HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#732 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 15. 22:01

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 17:07

Ha lesz időm, készítek is egy "bestiárium"-ot a kézikönyv mintájára, amiben leírom a legfontosabb tudnivalókat.

baxus. csinálni kéne magyar PK oldalt =)

#733 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 12:45

Nem tudom betölteni a mentett állásodat, mert nem jelenik meg a fájl a listában, akár a 000 könyvtárba, akár máshova teszem. Olyat küldjél mint régebben: a 'SaveGame.Info' fájlban az o.Type = "AutoNewLevel" sor szerepeljen (amit most küldtél az o.Type = "StartLevel").

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 22:01

baxus. csinálni kéne magyar PK oldalt =)

Épp tegnap gondoltam én is rá, de egyelőre a lustaságom erősebb a lelkesedésemnél. :Đ

#734 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 15:29

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. jan. 15., szombat - 21:58

http://doomer.uw.hu/000.zip

a szokásos  :D  thx.

damn swamp :Đ

akkor itt van ez :)

http://doomer.uw.hu/112.zip

#735 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 16:59

Itt van: Train Station autosave.
2:13 és a csillagok is megvannak. :)

Illene már egy új videokártya is abba a gépbe. ;)

#736 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 18:23

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 16:59

Itt van: Train Station autosave.
2:13 és a csillagok is megvannak. :)

Illene már egy új videokártya is abba a gépbe. ;)

:up: ;)

be van ám tervezve az is :Đ

#737 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 21:35

egyébként a zene hangulattal mondtok valamit. eddig zene nélkül játszottam gép miatt, de most feltettem. hát, halljátok... :)

a train station valami csodás pl. állsz a reggeli, napsütötte csarnokban, sehol egy lélek, csak a nyugodt földöntúli zene. olyan az érzése az embernek, mintha álmodna, üres a váróterem, várva az embereket, akik soha nem érkeznek meg, a vonatok indulásra készen, de soha nem indulnak el... olyan érzésed van, mintha maga az örökkévalóság lenne ez a néhány csarnok. tudod, hogy a falakon túl nincs város, nincsenek emberek, nincs élet. csak a nagy semmi közepén lebeg a napsütötte csarnok, az ablakokon árad be a fény, de te nem látsz ki rajtuk...

kicsit emlékeztet az egyik visszatérő álmomra, szal valami... csodás :)

#738 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 18. 11:12

...a voice from the darkness.....

Doomer, egyébként nézted az órát a "Train Station"-ön? Azt mondja, hogy délután negyed három van, vagy valami ilyesmi. Igaz, a Purgatóriumban nem sok jelentősége van az időnek. De azért érdekes, hogy mindahányan mennyire másképp látjuk, másképpen érezzük át ezeket a dolgokat: pl. Peti mondja, hogy Ő inkább alkonyatinak érzi a "City On Water"-t - és igaza van. Simán lehet akár este is ott, de számomra mégis a reggel maradt meg... A "Docks"-ot egyértelműen délutáninak érzem, és általában borúsabb hétvégéken jön rám a hangulata (pl. egy vasárnap délutáni borús délutánon egy séta keretében tudom elképzelni, már azon a környéken, ahol élek, persze), az "Abandoned Factory"-t meg pl. olyan őszies, késő délutáninak, úgymond jóval a délelőtti műszak után, ha úgy tetszik... :) Amúgy pl. a "Train Station"-t órákig el tudom hallgatni, annyira gyönyörű..meg a "City On Water", a "The Palace", a "Castle", a "Docks" meg az "Old Monastery"..meg még egy csomó... :D

Kissé OFFTOPIC itt, de pl. a BOOH-ben pont ez az egyik bajom: fele olyan hosszúak csak a zenék, mint az eredeti PK-ban, és ez szerintem elág nagy "érvágás". A fight-musicok még csak-csak rendben vannak úgy, de az Ambienteknek ez a dolog abszolút "betesz": azoknak a zenéknek hosszúnak és lassan és alig-alig változónak kéne lenniük. A teljes kifejtésükhöz idő kell, és nehéz egy Ambient-darabot 2 perc alatt normálisan kifejteni, sőt, talán lehetetlen is. Ha túl rövid, akkor esetleg gyorsabban változik, de az teljesen szétszórhatja a témát. Ha meg nem változik gyorsan, akkor alig lehet valamit átadni a "hely szelleméből", ilyen rövid idő alatt...  :rolleyes:

Peti, egyelőre a videót nem említettem meg kint: meg akartam várni a karbantartást. Állítólag holnap visszajönnek... Ilyenkor az a legrosszabb, hogy még csak a hírekről sem értesülhetünk (pl. ha jön a patch), úgy értem, nem olyan gyorsan, mint egyébként...

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#739 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 13:53

na azt az órát majd megnézem, teljesen úgy rémlik hogy délelőtt negyed tíz van :)

ambientből még az oriental castle és a babel is tetszik. az old monastery meg főleg :)

#740 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 18. 14:08

Hmm, délelőtt 9 és 10 között van a "Dead City"-n, lehet, hogy az jutott eszedbe... :) Különben van megint egy érdekes cuccom, majd írok PM-et róla... ;)

#741 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 18:34

Idézet: DOOMER - Dátum: 2005. jan. 17., hétfő - 21:35

eddig zene nélkül játszottam gép miatt, de most feltettem. hát, halljátok... :)

Ez komoly? Hirtelen nem is tudom mint mondjak... van mit bepótolnod. :)

Sys, a rögzítéssel már nincs gondom, de most már szeretném feldobni a videókat ilyen szöveges, meg vágási effektekkel, mint amit az Experience1-ben csináltál. Továbbá azt is szeretném elérni, hogy a játék eredeti hangja, és egy általam kiválasztott track egyszerre szóljon. Te milyen programo(ka)t használsz, és milyen jótanácsokkal tudnál ellátni?

#742 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 18. 21:06

Peti, a Ulead Video Studio 7.0-val dolgozom, de már van 8.0 is egyébként. De inkább kihagynám az ismertetést: nagyon egyszerű használni a programot, teljesen felhasználóbarát. Látszólag túl "gyermeteg" is, mert mindent túl egyszerűen lehet vele megvalósítani, és emiatt is úgy tűnik, hogy nem kínál valami sok lehetőséget. Pedig dehogynem... ;) Tud overlayt (pont a minap készítettem egy olyan TR-es videót, amiben két időre futást egymás mellé tettem), tehát "videót a videóban", tudsz vele szöveget kiírni, tudsz zenét és külön beszédhangot (vagy lehet az is zene) is rátenni, tud átvezető és mindenféle effekteket, meg szűréseket (amiket a videó-darabkákra tehetsz rá, pl. Blur, Monochrome, Lighting, stb.) is. Rengeteg dolgot tud a program, és időbe fog telni mire mindet kitapasztalod. Amikor elkészítek egy új videót, szinte mindig tartalmaz valami újdonságot az előzőekhez képest: valamit, amit éppen akkor próbáltam ki a programmal... :D A játék és a zene egyszerre szólhat, ennek nincs semmi akadálya (hiszen a zenét csak "behúzod" a "Music Track"-be), de a hangerőket jól be kell lőnöd: a játék hangja nálam általában sokkal halkabb, mint az aláfestő zene, bár ez csak a felvételre adott hangerőn múlik. A videóból külön ki tudod menteni a hangsávot is egyébként... A zenéknél még ügyelni kell a hosszra, ill. pár másodperces eltérések esetén stretchelni kell, hogy pontosan illeszkedjen a videó hosszához (mondjuk a Sony Foundry Sound Forge 7.0 meg erre jó)... Visszatérve és általánosságban a szerkesztésről: alkalmazhatsz még mindenféle trükköket a látvány és még a méretcsökkenés érdekében is..rengeteg dolgot meg lehet csinálni, de idő és kreativitás szükséges, hiszen az adott lehetőségek alapján ki kell találni a megvalósítás módját... :)

Peti, a PM-ekre válaszolok, és megmondom az extra cuccot is (végül is, nem olyan nagy dolog, de PKBOOH-el kapcsolatos, és kellhet a "fanatikusabbak" PK-Archívumába), de egy kis idő kell: holnap ezekre mind sort kerítek! :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 18. 21:50 -kor

#743 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 09:40

Köszi, pont ennyi infó kellett az elinduláshoz. Kipróbálom azt a programot. :)

Idézet: Nicky @ tombraiderforums

do you happen to know anything about the Lepper Monks - what their name means (Lepper), for instance, or what they represent in the game?

Szerintem a 'lepper' az 'leper' akarna lenni, tehát a Lepper Monk = leprás szerzetes... mondjuk lehet, hogy nagyot tévedek, mert a Plaggue Monk jobban illene a pályához. ;)

szerk.:A Wikipédiában szerepel egy Andrzej Lepper nevű lengyel politikus... talán köze van a dologhoz. :think: :D :D

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 01. 19. 10:15 -kor

#744 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 19. 10:36

Köszi Peti, ezt meg is említettem Nicky-nek: most már a mi kis közösségünkről is tud... :) Egyébként szerintem nem áll messze a teóriád a valóságtól..simán beleférhet...

#745 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 00:44

thx a videót és linket!  :respect:
nagyonnagy!!!
húúú, nem semmi pályák vannak.
jövő héten befejezem a progizást, és asszem egész hétvégén PK megy majd :D

kedvet kaptam a video felvételhez is :D
bár secretekben meg extra dolgokban nem vagyok otthon egyelőre, csak a pure trauma hentben :D

#746 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 00:44

szerk: ehhh, fórummotor...

Szerkesztette: vipisrac 2005. 01. 20. 00:45 -kor

#747 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 05:13

Üdv mindenkinek!
Nemtudom megállni h ne szoljak hozzá az eszmefuttatásotokhoz.
Aki elolvassa ezt a forumot az szerintem azonnal megszerzi ezt a játékot és kipróbálja, márcsak a ti "szemléltető" leírásotok miatt is!!!
Olvasgattam már jópár játék forumát de ilyen szintű beleérzést játékoknál még nem láttam

:respect:  :respect:  :up:

Mindenesetre én biztosan ki fogom próbálni az itt olvasottak után!
Köszi az élményt amit az irásitok olvasása okozott.
AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

#748 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 13:53

Üdv Slaider!

Örülök, hogy ilyen élményt szerezhettünk vele Neked, mert ez a dolog kétirányú, pont az ilyen pozitív visszajelzések miatt. Legalább akkora öröm leírni ezeket a tapasztalatokat, mint olvasni - azt hiszem, ezt mindannyiunk nevében kijelenthetem. :)

Idézet: vipisrac - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 0:44

Én is így kezdetem, remek szórakozás, főleg ha olyan életképet sikerül "lencsevégre kapni", ami amúgy ritkán fordul elő. :D

#749 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 20. 15:14

Hűha Slaider, nagyon köszönöm én is a kedves szavakat!  :o  Valóban, ahogy Peti mondja, minket is feldobnak az ilyen pozitív visszajelzések!  :respect:  Amúgy nekem már korábban is eszembe jutott, hogy ha valaki ide benéz (mert ugye fura, hogy nem süllyed el a topic), két dolgot gondolhat: vagy azt, hogy nagy itt a lelkesedés az arcokban, vagy pedig azt, hogy ezek az arcok komplett idióták... :D Valószínűleg mindkettőben van némi igazság...  :omg:  :p

Mindenesetre ha kipróbálod, jó szórakozást hozzá, és ha Neked is hasonlóképpen bejön (meg kérdés van, meg egyebek), akkor sok szeretettel várunk Téged is, az őrültek klubjába...!  :smoker: :D

#750 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 23:44

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 13:53

Idézet

Én is így kezdetem, remek szórakozás, főleg ha olyan életképet sikerül "lencsevégre kapni", ami amúgy ritkán fordul elő. :D

én is csatlakozom Slaider-hez.

ahogy írtam, engem alapból megfogott a játék, de az időhiány miatti felfüggesztéssel megállt a dolog.
persze szerettem volna amúgy is folytatni, de az itt olvasottak és látottak (videók  :up: ) nagyon nagy a késztetés indukálnak a folytatás iránt....
csomó érdekes és új dolog, ami miatt már alig várja az ember...
na és persze így kicsit bosszantóbb is várakozás  :reklamacio:
de ez még belefér... :D

#751 Felhasználó inaktív   jamez 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 21. 14:56

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 6:53

A kártyák két csoportra oszthatók: Gold és Silver. Az ezüstkártyák az egész pálya folyamán kifejtik hatásukat, azonban az aranykártyákat külön aktiválni kell (alapértelmezésben az 'E' gombbal, de lehet hogy mégsem - nézzétek meg a billentyűzetkiosztásnál: Options / Contorls), továbbá csak korlátozott alkalommal (1-2-3)... legalább is egy ideig :p. Amint már Sys többször is utalt rá, érdemes összehasonlítani a kártya megszerzéséhez kiszabott feltételt a jutalmul kapott képességgel :). Na elég a rizsából, következzenek a kártyák:

Hali!

Én végignyomtam a Painkillert, most a BOH-t viszem, de nem láttam ilyen kártyákat. :think:
Hogy néznek azok ki? Én csak pénzeket és lelkeket szedtem össze.
Most a Boh Colosseum pályán állok nagy árkok előtt amelyeket nem tudom átugrani.
Mi a megoldás?  :confused:

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.