HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#261 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 07. 19:19

idézet:
Ezt írta Sixday:

szerintem inkabb passzianszozz ha meg ezt sem tudod megcsinalni.
mellesleg amikor a patcheket rakod fel akkor 2 lehetoseged is van hogy belodd.
2 toloka az egesz meg egy gomb. nem olyan nehez...
[/quote]
sztem meg nem baj hogy meg kérdezi ..látszik,hogy most kezdte.
Sztem te se ugy születtél ,hogy a járókába már a harmadfokú egyenleteket irkálgattad...UGYYE IGAZA VAN??
Na jó lehet ez kicsit durva de akkor képzelj oda az egyenlet helyett akár egy könyvet..azt se tudtad volna meg ezt se.
Vagy azt hogy mikor elöször jácottál CS-vel rögtön be akartak venni az SK-ba...szal vágod.

Teljesen mind1,ha tudol inkább segitsél mint,hogy szidod mert még azt is beismerte legalább hogy hibázott kész.

[ 2003. március 07.: t3l4l szerkesztette a hozzászólást ]
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#262 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 07. 19:27

idézet:
Ezt írta Georgeo:
Hali mindenkinek!!
Kéne még 1 kis HELP plíz!
Hogyan kell beállítani a dolgokat, miket és hogyan kell állítani hogy működjön CS-ben is a mikrofon? Lehessen dumálnmi benne!

THANX!
[/quote]
Elöször is nem árt a windowsba beállitanod ,ha ott jól tudod használni akkor rendben.

Aztán mehet a hl vagy CS könyvtáradba a voice_tweak ,ezzel be tudod állitani az erösséget meg ezt + azt..
A játékban rá kell bindelni egy gombot a voice comm.-ra azt hiszem az elsö 15-sorban benne van ugyhogy fent keresed(azért nem tudom mert nekem nem az alap cfg-m van).
szal megkeresed megtalálod és beállitasz rá egy gombot,ezt játkközben folyamatosan nyomnod kell ha beszélsz,na és ha azt akarod ,hogy hallják is.
HA nem müxik akkor lehet nincs bekapcsolva a settings-ben,mégpedig itt:

Play CS - customize - (bal lent) Enable voice in this mod és Use microphone for voice input : ez minden a kettö legyen be ikszelve.(elémletileg a tweak miatt be kell hogy legyen jelölve..de hátha)

Egyenlöre ennyi ha baj van szolj.
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#263 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 07. 19:53

idézet:
Ezt írta t3l4l:

nem sokbol tart venni egy packot..sztem annyira durva dolgok nicsennek wonos szerveren mint nowonon ugyhogy ruházzbe egyre :)
[/quote]

Van. Csak az a gáz, hogy otthon nincsen netem, egyelőre és mivel sok admin jogosultságú kollégám van, akik még ráadásul játszani is szeretnek, a munkahelyemre nem szívesen hozom be. :)
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)

#264 Felhasználó inaktív   Suicide 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 07. 20:51

Óriási nagy gondom van! Remélem valaki tudja a megoldást.

A helyzet az, hogy van nekem egy HL generation pakkom már majd egy éve. Viszont csak mostanában kezdtem el játszani, úgy kb. 2-3 hete. Letöltöttem az 1.1.1.0 -ás patch-et a hl-hez, meg az 1.5-ös cs-t. (A dobozból a hl telepítettem, és arra raktam rá ezt a cs-t. - tehát nem a dobozos cs-t raktam fel....valaki mondta, hogy így csináljam...).

Minden szép és jó volt egy ideig, mivel az első szerver amivel próbálkoztam simán ment. Ez a (i)still testing nevezetű szerver. Ezzel a mai napig semmi gond nincs. És eddig nem is nagyon mentem máshova.

Most visszont egyre többször fordul elő, hogy sokan vannak és nem férek be, ezért próbálkoztam más szerverekkel is. A gond pedig ekkor jelentkezett. Kb. 3-4 szervert próbáltam, de mindegyiknél az történt, hogy amikor elindult a csatlakozás utánna 2-3másodperc múlva egy végzetes hibát kapok, és lefagy az egész. A fenti szervernél ez egyszer sem fordult elő. A gépen angol XP Prof van.

