HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#401 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 08. 11:57

Gyanús volt a nicked SYS_TRhu, el is látogattam a tombraider.hu-ra (nem tudtam, hogy van ilyen). Én csak a TR 1-2 vel játszottam, és az első rész máig a "szívem csücske" a PC-s játékok között. :)

Na a Foresten sikerült felkapaszkodnom egészen magasra a boltívek tetejére, de a liánról mindig lezúgok. Mondjuk nem sok időm volt tegnap játszani, meg késő is volt már. Ma újra próbálkozok.

Elkezdtem letölteni a klipet, nagyon kíváncsi vagyok.

#402 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 19:52

Megvan az öt csillagom a Foresten.
:banana:

Biztos, ami biztos összeszedtem őket a Prisonon is (hát nem semmi helyre rakták az egyik Holy Itemet), hogy nyugodtan kezdhessek a gyűjtögetésnek Insomnián.

A Mech-videó halálos. :up:

#403 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 08. 21:35

...a voice from the darkness.....

Ez igen! Gratulálok! ;) Egészen biztos vagyok benne, hogy ezek után már a többi is menni fog! A "Prison"-on gondolom, hogy a legelső titokra gondolsz, a ventilátor mögött... :D

Insomnián most már úgyis egy új játékot kezdesz, és szerintem "zsinórban" meg tudod csinálni: én legalábbis addig nem mentem tovább a következőre, amíg nem sikerült. Nagyon megkönnyíti az ember dolgát az is, hogy a szint tisztába tétele után az egészet újra fel lehet fedezni... Néhány szinthez adok előre tippeket, de csak a nehézség szintjén...

Cemetery: Itt van két jól eldugott Secret (két helyen is puskaporos hordóval kell robbantani), meg az összes lerombolható objektum is eléggé nehéz dolog tud lenni (némelyik beszakadt sírokban van, meg túl kicsi, így nehéz őket észrevenni)...
Catacombs: Nagyon nehéz a gyökereken ugrálni, meg a híd alatti titkot sem szeretem... :) Amúgy ezt a szintet szeretem a legkevésbé az egész játékban (főleg a legvége miatt, mert állandóan beleesek a "levesbe", "Iron Will"-lel meg kizuhan az ember a Világból)...
Cathedral: Semmi különös..a koporsóról PK-Jump nélkül is fel lehet ugrani, de szerencse is kell hozzá...
Enclave: elég macerás minden lőszert összeszedni... :D

Opera House: Hát, itt van az egyik legundorítóbb Secret a játékban, mivel boltíveken kell ugrálgatni, hogy elérjük. A többi igazán semmiség...
Asylum: Rövid és könnyű, bár az épületen lévő titok egy kicsit nehézkes, na meg 3 lőszer látszólag eléggé nincs szem előtt, de annyit elárulok, hogy az a 3 az épületen kívül(!) van...

Train Station: Van pár PK-Jumppal elérhető titok, ezek közül az egyik eléggé macerás...
Abandoned Factory: Itt borzasztóan fontos tudni, hogy lerombolható objektumok szempontjából a szint bugos, mert teljesíthetetlen az a csillag: sosem lesz meg a 157, nekem maximum 156 sikerült egyszer, pedig mindent átnéztem, a végén még cheattel is, és legalább 30-szor végigmentem rajta (90%-ban 154 jön ki a végére, és egyszerűen nem marad több lerombolnivaló). Ez a hiba engem kb. 2 hónapig feltartott: már csak az az egy csillag hiányzott, és nem tudtam, mit tegyek, a scriptet meg semmiképpen sem akartam átírni..így inkább félretettem az egészet egy időre (és inkább beszálltam egy sérülés nélküli AOD-végigjátszásba :D). Ezt a hibát korábban mások a script javításával orvosolták, ám én találtam egy másik lehetőséget is, ami "in-game" megoldja a problémát, és nemhogy csupán a 157 lesz elérhető, hanem akármennyid lehet azzal a trükkel. Erről majd beszélek, ha odaérsz...
Ruins: A másik gusztustalan, bugos hely: néhány lőszer "be van betonozva", de egy (ami nekem legutoljára maradt, és halálra kerestem, míg végül csak cheattel tudtam lokalizálni a helyét) annyira, hogy normálisan fel sem lehet venni, csak egy trükkel, amiről szintén majd a maga idejében, ha kell. Amúgy is nehéz ez a hely, hiszen 102 db ammo van itt, miközben a Guardian végig molesztál (a kövek meg ugye eltakarják a lőszereket, egészen addig, amíg őkelme újra át nem rendezi őket)..én leszedtem először a kalapácsát, aztán állandóan mentettem, a vége felé már minden második ammo megtalálása után...

