Painkiller (c) People Can Fly
Elküldve: 2004. 11. 27. 17:06
Ááááááá!!!! Sikerült úgy ráugrani az erkély peremére, hogy egy ugrással kettőt huhogott, így vhogy nagyobbat sikerült ugrani, és belekapaszkodni az első szobor alatti pici részbe, aztán átugrani a második szoborhoz....többre nem emlékszem, csak arra, hogy vettem egy nagy levegőt, és elfordítottam az egeret
Na, szal megvan ez a Secret is, már csak 3 van a pályán, de azokkal nem lesz probléma. Ha megvan, megyek Traumára, yess
Elküldve: 2004. 11. 27. 17:26
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 17:06
Ááááááá!!!! Sikerült úgy ráugrani az erkély peremére, hogy egy ugrással kettőt huhogott, így vhogy nagyobbat sikerült ugrani, és belekapaszkodni az első szobor alatti pici részbe, aztán átugrani a második szoborhoz....többre nem emlékszem, csak arra, hogy vettem egy nagy levegőt, és elfordítottam az egeret
Na, szal megvan ez a Secret is, már csak 3 van a pályán, de azokkal nem lesz probléma. Ha megvan, megyek Traumára, yess
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
pedig most küldtem a savet emiledre... na mind1
alapvetően rossz helyről próbálkoztál. nem közvetlenül a sarokról kell beugrani, hanem a korlátról, visszább kell elindulni.
Elküldve: 2004. 11. 27. 18:09
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 17:06
....többre nem emlékszem, csak arra, hogy vettem egy nagy levegőt, és elfordítottam az egeret

Gratulálok!
Ugye, ugye? Csak noszogatni kell.
Készülj fel, hogy még sok ilyen lesz!
Elküldve: 2004. 11. 27. 19:38
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 27., szombat - 17:26
pedig most küldtem a savet emiledre... na mind1 
alapvetően rossz helyről próbálkoztál. nem közvetlenül a sarokról kell beugrani, hanem a korlátról, visszább kell elindulni.
Azért kössz
Nem a sarokról próbáltam, hanem teljesen a fal mellől. Nah mindegy, sikerült
Peti: köszi neked is
Elküldve: 2004. 11. 28. 20:07
Jelentem kis nightmare-s bemelegítés után Trauma szint elejétől a végéig kitakarítva
Ez a Forest kegyetlen jó... így utólag :Đ
Szerk.: Swamp Thinget nem láttam már megint, ezért aljas módon benyomtam a god mode-ot arra az időre. Nem szép dolog tudom, de nem akartalak benneteket ezzel nyaggatni.
Ez a Forest kegyetlen jó... így utólag :Đ
Szerk.: Swamp Thinget nem láttam már megint, ezért aljas módon benyomtam a god mode-ot arra az időre. Nem szép dolog tudom, de nem akartalak benneteket ezzel nyaggatni.
Szerkesztette: Péntek 2004. 11. 28. 20:09 -kor
Elküldve: 2004. 11. 28. 20:13
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 20:07
Swamp Thinget nem láttam már megint, ezért aljas módon benyomtam a god mode-ot arra az időre
attól láttad?
egyébként ne is mozdulj onnan, "célszerű" ott kezdeni a 5 star challenget. hajrá
egyébként elkezdtem egy PK challenget
aztán rájöttem, hogy csak a PK-val menni túl egyszerű
legközelebb kártyák nélkül próbálom végigvinni traumát :Đ
Szerkesztette: DOOMER 2004. 11. 28. 20:44 -kor
Elküldve: 2004. 11. 28. 21:13
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 20:13
attól láttad?

Hát...nem
Idézet
5 star challenge
CoW után semmi kedvem nincs hozzá, sry
Elküldve: 2004. 11. 28. 21:21
Idézet: Péntek - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 21:13
CoW után semmi kedvem nincs hozzá, sry
Ugráljon az, akinek...kedve van 
hehehehehe
5 star challengeben már csak azt kell teljesíteni ami nincs meg, a CoW pályán a secret-holy item már megvan neked, azt nem kell újra eljáccani!
Elküldve: 2004. 11. 28. 22:31
...a voice from the darkness.....
Peti, letöltöttem az újabb videódat is az Archívumba...
Az a "kis fejbevágás" tényleg kemény benne - mint amikor egy emberre rázuhan egy tömbház... 
Doomer, a kártyák nélküli Trauma-challengbe egyszer én is beszállok (most jön a BOOH, utána meg nem tudom, mennyire lesz időm), annak van értelme, jó ötlet!
De pl. a legvégén Alastor elég kemény lesz, a zuhanások miatt is (már próbáltam néhányszor kártyaaktiválások nélkül)... Hehe, Peti ott majd visszaszívja, amit Alastorról mondott...
Sok helyen viszont tényleg élvezetes lesz majd: pl. a "Military Base"-t én már "félig-meddig" megcsináltam így..mivel nem aktiváltam az aranyakat egyszer sem, viszont pl. az ezüstökre meg ki volt választva a Vitality (150 HP) - a legvégén a tankos hangár nagyon-nagyon finom falat volt így (bár párszor azért vissza kellett töltenem
)...
Péntek, gratulálok az eredményekhez!!
SYS "Congratulations Ms Croft. You are positively Amazonian."
Peti, letöltöttem az újabb videódat is az Archívumba...
Doomer, a kártyák nélküli Trauma-challengbe egyszer én is beszállok (most jön a BOOH, utána meg nem tudom, mennyire lesz időm), annak van értelme, jó ötlet!
Péntek, gratulálok az eredményekhez!!
Szerkesztette: SYS_TRhu 2004. 11. 28. 22:33 -kor
Elküldve: 2004. 11. 28. 22:37
Nem rossz ötlet kártyák nélkül 
Lesz néhány húzós rész, de szerintem meg lehet csinálni
Sys: köszi
Lesz néhány húzós rész, de szerintem meg lehet csinálni
Sys: köszi
Szerkesztette: Péntek 2004. 11. 28. 22:38 -kor
Elküldve: 2004. 11. 29. 19:07
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 28., vasárnap - 20:13
legközelebb kártyák nélkül próbálom végigvinni traumát :Đ
Én ma kezdtem bele. És igyekszem sérülés nélkül. Cemetery-n sikerült.
Elküldve: 2004. 11. 29. 22:17
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2004. nov. 29., hétfő - 19:07
Én ma kezdtem bele. És igyekszem sérülés nélkül. Cemetery-n sikerült. 
sérülés nélkül nem igazán fog menni
én is végeztem cemeteryvel. kezd tetszeni a card challenge!
Elküldve: 2004. 11. 29. 22:30
Alastort fix, hogy nem lehet kártyák nélkül megcsinálni
Ma próbálgattam, és az utolsó emeletre nem tudsz egészben lejutni Iron Will nélkül. 160-as HP-val és kb 110-es páncéllal Game Over lett... 
Szerk: azóta pontosan kipróbáltam, az utolsó emeletre való esésnél 200/150-ből lett: 88/0... és ugye az utolsó előttin nincs se HP, se páncél, szóval ennyivel nem is tudsz odajutni.
Amúgy ebből lehet gazdálkodni:
1. emelet: 100 páncél
2. 100 HP + 150 páncél
3. semmi
4. 20 HP-t láttam, de többnek is kell lennie.
Hát necces...ha egyáltalán meg lehet csinálni.
Szerk 2.: nem lehet megcsinálni kártyák nélkül Alastort. Kipróbáltam, hogy Iron Willel magamon legyengítem, majd a kártyák megszünése előtt megölöm, így csak az esésnél sebződök. A legutolsó emeletre úgy estem, hogy telibekaptam egy oszlopot, tehát az is tompított az esésen, de az oszlop tetején 1 HP-m maradt. A földre leesve Game Over lett...szóval Őt kártyák nélkül nem lehet megcsinálni
Szerk: azóta pontosan kipróbáltam, az utolsó emeletre való esésnél 200/150-ből lett: 88/0... és ugye az utolsó előttin nincs se HP, se páncél, szóval ennyivel nem is tudsz odajutni.
