HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#821 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 19. 21:01

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. márc. 19., szombat - 9:47

:OOO

Erős a gyanúm, hogy valamiféle összefüggés van a gép teljesítménye és a dróton való lejutás nehézsége között - erre a felvételek készítés közben jöttem rá. Szerintem egyszerűen nem elég gyors hozzá a géped. Én futva (fékezés nélkül) le tudok menni a dróton úgy, hogy csak minimális korrigáló egérmozdulatokra van szükség, ha netán elkezdenék félrecsúszni. És nem hinném, hogy az ügyességemen múlik... tényleg elég könnyű. :D

tényleg érdekes.
nekem semmi gondom nem volt a drótkötélen való lemenetellel.
korábban írtam is, hogy az elcseszett elmentésem miatt a híd tetején lévő secret hp miatt végig kellett sétálnom az egész pályán. és jópárszor leestem a hp-nél.
szóval legalább 6x lementem a dróton is.

simán rajta tudtam tartani, de általában úgy mentem le, hogy a merdekebb drótról mindig átmentem a kevésbé meredekre, mikor azok találkoztak.

#822 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 20. 03:39

...a voice from the darkness.....

Peti, várom majd azt a videót is!  :up: Igen, ha nem kapsz elég FPS-t, az tényleg ellehetetlenít (hmm, ezt a szót fél 4-kor leírni nem kőnnyű már, LOL) sok dolgot. Időközben rájöttem, hogy pl. Kalmének is sokat segít a virtuózkodásban az, hogy megfelelő gépe van a játékhoz... Végül is, nálam általában fix 41-61 FPS-t mér a játék, ha nincs egy ellenfél sem (érzem, hogy a CPU limitálja), és persze minden High-on van, csak szűrések nincsenek. De ezzel a 40 FPS körüli értékkel is mindig szívok a drótkötelekkel. A múltkor vagy 5-ször visszamentem, és nem sikerült egyszer sem... Nos, "ezt még gyakoróni kő', papa!" - mondhatná a volt középiskolás programozás tanárunk... :p De nem tudom, mit bénázok el: én is lejjebb szoktam esegetni, mint VipiSrác, de sajnos rosszkor, és akkor az alsóbb kötélre érve is sérülök, ha meg még jobban mellé csúszom, akkor lent a hídon landolok, ami kész katasztrófa, mert egy csomó HP-veszteséggel jár. De azért nem adom fel, legközelebb is próbálgatni fogom, ill. megpróbálom visszavett beállítások mellett is. Egyszer csak ráérzek, vagy magasabb FPS-en tényleg simán menni fog...

VipiSrác, akkor tényleg ugyanazzal a hibával találkoztunk. Mondjuk gondoltam én is, hogy nem egy rakétát lőttél el, hanem valami nem robbanót, mivel ott volt ez:  :confused: - LOL! Vigyázni kell azokkal az ablakokkal. Igen, a gránátot hajigálók a "Maso Commanderek", a sima lövöldözősök meg a "Maso Commandók", ha jól emlékszem, a kézikönyv szerint...

Gabesz, igazából mostanában Nightmare-en gyakran elbénáztam az "Old Monastery"-t (utálom a bombákat dobáló szerzeteseket, meg azokat, akik villámokat szórnak :p), ezért gondoltam, hogy nem lehet könnyű azért 50 felett tartani a HP-t. Insomnián a CheckPointok miatt sokkal könnyebb, hiszen azok mindig visszateszik 100-ra... Ja igen, az eleje a nehéz szerintem, meg amikor belépsz a kolostorba, bár azt a kis haranglábat is utálom: amikor felérsz a haranghoz, aztán vagy négyen nekiesnek Danielnek a bombáikkal, olyan szűk helyen...  :omg:  :)

SYS "No sin is too great to be forgiven."

#823 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 11:48

A szerzeteseket kedvelem, olyan jó amikor karót kapnak a fejükbe  :) Amúgy még a kártyákról annyi érdekelne, hogy ami már meglett Nightmare-en azt most már nem kell újra megszereznem? Mondjuk gondolom, mert Cemetery után nemkaptam :)

Amúgy Atrium Komplex-en meglett mind az 5 csillag, jó rövid pálya, elsőre hosszabbnak tűnt. :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#824 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 14:40

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 3:39

VipiSrác, akkor tényleg ugyanazzal a hibával találkoztunk. Mondjuk gondoltam én is, hogy nem egy rakétát lőttél el, hanem valami nem robbanót, mivel ott volt ez:  :confused: - LOL! Vigyázni kell azokkal az ablakokkal. Igen, a gránátot hajigálók a "Maso Commanderek", a sima lövöldözősök meg a "Maso Commandók", ha jól emlékszem, a kézikönyv szerint...

