HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#521 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 29. 10:27

Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer Pinokkióból kell tüzifát hasogatnom (84. kép) :D.

#522 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 20:12

nos kéremszépen...

docks, old monastery, hell check :smoker:  :up:

kaptam egy szép secret MP model unlocked üzit ("Painkiller" - bár ez nekem inkább maga Daniel :D )

mostmár csak az a fránya 102. láda lőszer hiányzik a ruins-on... és ráadásul azért mert bugos a pálya Kép

na mindegy, a docks után engem már nem állít meg semmi :D

#523 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 29. 20:47

...a voice from the darkness.....

Doomer, nagyon-nagyon szép munka, gratulálok!  :up: Az az egy szem ammo a "Ruins"-en meg már semmiség. Lehet, hogy már meg is van...? ;)

Peti, azért az a kölyök sem rossz, a "kiskésit" neki! :D

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 29. 20:49 -kor

#524 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 22:00

I have granted unlimited and free golden cards usage

:dance:  :lollypop:  :evil2:  :taps:  :rock:

hát ez így elég  :lol:

innentől kezdve lényegében isten vagyok  :cool:

"god mode on"

kíváncsi vagyok milyen kihívás létezik még...

szerk: jaigen. pontosítanék a dolgon mert ahogy ti mondtátok, sry nem jött össze sehogy se. nem az ütésére kell várni mert azzal nem sikerült a földbe kerülni hanem ki kell lőni kalapácsát (amíg van neki "kimászik" a pályáról ha a lőszer fölé állsz) és hagyni hogy rádtaposson. így sikerült felvenni :)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 10. 29. 22:01 -kor

#525 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 29. 22:25

most néztem meg az árbaházas képeket. attól tartok hogy ez a "kisgyerekgyilkolósdi" nem sok szervezetnek fog tetszeni akik már így is a gonoszt látják a számtek játékokban...

#526 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 29. 23:39

Doomer, Neked is gratulálok! Te is MASTER vagy!  :respect:

Bizony, ezek a jutalmak, és a "5 Stars Challenge" teljesítése után ezért mondtam, hogy egy csomó dolog nem számít már... ;) Több hivatalos kihívás elméletileg nincs, ilyet már csak legfeljebb magunk tűzhetünk ki magunknak...  :cool:

Peti mondta, hogy majd beszélünk még erről... Nos...? Szerintetek milyen ajándék ez? Úgy értem, hogy elég jutányos? Megérte szenvedni érte? Milyen lehet így ezután a játék? :) Esetleg túl elkényelmesíti az embert (de hát, meg is érdemeltük, nem?)...? :)

Van még egy fontos dolog, amit tudnotok kell: ha kezdtek egy új SP-játékot, akkor ez a lehetőség ÁTMENETILEG elveszik! Nem tudom, hogy ez bug vagy pedig szándékos, de könnyen újra lehet aktiválni: csak egyetlen helyszínen megint meg kell csinálni az 5 csillagot egy szuszra, és máris újra megkapjuk az üzenetet! Kézenfekvő ehhez az "Atrium Complex"-et használni: mindjárt a második helyszín (az első úgyis könnyű, de nehéz minden lerombolható objektumot megtalálni, meg a titkokkal vacakolni), és itt nagyon könnyű 5 csillagot csinálni..utána meg már... ;)

Ami engem illet, a hétvégén még végig akarok menni egyszer Traumán meg egyszer Nightmare-en is: közeledik a BOOH, és előtte még akkor legyen ennyi végigjátszás, meg a Nightmare után jól fog majd kapcsolódni a BOOH (a sztori miatt) is... Persze az örök és ingyen kártyahasználat sokat könnyít az ember helyzetén: a hosszú visszatöltéseket el lehet vele kerülni, és egyáltalán nem kell "agyba-főbe" nyomni a kártyákat, vég nélkül (de ha pl. egy eltévedt gránát leamortizált bennünket, akkor nem kell mindjárt visszatölteni)... :)

Még egyszer, gratulálok Peti és Doomer!  :smoker:

#527 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 10:35

én akarooook, mééég, többet :D

ki kéne találni vmi nehezítést vagy megkötést :)

a jutalom elég durva, de az igazat megvallva jobban örültem volna egy újabb unlocked lehetőségnek (pl. egy "Painkiller" nehézségi fokozatnak :D ) vgay ha a kártyáknál maradunk, akkor hogy minden arany kártya ezüstté váljon vagy több ezüstöt lehessen használni, bár már ez is üt eléggé mindent... :)

egyébként már eszembe is jutott egy kis "nehezítő".

train station kártyakritérium teljesítése soul catcher kártyával a zsebedben, ahogy véletlen először próbáltam, hehehehe  :bolond:  :]

de gonosz vagyok :D

#528 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 15:59

Sziasztok Mesterek! :respect:

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 0:39

Van még egy fontos dolog, amit tudnotok kell: ha kezdtek egy új SP-játékot, akkor ez a lehetőség ÁTMENETILEG elveszik! Nem tudom, hogy ez bug vagy pedig szándékos...