Az eventviewernél ezt látom: Faulting application hl.exe, version 1.1.1.0, faulting module gameui.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x000014a4.

Ez mitől lehet? Pláne, hogy a (i)still testing-nél nem jön elő soha... mit kéne letöltenem vagy mi legyen?

[ 2003. március 07.: Suicide szerkesztette a hozzászólást ]

#265 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 07. 22:18

idézet:
Ezt írta Suicide:
Óriási nagy gondom van! Remélem valaki tudja a megoldást.

A helyzet az, hogy van nekem egy HL generation pakkom már majd egy éve. Viszont csak mostanában kezdtem el játszani, úgy kb. 2-3 hete. Letöltöttem az 1.1.1.0 -ás patch-et a hl-hez, meg az 1.5-ös cs-t. (A dobozból a hl telepítettem, és arra raktam rá ezt a cs-t. - tehát nem a dobozos cs-t raktam fel....valaki mondta, hogy így csináljam...).

Minden szép és jó volt egy ideig, mivel az első szerver amivel próbálkoztam simán ment. Ez a (i)still testing nevezetű szerver. Ezzel a mai napig semmi gond nincs. És eddig nem is nagyon mentem máshova.

Most visszont egyre többször fordul elő, hogy sokan vannak és nem férek be, ezért próbálkoztam más szerverekkel is. A gond pedig ekkor jelentkezett. Kb. 3-4 szervert próbáltam, de mindegyiknél az történt, hogy amikor elindult a csatlakozás utánna 2-3másodperc múlva egy végzetes hibát kapok, és lefagy az egész. A fenti szervernél ez egyszer sem fordult elő. A gépen angol XP Prof van.

Az eventviewernél ezt látom: Faulting application hl.exe, version 1.1.1.0, faulting module gameui.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x000014a4.

Ez mitől lehet? Pláne, hogy a (i)still testing-nél nem jön elő soha... mit kéne letöltenem vagy mi legyen?

[ 2003. március 07.: Suicide szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]
nem kell hL-t felraknod elöre halál fölsöleges.

Csak beteszed a sárga konteres cd-t a meghajtóba elkezded instalállni..végzel vele leszeded a netröl az 1.0.0.5-ös CS RETAIL FULL-t kb 120-130 megabájt ezt felrakod.És inditod a játékot.ha szerver kell szolj majd beszurunk 1-2t.
1 baj van csak :
Afull retail pakk szar ugyhogy majd kell 1-2 plusz fájl..a nuke miatt asszem jos.wad meg az inferno.bsp is kell minimum 1.3mas meg még vmi de már nem tom.
Szal eddig min. juss el :9

#266 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 08. 04:16

Hát most aztán királyul felidegesitettek isofton.
Egy két láma kis pöcs nem tudott lelöni egy ellenfelet sem, ezért ugy gondolta, hogy inkább lelövi a társait.
MIelött bejöttek voltunk 12-en, mikor otthagytam öket voltunk 5-en, abbol 2 csak a társaira ment.
Azért kiváncsi vagyok, hogy az ilyenek mit élveznek ezen, mi értelme annak hogy igy kiüritenek egy szervert

#267 Felhasználó inaktív   AndrewGL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 08. 08:22

Egy kis gond:
Frissen telepített erdeti hl, rá 1.1.1.0 patch, erre cs1.5.
Egyetlen dolgot módosítottam, nálam a Steyr AUG-nak es a SIG-nek zoomolásnál csak egy pici piros pont a célkeresztje.
Ha ez csít, akkor csítelek. Tegnap bementem az iSoftra, game 2 percig->AndrewGL dropped. Sebaj előfordult már, reconnect, megint 2 perc game, de ekkor mostmár úgy dobott ki, hogy asszem a 'pdecal.wad' fájl ellenőrzése sikertelen, hülye csiter, bla-bla-bla.
Ez tegnap 21:00 körül történt. Azóta néhány szerverre való csatlakozáskor ezt írja a console, idézem:
"Your connection to this secure server has been rejected.
Because of past chesating violations, you have been banned from playing on all secure servers until 2003-03-08 11:06:52
Repeating violators may be permanently banned from all secure servers. For more information, visit http://www.counter-strike.com/cheats"
1.) LOL
2.) Kíváncsi vagyok milyen csítet használok, de hát a link az olyan kurva jól működik...