igen. ezért is írtam, hogy nem voltam pontos az ablakra lövés leírásánál.
:)

a drótköteles dolog pedig szinte biztos akkor, hogy fps bug.
nálam jó az fps és ahogy írtam. a legtermészetesebb dolog volt ott lemenni. többször is.
és nem hinném, hogy különleges érzékem lenne hozzá :D :D :D

#825 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 22. 18:48

Gabesz, ahogy' írtam, csak nyugodtan "Sign The Pact", aztán előbb IGEN, majd pedig NEM válasz, és így minden aranyad és kártyád megmarad.  :) És persze a megszerzetteket már nem kell újra megszerezned, és használhatod is azokat, ha akarod. Viszont a pályák újra zárva lesznek, de ez csak annyit jelent, hogy nem tudsz köztük tetszés szerint "utazgatni", amíg végig nem vitted újra az egészet. Viszont ahol már unlockoltad a kártyákat, nézd meg a Statisztikát (TAB-bal), amikor elindulsz a pályán: a státusznál már az "Unlocked" üzenet fog szerepelni!  :up:

Még egy fontos dolog: a Mapen, ahonnan pályákat választhatsz, kérhetsz összesített Statisztikát minden szinthez. Ezzel végignézheted az összesítéssel keletkezett legjobb eredményeidet. Nézd meg ezt a képet, ezen láthatod, hogy hogyan kell. Szóval ha a bal alsó sarokban lévő "kis dobozka" fölé viszed az egeret, akkor a program kiírja az összesített Statisztikát. Ez akkor válik érdekessé, amikor már többször és többféle fokozaton is végigvitted a játékot: a játék az időből mindig az eddigi legrosszabbat (LOL, igen, 5 órán keresztül kerestem a titkokat a "Stone Pit"-en! :D), míg a többi értékből mindig az eddigi legjobbat mutatja meg ebben az összesített ponttáblázatban. Az enyémen láthatod, hogy vannak értékek Insomniából meg Traumából is. Ez azt is jelenti, hogy ha pl. ráhajtasz a "5-Star Challenge"-re (minden pályához öt csillag a Statisztikában, amiért a legvégén egy jutalom jár), akkor azt elég csupán az összesített Statisztika szintjén megcsinálnod...  :up: Csak mindig vinned kell a pontjaidat és kártyáidat tovább, ahogy az elején is írtam... Ez az egész rugalmasság és a jó "újrajátszhatósági faktor" egyébként nagyon tetszik nekem ebben a játékban... :)

Végezetül egy kis LOL: odakint Varus77 prezentált egy videót ebben a topicban, ami a "City On Water" erkélyes titkának elérését mutatja be, egy harmadik(!) módon. Elég érdekes az egész, de a poénokat nem akarom lelőni, így ha tehetitek, nézzétek meg: egy kicsit becsapós, de azért így is nagyon klassz, mint mindig!  :respect:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 22. 18:54 -kor

#826 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 28. 22:51

A Snowy Brigde-en hol találom a negyedik titkos helyet?

Az összes többi megvan, de ezt nem találom, ennyi leírásom van róla:

Idézet

A negyedik titok a hatalmas raktáráruházban lesz, a hátsó épület mögötti szűk járatban (lőszerek).

Az sokat segítene ha tudnám, hogy melyik az a raktáráruház...  :think:
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#827 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 28. 23:15

Hurrá, megint fent van a topic! :)

Gabesz, emlékszel arra a helyre, ahol az egyik daruról lezuhan egy hatalmas konténer és bezúzza a folyosót? Egy CheckPoint is van ezelőtt, ill. a következő a "zúzódás" helyének közvetlen közelében. Na most, az elsőnél ha nem mész fel a lépcsőn, hanem lent elmész jobbra, akkor láthatod, hogy van egy szűk járat a fentebbi folyosó alatt/mellett..ezen menj végig, s megleled a titkot... ;) Valamint így kijuthatsz a teljes területre, ami eléggé üres, de azért van elszórva pár ammo, sőt még egy Health Item is...

Amúgy a napokban kijött két javítás is: az 1.63-as, majd az 1.62/1.63-ról 1.64-re frissítős. Utóbbi tegnap jött ki..úgy tűnik, PCF-ék Húsvétkor is PK-ztak... :D

A 3DGamers.com PK-letöltései között mindent megtaláltok... Ja, elég minimális javításokat tartalmaznak az update-ek, lássuk ezeket alább...

