Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 11. 19:24
hogy és mit kell kitakarítani? bocs, csak télleg nem találom
nekem nem adnak semmilyen kulcsot!

Elküldve: 2002. 09. 11. 19:38
Elegem van !!!!! A grand finale-ból állandóan bugzik. Rohadtul idegesetítő, hogy amikor sikerül túljutni az elején rendes HP-vel utána 10ből 8* bugzik és nem lehet továbbmenni. És az elején a siker is 10 ből 8 az esély így marad 1:81 hez az esélye a sikeres megcsinálásnak qrva jó. És erre még mindig rájön, hogy később megölnek, mert mentés sokáig nincs.
Elküldve: 2002. 09. 11. 19:57
mit kell csináli a hajós mission után? amikor egy új fekete kocsival kell elvinni egy pőalit, kiszáll, mondd vmit, és nem tom...
Elküldve: 2002. 09. 11. 20:57
mit kell csinálni amikor fel kell robbanatani a kocsit? nem nagyon megy, aztán lelönek

Elküldve: 2002. 09. 11. 22:05
idézet:
Ezt írta Aky:
Neked sikerült megcsinálni, Mumia?[/quote]
Igen, neki sikerült. (Bocs, a nevedben beszélek Mumia,de ha jól láttam, már írtad, hogy sikerült). Kicsit kell várni és az őr be fog menni a házba.
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 11. 22:14
idézet:
Ezt írta Mumia:
Elegem van !!![/quote]
Vigyázz a gránátra és a molotovra.![]()
![]()
Kéccer dobalnak. Engem az ba*zott fel idegileg. Amikor éppen kezdek belefulladni a hp-mbe, mer olyan sok van, erre hozzamvágnak egy robbanó izét. Egyébként szerintem játék vége qrva jó.
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 11. 22:17
idézet:
Ezt írta -NoVa-:
Megy fullal, már nem mindig, néha 40 Fps, néha 4. Mindez egy P3 800 Gf3TI200 393Mb ram configon. Közepesen már nincs gond, de néha nagyon durván beletöltöget.[/quote]
Ezt hogyan merted? Szemre?
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 11. 22:21
a játék nagyon állat, de még mindig kapom azokat a hozzászólós leveleket, és be sencs kapcsolva az adatoknál, megőrülök, mit csináljak?
Elküldve: 2002. 09. 11. 22:36
idézet:
Ezt írta Aky:
tudom.. nekemmondod? azutálom, hogy minden nyelven van, mondjuk már románul is egy egész cool gamma[/quote]
es melyik lenne az?![]()
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 11. 22:42
Hany fejezet van osszesen?En a 19.ben vagyok.
Bilux
Megkaphatnam a pontos linket ahonnan beidezted azt az angol beszolast az Audigy-vel kapcsolatban? Probaltad visszainstalalni a regi drivereket?
Amugy itt nem az EAX-l van a gond mert az hallatszik 2 hangszoron is.
Bilux
Megkaphatnam a pontos linket ahonnan beidezted azt az angol beszolast az Audigy-vel kapcsolatban? Probaltad visszainstalalni a regi drivereket?
Amugy itt nem az EAX-l van a gond mert az hallatszik 2 hangszoron is.
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 12. 12:09
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Ezt hogyan merted? Szemre?[/quote]
[url="http://"http://www.fraps.com/FRAPS18A.EXE"]http://www.fraps.com/FRAPS18A.EXE[/url]
Akár ezzel is.
mgf
Elküldve: 2002. 09. 12. 12:20
idézet:
Ezt írta mgf:
[url="http://"http://www.fraps.com/FRAPS18A.EXE"]http://www.fraps.com/FRAPS18A.EXE[/url]
Akár ezzel is.[/quote]
koszi
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 12. 12:28
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Hany fejezet van osszesen?En a 19.ben vagyok.
Bilux
Amugy itt nem az EAX-l van a gond mert az hallatszik 2 hangszoron is.[/quote]
Nem még nem próbáltam más driverrel a legujabb van fent amúgy a warp2search.net oldalon volt fent!
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2002. 09. 12. 14:23
idézet:
Ezt írta Bilux:
Nem még nem próbáltam más driverrel a legujabb van fent amúgy a warp2search.net oldalon volt fent![/quote]
En kiprobaltam a regi driverrel is (ami az Audigy CDn van) de ugyanaz a jelenseg.
Ma mindenesetre letesztelem ezt a Jedi Knight EAX HD BUGot.
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 12. 14:26
Na en is vegignyomtam a jatekot.
Nemtom nalatok hogy megy 40 FPS-l,nalam csak 20fps korul megy GF4 Ti4200,XP1800. Nalam minden TRUE COLOR-ra van allitva.Tehat a texturak meg a Lightmap Quality is.
Amugy az uj detonator 40es van fennt.
Fasza volt a vege,a jateknak minden esetre,igazi maffias befejezes
Nemtom nalatok hogy megy 40 FPS-l,nalam csak 20fps korul megy GF4 Ti4200,XP1800. Nalam minden TRUE COLOR-ra van allitva.Tehat a texturak meg a Lightmap Quality is.
Amugy az uj detonator 40es van fennt.
Fasza volt a vege,a jateknak minden esetre,igazi maffias befejezes

-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 12. 14:28
idézet:
Ezt írta Aky:
hogy és mit kell kitakarítani? bocs, csak télleg nem találomnekem nem adnak semmilyen kulcsot![/quote]
Milyen BUG? Nalam nem volt,csak az azt koveto palyan ("Sam") egy csunya hang (moraj) hallatszott egesz vegig,meg akkor is ha kileptem a jatekbol es visszamentem (meg a fomenuben is hallatszott ezek utan) Ezt megoldatta egy gep-ujrainditas.
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci