Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2005. jún. 7., kedd - 20:03
...a voice from the darkness.....
A "City On Water" első Secretjét Magadtól találtad meg?! Te jó Ég! Lehidalok! Azt annak idején én is úgy lestem ki AtaRi videójából (meg még egy csomó másikat is, sajnos), és akkor azt gondoltam, hogy erre képtelenség, hogy valaki magától rájöjjön, vagy pedig túl sok idő kell hozzá. A Secret maga ugye túl magasan van, az ember nem is sejti a létezését, plusz a dobbantó azelőtt is csak egyszer volt, még a "The Palace"-en, és ez meg éppen csak kilóg a nagy láda alól. Mindennek a tetejébe' a ládát a PK másodlagos tüzelési módjával nagyon sokáig kell "ráncigálni" ahhoz, hogy a dobbantó szabaddá váljon, a hordórobbantásra meg szerintem a fene se gondol (ki gondolkodik el azon, hogy a sok zöld hordó között miért van egy fehér is, amit 200 méterrel arrébb valamire esetleg fel is lehetne használni?!)... A Készítők kétségkívül "elmebetegek", és ezt a titkot mind a mai napig az egyik legrejtettebb titoknak tartom. Hatalmas elismerésemet fogadd hát azért, hogy megtaláltad..még keresem az államat a padlón...
:Đ köszi! nem is tudtam, hogy ilyen nagy dolgot vittem véghez

ugyebár a pálya elején tudtam, hogy a secretek kellenek a kártyához. tehát végig ennek megfelelően nézelődtem. persze a startnál eszembe nem jutott ez, sőt az irtás közben is talán kettőt találtam meg. (az egyik a szökőkutas volt, a másikra nem emléxem). pedig felmentem a kupolákra is a tetőn, meg minden. aztán a pálya végén megláttam, hogy az uccsó épület körül ott a kis perem, adta magát, hogy ott lehet valami, volt is

(addig is végigsétáltam minden peremen, amit találtam a víz körül) és innentől elkezdtem keresgélni. visszamentem a pályán, felmentem a tetőkre, nézelődtem, de azokon sajna semmit nem találtam. egyedül az üvegtetőre akartam még kimenni, de az nem jött össze. nem találtam semmit. szétnéztem, vissza a pálya eleji toronyra. az első gondolatom az volt, hogy ott kell lennie valaminek, megnézem

leugrottam a tetőről és jumpolgatva ugráltam kifelé a doboz irányába, pk volt a kezemben, pörgettem és fel akartam mászni a dobozra a kis keresztrácsoknál. persze az nem sikerült , de ahogy nekimentem arrébbment a doboz picit. ott még próbáltam lökdösni, mert már láttam a dobbantó sarkát. ellökni jobban nem sikerült, de a sarka már feldobott. no ekkor meghaltam

utána próbltam visszatöltve megint ellökni nekifutásból, de nem jött össze. csak úgy, hogy megint a háztetőről leugorva tök messziről jumpolgattam végig. lehet, hogy ez hülyeség, de ránézésre is nagyobbnak tűnt a lendület. az biztos, hogy PK másodlagos lövés az nem volt.

miután ellöktem, menttem és pár próbálkozásból felugrottam.
Idézet
A "Docks" nagyon kemény, egyszerűen nincs gyenge ellenfél ott (még a részeg dokkmunkások is, akik nem tüzelnek, 3 karó után pusztulnak csak meg: biztos a PainKilla tartja bennük a gonosz lelküket addig), és nem szabad hagyni, hogy már az elején így leamortizáljanak... És sajnos bugos is: a negyedik CheckPoint-ig (ott 83 killsed lesz) egyáltalán NE QuickSave-elj. Tudom, mert én kétszer is megszívtam ezt (egyszer még tavaly ilyenkor, meg egyszer mostanában is): egyszerűen nem tölti vissza a mentéseket, hanem "leakad" örökre... A 4. CheckPoint után viszont rendbejön minden: még szerencse, mert ott jönnek a darus titkok, amikhez bizony kell mentegetni bőszen...

Egyébként a legelején van két Secret is (talán ismered is őket): az egyikben egy aranypajzs, míg a másikban egy MegaHealth van, ezeket mindenképpen érdemes begyűjteni a jó starthoz. Ámbátor elég macerás, ha az ember nem QuickSave-elhet közben (a MegaHealth-Secret nem tartozik a kedvenceim közé)...
SYS "No sin is too great to be forgiven."
a pajzsot felszedtem, az volt az első itt is, hogy hülye helyekre mászkálok

. fel a daru tetejére, és onnan már látszott. megát nem láttam, de valszeg úgyis újrakezdem, mert tényleg nagyon gáz 7hp-n.
a második cp-ig még jól megy, a következő is már csak mákkal mehet, és még utána mi vár.....
viszont nekem nem a negyedik, hanem az első cp után halt be. ez fura
Szerkesztette: vipisrac 2005. 06. 07. 19:35 -kor