nevetseges hogy ez a kis Taigetoszrol-ledobnivalo mit kepzel magarol, tegnap haverok leszedtek az irc bant de Irv azonnal kibannolt ahogy felleptem
Kétszinű kis buksifejű megkapja majd a magáét
Elküldve: 2003. 05. 10. 16:34
Elküldve: 2003. 05. 10. 18:47
Elküldve: 2003. 05. 10. 19:45
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
HL peccs fent van?[/quote]
Jaja! Meg 1.4-es CS.
Elküldve: 2003. 05. 10. 21:45
Elküldve: 2003. 05. 11. 09:10
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
És milyen sorredbe tetted fel öket? Mert a HL peccset kell elöször.
Másra nem tudok tippelni, nekem teljesen jol ment a cs anno a ti200-al.[/quote]
A Hl ment először. Ma megpróbálom megint...
Elküldve: 2003. 05. 13. 13:18
Elküldve: 2003. 05. 13. 20:46
idézet:
Ezt írta Cnut:
Lehet hogy már volt, csak 11 oldalt lusta voltam végignyálazni. Szal, felraktam a Hl-t, meg a Cs-t és menne minden csak a kép darabokban van mindkettőben. Tehát a pisztoly csöve a jobb felső sarkoban a kezem bal középen... Mi a gond? Lent van a konfig.[/quote]
Nekem spec akkor volt hasonló mikor a wind.desktop mondjuk 1024-re volt véve a cs meg 1280-ra.
Szal nem árt ha az asztal és a cs res. ugyan az.
Ezen kivül a screen size nekem mindig max-on van.
De ha megoldottad akkor ok.![]()
Elküldve: 2003. 05. 13. 20:49
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Magyarország vs Franciaország 6:42[/quote]
elszomorító...
még nem olvastam mit irnak cshu-n,biztos van vmi kifogás
Vagy 1xüen hoztuk a magyar kolbászt...a szájba..az opás jobban megy a magyaroknak mint a tímpléj ugy látom
![]()
Elküldve: 2003. 05. 13. 20:51
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
[url="http://"http://notez.org/curveball.swf"]A játék[/url]
Már 33000![/quote]
én jácotam vele vagy 20percet de csak 26ezerig jutottam el...izgalmas gém..![]()
![]()
marhára
![]()
Elküldve: 2003. 05. 13. 21:52
idézet:
Ezt írta t3l4l:
elszomorító...
még nem olvastam mit irnak cshu-n,biztos van vmi kifogás
Vagy 1xüen hoztuk a magyar kolbászt...a szájba..az opás jobban megy a magyaroknak mint a tímpléj ugy látom
[/quote]
Az azért tényleg gáz volt, hogy a franciák kérték hogy ne legyen wwcl a hitbox bug miatt...
Ez azért kicsit gáz. Az meg mégnagyobb gáz hogy az okos magyarok meg belementek.
Elküldve: 2003. 05. 13. 21:53
idézet:
Ezt írta t3l4l:
én jácotam vele vagy 20percet de csak 26ezerig jutottam el...izgalmas gém..![]()
![]()
marhára
[/quote]
Sokkal többet én se játszottam vele. Igazábol nem érdekel az adminosdi, elég nekem az hogy a warszerverünkön van adminjogom.
Elküldve: 2003. 05. 13. 23:03
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
Az azért tényleg gáz volt, hogy a franciák kérték hogy ne legyen wwcl a hitbox bug miatt...
Ez azért kicsit gáz. Az meg mégnagyobb gáz hogy az okos magyarok meg belementek.[/quote]
no comment..lol?
na kis kommentelés után :
Doza irta :
Megfogadtam tegnap meg meccs kozben, hogy nemfogom kommentalni ami ott folyik.. de azthiszem muszaly![]()
ime hat rovid elotortenete a
[ Magyarorszag.cs vs Franciaorszag.cs ] NC7 es talalkozojanak
Viszonylag hamar talalunk 1 nemet servert 40-50 ping nekunk proxyrol upc nek is 50 laccik hogy maxrate 25000 van mert 10k savot foglal cs 101 el.. eddig kiraly. wwcl es soundcheck van a serveren lojuk oket lehet eleg durvakat osztani szal nemileg mi voltunk folenyben erzesem szerint.. aztecon gyaksiban qrvajo fejeseket ad be erre mapvaltas serverrestart... hopp a wwcl eltunik a serverrol nezzuk wtf?!... erre beszol a francia kocsog ircen hogy minden player tudja hogyan kell megkerulni a wwcl t... ez tok alap minek legyen fent csak hitboxbugot okoz.. ugyamar... elmult 3 meccsuket is nelkul jaccottak tok alap hogy megbiznak egymasban a valogatottak.. ( tok alap nem ? ) erre jon a naiv magyar "leader" "ok guys we trust you " nemkell wwcl ... hozzatennem mikor ~enyhen~ felhaborodva a helyzeten reklamalni kezdtem hogy ugyanmar ezt nemgondolja komolyan... enlettem a " lol guy " .. nemsokkal ra belenyugodtam hogy mar menthetetlen a helyzet.. visszamegyunk a serverre [ nincs wwcl ] EC VII cfg loaded. hopp netgraph 10 k-rol leesik 4 re.. kb " maxrate 9999 " 1 golyo nemtalal ok pedig hid tuloldalarol 1 desert
golyos fejeseket osztanak allasbol/futasbol/ugrasbol lelohetetlenek es csak azonnal fejest lonek barkinek barhol barmikor. Holgyeim es Uraim azt kell mondjam hogy szerintem a franciak csunyan torbecsaltak a magyar naiv embert es mivel megint nemhallgatott ram senki megszoptuk mint a torkosborz... hogy 0.05 el jaccottak e ? hmm nemtudom szerintem megdurvabb hax volt de mar azzal is kepesek lehettek ilyen hentre.
-----------
Ez igy ennyi..hogy mi igaz ebböl mi nem,de tényleg marha gáz ez a 6-os hun oldal.Ennyire nem szarok.Én azért el tudom képznelni ,hogy ugy volt...dehát ez nem változtat semmin.
jah a line-up : cealum.cobain, TU|DoZeR, FoP :: KODIAK, TU|unstar, FoP :: ziTi
MÁS:
2 Hét mulva jön elméletileg az 1.6,szal lehet izzitani
[ 2003. május 14.: t3l4l szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 05. 14. 01:06
Elküldve: 2003. 05. 14. 23:05
Elküldve: 2003. 05. 14. 23:15
idézet:
Ezt írta t3l4l:
Half lájf 2 teaser...királyság[/quote]
HL2 gyönyörü lesz! CS2-röl van már valami info? Bár az még elég korai.
Elküldve: 2003. 05. 14. 23:27
idézet:
Ezt írta Phantom Lord:
HL2 gyönyörü lesz! CS2-röl van már valami info? Bár az még elég korai.[/quote]
sajnos még nothing,még csak forumok vannak de infok none.
Várják akár csak mi..elöször jelenjen meg a hl2..aztán lehet csattogni
Elég durva lenne ha a hl2 engine-jét kapná meg..márpedig remélem az lesz![]()