HWSW Informatikai Kerekasztal: Painkiller (c) People Can Fly - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Painkiller (c) People Can Fly

#641 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 23. 22:25

SYS_TRhu: köszönöm szépen! :)

DOOMER: szvsz, amikor neked megcsinálták, akkor te is megkaptad a kártyát, nemde? :p

Peti: neked is köszi, hogy időt fordítottál rá! :)

#642 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 23. 22:29

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 23., kedd - 22:25

DOOMER: szvsz, amikor neked megcsinálták, akkor te is megkaptad a kártyát, nemde? :p

nem :D én még 1.3.5 előtt csináltam meg. csak utána kellett átvinni a pályát.

na máris előnnyel indul... nyembaj, úgyis szüksége lesz rá...

:evil2:

#643 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 23. 23:14

...a voice from the darkness.....

Péntek, csak SYS: a többi csak azért kellett, mert ez már foglalt, meg amúgy is a TRAOD-topicba írtam először... :)

Doomer, hát azt mondtad, hogy a "5 Stars Challenge"-nek állt neki Péntek, és mivel a Swampy-t nem látta, így azt sem tudta volna megcsinálni erre a szintre. A "Dexterity" meg csak véletlenül volt: azért mégsem akartam 4 percig csak "malmozni", hogy biztos ne sikerüljön, ráadásul azt hittem, hogy már minden kártyája megvan, csak az 5 csillag a lényeg... :)

Peti, szerintem csak iszonyú nagy szerencsém volt: pont úgy jöttek a buborékok, hogy gyorsan elértem, hogy folyamatosan tudjam sebezni a dögöt, és akkor a 4x-es sebzéssel meg a 2x-es visszatöltéssel el lehet érni, hogy azonnal hidegre tedd, még mielőtt a "következő fázis" (amikor ki kell lődözni az álló buborékokat) elkezdődne. Tudom, hogy a 0:25 nagyon jó (már korábban is próbálkoztam, de sosem sikerült még csak a közelébe se kerülnöm), le is mentettem róla egy shotot, de ez még mindig elmarad 6 másodperccel, a tudomásom szerinti, eddigi legjobbtól. Azt meg a német Kalme csinálta, aki talán az egyik legprofibb játékos lehet a PK-világban: eszméletlen dolgokat művel a videóiban (pl. az "Abandoned Factory"-n meglövi a rakétavetővel a levegőben szaltózó mazó-ellenfeleket - ez nagyon ott van, nekem eddig még sosem sikerült, bár nem adom fel), és egyébként az egyik "Swamp"-eredményét, ami 0:20-as, fel is vette. Tekintsétek meg Kalme PK-részlegét, és ott lejjebb, a "Movies" alatt megtalálhatjátok a videókat is - szerintem mindegyik "alapmű"...  :up: Még egyszer, hihetetlen dolgokat művel (a "Castle"-ön a híd alatti Secretnél olyan hanyagul ugrál, mintha ott se lenne a szakadék, LOL)...  :respect:

SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 23. 23:18 -kor

#644 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 00:49

Elnézést: SYS :)

Hát a kártyáim még nincsenek meg, mert vasárnap este kezdtem el játszani, ráadásul először Insomniac fokozaton, és csak pár pályával később kezdtem el Nightmare-n :D Eddig meg kell, hogy mondjam: egéz jól haladok :cool: egy pályán általában egy pont szokott nehéz lenne, de ott is főleg a kártyakritérium tesz be rendesen (pl: Train Station pályán a vége felé a legkisebb terem rengeteg szuronyos döggel...hát nem volt egyszerű kikerülni a lelkeket, mert az összes hulla valami furcsa módon felém repült...bezzeg amikor pont ez kellene... :D :D)

Szerintetek melyik ezüst és melyik arany kártyák a legjobbak?
Én most Replenish (2x ammo) és Blessing (150 HP) valamint Fury, Dexterity és 10 sec Time Bonus kártyákat használok.

#645 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 24. 01:12

Péntek, hey, semmi gond, csak azért írtam, mert így kényelmesebb Neked, hiszen nem kell még a plusz "tagjelzést" (aminek úgysincs jelentősége) is hozzáírnod... :)

Nálam a következő kombinációk a nyerők...
Insomnia-Nightmare: Ezüst: "Soul Catcher" + "Replenish"; Arany: "Dexterity", "Rage", "Iron Will"...
Trauma: "Vitality" + "Replenish"; Arany: "Dexterity", "Rage", "Iron Will"...

