C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2004. 02. 17. 00:30
A következő lenne a gondom: a régi cs-ben, ha spectelni akartam egy hltv-s meccset, simán megadtam a spectmenüben az ip-t, és ment.
1.6-ban viszont a spect-nél nincs ilyen pont. hogyan tudom nézni, van vmi konzolparancs?
köszi!
1.6-ban viszont a spect-nél nincs ilyen pont. hogyan tudom nézni, van vmi konzolparancs?
köszi!
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 02. 18. 01:06
már mindegy, rájóttem
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2004. 02. 19. 12:58
Üdv! A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet beállítani a netes kapcsolatot normálisan 1.6-os CS-al. 384-es adsl működik nálam.
De mivel axelerós, néha csak félsebességen üzemel. Namost a játékhoz ennek is elégnek kellene lenni elvileg. Vagy nem? 400-as pingel elég nehéz játszani.
Elküldve: 2004. 02. 19. 19:50
idézet:
Ezt írta Tombolo:
Üdv! A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet beállítani a netes kapcsolatot normálisan 1.6-os CS-al. 384-es adsl működik nálam.De mivel axelerós, néha csak félsebességen üzemel. Namost a játékhoz ennek is elégnek kellene lenni elvileg. Vagy nem? 400-as pingel elég nehéz játszani.[/quote]
rate 20000
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
Ezzekkel a beállitásokkal jonak kéne lennie.
Elküldve: 2004. 02. 22. 11:32
idézet:
Ezt írta freeone:
A következő lenne a gondom: a régi cs-ben, ha spectelni akartam egy hltv-s meccset, simán megadtam a spectmenüben az ip-t, és ment...
köszi!
[/quote]
idézet:
már mindegy, rájóttem
[/quote]
Ezt megoszthatnád velem!![]()
Elküldve: 2004. 02. 22. 11:44
valaki elmondana tomoren es velosen mi kell a cs hez? esetleg egy link is jol jonne, szivesen kiprobalnam mar vegre ezt a mod ot.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2004. 02. 22. 19:38
idézet:
Ezt írta Evil.:
valaki elmondana tomoren es velosen mi kell a cs hez? esetleg egy link is jol jonne, szivesen kiprobalnam mar vegre ezt a mod ot.[/quote]
Elmész a [url="http://"http://www.counter-strike.hu"]ide[/url] és a downloads menüből leszeded a Steam full installt asszem 372MB. Telepíted, frissíti az aktuális dolgokkal majd beállítod ami neked kell és go. Érdemes egy All seeing eye nevű progival szervert vadászni, mert egyszerűbb.
[ 2004. február 22.: SZaB szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 22. 19:44
idézet:
Ezt írta SZaB:
Elmész a [url="http://"http://www.counter-strike.hu"]ide[/url] és a downloads menüből leszeded a Steam full installt asszem 372MB. Telepíted, frissíti az aktuális dolgokkal majd beállítod ami neked kell és go. Érdemes egy All seeing eye nevű progival szervert vadászni, mert egyszerűbb.
[ 2004. február 22.: SZaB szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nagyjábol ennyi. Meg persze kell még egy HL cd key, meg magát a steamet sem árt elötte leszedni![]()
Elküldve: 2004. 02. 22. 19:53
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Nagyjábol ennyi. Meg persze kell még egy HL cd key, meg magát a steamet sem árt elötte leszedni[/quote]
Jogos a HL cd-key kimaradt, de a többi megvan.![]()
Elküldve: 2004. 02. 23. 12:21
idézet:
Ezt írta SZaB:
[ 2004. február 22.: SZaB szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
thx, eredeti key kell vagy jo valami netrol lepottyant is?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2004. 02. 23. 15:46
Szerencsére más csak eredeti yo!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3 | Intel Core i5 2500K @ 4.5GHz | 2x4 GB Kingston HyperX DDR3-1600/CL9 | ThermalRight Archon 140mm | Cooler Master Real Power M620 | Cooler Master RC-690 KWN1 | 128 GB Samsung 830 / 500 GB Western Digital SE16 | Pioneer 212D DVD | Sapphire Radeon HD7870 @ 1150/5400 | 24" Dell U2412M | Windows 7 Pro x64
Logout.hu blog
Logout.hu blog
Elküldve: 2004. 02. 28. 12:42
Szevasztok!