"
MULTIPLAYER:

- FIX: Freezer bug

- FIX: Dead bodies bug

- FIX: Gold Armor bug

SINGLEPLAYER:

- FIX: If a certain path is taken you can't proceed (Docks) is fixed.

DEMO RECORDING:

- FIX: Items now disappear correctly.

- FIX: Demon morph mode is recorded in demos.

- FIX: Sometimes demos were playing with incorrect speed.

NOTE: Version 1.64 can be installed only on PK ver 1.62 or 1.63.
"

Ami jó hír, az az, hogy a demo-recordingen javítottak. Talán most már lehet próbálkozni felvenni a játékmenetet...  :up:

FRISSÍTÉS! Hát ez egy vicc: nézzétek meg Kalme topicját az új patchről! Az egyik hozzászólásban írja, hogy a "DEMO RECORDING" alatt lévő dolgok már az 1.61-es listájában is benne voltak, de ez még csak az "ízetlen tréfa" egyik fele. A másik az, hogy csinált egy összehasonlítást az 1.63-as és 1.64-es patchek között, és egyetlen eltérést talált, mégpedig: a scriptben a verziószámot lecserélték 1.63-ról 1.64-re! Hát nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...  :rolleyes: Ennek legfeljebb annyiban van értelme, hogy míg az 1.63-as egy sima tömörített EXE volt, addig ez az 1.64-es már installálós, és alapértelmezésben felkínálja azt a helyet, ahová a PK+BOOH van telepítve... Nekem az 1.63-as már fent van, de azért felteszem az 1.64-et, mert ugye azért az mégis frissebb... Hogy' hangzik? MegaLOL!  :omg: :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 28. 23:30 -kor

#828 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 11:49

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 22., kedd - 19:48

Végezetül egy kis LOL: odakint Varus77 prezentált egy videót ebben a topicban, ami a "City On Water" erkélyes titkának elérését mutatja be, egy harmadik(!) módon.

Végre meg tudtam nézni a CoW 3. megoldását.
:respect: :respect:

Azért elég gyanús, hogy az érkezésnél nem sérült meg. Ezt tényleg meg lehet csinálni így? Gondolom a sárkánnyal és a helikopterrel nem fogok találkozni :D. Jó volt az XBOX reklám bevágása is. Egyszer láttam, de fogalmam sincs mikor és kinél... nincs meg valakinek véletlenül?

#829 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 29. 16:50

Peti, a videó természetesen "fake", túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, LOL! Pedig legelőször több helyen is csak néztem (WOW, mégis van RocketJump, meg a sárkányt is elhittem, LOL), de aztán a "Life Is Short"-résznél már rájöttem, hogy ügyes trükközés az egész...

Régebben már említettem a PowerMad CheatScriptet. Eredetileg (még tavaly júniusban) Fleabay találta ki és kezdte el fejleszteni, és egy ideje átvette Kalme ezt a modot. Rengeteg csalási lehetőséget tartalmaz, mint például: ellenfelek azonnali megsemmisítése/leállítása/lefagyasztása/lekicsinyítése(!), "no-clip" (ezzel mindenen át lehet repülni) mód, összes lélek beszippantása bármilyen távolságról, az előbbi az aranypénzekkel, és pl. a "5-Star Challenge" is pár gombnyomással teljesíthető vele...

Varus a "no-clip"-et használta fel a túlméretezett ugráshoz: a jumppad felrepítette jó magasra, majd bekapcsolta a "no-clip"-et, és onnan már azzal "szállt" tovább (és jól megoldotta, hogy ne legyen érezhető a váltás). A "no-clip" egyébként kiváló pl. "madártávlati" képek készítéséhez. Most képzeld el: felrepülsz jó magasra, és onnan az egész helyszínt beláthatod és csinálhatsz róla egy klassz screenshotot (láss csodát: nézd meg ezt a képet a "Military Base"-ről!). Meg persze bárhová el lehet jutni vele...

További nagyon fontos és klassz infó a PowerMad-ről: az összes nem hivatalos és fontos javítást tartalmazza, azaz a Fan-ek által írt hasznos LUA-script módosításokat. Például az "Abandoned Factory"-hez a lerombolható objektumok javítását (by DooGuesGooBer4 - az utolsó három konténer is lerombolható, így meglesz a "157/157"), a "Ruins"-hez az ammófixet (by DooGuesGooBer4 szintén - az ammókat kiemelte a talajból, így nem kell a Guardiannel szerencsétlenkedni), a BOOH-ből a "Stone Pit"-hez az elveszett Holy Item helyes pozícióját (by Crazy - az "Über Secret"-ből hiányzott egy Holy Item korábban, így addig csak "15/16" Holy Itemet lehetett összeszedni), és így tovább... Ezek és még más javítások miatt tehát érdemes feltenni...  :up:

A PowerMad-ről bővebben Kalme PK-Oldalán lehet olvasni, és onnan is lehet letölteni... Komoly játékosok viszont a csalásokat NEM használják belőle, vagy legfeljebb kipróbálásként és érdekes képek készítése érdekében... ;) Odakint vannak jó néhányan, akik a PM-del csinálták meg pl. a "5-Star Challenge"-et, ami miatt a kihívás hitele erősen csorbult, ami tulajdonképpen teljesen érthető is. Ezért néhányan igen szkeptikusan állnak azokhoz, akik bejelentik magukról, hogy teljesítették a kihívást: egyszerűen elkezdenek piszkálódni a PowerMad-del, holott anélkül is meg lehet csinálni. Csak hát, túl sokan csaltak és csalnak vele, aztán mondanak nagy dolgokat, vagy nézik le a "5-Star Challenge" kihívását (na ja, csalással könnyű ugye, de úgy a nagymamájuk is megcsinálja :p)...  :rolleyes:

A régi XBOX-reklám címe "Life Is Short", és pl. ide kattintva megnézheted... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 29. 17:06 -kor

#830 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 18:01

Már sokszor írtál a PowerMad scriptgyűjteményről (valószínűleg még fogsz is ;)), de én még egyszer sem vettem a fáradságot, hogy megnézzem. Valahogy a léte is zavar ennek csomagnak, minden hasznos funkciója ellenére. Elég rossz érzés lehet, ha megkérdőjelezik valakinek a kínkeservesen elért eredményét, még akkor is, ha csak a saját szórakoztatására csinálta az egészet, és nem azért hogy frenkizzen vele. Szarul esne, ha csalónak neveznének minket, azok után amiken keresztülmentünk... nem mintha olyan sokat szoktam volna dicsekedni. :p

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 17:50

A régi XBOX-reklám címe "Life Is Short", és pl. ide kattintva megnézheted... :)

Ez volt az, köszi. Mekkora reklám! :nevet:

Hogy is van ez patch dolog? Én még az 1.5-öt használom, de asszem ideje volna frissíteni. Szóval az 1.61-gyel működni fog a demorecording?

#831 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 29. 19:00

Na ez az, én is pont így voltam a PM-del: csal a fene, én aztán fel nem teszem! :) Még amikor Fleabay elkezdte, feltettem és kipróbáltam pár dolgot, mert valahogyan meg akartam oldani az "Abandoned Factory" problémáját. De azon nem segített. Viszont kipróbáltam a "no-clip"-et (berepültem az egész helyszínt), meg az ellenfelekkel való változatos kiszúrási módokat. Az a része nagyon poén volt, tényleg tetszett (hangyányira összezsugorítani őket, de a lövedékeik ugyanannyit sebeznek, miközben pl. egyetlen rakétával még többet lehet közülük kicsinálni egyszerre, LOL)... :D Persze mindig visszatöltögettem az állást a csalások próbálgatása után...

Odakint Kalme "love-hate thing"-nek, szóval olyan "se veled se nélküled" jellegű dolognak nevezte a PowerMad-et: mivel Őt is zavarják azok a dolgok, amik engem, de ugyanakkor a csaló-funkciókat meg klassz dolgokhoz fel lehet használni (pl. Varus legutóbbi videója). Ez a téma kint kipattant mostanában, mivel valaki elindult a "5-Star Challenge"-el, de szerintem sokaknál már a hozzáállás is eleve rossz: egyrészt csak a jutalom miatt állnak neki, másrészt meg mihamarabb le akarják tudni, és lehetőleg egyetlen fokozaton az egészet. Úgyhogy Ő is szépen fogta Kalme "UnRestrected Levels" modját, amivel pl. Insomnián játszható a "Forest" meg a "Prison" is, meg a PowerMad-et, aztán szevasz..valami egy nap alatt meg is volt a cucc...  :omg:  Én sem szeretek kérkedni, de azért ez így elég komolytalan, és én nem is bírtam szó nélkül hagyni, pláne hogy "kiddy hunting"-nek (amit arra az esetre értett, ha pl. elmaradna egy ammo valahol, és ugye akkor azt lehet keresgélni) nevezte a kihívást és másoknak is alapértelmezésben a PM-et ajánlotta a "5-Star Challenge"-hez... :)

