HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#567 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 14. 19:46

...a voice from the darkness.....

Szép munka!  :smoker:  De azt tudod ugye, hogy a baloldalival nem is kell "szenvedni"? ;) Ugyanis a hordók segítségével fel lehet hozzá jutni elég közel, hogy hozzájussunk a lelkéhez...

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

#568 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 14. 20:55

Érdekesség (forrás: PKEuro.com): a PainKillert megemlítették a Vészhelyzet című sorozat egyik epizódjában! A PKEuro.com oldalon ott a hír, ill. magát a rövid videót (csak néhány másodperc, nem valami nagy szám) én feltöltöttem egy külön helyre, úgyhogy innen letölthető... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 14. 20:56 -kor

#569 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 21:56

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 21:55

a PainKillert megemlítették a Vészhelyzet című sorozat egyik epizódjában!

hehe :)

az egyik korábbi epizódban Dr. Mark (ha jól emléxem a nevére) meg Doom2-zött, mutatták is :)

#570 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 18:08

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 19:29

1. Soul-Catching - Mission Completed...

Én is befejeztem a lélekgyűjtést, és ugyanezek jöttek ki, leszámítva a Catacombs-ot, ahol +5 lelket szedtem össze, a Train Station-nel pedig nem is erőlködtem. Old Monastery-n tényleg érdekes a statisztika. Csak azt nem értem, hogy ezeket mér' nem tudják még a sokadik peccs után sem kijavítani. Lehet, hogy szándékosan hagyták benne? :think:

#571 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 19:21

én most végeztem velencével, hát mit mondjak... sújos volt :)

az egyik géppuskás egy erkélyen állt, amit egy hídról, és azon keresztül a kis ablakokból lehetett elérni. már majdnem feladtam (triple haste+double time bonus sem volt elég, hogy PK-val a levegőben tartsam amíg "ki nem leheli a lelkét"). végül odarántottam és karóvetővel nekiszegeztem a falnak és vártam a lelkére :D

a háztetőn sétáló kis molotov-koktél hajigáló srácok is megizzasztottak, egy PK-ra szétestek, a leélek meg maradt fent a tetőn... reload.

a végén az üvegtetős csarnok tetején álló két ilyen srác lelkét úgy szereztem meg hogy felmentem a lépcsőkön és vártam. hát nem pont ott voltak felettem? :D

#572 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 18. 19:59

Doomer, szép munka! A "City On Water" tényleg kemény, de pont az a szép benne, hogy így is teljesíthető...  :cool:

A legvégén, a legutolsó kis zárt téren, az utolsó molotov-koktélos is egy külön poén volt: azt gondoltam, hogy majd alulról simán beszívom a lelkét. Hát nem: még ha felugráltam az erkélykorláton, hogy egy kicsit magasabban legyek, akkor is fent maradt... Végül találtam egy megoldást: hármat-négyet alápörköltem a rakétavetővel, mire az utolsó detonáció levágta a dögöt tetőről... :D

Az üvegtetőnél lévők lelkeit szerencsére simán be lehet szívni, így ha alulról le is lövöd őket, utána a lépcsőkön fel lehet menni hozzájuk, éppen annyira közel, amennyire kell... A "Docks"-ot meg az "Old Monastery"-t már eléggé könnyűnek fogod találni, főleg a velencés élmények után...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 18. 20:01 -kor

#573 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 20:15

Jah, a háztetősök engem is beidegeltek, de aztán elég könnyen magamhoz édesgettem őket :). Alájuk lőttem rakétával úgy másfél-két méterrel... ettől nem estek szét cafatokra, hanem az egyik szimplán leájult, a másikat meg lerántottam a PK-val :cool:. Amúgy az sem baj ha szétesnek, mert a torzót is lehet rángatni, csak azzal jobban kell sietni, meg pontosabban kell célozni, meg általában el is repül a 'csába. :)

szerk.: Az utolsó kis hülye meg állandóan kinyírta magát (felrobbantotta a hordót), én ebből persze csak annyit vettem észre, hogy egy lélekkel mindig kevesebb lesz a végén. Kb. ötödik alkalomra vettem észre, hogy jé, ott is egy molotovos mozdonyarcú.

Szerkesztette: peti2mtag 2004. 11. 18. 20:25 -kor

#574 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 23:40

az 1.3.5 patch installálása után bizonyos időközönként (1sec-10perc) kék képernyővel megfagy az egész cucc. mégcsak kékhalál hibaüzi sincs, csak sima kék képernyő.

a patch előtt nem csinálta és más gémmel sincs baj...
a megoldás?

