HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#441 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 14. 13:33

hat gyerekek, en eddig meg nem probaltam a painkillert, de ez a demo.. szoval elkapott a gepszij
gf4-en csak akkor akad meg amikor kirobbantok magam elol 4-5 ellenfelet

Szerkesztette: playback 2004. 10. 14. 13:33 -kor

- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#442 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 19:18

Segítséget kérek a Town pályához. Nem találok két Holy Itemet a négyből. Amik megvannak: az utolsó színtől (akasztófa, kecskefejűek, boszik) kicsit előrébb találtam kettőt a házak emeletén. Az egyikhez egy lyukon keresztül lehet bejutni (hiányzik az épület sarkából egy darab), a másikhoz a félig leszakadt erkélyen lehet felszaladni (a cucc a szemközti házban van). Mindkettőhöz elkelt némi segédeszköz... a szekér. :)

Amúgy építettem szekérhalmot mindenfelé (a MegaHealth-nél bevált), hogy be tudjak nézni az ablakokon, de ráuntam a keresgélésre. Közben egész jól megtanultam szekeret röptetni - akár kettőt is egyszerre. :D

#443 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 14. 20:21

közben szép csöndben megcsináltam a catacombs pályát a lá 5 csillag... elsőre :)

jíííííhááá! :paci:

a gyökeresdihez egy nagyon könnyű módszert találtam (szvsz). nem a kiálló gyökérkékre kell ugrani (ez egyszer sem sikerült, mindig lecsúsztam), hanem úgy kell kezelni a gyökeret mint egy kötelet és felfelé kell rajta ugrálni. ráugrani és ugrálni rajta - így nem esel le és közben könnyedén (nekem elsőre sikerült) át lehet ugrani.

a híd alatt felvettem a megát, aztán tökre paráztam mert nem lett meg vele a secret. aztán újra leugrottam oda és meglett... huh :)

és tényleg. kijönni a legkönnyebb módszer végigugrálni a peremen (megától jobbra indulva), majd a híd mellett feljönni :)

a sírban levő kereszthez odatoltam egy dinamitos ládát aztán felugráltam rajta. kész :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 10. 14. 20:22 -kor

#444 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 15. 10:50

...a voice from the darkness.....

Doomer, szép munka volt...  :up: Na de, lesz még bőven... :D

Peti, a "Town"-on összesen 5 Secret van, és ezek szerint Te hármat találtál meg eddig, mivel a legelején a szekérrel a MegaHealth-hez is sikerült feljutnod, ha jól értelmeztem a hozzászólásodból. A másik kettő, amiket említettél pedig az utolsó két titok... Ezek voltak a könnyűek... :D De van még két jól eldugott, és nehezebben megközelíthető titok is, és mindkettő egy-egy égő szobában van (na, ilyenekből jó sok van arrafelé, szóval ettől biztos nem lettél okosabb). Az egyik rögtön azon a területen van, ahol a MegaHealth is, méghozzá éppen az ellentétes oldalon, egy égő ablak mögötti kis zugban. Szintén használhatod a szekeret, hogy feljuss a gerendákra, majd onnan be kell ugranod az ablakon..ne aggódj, a nem égsz meg a tűzben... :) A második egy kicsit húzósabb, és nehezebb elmagyaráznom, hogy hol van. Emlékszel arra a helyre, ahol szemben éppen az az utca nyílik, ahol majd az első boszi is jön (jobbra meg az a hely volt, ahol az amputáltak jöttek)? Na itt, ha így állsz (tehát éppen szembe a boszis utcával), akkor pont a hátad mögött van egy szétégett istállórész, vagy mi a fene, néhány megmaradt gerendával. Meg van egy égő ablak is, és "abban áll a nagy titok", LOL. AtaRi azt javasolja, hogy használjuk a koporsót a gerendákra való feljutáshoz (persze hozhatsz egy szekeret is, erre a célra is), onnan meg már talán "adja magát" az út Neked is, a videó nélkül is. Esetleg kövesd képekben ezt is, AtaRi honlapján. Kicsit nehéz odaugrálni egyébként (a gerendákról könnyű leesni), én elszórakoztam vele egy ideig, mire meglett..igaz, én a szekerekkel próbáltam meg felépíteni az utat, hogy azonnal bejuthassak az ablakon a gerendák kihagyásával, de sajnos ez nem sikerült, csak egy csomó időmet rápazaroltam, arra volt jó. Aztán végül is, az AtaRi által mutatott utat választottam én is...

