vagy ez csak nightmare szintre vonatkozik?
Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2004. 11. 23. 19:39
ez nagyon furcsa, én gf2mx-szel láttam simán, ki is nyírtam... 
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|
Elküldve: 2004. 11. 23. 19:46
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 18:36
Oh a fenébe...elértem Swamp Thingig, de nem tudom megölni, mert nem látom

Kűggyed ide a savét!
"Feldarabolom azt a krampuszt, és szétszórom a négy égtáj felé."
Elküldve: 2004. 11. 23. 19:48
...a voice from the darkness.....
Hehe, csatlakozom Petihez - csak a móka kedvéért...
Szerintem töltsd fel Péntek, és adj egy linket, hogy mindahányan szétszedhessük azt a nyomorékot...
Méghogy Generális?! A legkomolytalanabb a négy közül - legalábbis ha már tudja az ember, hogy mit kell vele csinálni... Az egyik legutóbbi alkalommal mindössze 25 másodpercembe telt elintézni, persze kártyákat használtam, de nem használtam "Haste"-et egyáltalán (Nightmare-en történt)...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Hehe, csatlakozom Petihez - csak a móka kedvéért...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 23. 19:53 -kor
Elküldve: 2004. 11. 23. 20:11
Idézet: HavocS - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 19:39
ez nagyon furcsa, én gf2mx-szel láttam simán, ki is nyírtam... 
1. 1.3.5/DX9.0c előtt mi is láttuk
2. gf2mx != Gf2VX, úgy tűnik
Elküldve: 2004. 11. 23. 20:23
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 20:11
1. 1.3.5/DX9.0c előtt mi is láttuk 
Sem 61.77 Omega driverrel, sem 66.93 hivatalos driverrel nem láttam, szal lehet, hogy directX-es természerű a hiba...
Szerk.: vagy az 1.3.5-ös peccs.... :confused:
Szerkesztette: Péntek 2004. 11. 23. 20:23 -kor
Elküldve: 2004. 11. 23. 21:29
Péntek, meggyőztem a ragyást, és feltöltöttem a mentést IDE. Az 5 csillag is megvan, meg a Dexterity ("Weapons reload 2x faster") kártya is, mivel 3:26 alatt sikerült. Egyébként nem használtam kártyákat...
Péntek, meggyőztem a ragyást, és feltöltöttem a mentést IDE. Az 5 csillag is megvan, meg a Dexterity ("Weapons reload 2x faster") kártya is, mivel 3:26 alatt sikerült. Egyébként nem használtam kártyákat...
Elküldve: 2004. 11. 23. 21:46
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 21:29
héj... arról volt szó, hogy csak megöli valaki helyette... a többiről nem
Elküldve: 2004. 11. 23. 21:55
Akkor én már fel se teszem, ugyanis tőlem nem kapsz öt csillagot. 
Áh... mindegy, itt van, ha mégis meggondolnád magad: Train Station autosave
szerk.: Dexterity természetesen megvan (2:00)
Jééézusom Sys, azt meg hogy csináltad?
Áh... mindegy, itt van, ha mégis meggondolnád magad: Train Station autosave
szerk.: Dexterity természetesen megvan (2:00)
Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 19:48
Az egyik legutóbbi alkalommal mindössze 25 másodpercembe telt elintézni, persze kártyákat használtam, de nem használtam "Haste"-et egyáltalán (Nightmare-en történt)... 
Jééézusom Sys, azt meg hogy csináltad?
Szerkesztette: peti2mtag 2004. 11. 23. 21:59 -kor
Elküldve: 2004. 11. 23. 22:25
SYS_TRhu: köszönöm szépen! 
DOOMER: szvsz, amikor neked megcsinálták, akkor te is megkaptad a kártyát, nemde?
Peti: neked is köszi, hogy időt fordítottál rá!
DOOMER: szvsz, amikor neked megcsinálták, akkor te is megkaptad a kártyát, nemde?
Peti: neked is köszi, hogy időt fordítottál rá!