De amíg nincs meg a "5 Stars Challenge", addig az ezüst kártyák közé esetleg érdemes felvenni a "Forgiveness"-t, ill. később a "Mercy"-t, hogy ne csak egyszer használhasd az arany kártyákat, hanem ugye kétszer vagy háromszor is... ;)

A most használt kártyáid egyébként egyelőre talán a legjobbak...  :up: Habár..a "Blessing" helyett egy "Soul Keeper" talán még jobb, már ha sikerül megszerezned (a "Train Station"-ön)...

Igen, a kártyakritériumok pont azt a részét piszkálják a dolgoknak, amik miatt igazán nehéz lehet egy szint - pont ezért kihívás teljesíteni őket... :) Másfelől vannak szintek, amik pont a kritérium miatt élvezetesek: pl. a "Town" (na jó, itt azért a gránátok is szépen rombolnak) meg az "Asylum". Viszont pl. az "Abandoned Factory"-n meg borzasztóan elbagatelizálták a dolgot: eredetileg ugyanis egyetlen démonná változás alatt kellett megölni 30 ellenfelet, de aztán már az első vagy a második patch óta, már csak összesen kell megölni harmincat. Ez nevetséges: a "Zombie Soldier"-öket én csak "hangyáknak" hívom, hiszen egyszerre annyian jönnek, "mint az oroszok", és hullanak is szépen, tehát az ő felhasználásukkal azért lehet teljesíteni az eredeti kritériumot is, főleg a legvégén. Ehhez képest, ha összeadódnak a démon-módban megölt ellenfelek, akkor meg nevetségesen egyszerű elérni a 30-at, sőt, a két-háromszorosát is el lehet érni (tehát emelni kellett volna a harmicon). Szóval pl. ezt a kritériumot nagyon elszúrták később..hiszen ezeknek pont inkább nehéznek kéne lenniük, s ehelyett itt tisztára "nudlivá" tették az egészet. Rossz húzás volt, rossz húzás...  :rolleyes: Az "Iron Will" megszerzése - Guardian legyőzése 1:20 alatt - viszont pl. egy nagyon szép kihívás, és azért nem idegesíti halálra az embert, mint mondjuk a "City On Water" kritériuma (minden titkot megtalálni, csak éppen egy-kettőre elég nehéz rájönni, vagy éppen elérni): végül is, mindkettőnél ügyesnek kell lenni, meg szerencse is kell, de az első sokkal élvezetesebb... :) Ja, még valami: megfigyelhetjük, hogy a kritériumokért kapott jutalmak sok esetben egyfajta ellenpontozások. Például éppen a "Train Station"-nél van, hogy szenvedni kell a lelkek kerülgetésével, viszont a jutalmunk meg pont az a kártya lesz, amivel távolról megragadhatjuk a lelkeket...  :smoker: Hmm, viszont most, hogy nézem, sok esetben meg azt figyelhetjük meg, hogy semmiféle logikai összefüggés nincs a kritérium és a jutalom között, illetőleg, hogy bizonyos szintek cserélhetnének egymással... :D

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 24. 01:27 -kor

#646 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 22:59

hozzászólnék :D

Idézet

Nálam a következő kombinációk a nyerők...
Insomnia-Nightmare: Ezüst: "Soul Catcher" + "Replenish"; Arany: "Dexterity", "Rage", "Iron Will"...
Trauma: "Vitality" + "Replenish"; Arany: "Dexterity", "Rage", "Iron Will"...

nálam ez:

night ezüst: soul catcher + soul redeemer
night arany: rage + dexterity + iron will / vagy rage + dexterity + double time bonus (ha fair akarok lenni hehe :D )
trauma ezüst: vitality + akármi, amihez kedvem van :D (5 star előtt mercy)
trauma arany: uaz.

soul/gold challenge: speed + triple haste + double time bonus

replenish nem, mert lőszerrel soha nem volt gondom még, greed érdektelen, ...  :rolleyes:

Idézet

Az "Iron Will" megszerzése - Guardian legyőzése 1:20 alatt - viszont pl. egy nagyon szép kihívás, és azért nem idegesíti halálra az embert,

fura, ezzel sem volt gondom, főleg miután megvannak a kártyák... (előtte se, mindig elhullott könnyen)

Idézet

evetségesen egyszerű elérni a 30-at

hááát :D nekem ez sose akart könnyen sikerülni.

