...a voice from the darkness.....
Hajaj, már úgy érzem, hogy floodolok, de muszáj szólanom..van három dolog...
1. Soul-Catching - Mission Completed. A "City On Water" is elég húzós volt, de a "Docks" meg az "Old Monastery" pl. egyáltalán nem. Eltérések összesen...
- "Catacombs": plusz 1 lélek (nálam)...
- "Prison": plusz 1 lélek (a Freak, akit a "nyújtópadon" vallattak)...
- "Train Station": mínusz 5 lélek (bug)...
- "Military Base": 337 a lehetséges 347-ből, mert a tankosoknak nincs lelke (s pont 10 tank van), ill. a Statisztikában 337/329 van, mert valamiért csak 329-nek veszi az összegyűjthető lelkek számát (talán a rakétásokat sem számolja, pedig a belőlük kierpülő "Zombie Soldier"-öknek is van lelkük)...
- "Forest" (csak Traumán): értelemszerűen 0 lélek...

- "Old Monastery": csak 157 ellenfelet lehet legyilkolni a 159-ből, kettő egyszerűen hiányzik, de persze a 157 lélek mind megvan...
2. Peti, Hozzád lenne egy gyors kérdésem a Greed-kártyával kapcsolatban. Bár korábban már említettél erről dolgokat... Szóval arra gondoltam, hogy ha minden aranyat nem is lehetne megszerezni, legalább "feltupírozhatnám" a Statisztikáimat, hiszen a kártya segítségével dupla mennyiséget lehet találni. Így arra gondoltam, hogy milyen poénosan mutatna mondjuk akár az 1600/1282 a "Docks"-on, az összesített Statisztikában. Csakhogy tévedtem, mert ez nem így működik, ugye? A régi hozzászólásod alapján csak átmenetileg az "in-game" pálya-Statisztika változik meg: dupla mennyiséget találhatsz ugyan, de a maximum is dupla lesz..és az összesített Statisztika az eredeti (tehát a Greedhez képest csak feleannyi) értékeket jeleníti meg. Tehát ha pl. Greeddel elérem a "Cemetery"-n a 388*2/388*2 értéket, az összesített Statisztika akkor is csak 388/388 marad... Ugye?

Bocs', ha zavaros voltam mert túlrészleteztem, ill. ha túl egyértelmű dologra kérdeztem rá. Tulajdonképpen magam is megnézhetném, csak hát, lusta vagyok egy kicsit most hozzá. Rendesen lefárasztott ez a "lelkesdi", az elmúlt napokban (de szép kihívás volt

)...
3. Újabb videó jelent meg a BOOH-ből, a "Dead City"-ről. Letölthető
innen (Gamershell), és kevesebb mint 6 MB, szóval nem nagy (kb. 58 mp hosszú). Szerintem nagyon impresszív (és intenzív), és mivel van hang, így lehet egy kicsit a fight-musicból is hallani (nem "heavy metal nyekergés", LOL, hanem elektronikus)...

Viszont sajnos ugyanitt azt írják, hogy késni fog a játék...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 04. 19:35 -kor