...a voice from the darkness.....
Peti, ez a videó nagyszerű, mondhatni pazar...

Már meg is osztottam odakint, Doomer
"Challenges" topicjában. Közben kiderült, hogy a fórum-hackelés közben vagy inkább az azt követő konverzió során egyszerűen elveszett az előző hozzászólásom (ha le lenne mentve, most visszatenném). Gondolom, más topicokban is vannak hasonló veszteségek, ami azért nagy szívás... Ezért feketepont jár a Fórum-karbantartóknak, amennyiben az átállás során vesztek el hozzászólások...
Hehe, látom, hogy sosem ugrálsz a videóban. Erre én is rájöttem egy idő után, de az elején egy csomó ideig ugrálgatva csináltam meg az egészet..később felismertem, hogy az inkább csak árt, mint használ...

Látom, hogy vannak mellélövések, de kárpótlásul van jópár nagyon szép "frag" is. Felvétel közben én is sokat bénázok: egyszerűen lowFPS mellett nem lehet a PK-t normálisan játszani. Amikor az Experience #1-et rögzítettem, akkor találkoztam a jelenséggel legelőször: 25 FPS körül egyszerűen képtelen voltam meglőni a karóval a kilőtt gránátot (legalább 15-ször megpróbáltam pedig), így visszavettem a felbontásból, és olyan 40 FPS környékén már sikerült. S ugyanez volt a helyzet néhány nehezebb ugrással is. Na, hát pl. ezért kell nekünk minél több FPS-érték, csak hogy egy másik topic címbéli kérdésére is válaszoljak...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 02. 08. 18:16 -kor