#575 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 20. 00:48

Ígértem a BOOH-topicban egy videót, az "Experience #1"-et, ami még természetesen az eredeti PK-hoz szól... Nos, elkészült: 15 szituációt mutat be, titkok könyebb elérésén keresztül a távoli lelkek megszerzésén át, némi gránát-karózással is fűszerezve...  :cool: Kicsit későn vagyok már vele, így igazi nagy extrákat nem tudok már benne mutatni (révén azokat a poénokat már mások lelőtték, jóval korábban, LOL), de azért még mindig hasznos lehet (ha esetleg még valaki belemászik a "5 Stars Challenge"-be), plusz elég látványos is. Petinek (valami vastagbe..akarom mondani, "vastagnetű" embernél :D) meg Doomernek "kötelező" letölteni, főleg, mert Mindkettőjüket említem a címképernyőn (is), LOL!
"Experience #1" - LETÖLTÉS

Ja, és van még egy "crossover"-videóm is, de ezt inkább csak a poén kedvéért említem meg: egy TR1-es, sérülésmentes probléma megoldása, ám PK-elemekkel fűszerezve, hogy még intenzívebb legyen az élmény. Aki akarja, leszedheti...
"TR1 - Atlantis' 'Beast Room' with no scratch! (PK-Themes)" - LETÖLTÉS

VipiSrác, a problémádra én sajnos most passzolok. :( Nekem minden jó az 1.3.5-tel, viszont odakint olvastam, hogy sokaknál az SP2 óta nem szuperál (a tünetekre már nem emlékszem)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 20. 00:48 -kor

#576 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 09:55

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 1:48

wowowow!! :D király lett :up: néhol még én is néztem és vertem az arcom a falba hogy ez nem jutott eszembe (pl town hídja) :banghead: :omg:

és benne vagyunk mi is! :D

nagyon szupi. csinálj még sokat :)

apropó, a monastery rockos megoldását nem Peti fedezte fel, vagy csak kihasználta?

na, most megy a video link másik fórumra is :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 20. 09:56 -kor

#577 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 10:34

ide is beírom.

szóval a trükkök nagyon jó, a zene is tetszett, gratula :)
viszont kicsit rossz volt hogy sok volt a low quality-s rész benne ráadásul több helyen szaggatott is :(
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#578 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 11:06

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 0:48

Petinek (valami vastagbe..akarom mondani, "vastagnetű" embernél :D) meg Doomernek "kötelező" letölteni, főleg, mert Mindkettőjüket említem a címképernyőn (is), LOL!

Biztos szuper lett! :up:
Még ma intézkedem a letöltésről. :) De jövőre nálam is ádéesel. Vagy nem. :D

A monastery rockos (ha az amire gondolok), nem az én ötletem, azt még csak néhány napja próbáltam ki először. Én fentről jöttem, s meredek csúcsrra jutottam. :D

#579 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 17:36

ez esetben bocsi hogy neked tulajdonítottam :D

a soul challenge-ről nem akarunk videót? van pár húzósabb lélek (cathedral-i négyes, babel, CoW) amit be lehet mutatni :) a bridge-es részről jutott eszembe, ami videóban volt.

#580 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 18:56

Gratulálok, nagyon frankón megcsináltad! :respect: :respect: :respect:

Há' mér' nem mondtad, hogy csak 22 mega? Ezt itthon is simán letöltöttem. :)
Az a szekeres pk-jumpolás nem semmi. :eek:
Kíváncsian várjuk a folytatást.Kép

Én is kedvet kaptam ilyeneket fabrikálni, de hogyan tudnék ilyet felvenni? Nem az utómunkákra gondolok, hanem hogy egyáltalán miként capturézod a játékból a képet. Van rá valami beépített funkció, mint a screenshotra? Vagy ablakban kell játszani, és valami külső programmal?

#581 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 19:33

befejeztem a lélekgyűjtést, eredmény sikerült, ahogy sikerülnie kell...

csak tudnám mit romboltam le Hell pályán a 0 objectből? :think:

#582 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 20:17

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 19:33

csak tudnám mit romboltam le Hell pályán a 0 objectből? :think:

Ezt még én is tudom :p :D

#583 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 20. 20:37

Örülök, hogy sikerült valamit adnom a videóval, és nagyon köszönöm a visszajelzéseket! Sokat jelentenek, és iszonyan jólesik az ilyesmi!  :o Főleg miután a kinti PK-Fórumon még mindig 0 hozzászólás van a topicomban, bár már elérte a látogatottsága az 50-et: ergo, gondolom, letöltötték, csak aztán "no comment"... LOL!  :D

