idézet:
Ezt írta [L]:
Nekem inkább a fizikája nem tetszik. Meg pl egészen más lenne benne a célzás.[/quote]
Szerintem meglehetne oldani a dolgot...a célzás meg nem engine függő szerintem...de akkor legalább szerválják meg a Jk2 turbósított Quake3 engine-jét...abból a Raven software elég szép eredményt kihozott. Mint a Jk2nél mind pedíg az Alice-nél...nekem utóbbi nagyon bejött, nagyon de nagyon szép és eszement hangulatos...a zenéi...hát az még remekebb. Ki is van írva cédére a válogatás vhol![]()
C-STRIKE:1.6
Elküldve: 2003. 04. 10. 21:05
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2003. 04. 11. 15:14
idézet:
Ezt írta [L]:
Ezzel a faszfejjel én is találkoztam. Speedhack+Aimbot+Wallhack drukkolok neki, hogy meglegyen a global banja.
![]()
[ 2003. április 10.: [L] szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
óóó és ne tudd meg még mennyi van...
Aki nem használ ennyit de 1-2 -t mindenképp..GRRR
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)
Elküldve: 2003. 04. 11. 17:00
idézet:
Ezt írta t3l4l:
óóó és ne tudd meg még mennyi van...
Aki nem használ ennyit de 1-2 -t mindenképp..GRRR[/quote]
Hát igen, jo pár szánalmas ember van a magyar cs-sceneben (ár ha van ilyen)
[url="http://"http://www.clanbase.com/warrep_show.php?wid=1855904&cid=291587"]Ezt[/url] érdemes meglesni
Elküldve: 2003. 04. 12. 08:06
idézet:
Ezt írta [L]:
[url="http://"http://www.clanbase.com/warrep_show.php?wid=1855904&cid=291587"]Ezt[/url] érdemes meglesni[/quote]
![]()
Elküldve: 2003. 04. 12. 09:10
Ti melyik szervereken szoktatok előfordulni?
Mellesleg hadd kérdezzem már meg, hogy ki számít lámának? Mert mostmár nem értem...valahogy úgy érzem, hogy ez az egész lama-zás mostanra már divat lett...különösebb ok nélkül... ez most arról jutott eszembe, hogy ma reggel gondoltam jáccok egy jót, de jó játékot nem találtam csak jóféle magyar mentalitást....meg lama-zást 1000L. Én mondjuk nem vagyok profi, de ezt sohasem állítottam, ellenben igyekszem fejlődni...néha jól megy néha rosszabbul, de úgy általában a közepes eredmény mindig megvan...szal nem érzem magam lámának...vagy mégis az vagyok? vagy most mi van?
Miért baj az, ha nem arra megyek amerre valamelyik csapattárs gondolja, hogy mennem kéne - amikor nincs előre megbeszélve semmi -, miért baj az, ha épp kempelni akarok egy kicsit, mert úgy gondolom mindjárt arra jön az ellen? Egyátalán miért baj az, ha úgy játszom, ahogy szeretnék, ha az eredményes? Egyátalán hogyan kéne jáccani? Vannak alapszabályok, vagy mi?
Mellesleg nem fura, ha valaki AK-val 10-ből 9 fejest lő? Vagy ennyire jó is lehet? Nekem azért gyanús....de persze én lama vagyok ehhez...
Most komolyan miért gondolja valaki, hogy különb a másiknál, miért hiszi, hogy ő jobban tudja, ha az eredményei nem ezt mutatják?
A másik amit nem értek, hogy ez elvileg egy csapatjáték lenne vagy mi...sajnos viszont azt látom, hogy a magyar public szervereken ez nem divat... sokkal inkább a majd én megmutatom mentalitás a menő...kezd elmenni a kedvem az egésztől...
Viszont ha már itt tartunk esetleg adhatnátok egy-két használható tippet, hogy hogyan érdemes és kell játszani...mert én már nem tudom...azt már megtanultam, hogy igyekszek fejre célozni...meg nem megállni órákig egy helyen...de néha kicsit kempelni, ha tudom, hogy arra jön az ellen...egyéb tippek-trükkök? Már ha nem titok...