Amúgy ebből lehet gazdálkodni:
1. emelet: 100 páncél
2. 100 HP + 150 páncél
3. semmi
4. 20 HP-t láttam, de többnek is kell lennie.
Hát necces...ha egyáltalán meg lehet csinálni.
Szerk 2.: nem lehet megcsinálni kártyák nélkül Alastort. Kipróbáltam, hogy Iron Willel magamon legyengítem, majd a kártyák megszünése előtt megölöm, így csak az esésnél sebződök. A legutolsó emeletre úgy estem, hogy telibekaptam egy oszlopot, tehát az is tompított az esésen, de az oszlop tetején 1 HP-m maradt. A földre leesve Game Over lett...szóval Őt kártyák nélkül nem lehet megcsinálni
Szerkesztette: Péntek 2004. 11. 29. 22:55 -kor
Elküldve: 2004. 11. 30. 13:06
Egyetlen kérdés csupán: az atombombás pályán vagyok, jönnek a "szellemharcosok", amiből bizonyos számú öldöklés után jön egy bazi nagy ezüst figura lángoló valamivel(elfelejtettem mi van a kezében, talán kard??). Itt elkadtam. Mit kell csinálni? Ez az utolsó pálya talán??? Őrjítőőőőőő.
Szerkesztette: SzaSza 2004. 11. 30. 13:12 -kor
Elküldve: 2004. 11. 30. 16:39
Az az "ál"
utolsó pálya 66 szellem után kapod Lucifert a főgonoszt... amikor kövek repkednek körülötte, lőjj a kövekre...
In Flames We Trust
Elküldve: 2004. 11. 30. 18:45
Idézet
és az utolsó emeletre nem tudsz egészben lejutni Iron Will nélkül.
próbáltad már hogy a párkányra esel a legutolsó emelet felrobbanásakor, és onnan ugrasz le az oszlopokon/szobrokon keresztül? csak mert én így estem le anno amikor traumát kivégeztem és nem volt nálam iron will... sikerült egészben lejutnom
Elküldve: 2004. 11. 30. 21:41
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 18:45
próbáltad már hogy a párkányra esel a legutolsó emelet felrobbanásakor, és onnan ugrasz le az oszlopokon/szobrokon keresztül? csak mert én így estem le anno amikor traumát kivégeztem és nem volt nálam iron will... sikerült egészben lejutnom 
jut eszembe, nem is kötelező leesni, onnan is lehet osztani Alastort.
más: kártyák nélkül most végeztem cathedrallal. necrogiantet kivégezte már valaki?
Elküldve: 2004. 12. 02. 18:48
Idézet: DOOMER - Dátum: 2004. nov. 30., kedd - 21:41
necrogiantet kivégezte már valaki? 
Chapter I kész. Egyelőre karcolás nélkül (Orphanage-re gyúrok
Elküldve: 2004. 12. 02. 20:08
...a voice from the darkness.....
Peti, a "no scratch" a PK-ban nagyon impresszív - gratulálok!
Alastorra is biztosan lesz valami megoldás, legfeljebb trükközni kell. Sok "lehetetlennek" tűnő dologgal találkoztam már a TR-ek során is, köztük olyanokkal is, amikre csak évekkel a megjelenés után találtak szabályos megoldást (de találtak, pl. a TR3 "The River Ganges" teljesítése mindkét útvonalon, ami ráadásul egy magyar játékos (sajna nem az enyém
) találmánya!
)..de szinte mindig volt valami trükk... 
Peti, a "no scratch" a PK-ban nagyon impresszív - gratulálok!

Súgó
A téma zárva.