HWSW Informatikai Kerekasztal: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (II.)

#2461 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:13

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 14:48

Sry lehet h rosszul emléxek! :) Te tetted be aztokat a képeket amin csontra tolva a gfx-et az fps érték olyan 22-30 körül volt nem? :) ÉS neked ugye Cor2DUO-d meg 8800GTX-ed van?! Na azért ilyen config mellett ezb az FPS szám röhejes! :) Ezért írtam h itt minden bizonnyal nem a HW a hibás hanem a játék engine-ét bsztak optimalizálni mint ahogy az manapság annyira divatos... majd szépen megvárjuk míg felnő hozzá a HW... remek. Egyedül "szósz endzsin" az amire rá lehet mondani h igen az már vmi, de a többi... és szerény véleményem szerint uez lesz a crytek2-vel is... bár nagyon monmdják h. nagyon jól lett optimalizálva de majd hiszem ha látom, a crysis látványvilága már nagyon odatesz... az tényleg szemet gyönyörködtető annál a gémnél lenne értelme annak a gépigénynek amit itt írtak a srácok a readme-be Athlon 5200+ 2GB sys mem meg 8800GTX na de ennél a STALKER-él... :s Kicsit röhejes... :) És ami a vicc h a Crysis-él Recommended sys req-nak gf7800gtx-et athlon x2-est és 2 vagy 1gb memót írtak erre már nem emléxek pontosan noha a gf7es széria mégcsak nem is dx10-es... érdekes.

Nem ment 25 alá és 320 megás GTS-em van :D

De ettől függetlenül nem így kéne futnia, sokkal jobban.

- Where are we going?
- Let's go find out.

#2462 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:20

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:13

És te FDL és AA-t nyomatod egyidőben vagy ilyenkor AA OFF? Mert mint már írtam én AA-t semmiképp nem tolnék rá és úgy gondoltam a FDL-ot :) Ba$$zus mire én ezt kipróbálom... :( Még le kell érn... ill. még ide kell érnie a futárnak a játékkal :D + még a szarráment winemet is újra kell tegyem + ha akarok húzni a vga-mon akkorn azt még ki is kell fújnom... micsoda problémák  :Đ  De legalább friss ropogós winen friss ropogűs driverekkel fogn szarul futni a gém lol  :D

#2463 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:24

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:20

És te FDL és AA-t nyomatod egyidőben vagy ilyenkor AA OFF? Mert mint már írtam én AA-t semmiképp nem tolnék rá és úgy gondoltam a FDL-ot :) Ba$$zus mire én ezt kipróbálom... :( Még le kell érn... ill. még ide kell érnie a futárnak a játékkal :D + még a szarráment winemet is újra kell tegyem + ha akarok húzni a vga-mon akkorn azt még ki is kell fújnom... micsoda problémák  :Đ  De legalább friss ropogós winen friss ropogűs driverekkel fogn szarul futni a gém lol  :D

Opciókat maxra állítottam, de az advanced menüben nem matattam. Így AA-t is rak rá valamennyit. és FDL volt.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2464 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:30

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:24

Opciókat maxra állítottam, de az advanced menüben nem matattam. Így AA-t is rak rá valamennyit. és FDL volt.

Nem matattál Advenced-ben? :D Oszt mér nem?!  :Đ  Lehet h jobb teljesítmény/látvány arányt is kitudnál hozni belőle ha ott is állítgatsz. :) Pl. ha azt meglehetne csinálni h a grassshadows-t kilövöm de a HDR marad na az jó lenne. Mert a szar se fogja azt nézni h az apró kis bogarakon hogyan vetődik a fű árnyéka ami lehetőleg legyen softshadow h mégtöbbet zabáljon... lol.

#2465 Felhasználó inaktív   _Landon_ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 15:34

Különben egyszerűen nem fogom agyilag... Oblivion vagy uúgy néz ki mint ez vagy szebb, a világa SOKKAL nagyobb és az mindent fullmaxra kitolva is jobban menne mint ez :think:  érdekes... különben vki nemtudja h ebben is "parcellákra" van osztva a megjelenítendő térrész vagy itt az egészet egybe jeleníti meg a motor? Mert akkor nemcsodálomm h ilyen bszott lassú...  :down:

#2466 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 16:08

Idézet: _Landon_ - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 16:34

Különben egyszerűen nem fogom agyilag... Oblivion vagy uúgy néz ki mint ez vagy szebb, a világa SOKKAL nagyobb és az mindent fullmaxra kitolva is jobban menne mint ez :think:  érdekes... különben vki nemtudja h ebben is "parcellákra" van osztva a megjelenítendő térrész vagy itt az egészet egybe jeleníti meg a motor? Mert akkor nemcsodálomm h ilyen bszott lassú...  :down:

Félig... mert nem az egész játékteret tölti be, hanem egy kis részét, de az is eléggé nagy.
Tehát itt egy pálya az eléggé nagy játékteret jelent, nem csoda hogy akad sokaknak.

Nálam pl. csak staticot enged, nem is lehet választani mást.

#2467 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 16:25

Idézet

F-et megnyomod.És ki ír oylan hülyeséget.ott van egy csomó szöveg lennt vagy mi.Azokra kattingatsz és kinyítja.Most így nem tudom pontosan hogy mire.

Na ezután aztán kurvára érteni fogja az user.... :nevet:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2468 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 16:49

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 15:13

:think:
Előbb egy csatornában mászkáltam, s annyi fényforrás és dinamikus árnyék volt ott, hogy az fps simán leesett 20 alá.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#2469 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 16:50

Idézet: Frosty - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 16:49

:think:
Előbb egy csatornában mászkáltam, s annyi fényforrás és dinamikus árnyék volt ott, hogy az fps simán leesett 20 alá.

