Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 02. 22:50
[url="http://"http://ns3297.ovh.net/~gcw/games/files/grumafiacd.zip"]No cd exe[/url]
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 03. 08:58
idézet:
Ezt írta caratyuska:
[url="http://"http://ns3297.ovh.net/~gcw/games/files/grumafiacd.zip"]No cd exe[/url][/quote]
coyote oldaláról semmi sajna....cara bocs ahétvége miatt, nem volt pénzem ésháát a játék milyensége is érdekelt kicsit
szal ha valaki tud működő címet még, ne fogja vissza magát és küldjön 1 megváltó mailt! nem leszek hálátlan
![]()
Elküldve: 2002. 09. 03. 09:20
idézet:
Ezt írta wamzer:
coyote oldaláról semmi sajna....cara bocs ahétvége miatt, nem volt pénzem ésháát a játék milyensége is érdekelt kicsit
szal ha valaki tud működő címet még, ne fogja vissza magát és küldjön 1 megváltó mailt! nem leszek hálátlan
[/quote]
Privi ment!![]()
Elküldve: 2002. 09. 03. 09:44
valaki megcsinálta már azt a részt ,ahol a kerten keresztül kell bejutni egy gazdag ember házába?
Mert az elküldhetné azt a save-t ami már bejutott a házba
Mert az elküldhetné azt a save-t ami már bejutott a házba
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 03. 10:28
idézet:
Ezt írta caratyuska:
valaki megcsinálta már azt a részt ,ahol a kerten keresztül kell bejutni egy gazdag ember házába?
Mert az elküldhetné azt a save-t ami már bejutott a házba[/quote]
Annak a save-nek én is örülnék, mert már itt szívok vele két napja.(egyszer már bejutottam a házba, de az egyik szobába bejött egy őr, és kinyirta a hülye társam.
Elküldve: 2002. 09. 03. 11:25
Nézd meg a mailed, ott a mentés.(Most elsőre sikerült.Fene se érti ezt)
Elküldve: 2002. 09. 03. 12:40
idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
Annak a save-nek én is örülnék, mert már itt szívok vele két napja.(egyszer már bejutottam a házba, de az egyik szobába bejött egy őr, és kinyirta a hülye társam.[/quote]
Srácok, énm egy óra alatt megcsináltam
Az első kettőt kinyírtam baseball ütővel, aztán jött a jóöreg shotguci...![]()
Elküldve: 2002. 09. 03. 13:03
idézet:
Ezt írta AMD rula:
Srácok, énm egy óra alatt megcsináltam
Az első kettőt kinyírtam baseball ütővel, aztán jött a jóöreg shotguci...[/quote]
Az első kettőt lenyomod baseball ütővel, utána pedig bal szélen ellopózol a ház mellé és bemész a kisajtón. Onnan már "gyerekjáték" az egész, de legalábbis közel sem nagyon nehéz. (ha okosan csinálod (nem úgy mint én, de én türelem híjján voltam már) akkor meg lehet csinálni egyetlen lövés nélkül a missziót.)
mgf
Elküldve: 2002. 09. 03. 13:10
Hát igen, ha okosan csinálod, és türelem!!!. akkor az autóverseny is elsőre megy, mert csak a féket kell használni eleget, de ez nem jellemző a legtöbb gta-n edződött playerre
. Már nem tudok megállni a piros lámpák előtt akkor sem, ha látom, hogy ott áll a rendőr, és figyel. Az állandó 60-as sebességlimit szerencsére a gyorshajtásoktól megvéd, de nehéz kibírni, hogy ne kapcsoljam ki.