AndrewGL

[ 2003. március 08.: AndrewGL szerkesztette a hozzászólást ]

#268 Felhasználó inaktív   Sixday 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 08. 09:56

idézet:
Ezt írta t3l4l:

sztem meg nem baj hogy meg kérdezi ..látszik,hogy most kezdte.
Sztem te se ugy születtél ,hogy a járókába már a harmadfokú egyenleteket irkálgattad...UGYYE IGAZA VAN??
Na jó lehet ez kicsit durva de akkor képzelj oda az egyenlet helyett akár egy könyvet..azt se tudtad volna meg ezt se.
Vagy azt hogy mikor elöször jácottál CS-vel rögtön be akartak venni az SK-ba...szal vágod.

Teljesen mind1,ha tudol inkább segitsél mint,hogy szidod mert még azt is beismerte legalább hogy hibázott kész.

[ 2003. március 07.: t3l4l szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

itt arrol van inkabb szo, hogy ez a forum is azzal van tele, hogy azonnal mondjatok meg nekem ezt meg azt hogy kell csinalni.
de hogy hasznalja a keresot, vagy nyisson egy nyomorult googlet arra mar nem jon neki ossze. es szerintem baromi unalmas a 15. "kezdonek" (aki inkabb lusta es elvarja hogy mindent masok ragjanak a szajaba) ugyanazt leirni-elmagyarazni.
A nagykerről:
Ha úgy érzed, akkor a nagykerhez meg vidd be a gépet ramostul, demonstráld a problémát, majd húzd a fejükbe az egészet úgy ahogy van. Aztán fuss, vagy küzdj...

#269 Felhasználó inaktív   Georgeo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 08. 12:53

Sixday kösz a fikát, de a passziánszon már túlvagyok
a telepítésnél pedig megcsináltam a beállításokat, ott még ment a mic.

t3l4l kösz a segítséget, de ezeket én is tudtam (különben nem vagyok kezdő)

leírom, mi van:
megvan a hl generations pack. felraktam a hl-t meg cs-t. elindítom, megy minden rendesen (kép is, hang is)
utána felrakom a frissítéseket: hl 1.1.1.0 és cs 1.0.0.5
megcsináltam telepítésnél a mic. config-ot is
meg a ret_pack.exe-t is (asszem ez 1 térképfrissítés)
mindent a [url="http://"http://www.counter-strike.net"]www.counter-strike.net[/url] oldalról szedtem.
Ezután amikor elindítom a hl-t vagy a cs-t a menüben nincs hang és ha elindítok cs-ben 1 netes játékot, akkor a játékba ugrás előtt kiírja, hogy az eszköz már használatban van, próbálja késöbb...
A mic. windows-ban és egyéb zenés progikban műxik de a hl-ben meg cs-ben nem akar menni.

esetleg van még valami, amit lehet állítgatni vagy mi lehet?

haveromnak ugyanezzel a mic.-al meg hl gen.pack-al win xp alatt megy a dolog

Help plíz!
Előre is kösz mindenkinek!!!
respect to the supporters, but fuck y'all haters & fake bitches

#270 Felhasználó inaktív   Georgeo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 08. 13:08

Ha esetleg segít itt a gépconfigom:
abit bx6 v.2, p.celeron 333@416, maxtor 15gigás vinyó, 192megaSDram, matroxg400sh, sb16isa (esetleg ez lehet a probléma???),1 isa-s hálókártya (nemtom milyen, realtek kompatibilis)... (külső modem,monitor,cd stb)
A cs1005.exe a cs 1.5ös frissítés, ha esetleg félreérthető lenne.

Mégegyszer kösz mindenkinek a segítségért!!!!

#271 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 08. 13:50

idézet:
Ezt írta Georgeo:
Ha esetleg segít itt a gépconfigom:
abit bx6 v.2, p.celeron 333@416, maxtor 15gigás vinyó, 192megaSDram, matroxg400sh, sb16isa (esetleg ez lehet a probléma???),1 isa-s hálókártya (nemtom milyen, realtek kompatibilis)... (külső modem,monitor,cd stb)
A cs1005.exe a cs 1.5ös frissítés, ha esetleg félreérthető lenne.