Még egy utolsó megjegyzés, ami SPOILER, bár nem nagy, de aki teljes meglepetést akar, ne olvassa tovább... A hivatalos PK-Fórumon ma olvastam [DC]BGlad megjegyzését a szörnyhöz, akit a harmadik demóból való kilépéskor láthatunk: ő nem más, mint Alastor, aki azóta már "King Alastor"-nak hívja magát. Nem tudom, hogy ezt figyelembe véve mennyi idő telhetett el a történet szerint, de azóta Alastor jól kikupálta magát, az biztos... Még egyszer, itt a kép...  :cool:  So badass, so it will be a real pleasure for me to shut him up...  :up:

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

#445 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 15. 11:13

Hali!

Most játszom ujra a Painkillert. :) Szeretnék több kártyát begyűjteni, mint első alkalommal. Akkor sem, most sem tudom, hogy kell a szönyet megölni a Catacombs pálya végén.  :confused: Becsalogatni a tűzbe? Mert lövöm, mint az őrült de nem döglik meg!  :reklamacio: (Múltkor csalással (1HP) tudtam csak :( )
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#446 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 15. 12:00

Brett Shaw, kitartás!  :up:

Van két módja is: egy prózai, meg egy hivatalos...  :cool:

1. Prózai mód (Traumán nem működik): intézd úgy, hogy Daniel éppen "Demon Morph Mode"-ban legyen (ne feledd, Daniel a 66. lélek bezsákmányolása után egészen átlényegül, és akkor egy kis időre semmi nem állíthatja meg). Aztán ölj a szemeddel! Így egyszerűen szétzúzhatod a dögöt, és semmit nem kell szenvedned... Az igazat megvallva, ezt én még sosem próbáltam (a következő Nightmare-végigjátszásomban fogom), de már többször is olvastam róla, sőt, láttam képet is, így tudom, hogy biztosan működik...

2. Hivatalos mód: a dög fényérzékeny. A tűz felett, a "plafon" be van deszkázva. Ha ezt kilövöd, be fog szűrődni odafentről a fény. Ezután állj alá..állj a tűz fölé lógó platform legvégére, de vigyázz, hogy éppen csak bele ne ess a tűzbe (ez esetleg nehéz lehet)! A szörny követni fog, de még mielőtt Danielhez érhetne..a fény fogja szétzúzni...

Így vagy úgy, de oda kerül vissza, ahonnan jött és ahová tartozik...  :smoker:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 15. 12:05 -kor

#447 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 12:26

Thanx!  :respect:

Én a kártyák beszerzésénél a fejezetek közti főszörnyektől félek. Ugyanis időhatár van. Nos anno pl. kalapácsos szörnyet még god módban sem sikerült időhatáron belül amortizálnom. :) No majd összeszedem magam...

ui: most töltöm a régi-uj Military Base demót. :) Egy hete van X800 Ati-m, kiváncsi leszek az uj effektekre. Eddig Ti4200-őm volt, azon ugy se lett volna nagy változás.
És nagyon várom nov.22-őt, a küldetéslemezt. :D

Szerkesztette: Brett Shaw 2004. 10. 15. 12:39 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#448 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 15. 12:44