A következő a problémám: a minap uninstaláltam a steamet. Ma nekiálltam újra föltenni bejelentkeztem az accountomra majd elkezdtem telepíteni a cs-t. Kérte a cd keyt, megadtam neki, de visszajött azzal az üzenettel, hogy hibás a cd key vagy már használja valaki! Na most hogyan tudom a tudtára adni, hogy én vagyok az a valaki aki használja!??
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
A következő a problémám: a minap uninstaláltam a steamet. Ma nekiálltam újra föltenni bejelentkeztem az accountomra majd elkezdtem telepíteni a cs-t. Kérte a cd keyt, megadtam neki, de visszajött azzal az üzenettel, hogy hibás a cd key vagy már használja valaki! Na most hogyan tudom a tudtára adni, hogy én vagyok az a valaki aki használja!??
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
XP 1800+, Abit KR7a, Sapphire Radeon 9500 Pro, SB Audigy, NEC NR-750 8/4/32, Pioneer DVD116, 512 DDR, Realmagic Hollywood+, SMC 1244TX 10/100 Ethernet
Elküldve: 2003. 01. 26. 23:31
nos ezt nem birok ki hogy ne nyissak ennek topicot 
Kezdem ezt két kivesézhetö hirrel is.Az egyik jó a másik rossz.Asszem kezdem a jóval:
Nyakunkon az 1.6 és 1-2 tapasztalatot beszurnék a bétábol amit még mindig tesztelnek :
"Az inferno még durvább textúrázáson esett át. Az új csilli-villi textúrák jól néznek ki, de meglátásom szerint hosszú távon zavaróak lesznek. Főleg a terror rámpáról nehéz észlelni a gyorsan mozgó CT-ket, mivel a fal szemben nem homogén sárga, hanem „gyönyörű” bugyirózsaszín."
"A füstgránát most már használható eszközzé vált és nem csak az ellenfél fps csökkentésére lehet felhasználni. A smoke eldobása után azonnal helyes kis füstfelhő alakul ki, miközben a gránát gyorsan „ugrik” egyet és pár virtuális méterrel arréb szintén füstfelhőt csinál"
"Az új Glock a changelog szerint „picit” többet sebez, de ezzel együtt a burst fire-t jelentősen rontották. Közelre még nagyjából egyben van a 3 lövés, de közepes távolságon már csak két lövedék érkezik egy helyre, a 3. maximum véletlenszerűen sebezhet másokat vagy elmehet a vakvilágba."
"Három új „fegyver” került a játékba, a CT oldalon a FAMAS az új slukker, terror oldalon a GALIL, és a CTk kaptak egy ballisztikus pajzsot is."
"Új eszköz a CT-k „riot shield”-je. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a mögötte bújkáló CT bármilyen kézifegyverből kilőtt lövedék elől megmeneküljön, feltéve ha nem mozog. A pajzs első ránézésre nagyon érdekes és új lehetőségeket hoz a CSÉ-be. Fedezékében akár egy ecozó CT csapat is egész közel kerülhet a terrorokhoz."
"FAMAS: A Coltnál megszokott 5.56-os lőszert használja, de rombolóereje hogy-hogy nem elmarad a CTk kedvenc fegyvere mögött. A fegyver érdekessége, hogy az alternatív tűz gombbal átválható ún. burst üzemmódba, amikor is 3 lőszert lő ki egy gombnyomásra.
