idézet:
Ezt írta Petrov #2:
Tipp:Freeride Extreme?[/quote]
nem hiszem...semmi kuldetes feet nem latok benne...
Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 13. 22:04
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 13. 23:08
idézet:
Ezt írta Vortex07:
nem hiszem...semmi kuldetes feet nem latok benne...[/quote]
Amit küldetésnek lehet nevezni a FreeRideXtreme-ben szerintem azok az integetös emberkék az út szélén. Van egy pár ilyen muki a városban. Vannak IQ-s küldetések, mint pl: egy kis zöld idegennel kell vmit csinálni.(Jön egy UFO, meg minden)![]()
![]()
![]()
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 13. 23:27
idézet:
Ezt írta GrimReaper:
Amit küldetésnek lehet nevezni a FreeRideXtreme-ben szerintem azok az integetös emberkék az út szélén. Van egy pár ilyen muki a városban. Vannak IQ-s küldetések, mint pl: egy kis zöld idegennel kell vmit csinálni.(Jön egy UFO, meg minden)![]()
![]()
[/quote]
Hat nemtom akkor.Asszem a Gamespot-on olvastam h. a jatek utan meg egy ugyanannyi idot el lehet szorakzni ezekkel a kuldikkel.
Integetnek?Nem taxizni kell?
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 13. 23:30
Tisztlt Mafia tagok...
Mivel már jócskán "megkaptam a magamét" igy ide irok... Elöször is pár szó Vortex07-nek... én sem haragszom... és azt is megmondom ,hogy miért nyitttam új topicot... Azért mert más forumnál tapasztaltam ,hogy ba***nak válaszolni... de az ilyenre mindenki felfigyel. Még te is.
És egyik barátom ajánlotta ezt a fórumot, idézem a szavait "ide azért értelmes emberek járnak"... nos igy kerültem ide... De elég a szófosásból... Gondolom mindenkit érdekel az a probléma, " hogy 5.1 "... nos nekem magyar XP van fent és egy SB Live5.1 hangkártya... Egyszerűen letöltöttem a leujjab drivert hozzá a [url="http://"http://uk.europe.creative.com/support/drivers/welcome.asp"]http://uk.europe.cre...ers/welcome.asp[/url] oldalról és azóta müxik rendesen... Remélem nektek is beválik a dolog... Na mára ennyit...

Mivel már jócskán "megkaptam a magamét" igy ide irok... Elöször is pár szó Vortex07-nek... én sem haragszom... és azt is megmondom ,hogy miért nyitttam új topicot... Azért mert más forumnál tapasztaltam ,hogy ba***nak válaszolni... de az ilyenre mindenki felfigyel. Még te is.

Elküldve: 2002. 09. 13. 23:36
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Hat nemtom akkor.Asszem a Gamespot-on olvastam h. a jatek utan meg egy ugyanannyi idot el lehet szorakzni ezekkel a kuldikkel.
Integetnek?Nem taxizni kell?[/quote]
Ugyanugy integetnek, mintha taxiznál. Eddig nem nagyon szórakoztam vele, idáig még csak egy ufót láttam, egy versenyaftót(egyedül időre kell menni), meg még vmi sallang küldetést. Csak az a baj ezzel az Xtreme-moddal,hogy nem lehet, vagy csak én vagyok béna ahhoz, hogy fegyvert szerezzek. Mert annál a pacáknál, akinél a bankrablásra fegyverkeztem föl, bezárt.![]()
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 13. 23:49
idézet:
Ezt írta GrimReaper:
Ugyanugy integetnek, mintha taxiznál. Eddig nem nagyon szórakoztam vele, idáig még csak egy ufót láttam, egy versenyaftót(egyedül időre kell menni), meg még vmi sallang küldetést. Csak az a baj ezzel az Xtreme-moddal,hogy nem lehet, vagy csak én vagyok béna ahhoz, hogy fegyvert szerezzek. Mert annál a pacáknál, akinél a bankrablásra fegyverkeztem föl, bezárt.[/quote]
En sem sikerult fegyvert vegyek Extrem Modeban,de...
Once you finish the single-player campaign, which should take anywhere from 10 to 15 hours, an extra mode called "freeride extreme" becomes available. This mode lets you drive around Lost Heaven without any police interference while uncovering 19 wild driving challenges. Completing each one unlocks a special vehicle. The first task involves chasing down a man in his underwear who can run 50 miles an hour and has flaming feet, for which you're rewarded with a psychedelic hippie mobile. The missions get weirder from there and will occupy at least another five to 10 hours of your time, if not more.
-GameSpot
![]()
PEACE!!!![]()
![]()
![]()
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 13. 23:58
idézet:
Ezt írta Vortex07:
En sem sikerult fegyvert vegyek Extrem Modeban,de...
PEACE!!!![]()
![]()
[/quote]
hehe!
Ja és lenne egy problémám: Akad, mint a kurvaélet, és nem a grafikától függ nálam, mivel: 1024*768-ban 17 fps, 320*200-ban 23fps. Legújabb driver: 40.41; Konfigom: 1200AMD Athlon; 256 SD-RAM; Geforce2 GTS; És foggalmam sincs, hogy mi lehet a baja. Talál a ram kevés? A videjokártya gondolom elég, mert láttam elörébb gyengébbeket is, akik nem panaszkodtak. Egyébként elég gáz volt a játékot végigjáccani 17fps-el...![]()
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 14. 00:14
idézet:
Ezt írta GrimReaper:
hehe!
Ja és lenne egy problémám: Akad, mint a kurvaélet, és nem a grafikától függ nálam, mivel: 1024*768-ban 17 fps, 320*200-ban 23fps. Legújabb driver: 40.41; Konfigom: 1200AMD Athlon; 256 SD-RAM; Geforce2 GTS; És foggalmam sincs, hogy mi lehet a baja. Talál a ram kevés? A videjokártya gondolom elég, mert láttam elörébb gyengébbeket is, akik nem panaszkodtak. Egyébként elég gáz volt a játékot végigjáccani 17fps-el...[/quote]
Ne aggodj nalam is 20 korul mozgott de altalaban meg 17-18is volt,pedig GF4 Ti4200,512DDR,XP1800....szoval szerintem a jatekot meg tesztelhettek volna illetve optimizalhattak volna.
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 14. 07:49
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Ne aggodj nalam is 20 korul mozgott de altalaban meg 17-18is volt,pedig GF4 Ti4200,512DDR,XP1800....szoval szerintem a jatekot meg tesztelhettek volna illetve optimizalhattak volna.[/quote]
Akkor marad a képregény...![]()
![]()
![]()
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 14. 09:08
úgy legalább mindent szépen alaposan megnézhettek 
érdekes én 1280-ban nyomom igaz 16bit-en és majdnem minden fullon (ilyen anisó szarságok nincsenek engedélyezve) de így mindig tökéletesen szépen megy

