Viszont ha még nincs fent, akkor ne felejtsd el feltenni a DirectX 9.0c-t is, mert anélkül nem fog elindulni a játék, miután felteszed ezt a legújabb patchet...

Jut eszembe, kicsit OFF, és nem is megyek nagyon bele, de..korábban említetted a CD-fixet. Nekem ugyan megvan eredetiben a játék, nemrég vettem meg, és persze az eredetiről is telepítettem fel újra, de mégis CD-fixet használok mindig: egyszerűen gusztustalannak tartom, hogy csak arra használja a játék a CD-t, hogy megkukkantsa a legelején, hogy eredeti-e(?). Ez nevetséges... Ha csak ennyi a CD funkciója, és nekem ezért kell állandóan betennem, ha játszani akarok, hát akkor...
 Jó lenne az ilyen játékok elején egy "megesküszöm rá" opció, LOL! (csak viccelek) És kényelmesebb is így...
 Jó lenne az ilyen játékok elején egy "megesküszöm rá" opció, LOL! (csak viccelek) És kényelmesebb is így... 
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 24. 21:47 -kor

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

Elküldve: 2004. 10. 24. 21:42

Elküldve: 2004. 10. 24. 21:42

(Köszönet jár [PCF]Adriennek a szövegért!)
 (Köszönet jár [PCF]Adriennek a szövegért!) 

Most játszottad végig igazán a játékot! A jutalom az alábbi link, amit azért Doomer is megnézhet, Neki megelőlegezzük...
 Most játszottad végig igazán a játékot! A jutalom az alábbi link, amit azért Doomer is megnézhet, Neki megelőlegezzük...