...a voice from the darkness.....
Hát igen, Nightmare-en sokkal könnyebb, ott még a párkányra sincs szükség (igaz, elméletileg Traumán sem muszáj, de ahhoz nagyon egészségesnek kell lenni), ráadásul mentegetni is lehet közben...

De Traumán már sokkal nehezebb... Egyébként jól csinálod, csak egyszerűen nincs szerencséd, ill. még nem volt. Emlékszem, amikor legelőször sikerült épségben lejutnom, még egyáltalán nem örültem: húztam be a sunyiba a védett helyre inkább...

És "nagy mákom" volt, hogy Alastor nem kapott el közben! Ha rálép Danielre vagy lefújja tűzzel, akkor vége van, mehet az egész elölről... Szóval ott nagy szerencse kell. De gratulálok Alastor meglovagolásához!
No, az első szint, ahol meg középen mész le a másodikra..ott próbálj inkább a szélén lemenni, mert HP-veszteség nélkül le lehet jutni. A szélén az omladozó boltívekre esve nem sérülsz, és azokról is "le lehet kacsázni" sérülés nélkül. Ez csak egy tipp, mert tulajdonképpen nem olyan fontos, ha a párkányon elérted már a szükséges szinteket - mint ahogyan említetted...
A lejutásnál érdemes sietni: gyorsan végigugrálni afelé az oszlop felé, amelyik a legmagasabb, majd egyszerűen megpróbálni ráesni (ugrás nélkül), és az oszlopról is ugrás nélkül érdemes leesni, úgy még kisebb a sérülés. Alastor elég gyors, és hamar lerombolhatja a legjobb lejutási pontokat, plusz ha Daniel alatt van és ott esel le, akkor sokkal könnyebben elkaphat...
A SM3 nem gond, de azért is kérdeztem, mert én láttam PS1.4-en, majd pedig PS2.0-án is (persze ott észveszejtő volt a különbség, legalábbis szerintem), és most kíváncsi lennék mégis a további látványbeli különbségekre. A
screenshot-topicban Frosty mellékelt néhány képet, amik GF6800-ason készültek, de én semmi speciálisat nem látok rajtuk: felületes ránézésre ugyanezt látom én is, a Radeon 9550-esemen, más kérdés, hogy pl. a Bloomot letiltottam (és rengeteg FPS-t megtakarítottam vele) mostanában, de pl. a "Dynamic Lights: Ultra" után valóban, ahogy Frosty is mondja, mozgás közben az igazi (na, azt pl. semmi pénzért nem tiltanám le

)...

Repülők és az aszfalt, meg a fémes felületek nálam is gyönyörűek, és mozgás közben változik a rájuk eső fény formája (vagy hogyan fogalmazzam ezt meg, LOL), ahogyan annak lennie kell; meg persze a Heat Haze is ott van, sőt az üvegablakok is torzítják a képet (azaz ami kívül, mögöttük van), az is nagyszerűen néz ki...

Szóval gyönyörű nálam is (legfeljebb sebesség terén nincs a topon, természetesen), és érdekes lenne látni, hogy ezt még mivel "übereli" a PS3.0...

Talán ha Frosty benéz ide is, tud Ő is valamit hozzátenni, de egyszer majd csinálhatunk összehasonlító shotokat is, pl. ha ugyanazoknál a mentéseknél csinálunk képeket, és előtte megállapodunk a beállításokban (mondjuk mindent a maximumra, 800x600-ban, mert nekem 1024x768-ban már elég húzós lenne úgy)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2005. 05. 24. 02:26 -kor