Hát, igazából nekem is mondta valaki még régebben, hogy "Gotta luv PowerMad, ay?", amikor előjött a kihívás. Mitagadás, nem is esett jól (ez látszik abból, hogy így vissza tudom idézni még mindig, tehát ennyire megmaradt bennem), de elmagyaráztam, hogy azért anélkül is lehet: mert az illető abban a hitben volt, hogy PM nélkül egyáltalán nem lehet megcsinálni a "5 Star Challenge"-et (pedig mind a PK, mind pedig a BOOH teljesíthető nélküle), és konkrétan pl. a "Ruins"-t hozta fel, de nem ismerte a trükköt a "földbe gyömöszöléssel"...  :rolleyes: A helyzet az, hogy a PM-del egy gombnyomással beállítható az 5 csillag a Statisztikához..az még csak hagyján, ha valaki pl. egyetlen ammót nem akar már megkeresni, de mint tudjuk, az emberrel könnyen elszalad a ló, és... ;) És rengeteg játékossal tényleg elszalad és sokan csalnak, így ma már senkiben sem lehet megbízni, aki azt állítja magáról, hogy megcsinálta..sajnos... :rolleyes: 

Ha patchelsz, akkor most fel kell tenned sorban a legújabbakat, tehát...
- 1.61-es patch
- 1.62-es update, ami az 1.61-est frissíti 1.62-esre
- 1.63-as hotfix vagy az 1.62/1.63 to 1.64 update
Az utolsó azt jelenti, hogy az 1.64-est ráteheted már az 1.62-esre is, vagy ha esetleg fent van az 1.63-as, akkor arra is (de az 1.61-esre nem). És még egyszer, az 1.63-as és 1.64-es között a játék működését tekintve annyi a különbség, hogy átírták a verziószámot...  :omg: A demorecording szerintem továbbra sem az igazi, bár én magam nem próbáltam még ki, de Kalme rengeteg hibát felhozott a dologgal kapcsolatban, és azoknak szerintem még csak töredékét javították ki. Szerintem nyugodtan frissítsd fel 1.63-ra vagy 1.64-re, aztán majd kiderül... Ja, az 1.61-essel igazi DX9-es játékká tették már az eredeti PK-t is, mert a BOOH-ból egy csomó effektet átvittek abba is. Így pl. a "Military Base" már az eredeti PK-ban is hasonlóan néz ki, mint annak idején a 3. demóban (tehát pl. van Heat Haze is), de..az effektek nincsenek annyira eltúlozva, mint a BOOH-ban (pl. nem fénylik olyan erősen az aszfalt)... Annak idején az 1.5-ösre nagyon sokan panaszkodtak, így én azzal neki sem álltam az alap-PK-nak, inkább megvártam az 1.61-est, meg aztán persze feltettem a többit is... :) A 3D Gamers Oldalon mindegyik javítást és a hozzájuk tartozó fix-doksikat is megtalálod... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 29. 19:15 -kor

#832 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 29. 19:42

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 0:15

Hurrá, megint fent van a topic! :)

Gabesz, emlékszel arra a helyre, ahol az egyik daruról lezuhan egy hatalmas konténer és bezúzza a folyosót?

Kösz szépen, megtaláltam, pedig egyszerű volt tényleg, de nem kapcsoltam.  :)
Hu, ezeket a kis szörnyeket amik pl. Snowy Bridge végén jönnek nagyon utálom, Opera házban is ilyenek vannak, kis szemetek  :D
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#833 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 29. 21:54

Gabesz, azok a Lokhik. És én is utálom őket. :D Bár az "Opera House"-ban lévők szerintem szemetebbek mint a "Snowy Bridge" végén jövők. Vigyázz, ha imádkoznak, azzal visszanyerik az életerejüket! Egyébként sok démon rendelkezik a rá jellemző egyéni képességekkel. Például a Bone-ok lelkeket lopnak Danieltől, a Skullok használják a HellBikereket vagy halhatatlanná válnak egy kis időre míg ég a koponyájuk (miután a shotgunnal fejbe lőtték magukat - milyen bizarr, de ilyenkor még démon-módban is elpusztíthatatlanok, ami egyéni képesség, más démon nem tud ilyet), vagy ott vannak pl. a Samurai-ok a "Snowy Bridge"-en, akik a harakirijükkel energiát adnak át a közvetlen közelükben lévőknek (tudod, az az a "kék fényrégió", ami megjelenik körülöttük), és még lehetne folytatni... Kár, hogy a nagy akciózás közepette általában nem, vagy csak alig észrevehetően jönnek le ezek a dolgok (sok dolog nem túl feltűnő vagy éppen nincs is idő figyelni rá)... :) A következő helyszínen, a "Town"-on pl. a Leper Monkok képesek Danielre hajítani a hullákat..hacsak le nem fixálod őket egy karóval... ;) Ja, és egy jó játék még a "Town"-hoz: a legutolsó kis teremben, a kínzókamrában próbáld meg a plafonra(!) szegezni a nyúzott hullákat. A PainKiller meg a StakeGun segít ebben..eszembe nem jutott volna ilyesmi, de egy korai demo-screenshoton láttam a PKEuro.com-on, és nagyon bejött..esetleg érdemes kipróbálni, ügyességet is igényel... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 29. 21:59 -kor

#834 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 12:13

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 22:54

A PainKiller meg a StakeGun segít ebben..eszembe nem jutott volna ilyesmi, de egy korai demo-screenshoton láttam a PKEuro.com-on, és nagyon bejött..esetleg érdemes kipróbálni, ügyességet is igényel... :D

Mondjuk már Swamp-en is túlvagyok újra, de visszamegyek ezt kipróbálni. :)

Még az tetszett amikor az első pályákon egyik démon akinek van kardja az levágja a másik fejét, most nem tudom őket minek is nevezik. :) Mondjuk fej nélkül is össze-vissza hülyéskedik a buzogányával. :)
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#835 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 31. 19:49

Nos, ma (vagyis már tegnap) odakint kaptam egy érdekes PM-et egy Cyody nevű PK-Fantől. A lényeg, hogy megosztott velem pár videót, amiket ide is belinkelek, mert szerintem nagyon klasszak. Javarészt néhány nehezebb Secret egyéni elérési módjáról szólnak, de a többségük olyan, amilyet eddig még nem láthattunk. Na ez az, amit nagyon szeretek ebben a játékban: kreativitásra ösztönzi a játékost, pl. a Secretek megszerzésével. Ahogy néztem a videókat, folyton az járt a fejemben, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe...? :) Szerintem Cyody személyében egy újabb Mastert köszönthetünk..legalább annyira klassz dolgokat mutat, mint Kalme vagy Varus... Vagy mint Peti... :)

Factory Fun: Peti, ezt különösen ajánlom a figyelmedbe, mivel a "no scratch"-re abszolút megoldás, LOL. Mert az "Abandoned Factory" legvégén mégis fel lehet mászni a lezárt létrán... ;)

"Opera House", Secret #4: Ezt a módszert én is ismerem és alkalmazom. Egy kicsit könnyebb így elérni a hírhedt operás titkot...

"Abandoned Factory", Secret #1: Ötféle variáció az első titokra. Az E-variáció félelmetes! Valamint egy kis "kerítésen mászkálás" is van benne, amit a csöveket megmászva érhetünk el, ha minden igaz...

"Docks", Secret #7(#8 ): Ez is egy poén. :) Sosem jutott eszembe, hogy kipróbáljam. A megahealthes kamion közelében lévő Holy Itemet tartalmazó Secretet éri el egy teljesen váratlan helyről. Nem ugrálgat körbe az épületen, hanem inkább a darukat használja. Hihetetlen..nagyon klassz!  :up:

Ha lesznek még, akkor megosztom azokat is. Ezeknek a videóknak is abban lehet jelentőségük, mint anno az "Experience #1"-nek: ha pl. valaki nekilát a "5-Star Challenge"-nek, akkor néhány nehezebb titokhoz legalább több megoldás közül is választhat. Amúgy mondom, nagyon klasszak, ha tehetitek, nézzétek meg őket...  :up:

Hmm, és van még kettő videó, de ezek már Kalmétől... A "City On Water" drasztikus lerövidítése (PK-topic), és a "Loony Park" befejezése kevesebb mint 30 fraggel (PK-topic)...  :smoker:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 31. 19:54 -kor

#836 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 01. 09:07

El sem tudom mondani, mekkora megtiszteltetés, hogy egy sorban (sőt egy hozzászólásban :)) említesz a "nagyokkal", de nem érdemlek meg ekkora kitüntetést. :p

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 20:49

Factory Fun: Peti, ezt különösen ajánlom a figyelmedbe, mivel a "no scratch"-re abszolút megoldás, LOL. Mert az "Abandoned Factory" legvégén mégis fel lehet mászni a lezárt létrán... ;)

Ez valami eszméletlen jó. :respect:
A fájlnév is tetszik. :) Emlékeztek még a "Fun Factory" nevű műsorra annak idején a Sky Channel-en?