Mellesleg hadd kérdezzem már meg, hogy ki számít lámának? Mert mostmár nem értem...valahogy úgy érzem, hogy ez az egész lama-zás mostanra már divat lett...különösebb ok nélkül... ez most arról jutott eszembe, hogy ma reggel gondoltam jáccok egy jót, de jó játékot nem találtam csak jóféle magyar mentalitást....meg lama-zást 1000L. Én mondjuk nem vagyok profi, de ezt sohasem állítottam, ellenben igyekszem fejlődni...néha jól megy néha rosszabbul, de úgy általában a közepes eredmény mindig megvan...szal nem érzem magam lámának...vagy mégis az vagyok? vagy most mi van?
Miért baj az, ha nem arra megyek amerre valamelyik csapattárs gondolja, hogy mennem kéne - amikor nincs előre megbeszélve semmi -, miért baj az, ha épp kempelni akarok egy kicsit, mert úgy gondolom mindjárt arra jön az ellen? Egyátalán miért baj az, ha úgy játszom, ahogy szeretnék, ha az eredményes? Egyátalán hogyan kéne jáccani? Vannak alapszabályok, vagy mi?
Mellesleg nem fura, ha valaki AK-val 10-ből 9 fejest lő? Vagy ennyire jó is lehet? Nekem azért gyanús....de persze én lama vagyok ehhez...
Most komolyan miért gondolja valaki, hogy különb a másiknál, miért hiszi, hogy ő jobban tudja, ha az eredményei nem ezt mutatják?
A másik amit nem értek, hogy ez elvileg egy csapatjáték lenne vagy mi...sajnos viszont azt látom, hogy a magyar public szervereken ez nem divat... sokkal inkább a majd én megmutatom mentalitás a menő...kezd elmenni a kedvem az egésztől...
Viszont ha már itt tartunk esetleg adhatnátok egy-két használható tippet, hogy hogyan érdemes és kell játszani...mert én már nem tudom...azt már megtanultam, hogy igyekszek fejre célozni...meg nem megállni órákig egy helyen...de néha kicsit kempelni, ha tudom, hogy arra jön az ellen...egyéb tippek-trükkök? Már ha nem titok...
Elküldve: 2003. 04. 12. 12:20
Ak-val bizony lehet úgy lőni...Én sajna nemtudok...ha direkt arra megyek és botokkal gyakorolok (életben azért nincs kedvem csapattársaim azzal szivatni, hogy elkezdek gyakorolni éles helyzetben) szóval akkor 10/4-5-öt nyomok fejbe...haver megcsinálja a 10/9-et simán...csak sokat kell gyakorolni...amikor én próbálkoztam akkor a "hehh de mákom" beszólásaim voltak. De ez nem mák kérdése legtöbbször. Legalábbis akik sokat nyomnak fejbe azoknál nem 
Amúgy azt énis észrevettem, hogy nagy teamgame nemnagyon van
néha szokott pár ember csak összejátszani de általában 2 max 3 fős csoportokra oszlik a csoport vagy minden tizedik menetben van rush oszt kész. Itt nálunk Lanon tudunk csak komoly csapatjátékot gyakorolni.
Amúgy azt énis észrevettem, hogy nagy teamgame nemnagyon van
Elküldve: 2003. 04. 12. 12:29
Előrevetítem, nem szoktam, lámát "köpködni" a másikra, de megpróbálom összefoglalni, mit tartok lámaságnak:
1. Nem tud lőni (értem ez alatt, hogy mindig csak a gombot nyomja), bár ez inkább a kezdők ismérve
2. Nem ismeri a pályát, olyan helyekre néz ahol nem is lehet ellenfél (szintén kezdők ismérve)
3. Akadályozza a csapattársait (a mozgásban, a lövésben, egyszóval útban van)
4. Nem végzi az adott pályát a csapatának megfelelő feladatot (értsd: defuse, bombalerakás, túszkihozás)
5. Meg sem próbál segíteni a bajban lévő csapattársainak, inkább "világgá" fut
Biztosan van valami, amit most kihagytam, de nagyjából ennyi.
