Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 02. 14:30
idézet:
Ezt írta Mumia:
törölve
[ 2002. szeptember 02.: Mumia szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ez is törölve
[ 2002. szeptember 02.: mocsi szerkesztette a hozzászólást ]
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2002. 09. 02. 14:34
Bameg elég komolynak tünik tegaűnap elött töltöttem le! Eddig csak egyszer méztem bele! de a kocsiból ár akkor nem tudtam kiszálni! Csak a rendörök segitségével
!
Kivégeztem öket aztán már tudtam is szaladni de kocsiba még mindenig nem tok beszállni
CSumi!
[ 2002. szeptember 02.: HeNtEs21 szerkesztette a hozzászólást ]

Kivégeztem öket aztán már tudtam is szaladni de kocsiba még mindenig nem tok beszállni

CSumi!
[ 2002. szeptember 02.: HeNtEs21 szerkesztette a hozzászólást ]
ASUS P4P800, Intel P4 3Ghz (overclock 3,3Ghz), 2X512M +2X 256 Kingstone DDR RAM 400Mhz, RAID 2X40G Maxtor 7200, ASUS v9999 GeForce 6800 GE (overclock 6800 Ultra), Acer AL732 TFT 17".
Elküldve: 2002. 09. 02. 15:01
kocsit lopni csak akkor tudsz ,ha már az adott típus lopását megtanították neked.
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 02. 15:49
Tart már valaki a You lucky bastard-nál???
Mer a végénél valahol a kikötőbe egy vasútállomáson kinyírtam mindenkit, és szerintem a mozdonnyal vagy valami vonattal kéne betörni egy ajtót, mer ott van váltó is, de nem tudom hogy kéne elidítani a mozdonyt....
Mer a végénél valahol a kikötőbe egy vasútállomáson kinyírtam mindenkit, és szerintem a mozdonnyal vagy valami vonattal kéne betörni egy ajtót, mer ott van váltó is, de nem tudom hogy kéne elidítani a mozdonyt....
Elküldve: 2002. 09. 02. 15:59
idézet:
Ezt írta AMD rula:
Tart már valaki a You lucky bastard-nál???
Mer a végénél valahol a kikötőbe egy vasútállomáson kinyírtam mindenkit, és szerintem a mozdonnyal vagy valami vonattal kéne betörni egy ajtót, mer ott van váltó is, de nem tudom hogy kéne elidítani a mozdonyt....[/quote]
Gyakorolj a Train Simulatorral !![]()
![]()
Elküldve: 2002. 09. 02. 16:26
idézet:
Ezt írta iljicSke:
Gyakorolj a Train Simulatorral !![]()
[/quote]
, kicsit más, azzal megy a dolog (mármint az elindulás
)
Elküldve: 2002. 09. 02. 18:37
Más fórumban olvastam ilyen vonatos küldiről, ott valami be volt rakva a kerék elé, azt kéne kiszedni, és akkor elindul a vonat.Remélem segítettem valamit.
Elküldve: 2002. 09. 02. 18:39
Hát én már az első küldetésen elakadtam, egyszerüen képtelen vagyok lerázni az üldözőket, pedig nyomom neki meg kanyargok jobbra balra, de mindig utolérnek, alig megy a kocsi! Mit ronthatok el? :confused:
Egyszer véletlenül sikerült két kanyar után leráznom, de utána meg nem találtam meg azt a helyet ahova menni kell, mert összevissza mutogatott a nyil mindent!
Pedig a gta3-at végigjátszottam már és ott nem tévedtem el soha.
Egyszer véletlenül sikerült két kanyar után leráznom, de utána meg nem találtam meg azt a helyet ahova menni kell, mert összevissza mutogatott a nyil mindent!

Pedig a gta3-at végigjátszottam már és ott nem tévedtem el soha.

Magyar LFS Bajnokság: http://lfs.hsw.webgalaxy.hu/
Hungarian Nascar Racers bajnokság: http://nascarracers.hsw.hu
"Racing is living, everything else is just waiting"
Elküldve: 2002. 09. 02. 18:54
Befejeztem az italos kuldetest, megvolt az resz mikor az auto hatuljabol lovom ki az uldozoket, utana visszavisz Paulie ugye a raktarhoz es onnan visszakene mennem a barba meg meg valakihez...csakhogy nem mukodik a nyil!!
Ez program hiba?(kezdjem ujra,vagy szopas van es emlekezetbol kene visszamennem?