Jó, én még nem járok ott :D
Akkor ezt is félre lehet rakni mint a CoJ-t, ahogy látom :Đ :(
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2470 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 17:32

Eh. Megnéztem dinamic lightingal.... 6600GT, 2 giga ram, 2.5-ös Barton. Hát izé. kb 3 fps-em volt. 10 másodpercenként....  :eek: Stencil lightingal meg a grafika olyan mint a HL1 csak nagyobb texturákkal, nagyobb polygonszámmal, viszont hasít....  :omg: Én elhiszem, hogy szűk 7 évbe nem fért bele az optimalizálás meg az engine skálázhatósága....  :Đ

szerk: Jah és b*szott nehéz. Nemtom' hogy ez most jó vagy rossz :) STALKER fokozaton néztem.

Szerkesztette: Diablovazze 2007. 03. 19. 17:33 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2471 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 17:35

Miért van az hogy mostantág egy olyan játék sincs amire ne azt mondanánk hogy majd a patchel biztos jobb lessz.

Remélem a közeljövő nagyobb nevei nem fognak ilyen csúfosan megjelenni(PL UT2K7)

JA és javítsatok ki ha tévedek de ha ez megjelent akor a Duke nukem megint egyedül maradt a versenyben. :Đ

Szerkesztette: Virus9AX 2007. 03. 19. 17:54 -kor

#2472 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 17:49

Majd egy multi meccs valamikor? :) :think: Dani? :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2473 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:10

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 17:35

Miért van az hogy mostantág egy olyan játék sincs amire ne azt mondanánk hogy majd a patchel biztos jobb lessz.

Mert pénz beszél, kutya ugat, ha a játék eljutott arra a szintre, hogy nem fagy le ötpercenként, meg a világon tíz számítógépnél több képes futtatni, már mehet is aranylemezre, onnan meg a boltokba. :)

Egyébként nálam static lightinggel, medium beállításon, 1024×768-as felbontáson gyönyörűen fut (Intel Celeron 3.06 GHz, Sapphire Radeon 9600XT, 1 GB memória), és nekem nagyon tetszik, jól "megjátékosították" a regény hangulatát. Mondjuk mókásabb lenne, ha a szúnyogpiliseket nem lehetne ötszáz méterről kiszúrni, hanem folyamatosan anyacsavarokat kellene dobálni arra, amerre mész, de abból botrány lett volna :D

#2474 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:15

Elkezdtem nekem tetszik csak ez valami baszott nehéz :)
Már az első küldit se tudom megcsinálni amikor a bandítákra kell lövöldözni a roncstelepen...
Amugy ha elveszem az ellenség pisztolyát annak a töltényét miért nemtudom használni?
(elfogyott a töltényem felvettem egy pisztolyt de továbbra se volt töltényem...)
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#2475 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:16

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 19:10

szúnyogpiliseket

Ez mi ez?

#2476 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:17

Mindjárt próbálom, ugyhogy ha éreztek komolyabb áramingadozásokat, az miattam van..... :reklamacio:  8)  :nevet:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2477 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:17

Idézet: Gaspy - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 18:15

(elfogyott a töltényem felvettem egy pisztolyt de továbbra se volt töltényem...)

Kutasd át a testeket is, van töltény ott bőven. :) A "fölösleges" pisztolyokat meg el tudod adni a csirkecombos embernek. :)

#2478 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:21

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 18:16

Ez mi ez?

Idézet

Egy kisebb tisztáson mentek keresztül, amikor Alexander hirtelen megtorpant.
- Állj!
- Jól van, kerülünk jobbra – mondta Andrej, miután körülnézett.
- Miért? Mi történt? – kérdezte Till.
- Szúnyogpilis – válaszolta, majd grozájával a tisztás széle felé bökött. A tisztás másik oldalán egy öt méter átmérőjű horpadás volt a földön. Tulajdonképpen nem volt túl feltűnő, csak egy kisebb gödörnek tűnhetett  volna. Mikor Till jobban megnézte, látta, hogy körülötte a növényzet a horpadás felé hajlik. Mintha a szellő is arra fújt volna. Alexander nem szólt semmit, elővett zsebéből egy csavaranyát, és a horpadás felé dobta. Az anya egy darabig rendesen repült, majd hirtelen a gödör felé vette az irányt, és krátert hagyva maga után elmerült a földben. Nem sokkal a föld alatt egy gravitációs anomália lehetett. Egy szúnyogpilis, ahogy a sztalkerek hívták. A leggyakoribb anomália a Zónában.

Szerkesztette: debaj 2007. 03. 19. 18:23 -kor

#2479 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:31

Megvan, ha megnyomom a numpadon a csillag gombot, akkor kezd el az idő rohanni, mint egy őrült. De nincs ilyen beállítási opció, és le sem tudom állítani. Az a gáz, hogy erre tettem a quick medkitet :).

Amúgy vicces, hogy volt, hogy beszéltem egy emberrel, modtam, hogy biznisz. Volt egy kiló kenyere. Lelőttem, de a hullánál már nem volt kenyér :).

#2480 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:32

A Sztalker nem rejtélyes. De nem lehet mindig megnézni; nem lehet csak úgy belepillantani, nem lehet odakapcsolni, ha a Sztalker megy: a Sztalker az első perctől az utolsóig koncentrált figyelmet igényel, a Sztalkert csak összeszedett lélekkel lehet végigülni: csak akkor érdemes megnézni, ha készen vagyunk az imára. A párbeszédre.
Mother always says, Sharing is Good

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.