1. Nem tud lőni (értem ez alatt, hogy mindig csak a gombot nyomja), bár ez inkább a kezdők ismérve
2. Nem ismeri a pályát, olyan helyekre néz ahol nem is lehet ellenfél (szintén kezdők ismérve)
3. Akadályozza a csapattársait (a mozgásban, a lövésben, egyszóval útban van)
4. Nem végzi az adott pályát a csapatának megfelelő feladatot (értsd: defuse, bombalerakás, túszkihozás)
5. Meg sem próbál segíteni a bajban lévő csapattársainak, inkább "világgá" fut
Biztosan van valami, amit most kihagytam, de nagyjából ennyi.
Elküldve: 2003. 04. 12. 12:48
Suicide
Amúgy én is ezt tapasztaltam. Miről lehet megismerni a CS emberkét? Minden mondatában benne van a láma, remekül tud káromkodni és a hanghordozásuk olyan, hogy 'énvagyokamájergyerek'
Most már meg lehet dobálni kővel
Amúgy én is ezt tapasztaltam. Miről lehet megismerni a CS emberkét? Minden mondatában benne van a láma, remekül tud káromkodni és a hanghordozásuk olyan, hogy 'énvagyokamájergyerek'
Gigabyte 990XA-UD3, Athlon Phenom II X4 955, 8 GiB Corsair XMS 1600Mhz DDR3, Sapphire Radeon HD5850 1 GiB, Corsair Force 3 60GiB SSD, WD RE2 250GiB, Samsung 1TeB, Roccat Kova+ egér, Samsung 245T tft
Elküldve: 2003. 04. 12. 14:28
[url="http://"http://www.tar.hu/habdan/csiter.zip"]Az igazi LAMA[/url]
Elküldve: 2003. 04. 12. 15:06
idézet:
Ezt írta [L]:
Hát igen, jo pár szánalmas ember van a magyar cs-sceneben (ár ha van ilyen)
[url="http://"http://www.clanbase.com/warrep_show.php?wid=1855904&cid=291587"]Ezt[/url] érdemes meglesni[/quote]
nos...erre azt mondom ,hogy LOL.
Magyar scene
Nevetséges csapatok nevetséges emberekkel..mind a 2 mentegetözik és orrba szájba magyarázkodik ez már rég rossz..
És még élvezzük a publicot??? PFFF
Inkább járok osztrák-holland vagy svéd szerverekre
Ott még a csapatjáték fogalmát is ismerik![]()
Elküldve: 2003. 04. 12. 19:21
Nővérem tanusíthatja hogy szidtam az embereket warriors-on...ma ajánlással mentem be oda, hogy ott faszán lehet gémelni meg jó kis szerver...VÉGIG ANYÁZÁS VOLT! Így faszláma úgy faszláma a második...értelmes játék NEM VOLT! Csapatjáték fogalmát nemismerik ott az emberek, mindenki faszoz mindenkit. Elbaromkodják az egész játékot, mindenki kioktatja a másikat.
Borzasztóan nagyot csalódtam az ottani emberkékben. Tudom, hogy nem ez az átlag de ezt 100 évnyi ottani remek játék sem tudná kitörölni belőlem. Nem az zavar, hogy nem profik az emberek, nem. Nálam voltak jobbak is, de ahogy másokkal viselkedtek az hihetetlen! Nemtudom írásba foglalni azt a megrökönyödést amit akkor éreztem amikor ott bent játszottam. Borzasztó a helyzet bent.
Minden második ember csítel. Wallhackot nagyon sok embernél láttam. A gyerekek mentalitása is borzasztó
Kérlek adjatok olyan címet ahol lehet egy jót játszani és ismerik a csapatjáték fogalmát! Évekig irogathatnám a mondókámat de minek...szerintem ha eddíg elolvastátok megértitek bánatomat. Ezzel járatjuk le magunkat.
Borzasztóan nagyot csalódtam az ottani emberkékben. Tudom, hogy nem ez az átlag de ezt 100 évnyi ottani remek játék sem tudná kitörölni belőlem. Nem az zavar, hogy nem profik az emberek, nem. Nálam voltak jobbak is, de ahogy másokkal viselkedtek az hihetetlen! Nemtudom írásba foglalni azt a megrökönyödést amit akkor éreztem amikor ott bent játszottam. Borzasztó a helyzet bent.
