HWSW Informatikai Kerekasztal: C-STRIKE:1.6 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

C-STRIKE:1.6

#341 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 23. 19:09

idézet:
Ezt írta AMD rula:
Bannoltak asszem a Fasirtról :D
Mert leTK-zott egy b*zi k*csög, és utána kilépett, negyed óra múlva visszajött én vissza adtam, mert zavart és bannoltak :D
Szerintem most hagytam abba a cs-t :D
[/quote]

Engem CS-SC1-röl banoltak ki egy pár napra, pedig én csak játszottam :D

[ 2003. március 23.: [L] szerkesztette a hozzászólást ]

#342 Felhasználó inaktív   vtib 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 23. 19:49

idézet:
Ezt írta mayerjo:
úgyértem a cs eltűnik és marad a windóz desktop..[/quote]

Nálam csak akkor ha bekapcoslt Cheating Death-el akarok kapcsolódni olyan szerverhez, ami nem supportálja :)

Üdv,
én

#343 Felhasználó inaktív   funnyman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 24. 13:18

en neha betevedek hl serverre ,foleg ha megy

#344 Felhasználó inaktív   cx.core 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 24. 14:43

idézet:
Ezt írta funnyman:
en neha betevedek hl serverre ,foleg ha megy[/quote]

Ismerős a figura. :( Vajon minek köszönhetőek a nemrégiben történt sorozatos leállások? Néha meg mindenkit kidob, de nem áll le. :confused:

#345 Felhasználó inaktív   Oblishoaeeshy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 25. 11:41

Ezexerint senki nem adta még a fejét pályaszerkesztésre... legalábbis hamar beletört a bicskája...

#346 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 17:33

idézet:
Topic is 'KODIAK has joined TU1 !!! | hobs & KODIAK finally together in peace! [/quote]

#347 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 17:49

idézet:
Ezt írta Oblishoaeeshy:
Ezexerint senki nem adta még a fejét pályaszerkesztésre... legalábbis hamar beletört a bicskája...[/quote]
Én spec. el sem kezdtem mert mi a faxnak..??
Értelme nem tul sok kb: 0 .
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#348 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 17:56

idézet:
Ezt írta [L]:
idézet..[/quote]

NA majd össze áll a csapat lassacskán :)
Lesz belölünk vmi sz4r :D
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)

#349 Felhasználó inaktív   Mac_29 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 20:00

idézet:
Ezt írta AMD rula:
Bannoltak asszem a Fasirtról :D
Mert leTK-zott egy b*zi k*csög, és utána kilépett, negyed óra múlva visszajött én vissza adtam, mert zavart és bannoltak :D
Szerintem most hagytam abba a cs-t :D
[/quote]

Egy ilyen buzi miatt felesleges. Én meg felhúztam magam egy köcsögön, de még le sem tudtam tk-zni, mert 100-as choke-m volt. Egy tárral sem találtam el... :( Gyorsan edzettem egy jót aztán megnyugottam. :) Végül is ez csak egy játék, de azért ha a közelemben lett volna letéptem volna a fejét valószínüleg. :) Annyira útálom ha semmibe veszik a többiek szórakozását önös érdekek miatt...
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." (Mahatma Gandhi)

#350 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 21:22

Ti mit szóltok az fy_ -os mapokhoz?

Ugyan nem szoktam sokat CS-zni (amint már párszor emlegettem, inkább DoD-ozok :) ), de újabban egyre nagyobb divat a szervereken ilyen kis izét betenni... Se túsz, se bomba? :confused:

Akkor már inkább megyek Action Half-Life-ozni, ott legalább lehet vetődni meg pörögni meg még a pályák is színvonalasak hozzá...
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#351 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 21:29

idézet:
Ezt írta FleetCommand:

Ugyan nem szoktam sokat CS-zni (amint már párszor emlegettem, inkább DoD-ozok :) ), de újabban egyre nagyobb divat a szervereken ilyen kis izét betenni... Se túsz, se bomba? :confused:

Akkor már inkább megyek Action Half-Life-ozni, ott legalább lehet vetődni meg pörögni meg még a pályák is színvonalasak hozzá...
[/quote]

ehhe..nem voltál még iceworld-ön?? :)
Én inkább nyomulok ott mint eksön halflájfal :D
Nincs kedvem nekem vetödni pörögni denszelni szaltozni... :)

#352 Felhasználó inaktív   funnyman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 21:29

idézet:
Ezt írta FleetCommand:
Ti mit szóltok az fy_ -os mapokhoz?... [/quote]

en szemelyszerint nem ugralok ertuk,mer 1 ido utan borzalmasan unalmassa tudnak valni ... ,es csak tomeghent az egesz (igaz neha jol esik,de csakis jo serveren)

#353 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 21:42

HELP
Mitol van az, hogy felraktam legujabb NVIDIA driver-t, és az fps-m a 100ról cirka 50enre esett vissza... Lenne más megoldás a régi drivert vissza megoldáson kívül??