Idézet

Train Station"-nél van, hogy szenvedni kell a lelkek kerülgetésével, viszont a jutalmunk meg pont az a kártya lesz, amivel távolról megragadhatjuk a lelkeket...

biztos? :think: nekem úgy rémlik már a zsebemben volt a catcher kártya (ez az über mazo kihívás! :D)... nem a redeemert kapjuk ott?

#647 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 23:17

DOOMER: nem ;) A lekeket kerülgeted, és a Catchert kapod, ezen én is jót mosolyogtam :)

#648 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 23:23

SYS: a Soul Catcher ennyire jó kártya? Nekem sosem volt gondom a lelkek felszedésével. Ha kevés a HP, akkor jobban figyelek és felszedem őket, ha sok a HP, akkor meg nem érdekelnek a lelkek :) A Demon módot nem találom feltétlen szükségesnek a pályák megcsinálásához...még :D

#649 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 24. 23:27

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 24., szerda - 23:23

SYS: a Soul Catcher ennyire jó kártya? Nekem sosem volt gondom a lelkek felszedésével. Ha kevés a HP, akkor jobban figyelek és felszedem őket, ha sok a HP, akkor meg nem érdekelnek a lelkek :)

lesz majd amikor már nem te fogod eldönteni, hogy mennyire kevés a HP-d... :D

#650 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 15:18

Áhh, ezt a Guardiant hogy kell megölni? Mire kiszedem a kalapácsot a kezéből marad vagy 20 életem, és 0 páncélom....plusz teli van a pálya romokkal, amiktől nem lehet normálisan mozogni, mindenbe beleakadok, és a lőszer is elfogy :(

#651 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 18:58

Milyen kártyáid vannak? Eddig megszerezted mindet? Ha igen, használd a következőket:

Silver: Replenish (2x lőszer), Forgivness (2x aranykártya-használat)
Gold: Fury (2x sebzés), Dexterity (2x tűzgyorsaság), a harmadik mindegy ;)

Ezekkel 00:41 alatt kileheltem a lelkét őkelmének (Rage-val szvsz 20 körül is meg lehetne csinálni), de kártyák nélkül is ment 01:15-tel. :D

1.
- rögtön az elején indulj kissé balra az első oszlop tövéhez felszedni a két doboz shotgun lőszert
- válts át shotgunra és csak azt használd (elég lesz a 40+2x12*2=88 lőszer)
- aktiváld az aranykártyákat
- ne foglalkozz a többi lőszerrel, sem a pajzsokkal
2.
- közelítsd meg Guardiant és lődd a kalapácsot
- ha lesújtani készül a földre, ugorj fel egy pillanatra, így nem repülsz fel a levegőbe és nem is fogsz sebződni, kivéve ha pont fejbe talál :) (kis gyakorlással menni fog)
- ne engedd túl közel, és ne menj tőle messzire
3.
- ha már eltelt fél perc, újra aktiválnod kell az aranykártyákat
- miután elejtette a fegyvert már könnyű dolgod lesz: kínáld a söréttel, amíg ki nem hűl :D

Ha kell, holnapra feltöltök róla egy videjót. :cool:

#652 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 19:06

Végülis 4 perc alatt meghalt :)
Kétszer is a levegőbe dobott, így 51 HP-vel és 150-es páncéllal játszottam ellene (ez volt quick save, ahol egész jól álltam :Đ). Arra jöttem rá, hogy ha nem nézek oda, amíg üt, akkor nem sebződök (nos igen, ekkor folyamatosan ugrálva menekültem előle, ezért nem sebzett). Ütések után visszafordultam, és golyószóróval lőttem a kalapácsát...ez nem sebzett sokat, de legalább biztonságos volt. Aztán amikor kiesett a kalapács a kezéből, akkor elcsaltam egy romoktól mentes területre, Fury + Dex kártyákat aktiváltam, és rakétavetővel adtam neki. Végülis kb 20 HP-val, de megúsztam :)

#653 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 19:59

Peti: a technikáddal 1:07 alatt meghalt :) Köszi! :)
Bár az igaz, hogy nekem a shoti lőszer (88 db) csak arra volt elég, hogy a kalapácsot kilőjjem a kezéből, de szerencsére pont belebotlottam egy doboz rakétába.... :D

#654 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 25. 20:36

Péntek, "You're progressing well"...  ;)