Pontosan erre gondoltam, amikor azt írtam, "majd tárgyalunk" még a dologról.

A jutalomüzenet láttán én is örültem mint állat, és szó szerint az futott át rajtam, amit mondasz Sys... igen ezt megérdemeltük :). Még egyszer minden pokolfajzatnak a rút képébe röhögni, úgy hogy egy karcolást sem tudnak rajtad ejteni :D. Aztán kezdtem volna újra a játékot (természetesen Traumán), persze a kártyák átkonfigurálásával: a "haszontalan" Mercy-t kidobtam, helyette mindegymit beraktam, aztán let's hent. De mikor másodjára próbáltam aktiválni, csak pirosan villogott a szett, jelezvén, hogy ellőttem az arra a pályára jutó adagot :confused:. Hát mit mondjak... alig bírtam visszafogni magam, mert nagyon bosszantott a jelenség, de szerencsére nem értem rá nagyon játszani és emiatt rágódni a dolgon. Meg aztán tudtam, hogy Doomerben is bízhatok a gyors befejezést illetően. :)

Szóval csak átmeneti? Nagyon helyes. Érzek még magamban erőt egy-két végigjátszásra Trauma fokozaton. :D

Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm a segítséget Nektek és minden fórumozónak, akiknek a hozzászólásaiból tippeket és erőt merítettem, és közvetve hálás vagyok a kinti hardcore-pk-soknak is. :respect:

#529 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 16:24

Doomer, mondok neked nehezítést, ami ráadásul mérhető is... én is kacérkodom a gondolattal, hogy belevágok:

1. Collect all Souls (ez sajnos nem megy Traumán) - némelyik pályán elég nehéz lesz
2. Collect all Golds - mission impossible? :Đ

#530 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 17:55

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. okt. 30., szombat - 17:24

Doomer, mondok neked nehezítést, ami ráadásul mérhető is... én is kacérkodom a gondolattal, hogy belevágok:

1. Collect all Souls (ez sajnos nem megy Traumán) - némelyik pályán elég nehéz lesz
2. Collect all Golds - mission impossible? :Đ

te, ez nem is rossz, belevágok. jöttök akkor ti is? :D

akkor irány nightmare... mondjuk néhány pályán érdekes lesz. ha túl magasan/messze vannak népek, akkor... meg kell őket rántani PK-val :D

"Speed activated."
"Soul keeper activated."
"Soul catcher activated."

go, go, go!!! :drocker:

#531 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 18:57

izé... van egy kis gond :think:

kipróbáltam mindkettőt. a soul még megy, 150/150-el végeztem cemeteryn.

DE.

gold szempontjából úgy látom bugos már rögtön az első pálya... 386/388-al sikerült végezni úgy, hogy mindent egyesével lőttem szét, megszereztem a lángoló, majd felrobbanó hordókból eső aranyakat is. és fullos object destroyed mellett lett ennyi :reklamacio: szal ez nem fog menni...

mellesleg a soul-lal ellentétben nem is látod, hogy elhagytál-e valamit, csak a pálya végén. meghát kéne hozzá az összes fránya holy item... megint :Đ

úgyhogy maradok sima soul challenge-nél ;)

szerk: nem kell 5 star a "végtelen aranykártya használati engedélyhez" :D nekem beadta pálya végén, pedig 3/5-ös volt csak :)

Szerkesztette: DOOMER 2004. 10. 30. 19:02 -kor

#532 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 30. 22:06

na a cathedralon meghalt a tudományom...  :burr:

van az a rész, ahol 4 dobóbaltás csuklyás áll fent egy platformon, akik meghalnak, miután eldobták a baltájukat. az a probléma, hogy a lelkük is ott marad fent, és azt még soul catcherrel és speedes nekifutással sem tudom elérni :( próbáltam confuse-ot is, de meglátják egymást és onnantól már mindegy...

szal ennyit a soul challengeről. gondolom nem véletlenül nem került be a csillagosok közé :)

#533 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 13:39

Na én megcsináltam a Cemetery-t fullosra:
Kép

Nem mindegy milyen sorrendben töröd össze az objecteket. Először úgy akartam végigmenni, hogy megölök mindenkit, miközben ügyelek, nehogy valamit összetörjek. Ez azért nem jön össze, mert a vége felé, amikor a nagy templomhoz érsz, akkor négy égő hordót fognak fentről rádhajítani, amelyek nagy valószínűséggel pár koporsót is szétzúznak. Közben meg jön a rengeteg csontváz, úgyhogy a nagy kavarodásban elég nehéz begyűjteni az aranypénzeket.

A javasolt módszer, amit én is alkalmaztam, a következő. Visszatöltöd azt a korábbi checkpoint-ot, amikor szintén a templom mellett haladsz el, és lerombolod az összes koporsót meg azt az egy-két kővázát, ami még áldozatul eshet, és persze bezsebeled az aranyakat. Ha legközelebb jössz, koncentrálj az égő hordókra, mert mindegyikben van egy-egy érme. Utána már nyugodtan foglalkozhatsz az ellenséggel. :)

A 388 arany a következőképpen jön ki, figyelembe véve, hogy minden egyes érme 2 aranyat ér, minden hordó 1 érmét (2 aranyat), a koporsavak és vázák pedig 2 érmét (4 aranyat) rejtenek.

- 6 hordó (4 égő + a 2 "trükkös") : 12 arany
- 69 egyéb lerombolható tárgy : 276 arany
- 1 db Holy Item : 100 arany

Ez összesen 12 + 276 + 100 = 388 Golds.

#534 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 16:41

nálam 3 égő hordó volt csak...  :think:

#535 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 31. 19:19

Mivel tegnapról mára virradóra megint végigmentem a Traumán, tettem pár érdekes felfedezést...

1. Nem is kell mind az öt csillag a jutalom újra-aktiválásához: a "Cemetery"-n volt kettőm, s a végén szépen újra megkaptam az üzenetet... :)

2. Az "Opera"-helyszínen a legelső Secret megszerzésére találtam egy pofonegyszerű megoldást: nem kell a kukákkal játszadozni! Egy kukát kell odatolni ahhoz az obejktumhoz (tulajdonképpen mi is az?), amelyiken a Shotgun van, majd a kukáról felugrani rá, egy kicsit bunnyhoppolni rajta, és ha jól jön ki a lépés, akkor simán át lehet ugrani a kerítés felett, a másik oldalra! Kipróbáltam kétszer is, és gond nélkül megy. Érik már egy videó ezekről, mivel máshol is találtam még apró könnyítéseket...

3. Kipróbáltam Doomer módszerét a "Train Station"-ön, az automatával kapcsolatban. Tényleg működik, és nem is annyira vészes. Óvatosnak kell lenni, de simán ment, nem kellett visszatöltenem meg ilyesmik...  :up:

Valamint teljesen a vicc kedvéért megcsináltam megint a "Forest"-titkokat, hadd legyen meg ott is megint az 5 csillag megint (kb. 50 perc lett a játékidő, s persze visszatöltenem kellett az első titoknál)... :D

Peti, szerintem is klassz a jutalom..annak idején én már tudtam róla (lelőtték a poént a PK-Fórumon, igaz, visszafelé írták le a szöveget), de csupán a maximális Statisztikák miatt is inspirált a kihívás. Viszont egy baj van vele (mármint a jutalommal): kicsit lustává is teszi az embert. Például nálam is rengeteg idő a visszatöltés, és ha véletlenül - mondjuk egy eltévedt gránát miatt - túl "leamortizálnak", akkor inkább egy ideig mindig benyomkodom az "E"-t, és a képükbe röhögök... ;) Viszont mivel már sokszor végigvittem így, és egy ideje azt vettem észre, hogy már egyáltalán nincs is szükségem a kártyákra: a múltkor megvolt így pl. a "Military Base" (a végén a tankos hangár igen "fincsi" Traumán), most meg pl. a Guardian (bár ez nem nagy dolog)..igaz, 150-es nálam mindig a kezdő HP...

A mostani kihívások... Odakint is szóba kerültek ezek. Elég kemény dió helyenként, ha egyáltalán meg lehet csinálni...  :think: Például a "The Palace"-en van két lerombolható objektum olyan helyeken, amiket nem lehet elérni... Habár..visszavonom: a levegőbe repülő hordók miatt!  :p Hmm, mégis elgondolkodtató a kihívás... Amúgy ki lehetne játszani könnyedén az egyik ezüstkártyával (dupla aranyat találunk mindenben), de azzal csak magunkat csapnánk be (hiszen visszaosztva kettővel kijön a valós eredmény)... :) A "lelkes" kihívás is jó lenne, de az is elég kétesélyes, főleg olvasva Doomer tegnapi tapasztalatait...