Elküldve: 2004. 11. 23. 22:29
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 22:25
nem
na máris előnnyel indul... nyembaj, úgyis szüksége lesz rá...
Elküldve: 2004. 11. 23. 23:14
Péntek, csak SYS: a többi csak azért kellett, mert ez már foglalt, meg amúgy is a TRAOD-topicba írtam először...
Doomer, hát azt mondtad, hogy a "5 Stars Challenge"-nek állt neki Péntek, és mivel a Swampy-t nem látta, így azt sem tudta volna megcsinálni erre a szintre. A "Dexterity" meg csak véletlenül volt: azért mégsem akartam 4 percig csak "malmozni", hogy biztos ne sikerüljön, ráadásul azt hittem, hogy már minden kártyája megvan, csak az 5 csillag a lényeg...
Peti, szerintem csak iszonyú nagy szerencsém volt: pont úgy jöttek a buborékok, hogy gyorsan elértem, hogy folyamatosan tudjam sebezni a dögöt, és akkor a 4x-es sebzéssel meg a 2x-es visszatöltéssel el lehet érni, hogy azonnal hidegre tedd, még mielőtt a "következő fázis" (amikor ki kell lődözni az álló buborékokat) elkezdődne. Tudom, hogy a 0:25 nagyon jó (már korábban is próbálkoztam, de sosem sikerült még csak a közelébe se kerülnöm), le is mentettem róla egy shotot, de ez még mindig elmarad 6 másodperccel, a tudomásom szerinti, eddigi legjobbtól. Azt meg a német Kalme csinálta, aki talán az egyik legprofibb játékos lehet a PK-világban: eszméletlen dolgokat művel a videóiban (pl. az "Abandoned Factory"-n meglövi a rakétavetővel a levegőben szaltózó mazó-ellenfeleket - ez nagyon ott van, nekem eddig még sosem sikerült, bár nem adom fel), és egyébként az egyik "Swamp"-eredményét, ami 0:20-as, fel is vette. Tekintsétek meg Kalme PK-részlegét, és ott lejjebb, a "Movies" alatt megtalálhatjátok a videókat is - szerintem mindegyik "alapmű"...
Még egyszer, hihetetlen dolgokat művel (a "Castle"-ön a híd alatti Secretnél olyan hanyagul ugrál, mintha ott se lenne a szakadék, LOL)...
Péntek, csak SYS: a többi csak azért kellett, mert ez már foglalt, meg amúgy is a TRAOD-topicba írtam először...
Doomer, hát azt mondtad, hogy a "5 Stars Challenge"-nek állt neki Péntek, és mivel a Swampy-t nem látta, így azt sem tudta volna megcsinálni erre a szintre. A "Dexterity" meg csak véletlenül volt: azért mégsem akartam 4 percig csak "malmozni", hogy biztos ne sikerüljön, ráadásul azt hittem, hogy már minden kártyája megvan, csak az 5 csillag a lényeg...
Peti, szerintem csak iszonyú nagy szerencsém volt: pont úgy jöttek a buborékok, hogy gyorsan elértem, hogy folyamatosan tudjam sebezni a dögöt, és akkor a 4x-es sebzéssel meg a 2x-es visszatöltéssel el lehet érni, hogy azonnal hidegre tedd, még mielőtt a "következő fázis" (amikor ki kell lődözni az álló buborékokat) elkezdődne. Tudom, hogy a 0:25 nagyon jó (már korábban is próbálkoztam, de sosem sikerült még csak a közelébe se kerülnöm), le is mentettem róla egy shotot, de ez még mindig elmarad 6 másodperccel, a tudomásom szerinti, eddigi legjobbtól. Azt meg a német Kalme csinálta, aki talán az egyik legprofibb játékos lehet a PK-világban: eszméletlen dolgokat művel a videóiban (pl. az "Abandoned Factory"-n meglövi a rakétavetővel a levegőben szaltózó mazó-ellenfeleket - ez nagyon ott van, nekem eddig még sosem sikerült, bár nem adom fel), és egyébként az egyik "Swamp"-eredményét, ami 0:20-as, fel is vette. Tekintsétek meg Kalme PK-részlegét, és ott lejjebb, a "Movies" alatt megtalálhatjátok a videókat is - szerintem mindegyik "alapmű"...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 23. 23:18 -kor
Elküldve: 2004. 11. 24. 00:49
Elnézést: SYS 
Hát a kártyáim még nincsenek meg, mert vasárnap este kezdtem el játszani, ráadásul először Insomniac fokozaton, és csak pár pályával később kezdtem el Nightmare-n
Eddig meg kell, hogy mondjam: egéz jól haladok
egy pályán általában egy pont szokott nehéz lenne, de ott is főleg a kártyakritérium tesz be rendesen (pl: Train Station pályán a vége felé a legkisebb terem rengeteg szuronyos döggel...hát nem volt egyszerű kikerülni a lelkeket, mert az összes hulla valami furcsa módon felém repült...bezzeg amikor pont ez kellene...