Minden második ember csítel. Wallhackot nagyon sok embernél láttam. A gyerekek mentalitása is borzasztó
Kérlek adjatok olyan címet ahol lehet egy jót játszani és ismerik a csapatjáték fogalmát! Évekig irogathatnám a mondókámat de minek...szerintem ha eddíg elolvastátok megértitek bánatomat. Ezzel járatjuk le magunkat.
Elküldve: 2003. 04. 12. 19:37
Még egy valamit vettem észre magyar játékosoknál és magyar átlagembereknél is...egy viccben remekül megvan fogalmazva...
A Fő Ördög elmegy a pokol bugyrába ahol az Európaiakat tartják...Megy oda a németekhez és látja, hogy szöges dróttal van körülvéve az üst, ahol fortyognak...remek, mondja. Megy tovább és látja az oroszokat. Az egyik kiakar jönni majd egy kis ördög előveszi az AK-t és lelövi, majd visszalökik az üstbe...Megy tovább majd meglátja a magyarokat. Sehol sincs semmi védelem. Fél órájába telik mire talál egy ördögöt aki a magyarokat őrzi majd megkérdezi tőle, hogy mit csinál...erre a kis ördög: Hát én nem örzöm a magyarokat, ha az 1ik kijön a többi visszahúzza.
Ami gáz az egészben az az, hogy EZ IGAZ!
A Fő Ördög elmegy a pokol bugyrába ahol az Európaiakat tartják...Megy oda a németekhez és látja, hogy szöges dróttal van körülvéve az üst, ahol fortyognak...remek, mondja. Megy tovább és látja az oroszokat. Az egyik kiakar jönni majd egy kis ördög előveszi az AK-t és lelövi, majd visszalökik az üstbe...Megy tovább majd meglátja a magyarokat. Sehol sincs semmi védelem. Fél órájába telik mire talál egy ördögöt aki a magyarokat őrzi majd megkérdezi tőle, hogy mit csinál...erre a kis ördög: Hát én nem örzöm a magyarokat, ha az 1ik kijön a többi visszahúzza.
Ami gáz az egészben az az, hogy EZ IGAZ!
Elküldve: 2003. 04. 12. 21:24
Épp azt akartam írni, hogy húsvét után megveszem a 4-es Half-Life csomagot, amiben benne van minden, mert szeretnék a hálón is CSzni, nem csak LANon, de az elolvasottak alapján kicsit meginogtam. Minek nekem a hálóra felmenni, ha ott ilyen a játék. Jónekem a kolin belül is.
KomposztWC
Elküldve: 2003. 04. 12. 22:00
Vannak jó szerverek az száz...csak pölö a warriors pölö nem az...nekem legalábbis úgytűnik. van ezer szerver, lehet válogatni oszt amelyik megtetszik azon gémelhetsz. És azért jobb csézni neten mint botok ellen...ha csak hentelni akarsz és nemértdekel más emberke akkor mehetsz szinte mind1ik szerverre.
Elküldve: 2003. 04. 12. 22:27
idézet:
Ezt írta [L]:
wöw
Már 9 oldalas a Topic[/quote]
alakulunk ám..mint púpos gyerek a prés alatt![]()
Elküldve: 2003. 04. 12. 22:28
idézet:
Ezt írta Grillo:
Épp azt akartam írni, hogy húsvét után megveszem a 4-es Half-Life csomagot, amiben benne van minden, mert szeretnék a hálón is CSzni, nem csak LANon, de az elolvasottak alapján kicsit meginogtam. Minek nekem a hálóra felmenni, ha ott ilyen a játék. Jónekem a kolin belül is.
![]()
![]()
![]()
[/quote]
igen ,ennek egyik feltétele ,hogy klánba állj és inkább csak warozzatok.
Publicon csak a gözt kell kiereszteni..
Persze van akik ezt nem igy fogják fel..hát ez van![]()
Elküldve: 2003. 04. 12. 22:41
idézet:
Ezt írta Boba:
Nővérem tanusíthatja hogy szidtam az embereket warriors-on...ma ajánlással mentem be oda, hogy ott faszán lehet gémelni meg jó kis szerver...VÉGIG ANYÁZÁS VOLT! Így faszláma úgy faszláma a második...értelmes játék NEM VOLT! Csapatjáték fogalmát nemismerik ott az emberek, mindenki faszoz mindenkit. Elbaromkodják az egész játékot, mindenki kioktatja a másikat.