Thor-nál a Világrekord bőven 1 perc alatt van ( :eek: ), már nem emlékszem pontosan, hogy mennyi is..szóval nem olyan nehéz az az 1:20 sem...  :cool: Használhatsz ellenük kártyákat, azokat, amelyek már megvannak. Például Thor ellen használhatod a Haste-kártyát..egyébként a fenti eredményben is benne volt egy "Double Haste", ha jól emlékszem... Továbbá a 2X-es vagy 4X-es sebzés (Rage), meg a 2X-es fegyver-visszatöltés (Dexterity) sem árt...  :smoker:

A "Military Base" felújított változata szakítani fog a kártyáddal...  :up:

#449 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 13:05

hm hm gyurhattok sráco mert painkiller lesz cpl world tour-on :)))
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#450 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 13:34

A Catacombson én csak a szoliztatós módszert ismertem. Egyszer meg is mutattam húgomnak, hogy meggyőzzem a délidőtájt történő magas fényvédőfaktorú naptej nélküli napozás, és a túlzott szoláriumozás veszélyeiről. :cool:

Ha ez a tüskésbőrű tényleg Alastor, akkor valószínűleg átesett egy ajakcsökkentő plasztikai műtéten. Így már egyáltalán nem emlékeztet Angelina Jolie-ra (alias Ms Croft). ;)

9600XT-n rendesen belassul a demó, ha a 'Dynamc lights' High-ra van állítva, amúgy szép. A 'Bloom'-mal engem ki tudnak kergetni a világból :down: . A 'Detail textures' kapcsoló továbbra sem működik, pontosabban kilőhetetlen (a hatása akkor is érvényesül, ha nincs kipipálva). És még egy apró bug: ha bármit állítok a video settingsen, akkor a grafika "ledobja magáról" az anti-aliasinget és csak a kilépés-újraindítás hozza helyre.

#451 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 19:32

catacombson gondolom tudjátok, hogy ha leesel, még nem biztos hogy meg is halsz :D van ott lent szemben egy perem. ha én lecsúszok, mindig megpróbálom arra kormányozni magam. mondjuk felugrálni a majdnem sima falon nem könnyű, de nem olyan nehéz mint mondjuk foresten feljutni a boltívre :)

Guardian nálam 00:41 a rekord :D

#452 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 19:45

Idézet: MarKinG - Dátum: 2004. okt. 15., péntek - 14:05

hm hm gyurhattok sráco mert painkiller lesz cpl world tour-on :)))

csak nem magyarországon... bár szerbia nincs messze :D

* február: Kína
    * március: Spanyolország
    * április: Szerbia-Montenegro
    * május: Brazília
    * június: Svédország
    * július: USA
    * augusztus: Taiwan
    * szeptember: Japán
    * október: Nagy-Britannia
    * novembver: Chile
    * december: USA (döntő)

első helyezett: 1 millió dollár!  8)

#453 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 15. 22:05

cathedral megvan, necrogiant... khm 48/49 ammo mire kinyírt, ehh :D

tudtam hogy kellene az az iron will kártyesz :D

#454 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 16. 17:16

Doomer, én is ki szoktam néha ugrálni a "Catacombs" végén a tűzhalál torkából.  :D De mostanában elég gyakran előfordult, hogy valamiért nem sikerült (a patchek pedig ebbe úgysem szólnak bele)...  :think: Viszont, ha éppen aktiválod az "Iron Will"-t, akkor akár a tűzbe is beleugorhatsz: kiesel a semmibe, a pálya hamar eltűnik a képből, és örökké csodálhatod a felhős eget; az örök zuhanás lesz a végzeted (nem halsz meg, és azután sem, hogy a kártyák inaktiválódtak)... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 16. 17:17 -kor

#455 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 20:59

na ez jó nap volt, 4 pályát is sikerült 5 csillagosra gyúrni :) most jön town. előre látom hogy sokat szekerészek majd :D

az opera boltíves secretje kicsit kényelmetlen volt, vagy 20.ra sikerült csak. az asylum viszont könnyen ment :)

#456 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 21:29

Akkor mindjárt beérsz Doomer, mer én elég lassan haladok (kb. 1 pálya/nap). :)

De megvan az Abandoned Factory, jippííí!!! Itt szenvedtem eddig a legtöbbet, ráadásul nem is a nehezen elérhető cuccokkal. Valami bagatell helyen elhagytam két ammo-t, és egy órán keresztül bóklásztam mire meglett.

Sys, nekem nem volt gond az objectekkel. Nem tudom milyen trükkre gondoltál, de nekem anélkül is meglett az összes. Pl. volt egy-két konténer, amit két rakétával lehetett szétnyomni, meg néhány apróság, amiről elsőre nem is gondolná az ember hogy szétlőhető. :)

#457 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 17. 10:40

Doomer, szép munka!  :up: A legjobb az egészben az, hogy már túl vagy azon a szemét operás Secreten...  :)

Peti, elhiszem, hogy nem volt gondod az objectekkel az "Abandoned Factory"-n, és néhány napja, miután a 3. demó kijött, már tudom is, hogy miért... :) Mindig is érdekes volt, hogy sokaknak baja volt ott, míg mások meg túlteljesítették...  :eek: Vajon hogyan lehetséges ez...? Megint nem fogok tudni rövid lenni, de el akarom mondani a teljes sztorit...

Még augusztusban nyitottam meg a PK-Fórumon a "Factory - Destroying all objects by the easiest way..." című topicot, mert találtam megoldást a problémára. Ott minden le van írva részletesen, de persze angolul... :) Szóval kezdem az elejéről: akik nekiláttak a "5 Stars Challenge"-nek, többnyire "koppantak" az "Abandoned Factory"-n, mert a 157 lerombolható objektum helyett CSAK 154 van a pályán - és ez így IGAZ (a legvégén annak a 3 konténernek is lerombolhatónak illene lennie, és egy Fan, Dooges', csinált is ehhez egy működő javítást). Azonban, szerencsére vannak trükkök, amikkel lehet növelni a lerombolt objektumok számát, így egy jó ideje már nekem sincs gondom ott: akár többszáz lerombolt objektumom is lehet a statisztikámban (ennek száma a stake-ektől függ)... :D

Mi volt a kiindulópont? Először is az, amit a fenti bekezdésben mondtam: hogy lehet, hogy nekem állandóan csak 154 volt, míg másoknak akár 170 felett is?! Valamint hogy lehet az, hogy néha nekem is volt 155 és egyszer 156 is?! Ezek a dolgok foglalkoztattak, de nem jutott eszembe semmi hasznosítható... Odakint is, mindenféle teóriák kezdtek terjedni, hogy ez meg az a jó megoldás, hogy meglegyen..én kipróbáltam mindet, egyik sem működött. Megcsináltam vagy 30-szor is a pályát, különböző módokon, kilőttem a konténereket (nem kell nekik rakéta sem) meg az összes poroltót/gázpalackot is, de sosem lett meg a 157, nemhogy még annál is több... Úgyhogy átmenetileg "feladtam", és félretettem az egészet (kényszerűségből): már csak az az egy csillag hiányzott, de nem tudtam mit kezdeni vele (ez volt június elején)... :( Aztán az egyik későbbi végigjátszásom keretében (augusztus közepén) tettem egy érdekes megfigyelést: a "City On Water"-ön mindig is szerettem a vízbe lövöldözni, de akkor valahogyan észrevettem, hogy ha a StakeGunnal lövök a vízbe egy karót, akkor utána a Statisztikámban a "Objects Destroyed" száma nőni fog eggyel! Hoppá!  :omg: Utána nem sokkal tettem még egy érdekes felfedezést, azt meg a "Town"-on: ellőttem egy stake-et, és nőtt a lerombolt objektumok száma..ám itt nincs víz, akkor meg hová lőttem? Nos, egy égő háztetőbe! Utána kipróbáltam tudatosan is, és működött! Ha "elsüllyesztesz" vagy "elégetsz" egy karót, nőni fog a lerombolt objektumok száma. Azonnal az "Abandoned Factory"-re gondoltam: tudtam, hogy ott nincs víz, de van tűz, és pl. kilőhetnék a pályáról is, hátha az is számít (számít bizony, bár nem mindenhol: pl. akár a "Snowy Bridge"-en, ha kilövünk egy karót a havas hegyekbe, akkor ott működik)...

A megoldás... A megoldás az lett, hogy belelőttem egy karót az egyik égő tartályba, egyenesen a tűz közepébe: s voila, a program növelte a lerombolt objektumok számát! Ezután lelkesedésemben megnyitottam a fentebb említett topicot a PK-Fórumon...  :cool: Ám az továbbra is nyitott kérdés maradt, hogy másoknak hogyan sikerült, mert hiszen, senki nem említette, hogy tudatosan karókat lövöldözött volna az égő tartályokba..az az én felfedezésem volt, de mások nem így érték el (de nem tudták megmondani, hogyan)...

A legújabb felfedezés: a válasz a nyitott kérdésre (lehet, hogy van több válasz is?)... Még mindig a StakeGun a felelős, de hozzá kell vennünk még a Maso Commandereket is! Tudjátok, azok a lángszórós fickók, akik előszeretettel hajigálnak gránátokat is az emberre (pfuj, utálom őket, mert pl. Traumán egy gránát nagyon sokat tud már sebezni). Na már most, a PK 3. demójában ("Military Base") észrevettem, hogy ha sikerül felrobbantanom őket egy karóval (ehhez hajszálpontosan a fegyverük csövébe kell tudni lőni), akkor is aktiválódik a bug: a lerombolt objektumok száma nő eggyel! Ez lehet talán a végső válasz: akiknek nem volt gondjuk az "Abandoned Factory"-n, bizonyára felrobbantottak a karókkal néhány Maso Commandert (legfeljebb utána nem néztek bele a Statisztikába és nem vették észre a változást), minek következtében mindig nőtt eggyel a "Objects Destroyed" értéke...

Ezt a legutóbbit én is csak azután vettem észre, hogy gyanússá vált, hogy a demónál a végén hogy' a bánatba' lehet nekem 98 leromboltam a 91-ből... Eszembe jutottak a Maso Commanderek meg a StakeGun, így adtam egy esélyt a dolognak, és..bejött...

Peti, majd Te is próbáld ki ezeket - működnek! Amúgy közeledsz a "Ruins"-hez, ahol kemény lesz majd minden ammót összeszedni. A "bebetonozottról" sem szabad megfeledkeznünk, így ezt is mondom, Doomernek is: ha a kiindulópontot vesszük, akkor a bal oldalon van, a pajzs közelében - kicsit nézelődj ott, de nem túl könnyű észrevenni, mert teljesen a kőpadóban van, ráadásul két nagy kőlap között (így csak egy igen kis része látszik ki). S csak egy módon tudod felvenni: ha fölé állsz, bevárod a kalapácsost, és hagyod, hogy pár jól irányzott ütést mérjen a fejedre ("Iron Will"!). Sajnos csak így megy, és még így is szerencse kell, mert nem mindig sikerül, de ha igen, akkor egy pillanatra "lesüllyedsz" a két kőlap közé, és utána ha benézel a Statisztikádba, már látni fogod, hogy megvan az anyag... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 17. 10:47 -kor

#458 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 13:05

Militari Báz: hát rohatt éggy patkány helyre rejtették az egyik aranyserleget. Megszerezni nem volt olyan nehéz, de mire rájöttem hogy hol is lehet... huh :). Aranyos a 'People Can Fry' feliratú konténer :lol:, bár biztos szerepelt korábban is, csak nem vettem észre.

Most a Ruins-on kergetjük egymást Guardiannal. Az egész játék alatt összesen nem quicksave-eltem annyit, mint most :D. Eddig 101 ammót szedtem fel (a 102-ből), és már csak 11 HP-m van, de szegény monstrum sincs sokkal jobb bőrben. Komolyan félek, hogy megbotlik és összetöri magát, mielőtt megtalálnám az utolsó adag lőszert (úgy vettem észre, hogy néha akkor is sebződik, ha egy ujjal sem nyúlok hozzá) :). A levegőben "lógó" shotgun töltényeket sikerült begyűjteni. Esetleg van még hasonló huncutság a pályán?

...hoppá, közben most olvasom, amit a bebetonozott lőszerről írsz - mindjárt ki is próbálom. A StakeGun-nal kapcsolatban igazad lehet, ugyanis elég gyakran nyírom ki a Maso Commandereket karóvetővel, vagy golyószóróval a fenti módon. Akkor az valószínűleg pusztán véletlen egybeesés, hogy nekem pont 157 lett a végére. :think:

#459 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 17. 14:58

Peti, nézd meg az üres hordókat is, a raktárakban: azokon is ott a "People Can..." felirat, sőt, még a logójuk is. ;) Korábban pl. az "Abandoned Factory"-n szerepelt még ez. Amúgy az UFO is poén a végén, meg többek között az van ráírva, hogy Lajka (persze orosz helyesírással)... :)

Ruins... LOL! Akkor Te is pont úgy jártál, mint én: rengeteg QuickSave, aztán a végén egy órán keresztül kerestem az utolsó ammót. Aztán meguntam és "belőttem" BarfHappy MiniRadarját (ez egy kis LUA-segédscript, amit egy japán csajszi írt), hogy lokalizáljam: és megtaláltam, tökéletesen a "betonba" ágyazódva - nem csoda, hogy a radar nélkül nem vettem észre, nem is nehezteltem emiatt magamra... A trükközés már nem vészes (csak félek, hogy 11 HP-vel nem fog már sikerülni, hacsak nincs az "Iron Will" a tarsolyodban), csak előbb valahogyan találja meg az ember...

Igen, az "Abandoned Factory"-n az csak véletlen egybeesés volt, 99%-ra biztos vagyok benne. Majd legközelebb, ha arra jársz, próbáld ki, hogy egyáltalán NE használd a karóvetőt, ill. legfeljebb a gránátvető részét, miközben ugyanúgy próbálj meg lerombolni mindent. Akkor csak 154-et fogsz tudni elérni, azt garantálom... :( Ám ha mégsem, akkor az egy nagyon érdekes dolog...  :think:  :D Egyébként a bug CSAK a stake-ekhez kapcsolódik (ezért el is neveztem "stake-bug"-nak, bár az "Objects Destroyed"-ra hat), szóval nyugodtan felrobbanthatod pl. a forgótárassal a mazókat, abból még nem lesz eltérés. De fogalmam sincs, hogy miért olyan speciálisak a karók különben, hogy ennyi baj van velük: velem számtalan szinten előfordult már, hogy az "Objects Destroyed" jóval több lett, mint amennyi a program szerint elérhető...

Szerkesztés:  :offtopic: LOL, most látom, hogy az idézeted végére odaírtad Bendegúzt! Jaj, hát tényleg..ő mondta ezt! LOL!  :D Hirtelen a következő szösszenet jutott róla eszembe...

"
...
Isten: Én vagyok az Isten.
Ruhatáros (halálkomolyan): Én meg a Michael Jackson!
...
"
(uristen@menny.hu)

LOL

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 17. 15:03 -kor

#460 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 17. 20:38

nahát ez baromi jó...  :mad:

éppen train station uccsó secretjét vadászom, amikor kifagy gamma. azóta akármilyen savegamet töltök be, kifagy painkiller :(

és még feltölteni sem tudom hogy megnézzétek, ultraweb szórakozik itt velem...

:reklamacio:

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.