Babel: A legelső Secret (a legelején van, de nem a "kandelláberben" lévőre gondolok) elég cseles: a PainKillerben VAN teleport is (ezen az egy helyen)! Ám ha lerombolsz minden objektumot, akkor nem fogod tudni kihasználni, és csak esetleg úgy tudsz eljutni oda, ahogyan AtaRi is tette (és ami nekem nem működött). Szóval észre kell venni, hogy valahol valami dereng egy kis sötét zugban (hint hint), és legalább egy hordót vagy egy tálat meg kell tartani (persze a titok után már le lehet rombolni)...
Tower: Alastor mindent lerombol idővel, és a lerombolt dolgok később el is tűnnek, így mindig letisztul a terep..nem könnyű a lőszerek összegyűjtése (7, 15, 21, 37 a sorrend)...

Docks:  :eek: Inkább no comment...  :think:
Old Monastery: Van egyszerűbb módja (használj pl. egy nagy követ) is annak, ahogyan AtaRi csinálta azt a titkot, amihez a kolostor magasságából ugrik oda le, de egyébként az sem túl nehéz...
Hell: Csak az egyik aranypajzs megszerzése nehéz egy kicsit, de nem vészes egyébként...

Remélem, a fentiekkel azért nem árultam el túl sokat. Amik nagyon kényesek: "Abandoned Factory", "Ruins", és esetleg még a "Babel", ha a bugokat nézzük; valamint az "Opera House", a "The Palace", meg a "Docks", ha a nehézséget nézzük... A "Train Station" a PK-Jumpok miatt lehet kihívás, bár ha ráérzel, akkor már az sem nehéz...

Nem tudtál még a TR.hu-ról? LOL! Pedig a játék eléggé (sajnos túlzottan is) populáris, és már régen is sokan beírogatták a címet, poénból, hátha már van olyan, mígnem 2000 májusának végén valóban elkezdett működni. :) Amúgy nemigen mozdulok ki onnan, de most itt valakinek segítenem kellett, plusz a PK-tapasztalataimat is muszáj kiírnom magamból, mert beleőrülök, ha ezt nem tehetem meg, LOL! Amúgy nekem is a TR1 a kedvencem, és természetesen az is volt az első, amelyikkel játszottam. Bár ez itt erősen...  :offtopic:  :)

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 08. 21:48 -kor

#404 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 21:52

Idézet

a koporsóról PK-Jump nélkül is fel lehet ugrani, de szerencse is kell hozzá.

mostmár jó lenne tudni mi az a PKjump mert felugrottam a koporsóról, de már eléggé szívesen szétlőttem volna :D

Idézet

sylum: Rövid és könnyű, bár az épületen lévő titok egy kicsit nehézkes

ajjj :D azzal is szórakoztam vagy egy órát, aztán feladtam :D

#405 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 08. 21:54

SYS_TRhu: ez egy korrekt hozzászólás volt, még sok ilyet!  :up:

Kár, hogy megszűnt a minősítés, röppentettem volna egy KCS-t hirtelen!
Tyraan - Artum Inferniti

