főmenüt nem látom, csak ha mozgatom az egeret, akkor hallom, hogy ott vannak a menüpontok. Megnéztem az errorlog-okat, és minden játéknál ez van benne:

Idézet

Error:Failed to load dialog file Resource/UI/ClassMenu.res

Function trace:
CGameUI::Start
CGameUI::Initialize
CBaseUI::Start
CBaseUI::Initialize
Host_Init
CFileSystem_Steam::Mount()

Nézegettem külföldi fórumokon, és másoknál is előfordult ez a problem, de megoldást nem igazán találtam sehol.

Van valakinek ötlete, hogy mit kéne tenni?

(A steam-et már tulajdonképpen kétszer is újratelepítettem, szal ez nem megoldás)

#932 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 22:21

ezt a felraktam a steamet a 700kbye-tos verziot dolgort nem értem...
steam az geczisok megát huz le ha felrakod :)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#933 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:45

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a Counter-Strike 1.6 (Steam) -nak van olyan verziója ami fut Linux alatt is? Ha igen, akkor honnan lehetne letölteni? Mert végleg meg szeretnék szabadulni a windowstól.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#934 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:51

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 21:21

ezt a felraktam a steamet a 700kbye-tos verziot dolgort nem értem...
steam az geczisok megát huz le ha felrakod :)

A steamnek 2 verziója van. Az egyikben benne van a HL, HL-opfor, CS, meg a többi, ez 400MB, de van egy 700k-s install, amit felteszel, elindítod és mindent leszed neked. Én leszedtem a 400MB-ost, de nem ment, feltettem a 600k-st és láss csodát megy minden. A CS.hu-n is írták.

#935 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 06. 18:54

Idézet: Suicide - Dátum: 2004. máj. 31., hétfő - 10:11

Nemrég volt egy kis gondom a gépemmel (elfüstölt), és újra kellett telepítenem mindent. Tegnap gondoltam, jó lenne már cs-zni egy picit, úgyhogy fel is raktam a HL-t, hozzá a frissítéseket, majd az 1.5-ös cs-t, végül felraktam a steam-et is (a 700kb-os verziót). Ezután szépen felpakolgattam a gamelist-ben lévő game-kat (CS, DoD, TFC, DC, OF, HL). Mostmár minden game-re azt írja, hogy "Amount acquired: 100%, Offline mode: Ready".

Viszont van egy óriási gondom: bármely játékot indítom el, a főmenüt nem látom, csak ha mozgatom az egeret, akkor hallom, hogy ott vannak a menüpontok. Megnéztem az errorlog-okat, és minden játéknál ez van benne:

Nézegettem külföldi fórumokon, és másoknál is előfordult ez a problem, de megoldást nem igazán találtam sehol.

Van valakinek ötlete, hogy mit kéne tenni?

(A steam-et már tulajdonképpen kétszer is újratelepítettem, szal ez nem megoldás)

Az első részt (HL, CS1.5 és a többi installt) kihagyhatod. Szedd le a 400as Steamet sztem és próbálkozz azzal.

De nekem ez inkább driver hibának tűnik. ATI, NV? DX? Codec pack van fenn?

#936 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 08:06

^^

ha pl letörlöd steambe a hl-t mer pl nem akarsz vele jáccani és ne foglaljon helyet, köv inditásnál steam auto elkezdi huzni :DDDDD

amugy meg 1.6 egyre xarabb,bár kezdem mexokni ezt a 2 secig nem tucc löni awpvel fegyverváltás után-t.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#937 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 09:11

Idézet

HL-t, hozzá a frissítéseket, majd az 1.5-ös cs-t, végül felraktam a steam-et

Ebből arra következtetek, hogy külön CD-ről tette fel a HL-t, ami a 400MBos install mellett fölösleges.

Ha a Steamből törlöd ki a HL-t, még jó, hogy elkezdi húzni.

#938 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 11:10

Steamhez nemkell HL-t felrakni kulon se CS-t, felejtsetek is el oket.

Felrakod a Steamet es az letolt mindent ami kell (alapesetben CS+HL).
(persze lehet olyan steaminstall szedni amiben bennevan ez a 2 alapbol)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#939 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 11:11

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 7:06

ha pl letörlöd steambe a hl-t mer pl nem akarsz vele jáccani és ne foglaljon helyet, köv inditásnál steam auto elkezdi huzni :DDDDD

Mivel miden mod-hoz kell a HL igy nemcsoda :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#940 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 26. 15:03

Ki tudna nekem segíteni az All Seeing Eye beállításában?

Valami gondja ven, mivel nem lát szervereket. Beállítottam mindent (CS 1.5,Central Europa/Hungary), eddig működött de most nem látja a szervereket, mitől lehet?

Felraktam újra, de ugyanez a gond...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »