HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#772 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 31. 22:24

...a voice from the darkness.....

Lehetsz is, de szerintem a második sem rossz öt csillagnak. A "Ruins"-hoz eszembe jutott, hogy egy Triple Haste meg egy Speed milyen eredményes lenne ott: ugye az idő is lelassulna, meg ráadásul olyankor a köveket is nagyon tudja dobálni az ember, tehát bizonyára sokkal hamarabb meg lehetne szerezni az összes ammót... ;)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 01. 31. 22:25 -kor

#773 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 01. 14:17

Nézte ma már valaki a hivatalos PK-Fórumot? Meg van hackelve, szóval csak óvatosan...  :rolleyes:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 02. 01. 14:17 -kor

#774 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 18:19

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 14:17

Nézte ma már valaki a hivatalos PK-Fórumot? Meg van hackelve, szóval csak óvatosan...  :rolleyes:

én már csak 404-et láttam :) mi volt?

#775 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 20:15

Doomer, csináltam róla egy képet, kattints ide hozzá.  :) Végül is, "elég pofás", nem igaz...?  :omg: Reméljük, hogy mihamarabb visszajön, most már egy üzenet van kint, nem 404...

Á, eszembe jutott még valami. Ha letöltitek a CD Galaxis legfrissebb árlistáját, akkor már a PK-BOOH és a Black Edition ("Gold"-ként) is szerepel benne, de továbbra is csak "JÖN" van írva mindkettőhöz. Végül is, azért nincs elfelejtve a dolog... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 02. 01. 20:17 -kor

#776 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 21:51

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 20:15

Doomer, csináltam róla egy képet, kattints ide hozzá.  :) Végül is, "elég pofás", nem igaz...?  :omg: Reméljük, hogy mihamarabb visszajön, most már egy üzenet van kint, nem 404...

utálom az ilyen meglepetéseket :/

remélhetőleg megelégedett annyival hogy kitette mindezt főoldalra...

#777 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 07. 15:22

Közben már vissza is hozták a Fórumot: most ide kattintva érhetjük el... Meg találtam még valamit: PainKiller SoundTrack... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 02. 07. 15:43 -kor

#778 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 18:04

Szerintem jó lett a fórum kinézete: végre nem folyik ki a szemem, és a hozzászólásokat is el lehet különíteni a féloldalas, képekkel teletűzdelt aláírásoktól.

Viszont hová lett a cselendzses topik? :confused:

#779 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 07. 22:48

Kép

coming soon... :D

#780 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 07. 23:01

Nagyon szép Peti, lesz mit nézni rajta!  :respect: Nagyon kíváncsian várom, tényleg. Én a magam részéről utálom a "Snowy Bridge" csúszós részét, de nagyon..mind a mai napig félek tőle, és a gyenge pontom, ha úgy tetszik (mindig használok kártyát ott, legalább egyszer)...  :eek: :D

A challenge-topic lesüllyedt, reflektálások nélkül... :( Sebaj, a következő videót is megosztjuk ha kell, csak szólnak egyszer valamit...  :think:

Egyébként a Black Edition február 11-re van kiírva US-területre...

#781 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 12:18

A késlekedésem fő oka, hogy az utóbbi hónapban szinte az összes szabad gépidőmet a Sacred-nek szenteltem. Még soha nem játszottam ilyen típussal (a Diablo-t is csak hallomásból ismerem), de erre veszélyes módon rákattantam. És az a durva, hogy még csak nem is tetszik annyira, mégis rettenetesen addiktív :Đ. Végignyomtam Bronze fokozaton, most megyek Goldon...

Nade elég a szószból, itt van a film. A szituáció a szokásos: Traumán, checkpointtól checkpointig sérülés nélkül (egyelőre egy egész pályán nem jön össze, de még arra is sor kerülhet egyszer :D).

>> Szteppelés a Hídon << (~51 MB)

>> (lower quality) << (~19 MB)

Nem vagyok megelégedve a végeredménnyel... még mindig túl sokat lövök mellé :p. A gépem sem elég gyors - érezhetően ügyetlenebb vagyok, ha megy a felvétel (kicsit olyan mintha a fizika FPS-függő lenne, mint annó a Q3A-ban). A draóton pl. csak araszolva tudok leóvakodni, mert ha dolgozik a FRAPS, akkor azonnal "lepattanok", amint véletlenül meglódulnék kissé.

#782 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 08. 18:01

Peti, ez a videó nagyszerű, mondhatni pazar...  :respect: Már meg is osztottam odakint, Doomer "Challenges" topicjában. Közben kiderült, hogy a fórum-hackelés közben vagy inkább az azt követő konverzió során egyszerűen elveszett az előző hozzászólásom (ha le lenne mentve, most visszatenném). Gondolom, más topicokban is vannak hasonló veszteségek, ami azért nagy szívás... Ezért feketepont jár a Fórum-karbantartóknak, amennyiben az átállás során vesztek el hozzászólások...  :reklamacio:  :(

Hehe, látom, hogy sosem ugrálsz a videóban. Erre én is rájöttem egy idő után, de az elején egy csomó ideig ugrálgatva csináltam meg az egészet..később felismertem, hogy az inkább csak árt, mint használ... :D Látom, hogy vannak mellélövések, de kárpótlásul van jópár nagyon szép "frag" is. Felvétel közben én is sokat bénázok: egyszerűen lowFPS mellett nem lehet a PK-t normálisan játszani. Amikor az Experience #1-et rögzítettem, akkor találkoztam a jelenséggel legelőször: 25 FPS körül egyszerűen képtelen voltam meglőni a karóval a kilőtt gránátot (legalább 15-ször megpróbáltam pedig), így visszavettem a felbontásból, és olyan 40 FPS környékén már sikerült. S ugyanez volt a helyzet néhány nehezebb ugrással is. Na, hát pl. ezért kell nekünk minél több FPS-érték, csak hogy egy másik topic címbéli kérdésére is válaszoljak... ;)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 02. 08. 18:16 -kor

#783 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 08. 19:05

Köszönöm :). Lesz ez még jobb is. ;)

Tényleg most már én is látom. Két héttel visszautaztatták az időben a fórumot:
http://www.dreamcatchergames.com/forums/an...cement.php?f=13
szerk.: ...és a képek mégsem tűntek el az aláírásokból. :mad:

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 02. 08. 19:14 -kor

#784 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 20:57

Nincs valami trükk, hogy Nightmare módban is menjenek a cheat-ek?

Mert eddig simán ment, de elakadtam annál a szörnynél amiről előbb a láncot kell lelőni aztán meg az szörnyet :) A lánc lemegy, addig elérek, legalábbis kétszer már sikerült  :smoker:  :D de túl későn szerintem, mert jön a tornádó meg a meteor eső  :omg:

Idézet

Enclave   

Az első komoly ellenfél, de nem kell tőle megijedni. Használjuk fel az eddig összegyűjtött aranykártyákat, majd kezdés után távolról szedjük le az életerejét a karóvetővel. Tartsuk a távolságot, nagyon nagyot tud sebezni. Érdemes gyorsan megkeresni a páncélt, tovább élünk. Először a testét védő láncot kell lelőni, azután végezhetünk csak vele. Varázslatai közé tartozik a meteorzápor, a tornádó és az élőhalott-idézés. Ezek közül a tornádó a legveszélyesebb, igyekezzünk még az előtt legyőzni, hogy ezt beveti (ha mégis, akkor használjuk fel az aranykártyákat). Az időlimit nagyon szűkös, két perc áll mindössze a rendelkezésünkre, hogy végezzünk a Necrogianttel. Ne erőltessük, ha nem megy, később, jobb lapokkal visszajöhetünk, hogy megszerezzük a második ezüstlapunkat (Blessing). Ezt alkalmazva az életpontjaink 150-re nőnek kezdéskor.

Meg még egy, ezt az aranykártya dolgot összetudnátok foglalni röviden?  :think: Vagy valami leírás van róla?
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#785 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 22:41

A Gólemes videómban láthatsz egy jó taktikát ;). Na jó, visszaveszek az artzból :)... emlékszem, én is sokat szenvedtem Nekróval első alkalommal, főleg a két perc tűnt lehetetlen feladatnak. Konkrét tanácsot nem nagyon tudok adni - nekem a shotgun bevált mindegyik boss ellen (a karóvető is :smoker:), szerintem azzal lődd az óriás lágy részit :D. Egyébként az általad beidézet szöveg elég jól alkalmazható módszert ajánl. A pályán találsz powerupokat: körben pajzsokat, középen meg néhány 25-ös egészségnövelőt. Ha nagyon rádmászna, használd fel az Endurance kártyát, amit a Cemetery végén kaptál (ezt mindenki megkapja). A kártyát a pálya indítása előtt a kártyamenübe (főmenü jobb alsó sarkán a lap) belépve be kell helyezned az erre a célra szolgáló három slot egyikébe (ez valamennyi aranyadba kerül). Ezután menet közben aktiválnod kell (nálam 'F', de alapból asszem 'E'), hogy érvényesítsd a hatását, amely rövid ideig tart (fél perc).

Ha ebben a topikban visszaolvasol mondjuk a 711-es hozzászólásig, és onnan haladsz előre, elég sokat megtudhatsz a kártyákról és a küldetésekről.

Itt egy referencia szépen és igényesen összeszedett formában:
http://www.kalme.de/...lacktarots.html

#786 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 22:41

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 20:57

Meg még egy, ezt az aranykártya dolgot összetudnátok foglalni röviden?  :think: Vagy valami leírás van róla?

eddig vagy csak 10x foglaltuk össze... :)

cheat meg nem kell neked. ügyes vagy te, csak használd az aranykártáykat :)

#787 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 22:48

A csítet nem szeressük. :reklamacio: :D

Más. Még egy érdekesség a hídról. :)
>> Daniel tényleg can fly <<
:fly:

szerk.: bad link

Szerkesztette: peti2mtag 2005. 02. 10. 22:50 -kor

#788 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 22:52

Kösz, holnap majd átolvasgatom ezeket. Leginkább a sok kis izé zavar amik jönnek Necrogiant "alatt" :)

Csít ejtve amúgy, mert nightmare-ben indultam, gondoltam, hogy mi ez nekem, gyakorlott gyilkosnak :D
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#789 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 20:04

Szokott a nálatok is fagyni a gáma? Nekem lelassult egyszer meg teljesen lefagyott, restart hozta csak rendbe, de zene meg simán ment a háttérben. Vagy inkább az én készülékemben lehet a hiba?  :think:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#790 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 21:43

Idézet: Gabesz - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 20:04

Szokott a nálatok is fagyni a gáma? Nekem lelassult egyszer meg teljesen lefagyott, restart hozta csak rendbe, de zene meg simán ment a háttérben. Vagy inkább az én készülékemben lehet a hiba?  :think:

nálam rendszeresen csinálja, amikor egyszerre túl sok ellenfelet robbantok szét démon módban :)

#791 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 23:12

Nem emlékszem, hogy valaha is lefagyott volna (a Catacombs save-bugját leszámítva).

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.