Minden második ember csítel. Wallhackot nagyon sok embernél láttam. A gyerekek mentalitása is borzasztó![]()
![]()
![]()
Kérlek adjatok olyan címet ahol lehet egy jót játszani és ismerik a csapatjáték fogalmát! Évekig irogathatnám a mondókámat de minek...szerintem ha eddíg elolvastátok megértitek bánatomat. Ezzel járatjuk le magunkat.[/quote]
Ájánlom a Lamas szervert!
Ide mindig ugyanaz a társaság jár, nem anyáznak, lehet normálisan játszani. De nem is játszhat rajta akárki, elötte reggelned kell magad, és csak azután játszhatsz.
Én itt kezdtem el CS-zni
[url="http://"http://lamas.counter-strike.hu"]A Lamas klán weboldala[/url]
Elküldve: 2003. 04. 13. 09:52
idézet:
Ezt írta Grillo:
![]()
![]()
![]()
[/quote]
szerintem, ha már tudsz játszani, valamilyen szinten ismered a játékot, a fogalmakat akkor nyugodtan mehetsz onlány játszani. Én rögtön belevágtam a közepébe, semmiféle ismeret nélkül, és kaptam egy pár anyázást, lámázástLegtöbbször olyanoktól akiknél nem éreztem azt, hogy ő lelámázhatna bárkit is.
![]()
Elküldve: 2003. 04. 13. 16:13
nos egy kis eredmény,hogy vmi értelmes is legyen az oldalon
:
TeaM-Un1tY vs. amok - [inferno] - 13:0
TeaM-Un1tY vs. CFX.nf - [dust2] - 13:0
TeaM-Un1tY vs. CFX.cr - [inferno] - 23:1
A csoportelsőség után, egyenes kiesés:
TeaM-Un1tY vs. vaNum | der Wahn - [cbble] - 23:1
TeaM-Un1tY vs. MiNDmaZing-2- [inferno] - 13:3
TeaM-Un1tY vs. plan-B [nuke] - 13:11
A felsőági döntő végeredménye:
TeaM-Un1tY vs. MiNDmaZing-1 - [inferno] - 8:13
A vigaszág döntőjének végeredménye:
TeaM-Un1tY vs. ]I[nfernum - [dust2] - 13:10 !
A DÖNTŐ:
TeaM-Un1tY vs. MiNDmaZing-1 - [nuke] - 7:13 !
NewS>A [url="http://"http://cs.gamer-scene.com"]http://cs.gamer-scene.com[/url] értesülése szerint a TeaM-Un1tY indulhat a franciaországi világbajnokságon.
ui>Végre valami eredmény
Már csak a hun team-nek kellene ilyen jól szerepelnie
TeaM-Un1tY vs. amok - [inferno] - 13:0
TeaM-Un1tY vs. CFX.nf - [dust2] - 13:0
TeaM-Un1tY vs. CFX.cr - [inferno] - 23:1
A csoportelsőség után, egyenes kiesés:
TeaM-Un1tY vs. vaNum | der Wahn - [cbble] - 23:1
TeaM-Un1tY vs. MiNDmaZing-2- [inferno] - 13:3
TeaM-Un1tY vs. plan-B [nuke] - 13:11
A felsőági döntő végeredménye:
TeaM-Un1tY vs. MiNDmaZing-1 - [inferno] - 8:13
A vigaszág döntőjének végeredménye:
TeaM-Un1tY vs. ]I[nfernum - [dust2] - 13:10 !
A DÖNTŐ:
TeaM-Un1tY vs. MiNDmaZing-1 - [nuke] - 7:13 !
NewS>A [url="http://"http://cs.gamer-scene.com"]http://cs.gamer-scene.com[/url] értesülése szerint a TeaM-Un1tY indulhat a franciaországi világbajnokságon.
ui>Végre valami eredmény
Már csak a hun team-nek kellene ilyen jól szerepelnie
Elküldve: 2003. 04. 14. 13:51
A CSHU-n ven egy 180mb-s muvi, ami KIBASZOTTUL jo
, aki tudja szedje le!

Súgó
A téma zárva.