#354 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 21:45

idézet:
Ezt írta t3l4l:

ehhe..nem voltál még iceworld-ön?? :)
[/quote]

de :)
mivel a suliban nem lehet keresni stb (ill. lehet, csak elmegy vele egy óra.. sulinet power) ezért kérték, hogy tegyem fel az iceworld-öt az ftp-mre, így legalább el tudjuk vinni...

háát... hentelős pálya, semmi értelme... csütörtökre inkább keresek valami rendes pályát :)
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#355 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 22:04

idézet:
Ezt írta Plor:
HELP
Mitol van az, hogy felraktam legujabb NVIDIA driver-t, és az fps-m a 100ról cirka 50enre esett vissza... Lenne más megoldás a régi drivert vissza megoldáson kívül??
[/quote]
Attöl függ mert :

Ad1:
Melyik drivert raktad fel mert az uj relative : 42.42 vagy 43.03???
A 42 hivatalosabb a 43 bétább :)

Ad2:
A vertical Sync. természetesen más program használata nélkül (lsd:Pstrip,aTuner..etc),uj driver felrakása után vissza áll defaultra magyarul ON-lesz.Igy vissza esik az fps-ed,általába..nekem legalábbis nem megy 100-on ha Vsync. ON.

Ad3:
Töltsd le a 42.01-es driver szvsz az a legjobb.Többi losz4r.

Ad4:
Nincs..vagy add el a géped :D

#356 Felhasználó inaktív   t3l4l 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 25. 22:14

idézet:
Ezt írta FleetCommand:

de :)
mivel a suliban nem lehet keresni stb (ill. lehet, csak elmegy vele egy óra.. sulinet power) ezért kérték, hogy tegyem fel az iceworld-öt az ftp-mre, így legalább el tudjuk vinni...

háát... hentelős pálya, semmi értelme... csütörtökre inkább keresek valami rendes pályát :)
[/quote]

Na májszter mondok én neked a pályákról valamit.. :

CPL-mapok : dust1,aztec..blabla.. halálra únt pályák igaz..????hát persze..IGAZ!..de miért IS??még jácani se tudunk rajta...akkor miért untuk meg..???ugyanmár gyerekek..elöször meg kellene tanulni jácani.

imho az olyanok már fikázhatnák ezeket mint pl: m19,GoL,mTw..SK etc..De mi hol is vagyunk még ezektöl??? :)

A iceworld meg tényleg csak hentlésre jó levezetni az ideget és nekem ez ellen semmi kifogásom.

#357 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 26. 06:57

idézet:
Ezt írta t3l4l:

CPL-mapok : dust1,aztec..blabla.. halálra únt pályák igaz..????hát persze..IGAZ!..de miért IS??még jácani se tudunk rajta...akkor miért untuk meg..???ugyanmár gyerekek..elöször meg kellene tanulni jácani.

imho az olyanok már fikázhatnák ezeket mint pl: m19,GoL,mTw..SK etc..De mi hol is vagyunk még ezektöl??? :)
[/quote]

Egy kicsit nem értelek :) Nekem tetszenek a fenti pályák.. és ha visszaolvasol, egyáltalán nem szóltam őket le :)

Mondjuk szerintem attól, hogy az ember nem profi játékos, még el tudja dönteni, hogy egy pálya jó-e vagy sem... oks.. van aki leszólja, de azért tény, hogy az aztec, dust, inferno stb. jó pályák (nem véletlenül olyan népszerűek).

#358 Felhasználó inaktív   rol33 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 26. 12:02

emberek és mi van az 1.6-os csvel.Lesz nem lesz, mikor?

#359 Felhasználó inaktív   Phantom Lord 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 26. 14:56

idézet:
Ezt írta FleetCommand:
[/quote]

Ez nem CS! Ez team deathmach, csak itt ha meghalsz meg kell várni a kör végét.
De el lehet rajzuk játszogatni, akad köztük egy pár jo, de mondjuk én az iceworldtöl nem igazán vagyok elszállva.

#360 Felhasználó inaktív   plor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 26. 14:59

idézet:
Ezt írta t3l4l:

Attöl függ mert :

Ad1:
Melyik drivert raktad fel mert az uj relative : 42.42 vagy 43.03???
A 42 hivatalosabb a 43 bétább :)

Ad2:
A vertical Sync. természetesen más program használata nélkül (lsd:Pstrip,aTuner..etc),uj driver felrakása után vissza áll defaultra magyarul ON-lesz.Igy vissza esik az fps-ed,általába..nekem legalábbis nem megy 100-on ha Vsync. ON.

Ad3:
Töltsd le a 42.01-es driver szvsz az a legjobb.Többi losz4r.

Ad4:
Nincs..vagy add el a géped :D
[/quote]

Hát 43.00van ha yool látom, valszeg mászik vissza rá a régi ;)
Én eladom ha megveszed yoo pénzért, az egérpad nemjátszik :D

Téma megosztása:

• (65 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.