GALIL:teljesen más tészta és akár új taktikákat is hozhat a CSÉ-be. A GALIL CSÉ-ben lévő változata szintén a kedvenc NATO lőszert használja. Szórása jelentősnek mondható, mégis kisebb, mint az AK elmozdulása.Az ára az ami, igazán vonzóvá teheti szemünkben a slukkert, 2000 USD-ért olyan fegyvert kapunk, ami alig drágább, mint egy MP5, de annál sokkalta hatékonyabb"
Én szemény szerint már várom a végleges 1.6-ot kicsáncsi vagyok az uj tex.-ekre de legföképp a stukkerekre
És a második pedig nem is ,hogy annyira rossz hir,de mégis megrázó ,hogy sokak kedvenc játékával történik mindez :
"Christian Kwee egy átlagos 17 éves középiskolás volt Vancouver külvárosából. Szeretett volna továbbtanulni, habár nem volt túl jó tanuló, viszont egy valamiben nagyon jónak számított és ez a Counter-strike. Ezért lőtték le múlt szombaton. Túl jó volt. Egy győztes meccs után az ellenfél egyik játékosa egyszerűen lelőtte. Egy játék miatt. Ez a játék igenis hatással van bizonyos egyénekre...sajnos."
Azért ez durva..azért nem mondom,hogy rossz mert sztem nem a CS miatt történnek ezek a dolgok hanem a társadalom a felelös mindenért..ez az én véleményem.
[ 2003. szeptember 12.: t3l4l szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. október 09.: t3l4l szerkesztette a hozzászólást ]
Kezdem ezt két kivesézhetö hirrel is.Az egyik jó a másik rossz.Asszem kezdem a jóval:
Nyakunkon az 1.6 és 1-2 tapasztalatot beszurnék a bétábol amit még mindig tesztelnek :
"Az inferno még durvább textúrázáson esett át. Az új csilli-villi textúrák jól néznek ki, de meglátásom szerint hosszú távon zavaróak lesznek. Főleg a terror rámpáról nehéz észlelni a gyorsan mozgó CT-ket, mivel a fal szemben nem homogén sárga, hanem „gyönyörű” bugyirózsaszín."
"A füstgránát most már használható eszközzé vált és nem csak az ellenfél fps csökkentésére lehet felhasználni. A smoke eldobása után azonnal helyes kis füstfelhő alakul ki, miközben a gránát gyorsan „ugrik” egyet és pár virtuális méterrel arréb szintén füstfelhőt csinál"
"Az új Glock a changelog szerint „picit” többet sebez, de ezzel együtt a burst fire-t jelentősen rontották. Közelre még nagyjából egyben van a 3 lövés, de közepes távolságon már csak két lövedék érkezik egy helyre, a 3. maximum véletlenszerűen sebezhet másokat vagy elmehet a vakvilágba."
"Három új „fegyver” került a játékba, a CT oldalon a FAMAS az új slukker, terror oldalon a GALIL, és a CTk kaptak egy ballisztikus pajzsot is."
"Új eszköz a CT-k „riot shield”-je. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a mögötte bújkáló CT bármilyen kézifegyverből kilőtt lövedék elől megmeneküljön, feltéve ha nem mozog. A pajzs első ránézésre nagyon érdekes és új lehetőségeket hoz a CSÉ-be. Fedezékében akár egy ecozó CT csapat is egész közel kerülhet a terrorokhoz."
"FAMAS: A Coltnál megszokott 5.56-os lőszert használja, de rombolóereje hogy-hogy nem elmarad a CTk kedvenc fegyvere mögött. A fegyver érdekessége, hogy az alternatív tűz gombbal átválható ún. burst üzemmódba, amikor is 3 lőszert lő ki egy gombnyomásra.
GALIL:teljesen más tészta és akár új taktikákat is hozhat a CSÉ-be. A GALIL CSÉ-ben lévő változata szintén a kedvenc NATO lőszert használja. Szórása jelentősnek mondható, mégis kisebb, mint az AK elmozdulása.Az ára az ami, igazán vonzóvá teheti szemünkben a slukkert, 2000 USD-ért olyan fegyvert kapunk, ami alig drágább, mint egy MP5, de annál sokkalta hatékonyabb"
Én szemény szerint már várom a végleges 1.6-ot kicsáncsi vagyok az uj tex.-ekre de legföképp a stukkerekre
És a második pedig nem is ,hogy annyira rossz hir,de mégis megrázó ,hogy sokak kedvenc játékával történik mindez :
"Christian Kwee egy átlagos 17 éves középiskolás volt Vancouver külvárosából. Szeretett volna továbbtanulni, habár nem volt túl jó tanuló, viszont egy valamiben nagyon jónak számított és ez a Counter-strike. Ezért lőtték le múlt szombaton. Túl jó volt. Egy győztes meccs után az ellenfél egyik játékosa egyszerűen lelőtte. Egy játék miatt. Ez a játék igenis hatással van bizonyos egyénekre...sajnos."
