Kétszer is a levegőbe dobott, így 51 HP-vel és 150-es páncéllal játszottam ellene (ez volt quick save, ahol egész jól álltam :Đ). Arra jöttem rá, hogy ha nem nézek oda, amíg üt, akkor nem sebződök (nos igen, ekkor folyamatosan ugrálva menekültem előle, ezért nem sebzett). Ütések után visszafordultam, és golyószóróval lőttem a kalapácsát...ez nem sebzett sokat, de legalább biztonságos volt. Aztán amikor kiesett a kalapács a kezéből, akkor elcsaltam egy romoktól mentes területre, Fury + Dex kártyákat aktiváltam, és rakétavetővel adtam neki. Végülis kb 20 HP-val, de megúsztam
Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2004. 11. 25. 19:06
Végülis 4 perc alatt meghalt 
Kétszer is a levegőbe dobott, így 51 HP-vel és 150-es páncéllal játszottam ellene (ez volt quick save, ahol egész jól álltam :Đ). Arra jöttem rá, hogy ha nem nézek oda, amíg üt, akkor nem sebződök (nos igen, ekkor folyamatosan ugrálva menekültem előle, ezért nem sebzett). Ütések után visszafordultam, és golyószóróval lőttem a kalapácsát...ez nem sebzett sokat, de legalább biztonságos volt. Aztán amikor kiesett a kalapács a kezéből, akkor elcsaltam egy romoktól mentes területre, Fury + Dex kártyákat aktiváltam, és rakétavetővel adtam neki. Végülis kb 20 HP-val, de megúsztam
Elküldve: 2004. 11. 25. 19:59
Peti: a technikáddal 1:07 alatt meghalt
Köszi! 
Bár az igaz, hogy nekem a shoti lőszer (88 db) csak arra volt elég, hogy a kalapácsot kilőjjem a kezéből, de szerencsére pont belebotlottam egy doboz rakétába....
Bár az igaz, hogy nekem a shoti lőszer (88 db) csak arra volt elég, hogy a kalapácsot kilőjjem a kezéből, de szerencsére pont belebotlottam egy doboz rakétába....
Elküldve: 2004. 11. 25. 20:36
...a voice from the darkness.....
Péntek, "You're progressing well"...
Doomer, az "Abandoned Factory"-vel kapcsolatban biztos félreértettél: én azt mondtam, hogy iszonyú egyszerű megölni démonként összesen 30 ellenfelet úgy, hogy az egyes démon-módokban szerzett értékek összeadódnak. Hiszen 361 ellenfél van ott, így legalább 3-4-szer kényelmesen lehet "berzerkedni" (hát még ha a "Dark Soul"-kártyát is beveted
), még ha nem is szerzünk meg minden lelket. Na hát, ha valaki nem bír összekaparni mondjuk 3 alkalomból 30 "démon-fraget" ("démon-férget", hehe) azon a helyen, ahol tömegével lehet pusztítani a "Zombie Soldier"-öket, hát...
Szóval ezért mondtam, hogy ez így bagatel egyszerű (az összeadódás miatt), és ez így működik már az 1.1-es patch óta, ha jól emlékszem. Az eredeti verzió viszont sokkal érdekesebben hangzott (és a válaszodban Te is erre gondoltál szerintem): 30 ellenfelet ölj meg egyetlen démonná változás alkalmával! Ez igen, ebben tényleg volt kihívás, bár én ehhez sem használtam fel a legvégén kínálkozó lehetőséget, hanem ott szedtem össze ennyit, ahol berobban az egyik gyárépület oldala (ott is vannak "hangyák" bőven). A poén az volt, hogy akkor már legalább az 1.15-ös patch-csel játszottam, így nem is volt már jelentősége a dolognak - csak én ezt még nem tudtam akkor... 
Peti, ha lesz videó, letöltöm és megnézem én is...
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Péntek, "You're progressing well"...
Doomer, az "Abandoned Factory"-vel kapcsolatban biztos félreértettél: én azt mondtam, hogy iszonyú egyszerű megölni démonként összesen 30 ellenfelet úgy, hogy az egyes démon-módokban szerzett értékek összeadódnak. Hiszen 361 ellenfél van ott, így legalább 3-4-szer kényelmesen lehet "berzerkedni" (hát még ha a "Dark Soul"-kártyát is beveted
Peti, ha lesz videó, letöltöm és megnézem én is...
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 25. 20:39 -kor
Elküldve: 2004. 11. 25. 21:02
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 19:59
Peti: a technikáddal 1:07 alatt meghalt
Köszi! 
ennél majd az lesz a szebb, amikor a 102 láda lőszert keresgéled a kövek között
Elküldve: 2004. 11. 25. 21:14
...a voice from the darkness.....
Doomer, ez utóbbira (a kövek között szenvedni az ammókkal) van egy könnyítő ötletem (ha a legeslegutóbbi kihívásokra gondolsz, akkor már Te is tudod), de gondolom, nem szeretnéd, hogy eláruljam előre, hadd szenvedjen egy kicsit Péntek is...
De lehet, hogy Ő is rájön majd, ha visszaolvassa a topicot, mert az információ el van rejtve a sorok közt, valahol..mondjuk tűt keres a szénakazalban, ha valaki vállalkozik rá, hogy megtalálja.
De szerintem Te meg Peti, pontosan tudjátok, hogy mire célzok... 
Doomer, ez utóbbira (a kövek között szenvedni az ammókkal) van egy könnyítő ötletem (ha a legeslegutóbbi kihívásokra gondolsz, akkor már Te is tudod), de gondolom, nem szeretnéd, hogy eláruljam előre, hadd szenvedjen egy kicsit Péntek is...
Elküldve: 2004. 11. 25. 21:33
Most jelenleg a hajam tépkedem, mert egy házban vagyok, ahol csontikat kellett megölni, de hiába ölöm meg mindet, nem nyílik ki a padló, ahol tovább kellene mennem....
Ötletem sincs

Szerk.: Castle pálya, ez lemaradt
Szerk 2.: Sikerült!
Valamiért nem jelent meg pár szörny, ha azon a részen mentettem a játékot...
Kérdés: Rage és Fury által adott sebzésbónuszok összeadódnak, szorzódnak, vagy nem hatnak egymásra?
Szerk.: Castle pálya, ez lemaradt
Szerk 2.: Sikerült!
Kérdés: Rage és Fury által adott sebzésbónuszok összeadódnak, szorzódnak, vagy nem hatnak egymásra?
Szerkesztette: Péntek 2004. 11. 25. 21:59 -kor
Elküldve: 2004. 11. 25. 22:00
általában bejön az, hogy nézz szét körbe még egyszer. vagy a load, ez is hatásos tud lenni 
tudjuk melyik pálya, a leírásból egyértelmű...
tudjuk melyik pálya, a leírásból egyértelmű...
Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 25. 22:01 -kor
Elküldve: 2004. 11. 25. 22:08
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 22:00
általában bejön az, hogy nézz szét körbe még egyszer. vagy a load, ez is hatásos tud lenni 
Nem, egyik sem segített. Egypár dögöt rendszeresen elfelejtett generálni...Hiába mentem oda még egyszer, hiába töltöttem be újra, nem segített. Végül az utolsó checkpointtól megcsináltam egyhuzamban.
Hmm, eddig minden kártyám megvan
Nektek melyik a kedvenc pályátok / pályáitok?
Nekem eddig az Opera House. Szép pálya, kedves dögök, mi kellhet még?
Elküldve: 2004. 11. 25. 22:19
Idézet
uccsó...
kedvencek: catacombs, palace, CoW, prison.... túl sok van
Elküldve: 2004. 11. 25. 22:33
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 18:58
(Rage-val szvsz 20 körül is meg lehetne csinálni)
Tévedtem a Rage-dzsel kapcsolatban... azzal sem igen tudok 40 alá menni.
Vagy piszok mázlim volt a Fury-val, vagy csak mittudomén.
Megnéztem Kalme mester filmjeit. Eszméletlen amiket művel.
Szegény, Ő is német, nem? (Itt most belekavartam egy kicsit, amit Sys a Booh topikban írt a germán cenzúráról).
Amúgy tetszenek a német feliratok a PK-jében... de nekem mégis inkább finn kellene.
Szerkesztette: peti2mtag 2004. 11. 25. 22:36 -kor
Elküldve: 2004. 11. 26. 00:38
Hát ez a Palace csúcs
Meghallottam kedvenc hangomat, és megláttam a pálya végét jelző szépséget is...aztán beleléptem...ááááá
Elküldve: 2004. 11. 26. 00:54
Megnéztem én is Kalme filmjeit...eh hát pl Castle-ban amit a hídnál művel nekem kb 50 visszatöltésbe került 
A többi sem gyenge, Alastortól előre félek
A többi sem gyenge, Alastortól előre félek
Elküldve: 2004. 11. 26. 09:06
Alastor a legpuhányabb ellenfél az öt boss közül. Méghogy "extremely powerful" meg "extremely deadly", amivel Sammael riogatott előtte
. Őt már a legelső alkalommal sikerült a megadott időn belül padlóra küldeni (azzal együtt, hogy a szobrok funkciójára magamtól jöttem rá). Nem nagyon bírja lövéseket: a SG rohadt nagyot sebez rajta, de a többi fegyver is elég hatékony ellene.
Na itt a videó a Ruins teljesítéséről 00:41 alatt Nightmare-en. A kártyák azok, amiket tegnap írtam + Speed a harmadik Gold, de annak szerintem nincs különösebb jelentősége.
>> Beszóltam a gólemnek
<< (512x384 DivX, ~8MB)
A filmen nem látszik, de mielőtt a kalapács a talajt érintené, ugrok egyet, és emiatt nem pattanok fel a magasba. Az viszont igen, hogy sarokba szorít és jóól meglegyinti a buksimat, 80 HP-t sebezve rajtam - ez az egyik "szépséghibája" a felvételnek. Azért kemény csávó ez a Daniel... állva kibírja, ha fejbe kólintják egy tíztonnás warhammerrel. :Đ
Hogy melyik a kedvenc pályám? Nehéz kérdés. Babel, Old Monastery, Forest
, Town, Asylum, Cemetery, Cathedral, meg még egy pár másik
. Könnyebb lenne felsorolni, melyik nem... ilyen egy sincs
. Talán a Military Base - oda nem járok vissza "látogatóba".
Na itt a videó a Ruins teljesítéséről 00:41 alatt Nightmare-en. A kártyák azok, amiket tegnap írtam + Speed a harmadik Gold, de annak szerintem nincs különösebb jelentősége.
>> Beszóltam a gólemnek
A filmen nem látszik, de mielőtt a kalapács a talajt érintené, ugrok egyet, és emiatt nem pattanok fel a magasba. Az viszont igen, hogy sarokba szorít és jóól meglegyinti a buksimat, 80 HP-t sebezve rajtam - ez az egyik "szépséghibája" a felvételnek. Azért kemény csávó ez a Daniel... állva kibírja, ha fejbe kólintják egy tíztonnás warhammerrel. :Đ
Hogy melyik a kedvenc pályám? Nehéz kérdés. Babel, Old Monastery, Forest
Elküldve: 2004. 11. 26. 10:25
Hmm, hát Alastor tényleg nem volt nehéz...3 perc alatt sikerült, úgy, hogy a golyószóróból elfogyott az összes töltény, mire az utolsó szintre értem...shotival adtam neki, de ekkor jöttek a szobrok. Na itt előkaptam a pengelövőt, azzal ledöntöttem 2 szobrot, shotival egy másikat, aztán öltem megint Alastort. Már PK fegyvert is bevetettem
Aztán végül karóvetővel leromboltam a maradék szobrokat (közben Alastort megöltem párszor). Hát lőszerem a végére szinte nem is maradt :Đ
Most megyek a pokolba, yess
Peti: jó a videó
A kalapácsot nehezebb kiverni a kezéből, mint megölni
Most megyek a pokolba, yess
Peti: jó a videó
Szerkesztette: Péntek 2004. 11. 26. 10:27 -kor
Elküldve: 2004. 11. 26. 10:49
Péntek, jól időzítetted a pokolra szállásodat
. Nemtom figyeled-e a hozzászólások számát...
Elküldve: 2004. 11. 26. 15:36
Áááá, City of Water pályán hogy lehet megszerezni az erkélyen lévő secretet? Próbáltam a csúcsokról ráugrani, de nem sikerült...nagyon messze voltam tőle. Szétnéztem a topikban is, és találtam egy jó régi képet, ahol egy másik irányt mutattok be, de a pálya most egyáltalán nem úgy néz ki mint akkor (mások az ablakok, amiken nem lehet felugrálni), nézzétek meg!
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:12
Arra gondolsz, amit én linkeltem be pár hónappal ezelőtt? Annak működnie kell most is.
Elküldve: 2004. 11. 26. 18:52
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. nov. 26., péntek - 18:12
Arra gondolsz, amit én linkeltem be pár hónappal ezelőtt? Annak működnie kell most is. 

Ez az, amit linkeltél

és

Namost ezek közül az elsőnél nincs ablak, ahol ki lehetne ugorni, tehát az nem az. A másidik pedig olyan nézetből, ahogy a te képed készült:

Lehet, hogy van egy harmadik híd is, de azt nem találtam meg

Súgó
A téma zárva.