Doomer, gratulálok a lelkes küldetéshez! Mellesleg a "stake bug" a megoldás a kérdésedre: pl. véletlenül belelőttél egy karót a megdermedt óceánba, és a program növelte a lerombolt objektumok számát. Nekem valami 5 van már a "Hell"-en... ;) Bizony, én is gondoltam, hogy több "lelkészős" részt is fel kellett volna vennem: de sebaj, majd a legközelebbiben, vagy pedig, majd Ti felveszitek... ;)

Peti, írtam a PM-ben a felvételről is... ;) Sajnos a PK-ban a SinglePlayer-módban nem lehet "record"-olni, pedig az nagyon klassz lenne, hiszen akkor az eredeti magas FPS-értékek mellett lehetne játszani, majd azt visszajátszva elindítani a rögzítést. A TRAOD tud ilyet, és volt egy-két eset, amikor jól jött..na, a PK-ban viszont hatványozottan jól jönne! Remélem, a PCF egyszer, majd valamikor kifejleszti ezt is, és egy patch után lehetségessé válik - tudom, ez csak amolyan "daydream", de azért nagyon jól jönne...

HavocS, bizony, teljesen jogosak az észrevételeid: sajnos túl gyenge a rendszerem... :( A következő: Intel Celeron-Tualatin 1000 MHz & 1350 MHz processzor, ATI Radeon 9000 Pro 64 MB 275/275 @ 280/280 "képkártya", 384 MB SDRAM @ 135 MHz, Maxtor 60 GB 7200 rpm HDD, Creative SB Audigy 1 hangkártya - azt hiszem, ezek a lényeges dolgok a videózáshoz. Szóval maga a játék szépen megy, de nagyon "le kellett butítanom" mindent, hogy kapjak egy folyamatos 30-40 FPS-értéket, ugyanis ellenkező esetben észrevettem, hogy bizonyos dolgokat egyszerűen nem is lehet megcsinálni. Amin "kiakadtam", az pl. a "gránát meglövése a karóval" című akció volt: először egyszerűen nem sikerült még tizenötödszörre sem, de kellő mértékű "butítás" után már simán ment... Meg ugyanez előjött még a gyors mozgást meg precíz ugrásokat igénylő helyeken is... Amúgy a játék 800x600-ban, akár 4X-es Aniso-szűréssel is viszonylag jól megy úgy, hogy mindent a maximumra tolok, ám amint beindítom a felvételt (a FRAPS-et használom)..na, az teljesen "betesz" neki (természetesen úgy, hogy előzőleg engedtem bőven a beállításokon)... Ez azért is érdekes, mert pl. a TRAOD-nél nincs ekkora FPS-visszaesés, ha felveszek valamit (pedig a PK-nak sokkal hatékonyabb az engine-je, szerintem)... Lehet, hogy a RAM túl kevés, meg a HDD-m is elég töredezett lehet már (túl kevés a helyem is)... Jut eszembe, ha bármilyen tipped van a tömörítéssel kapcsolatban, akkor azokkal is megdobhatsz - megköszönném (bár ebben a topicban ez erősen OFF lenne, de akkor máshol). Illetőleg legközelebb megpróbálok jobb beállításokkal felvenni: talán a 400x300-as felbontás is már megteszi a hatását, és nem kell annyit "butítanom", mint amennyire ennél a videónál tettem (sok helyen bizony "Very Low Quality"-t állítottam be)...

Nos, ideje visszatérnem a "Snowy Bridge"-re...  :smoker:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 20. 20:43 -kor

#584 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 21:01

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 21:37

Doomer, gratulálok a lelkes küldetéshez! Mellesleg a "stake bug" a megoldás a kérdésedre: pl. véletlenül belelőttél egy karót a megdermedt óceánba, és a program növelte a lerombolt objektumok számát.

hellen nem szokásom karóval lövöldözni, mert a lelkek irtásához az lassú... és nekem se rémlik hogy tettem volna ilyent... :think:

#585 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 21:29

nyah, új avatarom van. egy PK masterhez valami ilyesmi illik, nemde? :D :D :D

#586 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 21:46

Idézet: vipisrac - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 23:40

az 1.3.5 patch installálása után bizonyos időközönként (1sec-10perc) kék képernyővel megfagy az egész cucc. mégcsak kékhalál hibaüzi sincs, csak sima kék képernyő.

a patch előtt nem csinálta és más gémmel sincs baj...
a megoldás?

erre nincs megoldás? mindenkinél hibátlan az 1.3.5?
vagy tényleg az SP2 okozhatja? de az gondolom sokaknál fent van...

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.