Doomer, az "Abandoned Factory"-vel kapcsolatban biztos félreértettél: én azt mondtam, hogy iszonyú egyszerű megölni démonként összesen 30 ellenfelet úgy, hogy az egyes démon-módokban szerzett értékek összeadódnak. Hiszen 361 ellenfél van ott, így legalább 3-4-szer kényelmesen lehet "berzerkedni" (hát még ha a "Dark Soul"-kártyát is beveted ;)), még ha nem is szerzünk meg minden lelket. Na hát, ha valaki nem bír összekaparni mondjuk 3 alkalomból 30 "démon-fraget" ("démon-férget", hehe) azon a helyen, ahol tömegével lehet pusztítani a "Zombie Soldier"-öket, hát... :D Szóval ezért mondtam, hogy ez így bagatel egyszerű (az összeadódás miatt), és ez így működik már az 1.1-es patch óta, ha jól emlékszem. Az eredeti verzió viszont sokkal érdekesebben hangzott (és a válaszodban Te is erre gondoltál szerintem): 30 ellenfelet ölj meg egyetlen démonná változás alkalmával! Ez igen, ebben tényleg volt kihívás, bár én ehhez sem használtam fel a legvégén kínálkozó lehetőséget, hanem ott szedtem össze ennyit, ahol berobban az egyik gyárépület oldala (ott is vannak "hangyák" bőven). A poén az volt, hogy akkor már legalább az 1.15-ös patch-csel játszottam, így nem is volt már jelentősége a dolognak - csak én ezt még nem tudtam akkor... :D

Peti, ha lesz videó, letöltöm és megnézem én is...   :up:

Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 25. 20:39 -kor

#655 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 21:02

Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 19:59

Peti: a technikáddal 1:07 alatt meghalt :) Köszi! :)
Bár az igaz, hogy nekem a shoti lőszer (88 db) csak arra volt elég, hogy a kalapácsot kilőjjem a kezéből, de szerencsére pont belebotlottam egy doboz rakétába.... :D

ennél majd az lesz a szebb, amikor a 102 láda lőszert keresgéled a kövek között :D :D

#656 Felhasználó inaktív   SYS_TRhu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 25. 21:14

Doomer, ez utóbbira (a kövek között szenvedni az ammókkal) van egy könnyítő ötletem (ha a legeslegutóbbi kihívásokra gondolsz, akkor már Te is tudod), de gondolom, nem szeretnéd, hogy eláruljam előre, hadd szenvedjen egy kicsit Péntek is... :D De lehet, hogy Ő is rájön majd, ha visszaolvassa a topicot, mert az információ el van rejtve a sorok közt, valahol..mondjuk tűt keres a szénakazalban, ha valaki vállalkozik rá, hogy megtalálja. :p De szerintem Te meg Peti, pontosan tudjátok, hogy mire célzok... ;)

#657 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 21:33

Most jelenleg a hajam tépkedem, mert egy házban vagyok, ahol csontikat kellett megölni, de hiába ölöm meg mindet, nem nyílik ki a padló, ahol tovább kellene mennem.... :( :( :(  Ötletem sincs :idea: :D

Szerk.: Castle pálya, ez lemaradt :)

Szerk 2.: Sikerült! :) Valamiért nem jelent meg pár szörny, ha azon a részen mentettem a játékot...

Kérdés: Rage és Fury által adott sebzésbónuszok összeadódnak, szorzódnak, vagy nem hatnak egymásra?

Szerkesztette: Péntek 2004. 11. 25. 21:59 -kor

#658 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 22:00

általában bejön  az, hogy nézz szét körbe még egyszer. vagy a load, ez is hatásos tud lenni :D

tudjuk melyik pálya, a leírásból egyértelmű... :D

Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 25. 22:01 -kor

#659 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 22:08

Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 25., csütörtök - 22:00

általában bejön  az, hogy nézz szét körbe még egyszer. vagy a load, ez is hatásos tud lenni :D

Nem, egyik sem segített. Egypár dögöt rendszeresen elfelejtett generálni...Hiába mentem oda még egyszer, hiába töltöttem be újra, nem segített. Végül az utolsó checkpointtól megcsináltam egyhuzamban.

Hmm, eddig minden kártyám megvan :)

Nektek melyik a kedvenc pályátok / pályáitok?
Nekem eddig az Opera House. Szép pálya, kedves dögök, mi kellhet még? :D Második legjobb talán a Train Station, ha nem a kártyakritéruimra megyek épp rá ;)

#660 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 25. 22:19

Idézet

Kérdés: Rage és Fury által adott sebzésbónuszok összeadódnak, szorzódnak, vagy nem hatnak egymásra?

uccsó...

kedvencek: catacombs, palace, CoW, prison.... túl sok van :D

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »