...a voice from the darkness.....
Doomer, Neked is gratulálok! Te is MASTER vagy!
Bizony, ezek a jutalmak, és a "5 Stars Challenge" teljesítése után ezért mondtam, hogy egy csomó dolog nem számít már...

Több hivatalos kihívás elméletileg nincs, ilyet már csak legfeljebb magunk tűzhetünk ki magunknak...
Peti mondta, hogy majd beszélünk még erről... Nos...? Szerintetek milyen ajándék ez? Úgy értem, hogy elég jutányos? Megérte szenvedni érte? Milyen lehet így ezután a játék?

Esetleg túl elkényelmesíti az embert (de hát, meg is érdemeltük, nem?)...?
Van még egy fontos dolog, amit tudnotok kell: ha kezdtek egy új SP-játékot, akkor ez a lehetőség ÁTMENETILEG elveszik! Nem tudom, hogy ez bug vagy pedig szándékos, de könnyen újra lehet aktiválni: csak egyetlen helyszínen megint meg kell csinálni az 5 csillagot egy szuszra, és máris újra megkapjuk az üzenetet! Kézenfekvő ehhez az "Atrium Complex"-et használni: mindjárt a második helyszín (az első úgyis könnyű, de nehéz minden lerombolható objektumot megtalálni, meg a titkokkal vacakolni), és itt nagyon könnyű 5 csillagot csinálni..utána meg már...
Ami engem illet, a hétvégén még végig akarok menni egyszer Traumán meg egyszer Nightmare-en is: közeledik a BOOH, és előtte még akkor legyen ennyi végigjátszás, meg a Nightmare után jól fog majd kapcsolódni a BOOH (a sztori miatt) is... Persze az örök és ingyen kártyahasználat sokat könnyít az ember helyzetén: a hosszú visszatöltéseket el lehet vele kerülni, és egyáltalán nem kell "agyba-főbe" nyomni a kártyákat, vég nélkül (de ha pl. egy eltévedt gránát leamortizált bennünket, akkor nem kell mindjárt visszatölteni)...
Még egyszer, gratulálok Peti és Doomer!
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."