Azért ez durva..azért nem mondom,hogy rossz mert sztem nem a CS miatt történnek ezek a dolgok hanem a társadalom a felelös mindenért..ez az én véleményem.
[ 2003. szeptember 12.: t3l4l szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. október 09.: t3l4l szerkesztette a hozzászólást ]
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2003. 01. 26. 23:42
forras a cs.hu 
komolyan nem ertem az amcsikat
nagyon elborult elmével kell rendelkezni hogy ez megtortenjen és ez nem a játék hibája
hanem az önuralom hiánya, hány halálos összecsapas volt a foci szurkolok között, pedig az nem az öldöklésről szól
komolyan nem ertem az amcsikat
nagyon elborult elmével kell rendelkezni hogy ez megtortenjen és ez nem a játék hibája
hanem az önuralom hiánya, hány halálos összecsapas volt a foci szurkolok között, pedig az nem az öldöklésről szól
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2003. 01. 27. 00:04
idézet:
Ezt írta Ingy:
...ez nem a játék hibája
hanem az önuralom hiánya, hány halálos összecsapas volt a foci szurkolok között, pedig az nem az öldöklésről szól[/quote]
Jól szóltál... :o
Üdv.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2003. 01. 27. 00:10
idézet:
Ezt írta Ingy:
forras a cs.hu
..
hanem az önuralom hiánya,...[/quote]
Még a végén a játékok használatához is pszichologiai tesztet kell csinálni
Elképzelem,hogy bemész a media markba és ki akarsz jönni egy HL-es generatin pakkal..majd behivnak egy sötét szoba mert..
ui.:amugy ja cshu de ezt nem hagyhattam ki..kicsit mondjuk engem is idegesit a dolog..azért lelöni vkit ezért mert jobban játszik..
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
Elküldve: 2003. 01. 27. 01:56
idézet:
Ezt írta t3l4l:
Elképzelem,hogy bemész a media markba és ki akarsz jönni egy HL-es generatin pakkal..majd behivnak egy sötét szoba mert..
[/quote]
A legdurvabb hogy ekkor jön a sok okostojas meg mittom én (300..30 ezer litér)és a zsenialis logikajaval kikövezteti hogy a játék a hibás ezért TILTSUK BE!!!
Felfujnak mindent.Csak azt nem hogy 230 millio emberből van 3 ilyen birka aki kattant....kérem kapcsolja ki...
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
Elküldve: 2003. 01. 27. 13:27
1.6-hoz egy-két megjegyzés:
A pályákat eléggé el baszták, pl az infernon nem lehet felugrani a ládákrol az erkélyre, ugyanis nincsenek ládák, és nekem az uj texturák se tetszenek, aztec detto.
Az uj pályát sajna még nem láttam, pedig arra vagyok a legkiváncsibb.
Az uj fegyverek meg nem igazán jönnek be (galil még ugy ahogy jo, de kevés gyolyo fér bele, és hülye hangja van), inkább maradok az mp5/m4/ak trionál.
A pályákat eléggé el baszták, pl az infernon nem lehet felugrani a ládákrol az erkélyre, ugyanis nincsenek ládák, és nekem az uj texturák se tetszenek, aztec detto.
Az uj pályát sajna még nem láttam, pedig arra vagyok a legkiváncsibb.
Az uj fegyverek meg nem igazán jönnek be (galil még ugy ahogy jo, de kevés gyolyo fér bele, és hülye hangja van), inkább maradok az mp5/m4/ak trionál.

Súgó
A téma zárva.