...a voice from the darkness.....
Na ez az, én is pont így voltam a PM-del: csal a fene, én aztán fel nem teszem!

Még amikor Fleabay elkezdte, feltettem és kipróbáltam pár dolgot, mert valahogyan meg akartam oldani az "Abandoned Factory" problémáját. De azon nem segített. Viszont kipróbáltam a "no-clip"-et (berepültem az egész helyszínt), meg az ellenfelekkel való változatos kiszúrási módokat. Az a része nagyon poén volt, tényleg tetszett (hangyányira összezsugorítani őket, de a lövedékeik ugyanannyit sebeznek, miközben pl. egyetlen rakétával még többet lehet közülük kicsinálni egyszerre, LOL)...

Persze mindig visszatöltögettem az állást a csalások próbálgatása után...
Odakint Kalme "love-hate thing"-nek, szóval olyan "se veled se nélküled" jellegű dolognak nevezte a PowerMad-et: mivel Őt is zavarják azok a dolgok, amik engem, de ugyanakkor a csaló-funkciókat meg klassz dolgokhoz fel lehet használni (pl. Varus legutóbbi videója). Ez a téma kint kipattant mostanában, mivel valaki elindult a "5-Star Challenge"-el, de szerintem sokaknál már a hozzáállás is eleve rossz: egyrészt csak a jutalom miatt állnak neki, másrészt meg mihamarabb le akarják tudni, és lehetőleg egyetlen fokozaton az egészet. Úgyhogy Ő is szépen fogta Kalme "UnRestrected Levels" modját, amivel pl. Insomnián játszható a "Forest" meg a "Prison" is, meg a PowerMad-et, aztán szevasz..valami egy nap alatt meg is volt a cucc...

Én sem szeretek kérkedni, de azért ez így elég komolytalan, és én nem is bírtam szó nélkül hagyni, pláne hogy "kiddy hunting"-nek (amit arra az esetre értett, ha pl. elmaradna egy ammo valahol, és ugye akkor azt lehet keresgélni) nevezte a kihívást és másoknak is alapértelmezésben a PM-et ajánlotta a "5-Star Challenge"-hez...
Hát, igazából nekem is mondta valaki még régebben, hogy "Gotta luv PowerMad, ay?", amikor előjött a kihívás. Mitagadás, nem is esett jól (ez látszik abból, hogy így vissza tudom idézni még mindig, tehát ennyire megmaradt bennem), de elmagyaráztam, hogy azért anélkül is lehet: mert az illető abban a hitben volt, hogy PM nélkül egyáltalán nem lehet megcsinálni a "5 Star Challenge"-et (pedig mind a PK, mind pedig a BOOH teljesíthető nélküle), és konkrétan pl. a "Ruins"-t hozta fel, de nem ismerte a trükköt a "földbe gyömöszöléssel"...

A helyzet az, hogy a PM-del egy gombnyomással beállítható az 5 csillag a Statisztikához..az még csak hagyján, ha valaki pl. egyetlen ammót nem akar már megkeresni, de mint tudjuk, az emberrel könnyen elszalad a ló, és...

És rengeteg játékossal tényleg elszalad és sokan csalnak, így ma már senkiben sem lehet megbízni, aki azt állítja magáról, hogy megcsinálta..sajnos...
Ha patchelsz, akkor most fel kell tenned sorban a legújabbakat, tehát...
- 1.61-es patch
- 1.62-es update, ami az 1.61-est frissíti 1.62-esre
- 1.63-as hotfix vagy az 1.62/1.63 to 1.64 update
Az utolsó azt jelenti, hogy az 1.64-est ráteheted már az 1.62-esre is, vagy ha esetleg fent van az 1.63-as, akkor arra is (de az 1.61-esre nem). És még egyszer, az 1.63-as és 1.64-es között a játék működését tekintve annyi a különbség, hogy átírták a verziószámot...

A demorecording szerintem továbbra sem az igazi, bár én magam nem próbáltam még ki, de Kalme rengeteg hibát felhozott a dologgal kapcsolatban, és azoknak szerintem még csak töredékét javították ki. Szerintem nyugodtan frissítsd fel 1.63-ra vagy 1.64-re, aztán majd kiderül... Ja, az 1.61-essel igazi DX9-es játékká tették már az eredeti PK-t is, mert a BOOH-ból egy csomó effektet átvittek abba is. Így pl. a "Military Base" már az eredeti PK-ban is hasonlóan néz ki, mint annak idején a 3. demóban (tehát pl. van Heat Haze is), de..az effektek nincsenek annyira eltúlozva, mint a BOOH-ban (pl. nem fénylik olyan erősen az aszfalt)... Annak idején az 1.5-ösre nagyon sokan panaszkodtak, így én azzal neki sem álltam az alap-PK-nak, inkább megvártam az 1.61-est, meg aztán persze feltettem a többit is...

A
3D Gamers Oldalon mindegyik javítást és a hozzájuk tartozó fix-doksikat is megtalálod...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 03. 29. 19:15 -kor