Elküldve: 2002. 09. 02. 19:21
Nem tudom, mit akartok a nyíltól, ha megnyomjátok a TAB-ot, akkor megjelenik a térkép, és azon egy kereszt jelzi a célpontot, vagy egy nyíl, ha nem látszik a térképen.Ez szerintem egyszerűbb, mint a kép sarkában lévő nyilat követni(így könyebb megismerni a várost, és gyorsabban odatalálsz valahova).Az egyetlen bajom a térképpel, hogy csak a városhoz van, a vidéki részhez nincs.
A kerék kilővéséről csak annyit, hogy én ma kilőttem egy kocsi kerekét, majd beszálltam, hogy megnézzem a szikrákat.
Erre hirtelen megjavult az autó, és ment tovább, mintha mi sem történt volna.
A kerék kilővéséről csak annyit, hogy én ma kilőttem egy kocsi kerekét, majd beszálltam, hogy megnézzem a szikrákat.
Erre hirtelen megjavult az autó, és ment tovább, mintha mi sem történt volna.
Elküldve: 2002. 09. 02. 19:28
idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
Nem tudom, mit akartok a nyíltól, ha megnyomjátok a TAB-ot, akkor megjelenik a térkép, és azon egy kereszt jelzi a célpontot, vagy egy nyíl, ha nem látszik a térképen.Ez szerintem egyszerűbb, mint a kép sarkában lévő nyilat követni(így könyebb megismerni a várost, és gyorsabban odatalálsz valahova).Az egyetlen bajom a térképpel, hogy csak a városhoz van, a vidéki részhez nincs.[/quote]
Na sikerült megtalálnom a nyil alapján is, aztan kaptam egy boríték pénzt.De most meg csak taxizgatok össze vissza a városban, és nem tudok elmenni se onnan ha kiszáll valaki jön egy következő utas, de én ezt nem akarom..
Meddig kell még csinálni?
![]()
Magyar LFS Bajnokság: http://lfs.hsw.webgalaxy.hu/
Elküldve: 2002. 09. 02. 19:51
idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
Más fórumban olvastam ilyen vonatos küldiről, ott valami be volt rakva a kerék elé, azt kéne kiszedni, és akkor elindul a vonat.Remélem segítettem valamit.[/quote]
Kösz, közben én is olvastam máshol, de azér kaptál kcs-t, majd holnap megpróbálom![]()
Elküldve: 2002. 09. 02. 19:58
idézet:
Ezt írta Ibronk:
Na sikerült megtalálnom a nyil alapján is, aztan kaptam egy boríték pénzt.De most meg csak taxizgatok össze vissza a városban, és nem tudok elmenni se onnan ha kiszáll valaki jön egy következő utas, de én ezt nem akarom..
Meddig kell még csinálni?
[/quote]
Három, vagy négy utast kell elvinni összesen.Ha figyeled ki száll be, akkor az uccsó egy sarok mögül fog kifutni, mintha kergetnék(a térkép jobb szélén valahol egy mellékutcában, asszem egy bár előtt).
Elküldve: 2002. 09. 02. 20:37
Bár nem lettem lereagálva, úgy tünik ez inkább a Driver-re hasonlít, mint a GTA 3-ra ! Tipikusan Driver vonás a full térkép, az nagyon tetszett annak idején, Számolni az utcákat:...1.....2...3...és most be balra ! JUMMMMMM !

Elküldve: 2002. 09. 02. 21:23
Nem tudom ki hogy van vele, szerintem nagyon szép a játék, profin van megcsinálva, de a hangulata nem igazán ragadt meg, ebben a GTA sokkal erösebb.
Abit KR7A-RAID; Athlon XP 1700+; 512 MB Samsung DDR; Globalwin TAK68; Sapphire Radeon 8500 LE 64 MB TV-Out + Matrox Millennium II 4MB; 2 db Philips 107S; SB Live 5.1; Seagate Barracuda IV 80 GB + 2 db 40 GB IBM (RAID 1); LG 16x/10x/40x CD-RW; Creative 16x/48x DVD; Canopus EZDV; Acorp torony - Chieftec 340W; A4 Tech Optikai; Samsung bill.; Windows XP Prof. Hun.
Elküldve: 2002. 09. 02. 21:38
idézet:
Ezt írta Petrov #2:
ubi:A kedvedért megnéztem a kerekes dolgot.
Valóban ki is lehet lőni a gumit (te ezt csináltad),és ki is lehet lőni a helyéről (én ezt tettem,ezt is írtam már legelőször is).[/quote]
Köszi, azóta már túl vagyok rajta. Most a versenypályán szívok, csúszkálok mint t@kony a jégen, de egyszer csak összejön.![]()
Core i5 2500K@4500 :: Noctua NHU12F :: Asrock P67 Extreme4 :: Kingston DDR3 1600 9-9-9-27 2x4GB :: MSI N560GTX-Ti@950/5000 :: SB X-Fi Gamer :: Samsung F3 1TB :: Pioneer DVR-216D :: BenQ G2420HDBL :: Logitech Desktop MX5500 :: Sennheiser PC-131 :: CoolerMaster Real Power M700
Panasonic TH-42PY80P :: Yamaha RX-V663 :: Quadral Quintas T-160 :: XBMC
Panasonic TH-42PY80P :: Yamaha RX-V663 :: Quadral Quintas T-160 :: XBMC