Juteszembe: a lezárt létrán fel lehet jutni a Snowy Bridge gyárcsarnokában is, de ott a gyorsaságon is múlik, mert a felemelkedő vasajtó tetejére kell időben felugrani.

Idézet

"Opera House", Secret #4: Ezt a módszert én is ismerem és alkalmazom. Egy kicsit könnyebb így elérni a hírhedt operás titkot...

The requested URL /cyody60/oper_secret4.wmv was not found on this server

Idézet

"Docks", Secret #7(#8 ): Ez is egy poén. :) Sosem jutott eszembe, hogy kipróbáljam. A megahealthes kamion közelében lévő Holy Itemet tartalmazó Secretet éri el egy teljesen váratlan helyről. Nem ugrálgat körbe az épületen, hanem inkább a darukat használja. Hihetetlen..nagyon klassz!  :up:

Érdekes, mert én kezdetektől fogva ezt a módszert használtam - fogalmam sincs hogyan kell az épületen körbemenni. Amikor a TombRaideForums-on erről beszélgettél valakivel, csináltam is pár screenshotot, és el akartam küldeni, de aztán nem foglalkoztam vele. Annyit fűznék hozzá, hogy a daru legtetejére a fülke felőli oldalon könnyebb felmenni, nem kell annyit szökdécselni (nyögdécselni :D).

Jól nyomja a srác, tényleg találni még felfedeznivalót a játékban. :up:

#837 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 01. 16:44

Pedig dehogynem... :p Tegnap megnéztem újra a videóidat, csak úgy..még mindig nagyon klasszak!  :up: Vissza is csatoltam Cyody-nak őket, meg ezt a Fórumot is, bár amit itt zagyválunk, abból Ő nem sokat ért. :D Mindegy..legalább Ő értékelni fogja a munkáidat, ha már magán a PK-Fórumon nem is kaptak visszajelzést (pedig szerintem sokan megnézték őket). Azért mindig visszaosztogatom őket, ha éppen valami miatt előjöhet a téma... ;)

Na, opera még egyszer: "Opera House", Secret #4 ... Cyody-nek csak 40 MB helye van, így sajna állandóan törölgetnie kell, ha valamit feltölt, gondolom ezért szűnt meg a link... Amúgy ebben az operás videóban látszik, hogy olyan, mintha valami "létra" lenne a sarokban. Sokkal könnyebb így felmenni, mint a boltívekkel szerencsétlenkedni... :)

A "Snowy Bridge"-hez... Ezt megpróbálom én is. De amúgy a lenti részből két módon is ki lehet jutni a nagy raktérbe. Az elsőt már nagyon régóta ismerem: hátul ki lehet ugrálgatni a nagy konténer mellett. A második "poénosabb": le lehet lőni fentről egy olyan vaskampót (pont olyanok, mint amilyenek az "Abandoned Factory"-n is vannak), és ki lehet róla PK-Jumpolni a raktérbe. Aztán jöhet a 4. Secret, a Health Item, meg az egyebek, nem kell "megvárni" a CheckPoint-ot... ;) Nem tudom, de talán még a létrát is el lehet érni onnan már, sőt, alulról is, ha PK-Jumpol az ember. Persze nem könnyű, hiszen az embernek társasága is van közben...

"Docks"... LOL, nekem meg sosem jutott eszembe. Kösz' a plusz tippet is (a fülke felőli oldal)! A TRC-n Joseph-fel beszéltünk erről, ill. ott a kamionon lévő MegaHealth is szóba került. Azt is meg lehet szerezni a kamionra való örült ugrálgatással, bár elég nehéz. Akkor inkább körbe az épületen, vagy a számomra új módszerrel...  :up:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 01. 16:57 -kor

#838 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 04. 07. 23:01

LOL, amíg nem válik túlzottan fárasztóvá, egy ideig még BUMP-olom a topicot... :D

Most pl. azért, hogy beidézzem Cyody kommentjét Peti videóira..persze az engedélyt megkaptam rá...

Szóval Cyody said...
"
and know, let’s talk about Peti2MTAG: i can’t believe it!!!! this guy is an alien…..he comes from another world…..i have no more words to specify this freak (positive!!!)    :D :D :D
i never, ever could clear the snowy-bridge on trauma-mode without cards!!!!
without no scratch!!!! this is unbelievable!!!!
please let Peti2MTAG know: that there is a guy in austria, that allways goes to his knees when he is watching peti’s “snowy bridge”- video, and this guy also pray to the god of gamers, if he could make him playing (a little bit) like peti….sensationel   :) :D :)

i hope you can read the above gibberish-english!
"

Szóval végre egy megérdemelt visszajelzés!  :up: Amúgy Cyody is mondta, hogy ugyanígy járt kint a videóival: a kutya se jelzett rájuk vissza, csak a topic nézettsége szökött fel a magasba. Pedig mutat bennük klassz dolgokat...

