Peti, ha legalább egy órát nem szenvedtem csak azzal az egy lovaggal, akkor semennyit sem!

Ráadásul a végén pont az a megoldás jött be, amelyikben egy cseppet sem bíztam: tényleg sikerült kirántani onnan a PK-val... Próbáld teljesen szemből, nekem úgy sikerült. Arra már nem emlékszem, hogy hányat lőttem rá (de szerintem csak egyet), meg arra sem, hogy használtam-e éppen a "Haste"-et. De egészben jött ki. Utána rátenyereltem az F5-re gyorsan - gondolhatod...
 Ráadásul a végén pont az a megoldás jött be, amelyikben egy cseppet sem bíztam: tényleg sikerült kirántani onnan a PK-val... Próbáld teljesen szemből, nekem úgy sikerült. Arra már nem emlékszem, hogy hányat lőttem rá (de szerintem csak egyet), meg arra sem, hogy használtam-e éppen a "Haste"-et. De egészben jött ki. Utána rátenyereltem az F5-re gyorsan - gondolhatod...  Szerintem ehhez egy nagy adag szerencse kell... Vagy tán odafent meglátta Sammael, hogy mennyit szenvedek, s megszánt...
 Szerintem ehhez egy nagy adag szerencse kell... Vagy tán odafent meglátta Sammael, hogy mennyit szenvedek, s megszánt... 
Amúgy az aranygyűjtögetős küldetést is befejeztem ma. Teljesen csak a következő szinteken van meg nekem: "Atrium Complex", "Cathedral", "Prison", "Castle", meg azokon a helyeken, ahol már korábban is megvolt (pl. ugye az "Asylum" nem nagy szám így), pl. mert csak Holy Itemek voltak. Viszont mindenütt újra megszereztem az összes Holy Itemet ("Opera House" meg "Docks" rulez), és megpróbáltam minél több aranyat összeszedni, hogy minél közelebb legyek a "teljes" maximumhoz (a "The Palace"-en is ki lehet trükközni a magasban lévőket, de nagy szerencse kell hozzá, hogy leessenek onnan az érmék). Persze túl is teljesítettem mindet, hiszen az ellenfelekből "kibeleztem" annyit, hogy a Statisztika szerinti maximumot túl tudjam teljesíteni..a "Docks" egész jó lett: ha levonom a "kibelezett" kincseket, akkor csak 6 hiányzik a maximumhoz (ami csak három nyamvadt aranypénz, hiszen Greeddel mentem). Észrevettem sajnos, hogy az érmék gyakran átesnek a padlón/földön, és így nagyon sok elveszik anélkül, hogy az ember észrevenné (hacsak nem számolok én is állandóan együtt a Statisztikával); ez sajnos tipikus bug, végig az egész játékban. Valamint részben emiatt, ez az "aranyosdi" egy kicsit megöli a játékélményt, szerintem... Még valami: a "Hell"-en kipróbáltam, és mivel működött, kibeleztem két kincset, ami ugye 30-at ér, és így most a Statisztikám "000/000+30"-at mutat az aranyaknál.
 Gyanítom, hogy ugyanígy lehet trükközni a "NecroGiant"-nél is...
 Gyanítom, hogy ugyanígy lehet trükközni a "NecroGiant"-nél is...SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 08. 23:50 -kor

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

Elküldve: 2004. 11. 08. 23:49

Elküldve: 2004. 11. 08. 23:49

De azt tudod ugye, hogy a baloldalival nem is kell "szenvedni"?
  De azt tudod ugye, hogy a baloldalival nem is kell "szenvedni"? 
 Nekem minden jó az 1.3.5-tel, viszont odakint olvastam, hogy sokaknál az SP2 óta nem szuperál (a tünetekre már nem emlékszem)...
 Nekem minden jó az 1.3.5-tel, viszont odakint olvastam, hogy sokaknál az SP2 óta nem szuperál (a tünetekre már nem emlékszem)...