Mégegyszer kösz mindenkinek a segítségért!!!!
[/quote]

isa-s sb16om nekem is van...remekül megvan Csével...énis olyan alaplapban használtam hasonó cerkát...333-416 de matrox-al még nempróbáltam...Tnt1-el Savage2k-val Radeonddr-el meg G3-al próbáltam eddíg csét...nekem ezekkel remekül ment
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#272 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 08. 16:17

idézet:
Ezt írta Georgeo:
Sixday kösz a fikát, de a passziánszon már túlvagyok
a telepítésnél pedig megcsináltam a beállításokat, ott még ment a mic.

t3l4l kösz a segítséget, de ezeket én is tudtam (különben nem vagyok kezdő)

leírom, mi van:
megvan a hl generations pack. felraktam a hl-t meg cs-t. elindítom, megy minden rendesen (kép is, hang is)
utána felrakom a frissítéseket: hl 1.1.1.0 és cs 1.0.0.5
megcsináltam telepítésnél a mic. config-ot is
meg a ret_pack.exe-t is (asszem ez 1 térképfrissítés)
mindent a [url="http://"http://www.counter-strike.net"]www.counter-strike.net[/url] oldalról szedtem.
Ezután amikor elindítom a hl-t vagy a cs-t a menüben nincs hang és ha elindítok cs-ben 1 netes játékot, akkor a játékba ugrás előtt kiírja, hogy az eszköz már használatban van, próbálja késöbb...
A mic. windows-ban és egyéb zenés progikban műxik de a hl-ben meg cs-ben nem akar menni.

esetleg van még valami, amit lehet állítgatni vagy mi lehet?

haveromnak ugyanezzel a mic.-al meg hl gen.pack-al win xp alatt megy a dolog

Help plíz!
Előre is kösz mindenkinek!!!
[/quote]

hát pedig elég kezdö vagy :D
akár tecik akár nem mert aki kicsit konyit hozzá az simán belövi a májkrofont..kb 30 mp az egész.
Külön setupolni kell a microphonr device-t az Xp-ben nálam igy ment jól,és hl alatt is tuti..a tweak-et soha nem használtam az a win98 meg ilynek miatt kell.Majdnem ugyanaz mint az Xp-ben a m. stupolása.
Ennyi.

#273 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 08. 16:19

idézet:
Ezt írta Sixday:

itt arrol van inkabb szo, hogy ez a forum is azzal van tele, hogy azonnal mondjatok meg nekem ezt meg azt hogy kell csinalni.
de hogy hasznalja a keresot, vagy nyisson egy nyomorult googlet arra mar nem jon neki ossze. es szerintem baromi unalmas a 15. "kezdonek" (aki inkabb lusta es elvarja hogy mindent masok ragjanak a szajaba) ugyanazt leirni-elmagyarazni.
[/quote]
lehet benne vmi..de épp ezért kezdö,hogy még azt sem tudja megnézni :)

#274 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 08. 16:21

idézet:
Ezt írta [L]:
Hát most aztán királyul felidegesitettek isofton.
Egy két láma kis pöcs nem tudott lelöni egy ellenfelet sem, ezért ugy gondolta, hogy inkább lelövi a társait.
MIelött bejöttek voltunk 12-en, mikor otthagytam öket voltunk 5-en, abbol 2 csak a társaira ment.
Azért kiváncsi vagyok, hogy az ilyenek mit élveznek ezen, mi értelme annak hogy igy kiüritenek egy szervert
[/quote]loll..
nálam is ez megy kb 2 napja..TK agybaföbe :D :D
sok gyökér,láma... :)
mostanába ritka a normális server..mondjuk én isoftra alapbol nem járok..mert sokat laggzik a sok csiter miattt :D :D :D

#275 Felhasználó inaktív   Georgeo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 09. 02:22

Kösz Boba a hozzászólást, de nekem szerintem másmilyen sb 16-osom lehet (abból is többféle van, sajna)

t3l4l 1szer már leírtam, hogy nem vagyok kezdő, többször nem fogom elmondani
különben használom a keresőket stb.
Nincs kedvem káromkodással szétcseszni a fórumot, de sikerült ezzel a szarsággal felbasznod az agyam.
Ne írd rólam, hogy kezdő vagyok, amíg nem ismersz okés? Písz 4ever!