)
Szerintetek melyik ezüst és melyik arany kártyák a legjobbak?
Én most Replenish (2x ammo) és Blessing (150 HP) valamint Fury, Dexterity és 10 sec Time Bonus kártyákat használok.
Hát a kártyáim még nincsenek meg, mert vasárnap este kezdtem el játszani, ráadásul először Insomniac fokozaton, és csak pár pályával később kezdtem el Nightmare-n
Szerintetek melyik ezüst és melyik arany kártyák a legjobbak?
Én most Replenish (2x ammo) és Blessing (150 HP) valamint Fury, Dexterity és 10 sec Time Bonus kártyákat használok.
Elküldve: 2004. 11. 24. 01:12
Péntek, hey, semmi gond, csak azért írtam, mert így kényelmesebb Neked, hiszen nem kell még a plusz "tagjelzést" (aminek úgysincs jelentősége) is hozzáírnod...
Nálam a következő kombinációk a nyerők...
Insomnia-Nightmare: Ezüst: "Soul Catcher" + "Replenish"; Arany: "Dexterity", "Rage", "Iron Will"...
Trauma: "Vitality" + "Replenish"; Arany: "Dexterity", "Rage", "Iron Will"...
De amíg nincs meg a "5 Stars Challenge", addig az ezüst kártyák közé esetleg érdemes felvenni a "Forgiveness"-t, ill. később a "Mercy"-t, hogy ne csak egyszer használhasd az arany kártyákat, hanem ugye kétszer vagy háromszor is...
A most használt kártyáid egyébként egyelőre talán a legjobbak...
Habár..a "Blessing" helyett egy "Soul Keeper" talán még jobb, már ha sikerül megszerezned (a "Train Station"-ön)...
Igen, a kártyakritériumok pont azt a részét piszkálják a dolgoknak, amik miatt igazán nehéz lehet egy szint - pont ezért kihívás teljesíteni őket...
Másfelől vannak szintek, amik pont a kritérium miatt élvezetesek: pl. a "Town" (na jó, itt azért a gránátok is szépen rombolnak) meg az "Asylum". Viszont pl. az "Abandoned Factory"-n meg borzasztóan elbagatelizálták a dolgot: eredetileg ugyanis egyetlen démonná változás alatt kellett megölni 30 ellenfelet, de aztán már az első vagy a második patch óta, már csak összesen kell megölni harmincat. Ez nevetséges: a "Zombie Soldier"-öket én csak "hangyáknak" hívom, hiszen egyszerre annyian jönnek, "mint az oroszok", és hullanak is szépen, tehát az ő felhasználásukkal azért lehet teljesíteni az eredeti kritériumot is, főleg a legvégén. Ehhez képest, ha összeadódnak a démon-módban megölt ellenfelek, akkor meg nevetségesen egyszerű elérni a 30-at, sőt, a két-háromszorosát is el lehet érni (tehát emelni kellett volna a harmicon). Szóval pl. ezt a kritériumot nagyon elszúrták később..hiszen ezeknek pont inkább nehéznek kéne lenniük, s ehelyett itt tisztára "nudlivá" tették az egészet. Rossz húzás volt, rossz húzás...
Az "Iron Will" megszerzése - Guardian legyőzése 1:20 alatt - viszont pl. egy nagyon szép kihívás, és azért nem idegesíti halálra az embert, mint mondjuk a "City On Water" kritériuma (minden titkot megtalálni, csak éppen egy-kettőre elég nehéz rájönni, vagy éppen elérni): végül is, mindkettőnél ügyesnek kell lenni, meg szerencse is kell, de az első sokkal élvezetesebb...
Ja, még valami: megfigyelhetjük, hogy a kritériumokért kapott jutalmak sok esetben egyfajta ellenpontozások. Például éppen a "Train Station"-nél van, hogy szenvedni kell a lelkek kerülgetésével, viszont a jutalmunk meg pont az a kártya lesz, amivel távolról megragadhatjuk a lelkeket...
Hmm, viszont most, hogy nézem, sok esetben meg azt figyelhetjük meg, hogy semmiféle logikai összefüggés nincs a kritérium és a jutalom között, illetőleg, hogy bizonyos szintek cserélhetnének egymással... 
Péntek, hey, semmi gond, csak azért írtam, mert így kényelmesebb Neked, hiszen nem kell még a plusz "tagjelzést" (aminek úgysincs jelentősége) is hozzáírnod...
Insomnia-Nightmare: Ezüst: "Soul Catcher" + "Replenish"; Arany: "Dexterity", "Rage", "Iron Will"...
De amíg nincs meg a "5 Stars Challenge", addig az ezüst kártyák közé esetleg érdemes felvenni a "Forgiveness"-t, ill. később a "Mercy"-t, hogy ne csak egyszer használhasd az arany kártyákat, hanem ugye kétszer vagy háromszor is...
A most használt kártyáid egyébként egyelőre talán a legjobbak...
Igen, a kártyakritériumok pont azt a részét piszkálják a dolgoknak, amik miatt igazán nehéz lehet egy szint - pont ezért kihívás teljesíteni őket...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 24. 01:27 -kor
Elküldve: 2004. 11. 24. 22:59
hozzászólnék 
nálam ez:
night ezüst: soul catcher + soul redeemer
night arany: rage + dexterity + iron will / vagy rage + dexterity + double time bonus (ha fair akarok lenni hehe
)
trauma ezüst: vitality + akármi, amihez kedvem van
(5 star előtt mercy)
trauma arany: uaz.
soul/gold challenge: speed + triple haste + double time bonus
replenish nem, mert lőszerrel soha nem volt gondom még, greed érdektelen, ...
fura, ezzel sem volt gondom, főleg miután megvannak a kártyák... (előtte se, mindig elhullott könnyen)
hááát
nekem ez sose akart könnyen sikerülni.
biztos?
nekem úgy rémlik már a zsebemben volt a catcher kártya (ez az über mazo kihívás!
)... nem a redeemert kapjuk ott?
Idézet
nálam ez:
night ezüst: soul catcher + soul redeemer
night arany: rage + dexterity + iron will / vagy rage + dexterity + double time bonus (ha fair akarok lenni hehe
trauma ezüst: vitality + akármi, amihez kedvem van
trauma arany: uaz.
soul/gold challenge: speed + triple haste + double time bonus
replenish nem, mert lőszerrel soha nem volt gondom még, greed érdektelen, ...
Idézet
Az "Iron Will" megszerzése - Guardian legyőzése 1:20 alatt - viszont pl. egy nagyon szép kihívás, és azért nem idegesíti halálra az embert,
fura, ezzel sem volt gondom, főleg miután megvannak a kártyák... (előtte se, mindig elhullott könnyen)
Idézet
evetségesen egyszerű elérni a 30-at
hááát
Idézet
Train Station"-nél van, hogy szenvedni kell a lelkek kerülgetésével, viszont a jutalmunk meg pont az a kártya lesz, amivel távolról megragadhatjuk a lelkeket...
biztos?
Elküldve: 2004. 11. 24. 23:17
DOOMER: nem
A lekeket kerülgeted, és a Catchert kapod, ezen én is jót mosolyogtam
Elküldve: 2004. 11. 24. 23:23
SYS: a Soul Catcher ennyire jó kártya? Nekem sosem volt gondom a lelkek felszedésével. Ha kevés a HP, akkor jobban figyelek és felszedem őket, ha sok a HP, akkor meg nem érdekelnek a lelkek
A Demon módot nem találom feltétlen szükségesnek a pályák megcsinálásához...még
Elküldve: 2004. 11. 24. 23:27
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 23:23
SYS: a Soul Catcher ennyire jó kártya? Nekem sosem volt gondom a lelkek felszedésével. Ha kevés a HP, akkor jobban figyelek és felszedem őket, ha sok a HP, akkor meg nem érdekelnek a lelkek 
lesz majd amikor már nem te fogod eldönteni, hogy mennyire kevés a HP-d...
Elküldve: 2004. 11. 25. 15:18
Áhh, ezt a Guardiant hogy kell megölni? Mire kiszedem a kalapácsot a kezéből marad vagy 20 életem, és 0 páncélom....plusz teli van a pálya romokkal, amiktől nem lehet normálisan mozogni, mindenbe beleakadok, és a lőszer is elfogy
Elküldve: 2004. 11. 25. 18:58
Milyen kártyáid vannak? Eddig megszerezted mindet? Ha igen, használd a következőket:
Silver: Replenish (2x lőszer), Forgivness (2x aranykártya-használat)
Gold: Fury (2x sebzés), Dexterity (2x tűzgyorsaság), a harmadik mindegy
Ezekkel 00:41 alatt kileheltem a lelkét őkelmének (Rage-val szvsz 20 körül is meg lehetne csinálni), de kártyák nélkül is ment 01:15-tel.
1.
- rögtön az elején indulj kissé balra az első oszlop tövéhez felszedni a két doboz shotgun lőszert
- válts át shotgunra és csak azt használd (elég lesz a 40+2x12*2=88 lőszer)
- aktiváld az aranykártyákat
- ne foglalkozz a többi lőszerrel, sem a pajzsokkal
2.
- közelítsd meg Guardiant és lődd a kalapácsot
- ha lesújtani készül a földre, ugorj fel egy pillanatra, így nem repülsz fel a levegőbe és nem is fogsz sebződni, kivéve ha pont fejbe talál
(kis gyakorlással menni fog)
- ne engedd túl közel, és ne menj tőle messzire
3.
- ha már eltelt fél perc, újra aktiválnod kell az aranykártyákat
- miután elejtette a fegyvert már könnyű dolgod lesz: kínáld a söréttel, amíg ki nem hűl
Ha kell, holnapra feltöltök róla egy videjót.
Silver: Replenish (2x lőszer), Forgivness (2x aranykártya-használat)
Gold: Fury (2x sebzés), Dexterity (2x tűzgyorsaság), a harmadik mindegy
Ezekkel 00:41 alatt kileheltem a lelkét őkelmének (Rage-val szvsz 20 körül is meg lehetne csinálni), de kártyák nélkül is ment 01:15-tel.
1.
- rögtön az elején indulj kissé balra az első oszlop tövéhez felszedni a két doboz shotgun lőszert
- válts át shotgunra és csak azt használd (elég lesz a 40+2x12*2=88 lőszer)
- aktiváld az aranykártyákat
- ne foglalkozz a többi lőszerrel, sem a pajzsokkal
2.
- közelítsd meg Guardiant és lődd a kalapácsot
- ha lesújtani készül a földre, ugorj fel egy pillanatra, így nem repülsz fel a levegőbe és nem is fogsz sebződni, kivéve ha pont fejbe talál
- ne engedd túl közel, és ne menj tőle messzire
3.
- ha már eltelt fél perc, újra aktiválnod kell az aranykártyákat
- miután elejtette a fegyvert már könnyű dolgod lesz: kínáld a söréttel, amíg ki nem hűl
Ha kell, holnapra feltöltök róla egy videjót.

Súgó
A téma zárva.