Valamint van pár újabb videó Cyody-tól, megint néhányban egészen hajmeresztő dolgokat művel, pl. én a "Forest"-től "feküdtem ki"... :)

"Babel", Secret #2, nagyon klassz...
"Abandoned Factory", Secret #2, egy újabb variáció...
"Abandoned Factory", Secret #3, egyszerű megoldás egy mozdítható tömbbel...
"Abandoned Factory", Secret #3, Kalme/Cyody-megoldása, ezt először Kalmétől láttam...
"Abandoned Factory", falramászás; szóval nem a csöveken keresztül történik...
"Forest", Secret #1, egy másik út! De sajnos ez sem könnyű...
"Opera House", Secret #1, akárcsak az "Experience #1"-ben...
"Opera House", Secret #3, szintén akárcsak az "Experience #1"-ben...
"Military Base", Secret #1, megint csak az "Experience #1"-ben is látott megoldással, de van még más is...
"Train Station", Secret #3, egy egyszerű mód, nem PK-Jumpos, de nem is Doomer módszere...
"Catacombs", Secret #2, a gusztustalan liános Secret elérésének lassított felvétele...
"The Palace", Secret #2, hihetetlen!

No, több nincs. Amelyikek érdekesek lehetnek, vagy esetleg segíthetnek ("5-Star"), azokat nézzétek meg (kis méretűek)... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 04. 07. 23:08 -kor

#839 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 19:36

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 0:01

Szóval Cyody said...
"and know, let’s talk about Peti2MTAG: i can’t believe it!!!! this guy is an alien…..he comes from another world…..i have no more words to specify this freak (positive!!!)

Abszolút off lesz, de le kell írnom :p. Egyszer néhány kollégával ebédelni indultunk, és az utca túloldalán megláttunk egy... hogy is fogalmazzak illendően... szóval egy valóban csúnya nőt(?) :D. Erre az egyik azt találta mondani rá, hogy "olyan mint egy Alien, a Földön nem él ilyen"™. Nem tudom, hogy akkor találta-e ki, vagy hallotta valakitől, mindenesetre nagyon spontánnak tűnt, és persze mindenki fetrengett a röhögéstől.

A témához visszatérve. Igazán jól esik az elismerés, egészen feldobódtam tőle :). De azért mondd meg neki, hogy én sem vagyok kegyeltje a "Játékosok Istenének" (LOL), inkább csak kitartó. Nem tagadom, mostanra elég gyakorlatot szereztem azon a szakaszon, de azért legalább haaarmincszor megpróbáltam, mire sikerült úgy végigmenni, hogy ne találjon el véletlenül se egy eltévedt shuriken.

Egyszer meséld majd el neki a Gólem "sztoriját" is. Bár az lenne a legjobb, ha megtanulna magyarul. Megérné. ;)

Idézet

Minden elismerésem, tökéletes kivitelezés :up:. Én a másik oldalról közelítettem, de rengeteget szenvedtem vele, ráadásul vagy tízszer quicksaveltem közben.

Idézet

Ezt az ajtóra felkúszást egy csomószor megnéztem, de még mindig nem ocsúdtam. Ki? Hogy? Mivan? Mikó? :D

Idézet

Félelmetes. Azért egy árnyalatnyival könnyebbnek tűnik a hagyományos, ám jóval hosszabb útvonalnál. Na mindegy... nincs az a pénz, hogy én oda még egyszer felmásszak.

Idézet

Ezen is csak ámulok. És íme egy újabb példa a játék csodálatos fizikájára.

Idézet

Én ezen kívül nem is ismertem másik módszert. Írtál korábban valami robbanó hordóról, de azt még nem láttam "élőben", illetve soha nem is próbáltam.

A többi tényleg ismerős volt valahonnét. :)

#840 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 08. 22:24

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. ápr. 8., péntek - 0:01

hmmm

megnéztem őket.
a train station-ös és a babeles nagyon ott van!

a ts-en én simán belelőttem és kicsit arrébb ugrott az az izé, de nem borult fel.
csak akkor nem tudtam a belső párkányról átugrani :D
de 1-2 asztalt odalökve és egymásra varázsolva már feljutottam rá :)

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.