Elküldve: 2002. 09. 03. 13:47
Én a háznál csak kifelé jövet lőttem le két embert, mert már nem volt kedven újra próbálni a dolgot.Befelé először a középső ösvényen, majd balra fordulva mentem.(ha valaki játszott az R6-al, akkor annak nem okazhat gondot, csak az a hülye ne lenne ott mellettem, mert az okoza mindíg a bajt,ezért szenvedtem vele két napig).
Elküldve: 2002. 09. 03. 13:50
Hali,
mi a véleményetek a program hangjairól? Létezhet, hogy csak nálam botrányosan pocsékok a hangeffektek? (pl. motorhang alapból semmi, v. legalábbis minimális, ha viszont menet közben jobbra/balra nézek akkor már a motort is lehet hallani)
A.
mi a véleményetek a program hangjairól? Létezhet, hogy csak nálam botrányosan pocsékok a hangeffektek? (pl. motorhang alapból semmi, v. legalábbis minimális, ha viszont menet közben jobbra/balra nézek akkor már a motort is lehet hallani)
A.
Elküldve: 2002. 09. 03. 14:01
éjjelente azért lehet száguldozni ,sokkal kevesebb a rendőr
ha meg gyalogos járőr fúj rád (gyorshajtás ,vagy piros lámpa miatt) akkor semmi gáz mert hamar elhagyod ,és a feljelentés is megszünik
ha meg gyalogos járőr fúj rád (gyorshajtás ,vagy piros lámpa miatt) akkor semmi gáz mert hamar elhagyod ,és a feljelentés is megszünik
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 03. 14:04
nekem sima Liva-l semmi gond ,szépen használja a térhangzást
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 03. 14:37
Kapcsold ki az eaxot, valószínűleg azzal kavar be nálad. Nálam live, és nincs problémám, azaz csak egy apróbb volt. Tegnap este fejhallgatóvalé a fejemen (a barátnőm már aludt, úgyhogy csak halkan) elég kemény szédülést okozott a verseny alatt a kocsik hangja
. Durván erős mély dübörgés
.

Elküldve: 2002. 09. 03. 15:00
Help me plíz gyorsan!
Áruljátok el légyszi, hogy a fenébe kell a kocsira rárakni a bombát?(you lucky bastard- küldetés)Már nagyon ideges vagyok, mert ha odamegyek a kocsihoz, lelőnek, és nem tudom felrakni azt a sz**t.
[ 2002. szeptember 03.: Papirzacsi szerkesztette a hozzászólást ]
Áruljátok el légyszi, hogy a fenébe kell a kocsira rárakni a bombát?(you lucky bastard- küldetés)Már nagyon ideges vagyok, mert ha odamegyek a kocsihoz, lelőnek, és nem tudom felrakni azt a sz**t.
[ 2002. szeptember 03.: Papirzacsi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 03. 15:51
idézet:
Ezt írta Papirzacsi:
Help me plíz gyorsan!
[ 2002. szeptember 03.: Papirzacsi szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Én is sz*ptam vele...
Amiklor adaérsz a kocsival ne szállja ki, hanem én elmentem 2-3szor a kocsi elött, és elmentr az őr valahova, csak azt vettem észre, hogy mán nincs ott, és utána felraktam a bombát, aztán jön a meglepi(nemhiába lucky a srác
)
Elküldve: 2002. 09. 03. 15:52
idézet:
Ezt írta etzel:
Hali,
A.[/quote]
Az ön készülékében van a hiba![]()
Elküldve: 2002. 09. 03. 15:54
idézet:
Ezt írta mgf:
Az első kettőt lenyomod baseball ütővel, utána pedig bal szélen ellopózol a ház mellé és bemész a kisajtón. Onnan már "gyerekjáték" az egész, de legalábbis közel sem nagyon nehéz. (ha okosan csinálod (nem úgy mint én, de én türelem híjján voltam már) akkor meg lehet csinálni egyetlen lövés nélkül a missziót.)[/quote]
És ki nem akar lövöldözni?
Én meg kinyírtam mindenkit és fél óráig kerestem a bizonyitékot![]()
Elküldve: 2002. 09. 03. 16:07
Jót röhögtem az egyik jeleneten. Van az a küldetés amikor egy parkolóházban kell az üzletkötés helyett (asszem valami szeszcsempész misszió) lövöldözni egy sort. Úgy indul a misszió, hogy egy fehér autóval megérkezünk, majd megkapjuk az irányítást. Na most két saját emberünk még az autóban ül, ekkor el lehet "lopni" az autót úgy, hogy kirángatod belőle, ekkor ő elkezd lőni rám, - majd mivel rámlőtt - a többi csapattag szépen kivégzi, aztán mission failed, mert meghalt az egyik emberke.

mgf
Elküldve: 2002. 09. 03. 16:10
Néhány screenhot:
Egy átlagos vasárnap délután
Egy autó halála
Nem, nem, ezt már nézni se bírom...
Okosabb ha inkább odébbállok
Egy átlagos vasárnap délután

Egy autó halála

Nem, nem, ezt már nézni se bírom...

Okosabb ha inkább odébbállok

mgf