#406 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 08. 23:27

Köszi, Jareth!  :o

Doomer, a PK-Jump egy eléggé idétlen dolog. A legjobb példát a "Train Station"-ből tudom mondani: ott pl. a neonokkal lehet megcsinálni. Állj rá egy leszakadt neonra, és a PainKiller-fegyverrel célozz rá, majd a másodlagos tüzeléssel sorozd meg jól..s közben próbálj ugrálni is! Kicsit rá kell érezni, de ha jól csinálod, fel tudsz reppenni ezzel a technikával vagy 6-7 m magasba, szóval amit amúgy nem érnél el, oda is fel tudsz ugrani. Például használható a MegaHealth-es Secretnél, meg ott, ahol a ventilátorok magasságából lövöldöznek lefelé (van ott egy pajzs is, egy csomó asztal, egy italautomata, meg ilyesmik - így már biztos beugrik) a Sado-kommandósok. Abban a teremben is van egy Holy Item odafent az egyik sarokban, és csak a PK-Jump segít (pl. azt a titkot is nagyon utálom :D)...

A "Cathedral"-ön a koporsóval ugyanez a helyzet: ráállunk a tetejére, és megsorozzuk, miközben megpróbálunk felugrani. Ha szerencsénk van, sikerül. Azért is nehéz az egész, mert hátrafelé lök el, ami megnehezíti az irányítást, hogy pontosan hová is essél... Amúgy velem itt többször is előfordult, hogy amikor széttört a koporsó, felrobbant az egész, Danielnek meg kaput...

Még egy példa, mondjuk az "Abandoned Factory"-ről: ahol a rengeteg gránátos jön (az égő tartályoknál, amiknek le lehet szedni a tetejét, és az egyikben van egy titok is), ott ugye leszakad néhány tartóelem (azok a sárga-fekete csíkosak)..ezekről is lehet PK-Jumpolni, pl. a következő területen az aranypajzsot a tartály tetejéről így is meg lehet kaparintani (van egy felmászós módszer is, by Kalme, de az iszonyú nehéz, nekem egyetlenegyszer sikerült)...

Egyébként rengeteg helyen lehet használni, de ki kell próbálni az objektumokkal, mert persze nem mindegyikkel működik... Próbáld ki (a "Train Station" meg a neonok a legkézenfekvőbb), ha érzed, hogy sokkal magasabbra ugrasz, akkor már megvan..esetleg felvehetek róla egy pár másodperces videót is, de szerintem ezek alapján már simán menni fog...

#407 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 09:09

na ezt majd megnézem :) mint említettem, sajna gyenge a gép és a töltögetést (~2 perc) nem bírom kivárni ahol kell majd...

megnézem mikkel lehet ezt eljáccani, de ami robban, gondolom mindig sebez is... nagyot? :D

Idézet

bban a teremben is van egy Holy Item odafent az egyik sarokban, és csak a PK-Jump segít (pl. azt a titkot is nagyon utálom

én egy zöld-piros health-ért (megahealth?) végigugráltam a neonokon, úgy próbáltam meg elérni, de uccsó már túl messze volt :D

Asylumnál már a kiszakadt ajtót is a falnak támasztottam, de azon sem sikerült felugrani :(

egyébként a blessing miért lett gyengébb a vitalitynál? :D

#408 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 11:58

Iszonyat fura Trauma után újra Insomnián játszani. Untouchable vagyok :D. Mint mikor a Mátrix1 végén Neó fél kézzel felpofozza Szmissz ügynököt. :box2:

A Cemetery-n kapásból elakadtam, mert jóúttörőhez (vagy inkább agresszív kismalachoz) méltóan menet közben szétlőttem az összes objectet, és a végén nem tudtam bejutni a három ammóhoz. Próbáltam a lámpa tetejéről beugrani, barikádot építettem a szanaszét heverő koporsóállványokból, de valami láthatatlan fal mindig visszalökött. Még egy bazinagy kőkereszt is odacipeltem, de arról se ment.

