HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#561 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 08. 23:49

...a voice from the darkness.....

Peti, ha legalább egy órát nem szenvedtem csak azzal az egy lovaggal, akkor semennyit sem!  :omg:  :D Ráadásul a végén pont az a megoldás jött be, amelyikben egy cseppet sem bíztam: tényleg sikerült kirántani onnan a PK-val... Próbáld teljesen szemből, nekem úgy sikerült. Arra már nem emlékszem, hogy hányat lőttem rá (de szerintem csak egyet), meg arra sem, hogy használtam-e éppen a "Haste"-et. De egészben jött ki. Utána rátenyereltem az F5-re gyorsan - gondolhatod... :) Szerintem ehhez egy nagy adag szerencse kell... Vagy tán odafent meglátta Sammael, hogy mennyit szenvedek, s megszánt... :D

Amúgy az aranygyűjtögetős küldetést is befejeztem ma. Teljesen csak a következő szinteken van meg nekem: "Atrium Complex", "Cathedral", "Prison", "Castle", meg azokon a helyeken, ahol már korábban is megvolt (pl. ugye az "Asylum" nem nagy szám így), pl. mert csak Holy Itemek voltak. Viszont mindenütt újra megszereztem az összes Holy Itemet ("Opera House" meg "Docks" rulez), és megpróbáltam minél több aranyat összeszedni, hogy minél közelebb legyek a "teljes" maximumhoz (a "The Palace"-en is ki lehet trükközni a magasban lévőket, de nagy szerencse kell hozzá, hogy leessenek onnan az érmék). Persze túl is teljesítettem mindet, hiszen az ellenfelekből "kibeleztem" annyit, hogy a Statisztika szerinti maximumot túl tudjam teljesíteni..a "Docks" egész jó lett: ha levonom a "kibelezett" kincseket, akkor csak 6 hiányzik a maximumhoz (ami csak három nyamvadt aranypénz, hiszen Greeddel mentem). Észrevettem sajnos, hogy az érmék gyakran átesnek a padlón/földön, és így nagyon sok elveszik anélkül, hogy az ember észrevenné (hacsak nem számolok én is állandóan együtt a Statisztikával); ez sajnos tipikus bug, végig az egész játékban. Valamint részben emiatt, ez az "aranyosdi" egy kicsit megöli a játékélményt, szerintem... Még valami: a "Hell"-en kipróbáltam, és mivel működött, kibeleztem két kincset, ami ugye 30-at ér, és így most a Statisztikám "000/000+30"-at mutat az aranyaknál. ;) Gyanítom, hogy ugyanígy lehet trükközni a "NecroGiant"-nél is...

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 08. 23:50 -kor

#562 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 18:18

Idézet

Még valami: a "Hell"-en kipróbáltam, és mivel működött, kibeleztem két kincset, ami ugye 30-at ér, és így most a Statisztikám "000/000+30"-at mutat az aranyaknál.  Gyanítom, hogy ugyanígy lehet trükközni a "NecroGiant"-nél is...

nem 20-at (gyűrű)?  :think:

illetve kiből? :) a lelkekből?? :D

#563 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 22:02

Sikerült kicibálni a disznót az ólból, de rengeteget kellett szenvedni vele. Arra is látok esélyt, hogy az aranyakat begyűjtsük a hordókból. Többször előfordult, hogy valamelyik érme legurult fentről - igaz egyszerre a kettő sosem.

#564 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 11. 16:37

Peti, szép munka volt! Tudom, hogy nem volt egyszerű... ;) Viszont az aranyakkal az a gond, hogy úgy emlékszem, mintha két hordó is lenne ott bent, s persze mindkét lovagnál, külön-külön. Jóllehet, az egyikből kieshet akár mindkét pénzérme is egyszerre, de a másikból...?  :think: Persze lehet, hogy rosszul emlékszem, és csak egy hordó van...

Doomer, a lelkekből hát! ;) Igaz, hogy nehéz őket követni, hiszen alig látszanak, de a Haste itt is ugyanúgy jó szolgálatot tesz. Vicces dolog, de tulajdonképpen éppen a "Hell"-en lehet a legtöbb aranyat összeszedni: hiszen akár a végtelenségig irthatod és "belezheted" az ellent, ha Lucifert magát nem bántod... :D Egyébként csak azért lett "000/000+30", mert a kártyákat visszavettem, mikor odaértem..viszont utána megcsináltam kártyákkal is, és valami "240/000+240"-et csináltam, a poén kedvéért (itt látszik, hogy a Greed mindkettőhöz hozzáad)... :) A 15 vagy 20 kérdésre: hát, most csak 2x15 sikerült... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 11. 16:48 -kor

#565 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 11. 20:15

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 17:37

A 15 vagy 20 kérdésre: hát, most csak 2x15 sikerült... :)

na megnéztem, mindkettő létezik :)

15 aranyat érő kis drágakövek akkor jönnek ki az ellenből ha csak "ráncigálod" PK-el, 20 akkor (ez mindig egy aranygyűrű), ha felkapod a hullákat a földről és a PK-el a levegőben szétdarabolod őket :D tehát elméletben egy ellenfélből 5x15+20, vagyis 95 arany nyerhető ki.

#566 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 18:14

ejjj :D

babel két lovagja közül az egyik elsőre, a másik 3. próbálkozásra repült ki a kalitkájából, szal az egész nem tartott 10 percig :D nem is olyan nehéz. le kell gyengíteni PK-hoz után be kell lőni a rést és megfelelő időben kilőni a PK-t  :cool: :up:

#567 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 14. 19:46

Szép munka!  :smoker:  De azt tudod ugye, hogy a baloldalival nem is kell "szenvedni"? ;) Ugyanis a hordók segítségével fel lehet hozzá jutni elég közel, hogy hozzájussunk a lelkéhez...

#568 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 14. 20:55

Érdekesség (forrás: PKEuro.com): a PainKillert megemlítették a Vészhelyzet című sorozat egyik epizódjában! A PKEuro.com oldalon ott a hír, ill. magát a rövid videót (csak néhány másodperc, nem valami nagy szám) én feltöltöttem egy külön helyre, úgyhogy innen letölthető... :)

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 14. 20:56 -kor

#569 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 14. 21:56

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 14., vasárnap - 21:55

a PainKillert megemlítették a Vészhelyzet című sorozat egyik epizódjában!

hehe :)

az egyik korábbi epizódban Dr. Mark (ha jól emléxem a nevére) meg Doom2-zött, mutatták is :)

#570 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 18:08

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 4., csütörtök - 19:29

1. Soul-Catching - Mission Completed...

Én is befejeztem a lélekgyűjtést, és ugyanezek jöttek ki, leszámítva a Catacombs-ot, ahol +5 lelket szedtem össze, a Train Station-nel pedig nem is erőlködtem. Old Monastery-n tényleg érdekes a statisztika. Csak azt nem értem, hogy ezeket mér' nem tudják még a sokadik peccs után sem kijavítani. Lehet, hogy szándékosan hagyták benne? :think:

#571 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 19:21

én most végeztem velencével, hát mit mondjak... sújos volt :)

az egyik géppuskás egy erkélyen állt, amit egy hídról, és azon keresztül a kis ablakokból lehetett elérni. már majdnem feladtam (triple haste+double time bonus sem volt elég, hogy PK-val a levegőben tartsam amíg "ki nem leheli a lelkét"). végül odarántottam és karóvetővel nekiszegeztem a falnak és vártam a lelkére :D

a háztetőn sétáló kis molotov-koktél hajigáló srácok is megizzasztottak, egy PK-ra szétestek, a leélek meg maradt fent a tetőn... reload.

a végén az üvegtetős csarnok tetején álló két ilyen srác lelkét úgy szereztem meg hogy felmentem a lépcsőkön és vártam. hát nem pont ott voltak felettem? :D

#572 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 18. 19:59

Doomer, szép munka! A "City On Water" tényleg kemény, de pont az a szép benne, hogy így is teljesíthető...  :cool:

A legvégén, a legutolsó kis zárt téren, az utolsó molotov-koktélos is egy külön poén volt: azt gondoltam, hogy majd alulról simán beszívom a lelkét. Hát nem: még ha felugráltam az erkélykorláton, hogy egy kicsit magasabban legyek, akkor is fent maradt... Végül találtam egy megoldást: hármat-négyet alápörköltem a rakétavetővel, mire az utolsó detonáció levágta a dögöt tetőről... :D

Az üvegtetőnél lévők lelkeit szerencsére simán be lehet szívni, így ha alulról le is lövöd őket, utána a lépcsőkön fel lehet menni hozzájuk, éppen annyira közel, amennyire kell... A "Docks"-ot meg az "Old Monastery"-t már eléggé könnyűnek fogod találni, főleg a velencés élmények után...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 18. 20:01 -kor

#573 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 20:15

Jah, a háztetősök engem is beidegeltek, de aztán elég könnyen magamhoz édesgettem őket :). Alájuk lőttem rakétával úgy másfél-két méterrel... ettől nem estek szét cafatokra, hanem az egyik szimplán leájult, a másikat meg lerántottam a PK-val :cool:. Amúgy az sem baj ha szétesnek, mert a torzót is lehet rángatni, csak azzal jobban kell sietni, meg pontosabban kell célozni, meg általában el is repül a 'csába. :)

szerk.: Az utolsó kis hülye meg állandóan kinyírta magát (felrobbantotta a hordót), én ebből persze csak annyit vettem észre, hogy egy lélekkel mindig kevesebb lesz a végén. Kb. ötödik alkalomra vettem észre, hogy jé, ott is egy molotovos mozdonyarcú.

Szerkesztette: peti2mtag 2004. 11. 18. 20:25 -kor

#574 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 23:40

az 1.3.5 patch installálása után bizonyos időközönként (1sec-10perc) kék képernyővel megfagy az egész cucc. mégcsak kékhalál hibaüzi sincs, csak sima kék képernyő.

a patch előtt nem csinálta és más gémmel sincs baj...
a megoldás?

#575 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 20. 00:48

Ígértem a BOOH-topicban egy videót, az "Experience #1"-et, ami még természetesen az eredeti PK-hoz szól... Nos, elkészült: 15 szituációt mutat be, titkok könyebb elérésén keresztül a távoli lelkek megszerzésén át, némi gránát-karózással is fűszerezve...  :cool: Kicsit későn vagyok már vele, így igazi nagy extrákat nem tudok már benne mutatni (révén azokat a poénokat már mások lelőtték, jóval korábban, LOL), de azért még mindig hasznos lehet (ha esetleg még valaki belemászik a "5 Stars Challenge"-be), plusz elég látványos is. Petinek (valami vastagbe..akarom mondani, "vastagnetű" embernél :D) meg Doomernek "kötelező" letölteni, főleg, mert Mindkettőjüket említem a címképernyőn (is), LOL!
"Experience #1" - LETÖLTÉS

Ja, és van még egy "crossover"-videóm is, de ezt inkább csak a poén kedvéért említem meg: egy TR1-es, sérülésmentes probléma megoldása, ám PK-elemekkel fűszerezve, hogy még intenzívebb legyen az élmény. Aki akarja, leszedheti...
"TR1 - Atlantis' 'Beast Room' with no scratch! (PK-Themes)" - LETÖLTÉS

VipiSrác, a problémádra én sajnos most passzolok. :( Nekem minden jó az 1.3.5-tel, viszont odakint olvastam, hogy sokaknál az SP2 óta nem szuperál (a tünetekre már nem emlékszem)...

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 20. 00:48 -kor

#576 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 09:55

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 1:48

wowowow!! :D király lett :up: néhol még én is néztem és vertem az arcom a falba hogy ez nem jutott eszembe (pl town hídja) :banghead: :omg:

és benne vagyunk mi is! :D

nagyon szupi. csinálj még sokat :)

apropó, a monastery rockos megoldását nem Peti fedezte fel, vagy csak kihasználta?

na, most megy a video link másik fórumra is :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 20. 09:56 -kor

#577 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 10:34

ide is beírom.

szóval a trükkök nagyon jó, a zene is tetszett, gratula :)
viszont kicsit rossz volt hogy sok volt a low quality-s rész benne ráadásul több helyen szaggatott is :(
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#578 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 11:06

Idézet: SYS_TRhu - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 0:48

Petinek (valami vastagbe..akarom mondani, "vastagnetű" embernél :D) meg Doomernek "kötelező" letölteni, főleg, mert Mindkettőjüket említem a címképernyőn (is), LOL!

Biztos szuper lett! :up:
Még ma intézkedem a letöltésről. :) De jövőre nálam is ádéesel. Vagy nem. :D

A monastery rockos (ha az amire gondolok), nem az én ötletem, azt még csak néhány napja próbáltam ki először. Én fentről jöttem, s meredek csúcsrra jutottam. :D

#579 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 17:36

ez esetben bocsi hogy neked tulajdonítottam :D

a soul challenge-ről nem akarunk videót? van pár húzósabb lélek (cathedral-i négyes, babel, CoW) amit be lehet mutatni :) a bridge-es részről jutott eszembe, ami videóban volt.

#580 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 18:56

Gratulálok, nagyon frankón megcsináltad! :respect: :respect: :respect:

Há' mér' nem mondtad, hogy csak 22 mega? Ezt itthon is simán letöltöttem. :)
Az a szekeres pk-jumpolás nem semmi. :eek:
Kíváncsian várjuk a folytatást.Kép

Én is kedvet kaptam ilyeneket fabrikálni, de hogyan tudnék ilyet felvenni? Nem az utómunkákra gondolok, hanem hogy egyáltalán miként capturézod a játékból a képet. Van rá valami beépített funkció, mint a screenshotra? Vagy ablakban kell játszani, és valami külső programmal?

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.