Én most ezekben nem veszek részt: kevés az időm, és most csak arra futja, hogy végigszaladjak még egyszer Nightmare-en. Azért valószínűleg néhány helyen próbálkozni fogok, mert érzek motivációt rá... :) De én már inkább a BOOH-t várom..már csak alig pár hét, és játszhatunk azzal is...  :up:

Jut eszembe, Doomer, az égő hordókról: néha van, hogy "melléesnek". Úgy értem, hogy elérhetetlen helyekre repülnek. Jó példa erre a "Snowy Bridge": ahol a pengevetőt felveszed, négy kannát/hordót (vagy mik azok?) "löknek le" fentről, de nálam igen gyakran lezuhan az alsó hídra egy vagy kettő. Ha visszatöltünk, akkor viszont lehet, hogy legközelebb szerencsénk lesz, és mind a négy oda esik, ahol el is lehet őket érni...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 10. 31. 19:23 -kor

#536 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 19:41

Idézet

1. Nem is kell mind az öt csillag a jutalom újra-aktiválásához: a "Cemetery"-n volt kettőm, s a végén szépen újra megkaptam az üzenetet...

megelőztelek :D :D

Idézet

3. Kipróbáltam Doomer módszerét a "Train Station"-ön, az automatával kapcsolatban. Tényleg működik, és nem is annyira vészes. Óvatosnak kell lenni, de simán ment, nem kellett visszatöltenem meg ilyesmik...

mostmár akkor hivatalosan is ez lesz a DOOMER-féle módszer? jessz, valamit rólam is elneveztek :) :) :)

apropó catacombs lélek szempontjából +1-el végeztem. nem értettem mi van, aztán rájöttem, hogyha a "lefejezett" és sétáló majd összeeső zombik hulláját molesztáljuk PK-el akkor néha két lelket is kapunk belőle... fura :think:

a cathedralon még erősen gondolkodom... PK-el nem lehet lerántani őket, mert széteesnek tőle. gránátos karóval próbáltam meg őket lerepíteni, de mind a négyet nem lehet... még a speed/triple hasten gondolkodom, lehet sikerülne körbemenni a szegélyen, mielőtt eltűnnének a lelkek... :mad2:

#537 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 31. 20:40

ollé :D

cathedral soul/gold check :D :up:

speed + tripla haste, és valóban sokkal több idő maradt a lelkek felszedéséhez. lényegében 16x gyorsabb lettem náluk :D azért nemgyenge bullettime effekt a levegőben elkapdosni a repülő aranyakat :D

call me Neo  :matrix:

ezt tudom ajánlani az aranyak felszedéséhez is, de csak óvatosan, mert olyan gyors leszel, hogy aminek nekimész az azonnal felrobban/elrepül a francba :D :D :D

#538 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 01. 05:10

Hát, most úgy néz ki, hogy ezek a dolgok eléggé kivitelezhetetlenek, és nem mi tehetünk erről. A gold-kihívással most nem foglalkoztam, de a lelkessel igen. El is jutottam szépen a "Train Station"-ig, de itt, azt hiszem, megáll a tudomány: 16/16 után nincs tovább. Ugyanis ahogy belépünk a vonatos csarnokba, ahol a rakétavetőt is megkapjuk, a kill-számláló szépen elkezd növekedni: 17-18-19, és itt megáll. Történik mindez úgy, hogy egyet sem lövök, és úgy, hogy lélek sem marad utánuk! Lelassítottam az egészet "Double Haste"-tel, befutottam az egész terepet, de sehol nem találtam lelket, de még hullákat sem. Olyan, mintha csak úgy eltűnnének, a program meg ugye számolja őket. Szóval itt nem lehet a 266-ot elérni, csak legfeljebb 263 lehetne, ha a továbbiakban már nem lenne gond..de attól félek, lesz... Egyelőre még ezt sem adtam fel, de valószínűleg hamarosan sor kerül rá: ahogy belépek oda, azonnal bejön ez a plusz három, lelkek nélkül, és én semmit sem tudok tenni..már vagy tizenötször visszanéztem, ugyanazzal az eredménnyel... Mindenesetre megvárom a Ti tapasztalataitokat is, hátha...  :rolleyes: A fene egye meg, egy kissé csalódott vagyok...  :(

#539 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 01. 08:18

Rám nem érdemes várni, mert továbbra is kb. 1 pálya/nap sebességgel haladok. (Sajnos melózni is kell néha :o). Tegnap még csak az Atrium Complex-nél tartottam, ma a Catacombs van soron. A "lassúságom" persze részben abból fakad, hogy képtelen vagyok leszokni a Speed+3xHaste+Pain használatról. :doom: :D :D. Az aranygyűjtésnek úgy tűnik szinte nincs felső határa. Az Atriumon +1340 aranyat szedtem össze a gazfickók kizsebelésével (vagy inkább kizsigerelésével ;)), és ez még messze nem a maximum, ha az ellenfelek számát nézzük.

#540 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 01. 08:45

én most szenvedek a Pokolban Lucifer megfektetésén, Insomnia fokozaton :D :respect:  :up:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.