Aztán előröl kezdtem az egészet, de ezúttal gondosan ügyeltem a hordókra. Az egyiket direkt az összedőlő építmény alá tették, azt is ki kellet menteni előbb (persze ezt neked minek magyarázom? ;)). Erre a robbantós módszerre magamtól nem jöttem volna rá egyhamar. Köszi.

A Train Station pályán én a kólaautomatáról akartam felugrani, de nem sikerült. Remélem ez a PK-jump majd segít, ha eljutok odáig.
:jump:

#409 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 14:21

én is elkezdtem megint, természetesen insomnia fokozaton :p múltkor elkezdtem nightmaren is, de az nekem túl nehéz volt... hát igen, koca-gamer vagyok :Đ
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#410 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 09. 19:43

Doomer, pedig jól gondolkodtál, és a terved életképes!  :up: Ugyan én sem tudtam megcsinálni (igaz, csak két-háromszor próbáltam, aztán otthagytam), de Varus az egyik videójában, amiben két másik, alternatív elérési utat mutat be, ezt is szerepelteti. És megcsinálja: el tudja érni az utolsó neonról a MegaHealth-et (igen, az a piros-zöld valami - egyre gondolunk!)...  :respect: Gondolom, megfelelő időzítés meg egy kis bunnyhoppolás kérdése az egész, mindenesetre a "Docks" egy-két titka is pont ilyen..képtelenségnek tűnnek, de mégis oda lehet ugrani...

Peti, az Insomnia, ha máshol nem is, a "Docks"-on be fog jönni... :D Amúgy tényleg túl könnyű, már csak azért is, mert itt még a CheckPointoknál visszakerül a HP 100-ra. Bizony, az összedőlő építmény alatti hordót ki kell menteni onnan, de erre van néhány másodperced... :) Ha meglesz a "Cemetery", az "Atrium Complex" semmiség lesz, viszont a "Catacombs"-ban újra szenvedned kell majd egy kicsit... A "Train Station"-ön arra a Secretre (Holy Item, fent a sarokban) egyelőre csak a PK-Jump ismert...

HavocS, ha úgy nézzük, én sem vagyok több: a PK a Doom1 (vagy 2? már nem emlékszem) óta az egyetlen(!) FPS, amivel játszottam. LOL! Mellette csak a TR van, bár az számomra már nem is játék. Amúgy meg semmi más (legfeljebb kipróbálás szintjén) - tudom, hogy ez most furán hangzik, de egy ideje már egyáltalán nem vagyok gamer... :)

#411 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 09. 23:15

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. okt. 9., szombat - 20:43

el tudja érni az utolsó neonról a MegaHealth-et

hát mostmár egyre jobban rémlik hogy az uccsó neot valszeg szétlőttem és lóg, ezért nem sikerült :D vagy alapból olyan? na mind1.

az asylumnál hogy kell megszerezni azt a vackot? már próbáltam az ablakon keresztül felvenni én kis naív :D

#412 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 09. 23:59

Hmm..lehet, hogy nem egy neonról beszélünk, mert úgy emlékszem, hogy az fent marad, nem szakad le..és pont hosszában helyezkedik el a MegaHealth-titokkal szemben...

Az "Asylum" kinti titkát én is próbáltam belülről, még annak idején, LOL! De rájöttem, hogy onnan nem fog menni, szóval elkezdtem az épületen valami létrát keresni, hátha... Ha létrát nem is, de a bejárat mellett jobbról "mászható falat" (ja, ha már elmegyógyintézet :p) találtam, néhány méterre a bejárattól: kicsit meg van ott töredezve a tégla, és fel lehet ugrálgatni. Majd utána fent már könnyű a dolgod, de azért ügyesnek kell lenni (ilyen ferde/hajlott ugrásokat kell majd csinálni), és érdemes menteni minden fontos mozdulat előtt, nehogy leess és megint kezdhesd az egészet alulról... Amúgy van flashlightod (világítás, az "L"-el tudod kapcsolgatni, de az "Asylum"-on automatikusan be van kapcsolva már az elején)? Ha nincs ("képkártya"-függő), úgy lehet, hogy túl nehéz észrevenni azt a helyet, ahol fel lehet ugrálgatni...