A microfonbelövésről meg már leírtam, hogy windowsban tökéletesen ment, csak cs-ben nem akart működni.

Különben rájöttem a hibára a "kezdő" agyammal. A hangkártya miatt nem megy, mert nem tudja egyszerre lejátszani a cs hangjait meg a microfon bemenetet is. Volt már ilyen icq-s nettelefonálásnál is. Amikor telefonáltam netem, akkor pl nem tudtam mp3-at hallgatni stb.

#276 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 09. 13:26

idézet:
Ezt írta Georgeo:
Kösz Boba a hozzászólást, de nekem szerintem másmilyen sb 16-osom lehet (abból is többféle van, sajna)

Nincs kedvem káromkodással szétcseszni a fórumot, de sikerült ezzel a szarsággal felbasznod az agyam.

A microfonbelövésről meg már leírtam, hogy windowsban tökéletesen ment, csak cs-ben nem akart működni.

Különben rájöttem a hibára a "kezdő" agyammal. A hangkártya miatt nem megy, mert nem tudja egyszerre lejátszani a cs hangjait meg a microfon bemenetet is. Volt már ilyen icq-s nettelefonálásnál is. Amikor telefonáltam netem, akkor pl nem tudtam mp3-at hallgatni stb.
[/quote]

nemtudom, hogy ez kell e, de talán a full duplex módot kell beállítani...csak egy tipp, nemtom bevállhat-e.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#277 Felhasználó inaktív   Georgeo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 09. 15:34

Thanx Boba, de be van kapcsolva

#278 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 09. 20:47

idézet:
Ezt írta Georgeo:

[/quote]
megagigaLOL..felbasztam az agyaD??? :) :)
NO COMMENT.master!

#279 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 09. 21:19

valaki help me!
mostanában amikor elkezdek játszani, a pingem felmegy 120-ra. A loss-om 0 de viszont a choke-m az 0 és 100 között ugrál... nemtom mi az a choke, érdekelne ;) lehet, hogy azért van, mert felraktam kipróbálni a Fusion Pack-et és amiatt? Egyébként a netkapcsolatom 384/64 ADSL

#280 Felhasználó inaktív   funnyman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 09. 21:35

idézet:
Ezt írta AndrewGL:
Egy kis gond:
Frissen telepített erdeti hl, rá 1.1.1.0 patch, erre cs1.5.
Egyetlen dolgot módosítottam, nálam a Steyr AUG-nak es a SIG-nek zoomolásnál csak egy pici piros pont a célkeresztje.
Ha ez csít, akkor csítelek. Tegnap bementem az iSoftra, game 2 percig->AndrewGL dropped. Sebaj előfordult már, reconnect, megint 2 perc game, de ekkor mostmár úgy dobott ki, hogy asszem a 'pdecal.wad' fájl ellenőrzése sikertelen, hülye csiter, bla-bla-bla.
Ez tegnap 21:00 körül történt. Azóta néhány szerverre való csatlakozáskor ezt írja a console, idézem:
"Your connection to this secure server has been rejected.
Because of past chesating violations, you have been banned from playing on all secure servers until 2003-03-08 11:06:52
Repeating violators may be permanently banned from all secure servers. For more information, visit http://www.counter-strike.com/cheats"
1.) LOL
2.) Kíváncsi vagyok milyen csítet használok, de hát a link az olyan kurva jól működik...

AndrewGL

[ 2003. március 08.: AndrewGL szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

kerdes : CD-s e a server?
2 : ugytom a celkeresz modositasa csitnek szamit ,szal en nem valtoztatgatnam,nekem is volt pici piros potty,es engem is kivagott cd,szal inkabb gyari cs+cpl ,es nincs gond :]
3 : ha esetleg banlisten lennel,dobj 1 emilt wonid-del ,es utannanezek

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.