Egyébként nálam is sokáig tart a töltés, mivel csak 384 MB SDRAM-om van..többel biztos gyorsabb lenne (az AOD is érezhetően gyorsabb lett, miután a 256 MB mellé kapott még 128-at)...

Vitality (100) vs. Blessing (200)... Tényleg, ezt én sem értem: szinte az egész Trauma alatt nekem végig be volt téve a Vitality, mert az a jobb, csak éppen azt nem értem, hogy akkor miért nem az a drágább? Hiszen a Blessinggel a Health-ek (amik valami 25%-kal növelik az erőt, vagy mennyivel?) nem mehetnek 100 fölé, ott csak kezdéskor lesz 150-ed..viszont a Vitality-vel visszamehetsz egészen a 150-es értékig is, meg persze szintén annyival is kezdesz...

#413 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 09:00

nameg ha jól rémlik vitality hamarabb megszerezhető mint a blessing, ezért sincs sok értelme...

flashligthal majd próbálom. egyébként én egész idő alatt nem használtam, erre most jut eszembe hogy asylumban töksötét van és orromig se láttam :omg: de azért megcsináltam párszor így :) :) :)

meg a másik, hogy próbáltam a cemetery hordós robbantását, de csak az egyikkel nyílt ki a fal (ahol a boszik is jönnek egyszer). a másiknál meg csak eldurrant a hordó és nem történt semmi. én meg pislogtam hogy akkor most kész...

Szerkesztette: DOOMER 2004. 10. 10. 09:07 -kor

#414 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 12:31

DOOMER, lehet hogy nem raktad elég közel a hordót. Én nekitámasztottam a falnak (vagyis annak a kis kriptának vagy miaszösznek) és simán berobbant az oldala.

SYS_TRhu, a Catacombson csak két Holy Itemet találtam. Az egyiket a pálya legelején a nyílásban, a másikat bent az egyik magas oszlop tetején, de azt nem tudom elérni. Felmászok az egyik oszlopra a kötélen, de ott megáll a tudomány. Ez volna a gyökéren ugrálós rész? Nem mondod komolyan! :reklamacio: :D
És hol van a harmadik?

#415 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 12:50

catacombsban én találtam +1t,  egyik fali sírban van, ahol a falon több szinten sírok vannak és hordós állatok jönnek ellened. de oda sem tudtam beugrani.

prison 4 csillagos, 2 ammot nem találok :( pedig már a kiskanállal kivájt járat végét is megtaláltam :D

#416 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 13:05

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 13:50

prison 4 csillagos, 2 ammot nem találok :( pedig már a kiskanállal kivájt járat végét is megtaláltam :D

A tusolóban az egyik csatornanyílásba le lehet menni. Van lent két ice-ammo meg két rosszfiú. :)

#417 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 15:08

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 13:50

catacombsban én találtam +1t,  egyik fali sírban van, ahol a falon több szinten sírok vannak és hordós állatok jönnek ellened. de oda sem tudtam beugrani.

Köszi, megtaláltam és meg is szereztem. A tologatós-robbantós módszer itt is bevált, bár ezúttal én magam voltam a merénylet célpontja. :)

Kicsivel visszább van egy kör alakú terem, ahol meghagytam pár nagy dinamitládát. Azok közül az egyiket odatoltam a lyuk alá; szerencsére a méretéhez képest könnyen mozgatható. Ezután ráálltam a tetejére - háttal a lyuknak -, majd hátra és felfelé ugrás közben magam alá lőttem a PK-val. Egy kicsit ijesztő, de hatásos. :D

#418 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 17:04

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 14:05

A tusolóban az egyik csatornanyílásba le lehet menni. Van lent két ice-ammo meg két rosszfiú. :)

azért ennyire könnyen nem oldódik meg a dolog, mert ismerem a helyet és azokat fel is vettem :)

#419 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 10. 20:09

Peti, de... :D Az az a "gyökér hely"..a gyökereket kell használnod, és azokon átlendülni a titokhoz. Piszok nehéz: mert nem elég, hogy gyökerekről simán lecsúszhatsz, ráadásul még az ugrásokat is túl könnyű elméretezni. Így könnyen előfordulhat, hogy eléred ugyan a titkot, és meg is szólal a hang, ám a Holy Itemet már nem tudod felvenni, mert átrepülsz a hely felett vagy éppen lecsúszol róla. Velem ez többször is előfordult. Ha a gyökerek jól vannak pozícionálva (a kiálló kis részeiket lehet ugrásra használni), akkor akár egyetlen ugrással is el tudod érni a titkos helyet (mégpedig a startponthoz legközelebb álló gyökér használatával - by DuhVoodooMan, PK-Fórum)... A PK-val tudod piszkálni a gyökereket, hogy úgy álljanak, ahogy szerinted sikerülhet az átjutás... A hiányzó titkod a kis híd alatt van..az egy másik utálatos hely, mert nekem mindig gondjaim voltak a kijutással. Szóval az egyik kis híd alatt van egy MegaHealth, azt kéne megszerezni..ami nem is nehéz, csak kijutni macerás... :D Ja, igen..csak SYS, mert a "TRhu" csak azért kellett, mert az eredeti nickem már foglalt volt...  :o

Doomer, az ammók nekem is gyakran el szoktak maradni..csak úgy, valahol. Sajnos az a két hiányzó akárhol lehet..át kell fésülnöd a legelejétől a terepet és benézni mindenhová, mást nem nagyon lehet tenni ilyenkor. Legalább beleivódik az emberbe a "hely szelleme"... :D Egyébként megnéztem egy TXT-ben, és a Blessing 1-5, míg a Vitality 4-2..fejből a fene sem emlékszik rá, használni meg úgyis szinte mindig ugyanazokat a kedvenceket használjuk... :) A "Cemetery"-n a kettő közül pontosan melyikre is gondolsz? Ahol a sarokban van a hordó (ez a későbbi titok), ott ugyanazon a területen, a kijárat felé nézve a jobb oldalon a kijárat felé kell elgurítani, és talán a második vagy a harmadik "falpanel" a jó, a kijárattól visszafelé számolva..kicsit át is lehet ott látni az illesztéseknél egyébként, és én mindig jó közel szoktam tolni a falhoz, biztos ami biztos... A másik Secret egy MegaHealth, amit szintén úgy kell berobbantani, és amihez meg kell menteni a hordót az előző (szomszédos) területen..ez is látszik kívülről, és csak oda kell tolni a hordót, ez a fal biztos gond nélkül beszakad... Asylum..ha végig sötét volt az épületben, akkor valószínűleg nem működik Nálad a flashlight, mert az a sötét helyszíneken (így pl. a "Cemetery"-n is) már kezdéskor be van kapcsolva..amúgy külön poén flashlight nélkül játszani, az igaz... :)

#420 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 20:49

végignéztem vagy 3x az egész pályát, nincs sehol... :(

4 csillag esetén legközelebbi játéknál már csak az ammora kell koncentrálnom, nem? vagy egy játékon belül kell, hogy meglegyen az 5 csillag?

a hordóknál mindegy mejik mejiket robbantja?

van egy kis kripta, aminek a tetején van az aranykereszt. elméletileg a bejárattal szembe állva jobbról van egy kis fülke, ahol ammo van. na azt próbáltam robbantani, a fülke rövidebbik fala mentén.

Idézet

A hiányzó titkod a kis híd alatt van..az egy másik utálatos hely, mert nekem mindig gondjaim voltak a kijutással.

nahát, szerintem az pedig nagyon könnyű hely... csak nem a megahealth helyén kell felugrálni, hanem körbe kell menni a peremen és a híd mellett felugrálni.

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.