érdekes én 1280-ban nyomom igaz 16bit-en és majdnem minden fullon (ilyen anisó szarságok nincsenek engedélyezve) de így mindig tökéletesen szépen megy
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 14. 11:13
Nademostmár télleg kezdek ideges lenni. Ha vki tud vmi megoldást erre a probélára, akkor az írjon, mert már lassan jobban járok a régi Garfield újságaimmal. Legalább azokon röhögni is lehet.
Az előbb próbáltam ki:
1024-ben (majdnem)minden minden fullon: 15-20 fps;
320*200-ban, semmi sincs bekapcsolva: 15-25 fps;
Na ez mé van? Egy hetes WinXP(habár az már lehet,hogy sok). :confused:
Az előbb próbáltam ki:
Na ez mé van? Egy hetes WinXP(habár az már lehet,hogy sok). :confused:
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 14. 11:43
idézet:
Ezt írta GrimReaper:
Az előbb próbáltam ki:
Na ez mé van? Egy hetes WinXP(habár az már lehet,hogy sok). :confused:[/quote]
BIOS? DirectX? Driverek? Ha mindez rendben van, akkor passzolok!![]()
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2002. 09. 14. 12:16
én a GTA3 -nál tapasztaltam ugyanezt ,bármit csináltam bárhogy mindig akadozott
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 14. 12:26
idézet:
Ezt írta caratyuska:
én a GTA3 -nál tapasztaltam ugyanezt ,bármit csináltam bárhogy mindig akadozott[/quote]
nalam ott minden szuperul mukodott minden maxon 1024,32bit
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 14. 12:28
idézet:
Ezt írta Daco:
Tisztlt Mafia tagok...![]()
Mivel már jócskán "megkaptam a magamét" igy ide irok... Elöször is pár szó Vortex07-nek... én sem haragszom... és azt is megmondom ,hogy miért nyitttam új topicot... Azért mert más forumnál tapasztaltam ,hogy ba***nak válaszolni... de az ilyenre mindenki felfigyel. Még te is.És egyik barátom ajánlotta ezt a fórumot, idézem a szavait "ide azért értelmes emberek járnak"... nos igy kerültem ide... De elég a szófosásból... Gondolom mindenkit érdekel az a probléma, " hogy 5.1 "... nos nekem magyar XP van fent és egy SB Live5.1 hangkártya... Egyszerűen letöltöttem a leujjab drivert hozzá a [url="http://"http://uk.europe.creative.com/support/drivers/welcome.asp"]http://uk.europe.cre...ers/welcome.asp[/url] oldalról és azóta müxik rendesen... Remélem nektek is beválik a dolog... Na mára ennyit...
[/quote]
Nalunk Audigy,ugyhogy nem megoldas.SB Live!-val meg nem lattam problemakat erre,de Audigy-vel viszont ugy nez ki a problema megoldhatatlan.
Mellesleg tegnap megint elindult a jatek 5.1ben.Pedig nem buheraltam semmit.Egyszeruen boot utan inditottam a jatekot es ment.![]()
![]()
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 14. 14:31
idézet:
Ezt írta Jareth:
BIOS? DirectX? Driverek? Ha mindez rendben van, akkor passzolok![/quote]
A BIOS alatt pontosan mit értesz?
Dx:8.1;
Driver: NVidia 40.41;
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 14. 17:10
Épp most talaltam egy Turbó taxit...
Naggyon király...

[ 2002. szeptember 15.: GrimReaper szerkesztette a hozzászólást ]
Naggyon király...

[ 2002. szeptember 15.: GrimReaper szerkesztette a hozzászólást ]
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 14. 23:30
Hi srácok!Lenne egy pici kérésem!Tudjátok csóró vagyok és nem is akarom elpocsékolni a pénzem meg nem ismert játékra!Szóval nem tudnátok adni címet privibe vagy ahogy jól esik ahonnan le tudnám cibálni ezt a drága-jó Mafiat??Tisztán "kipróbálni"szeretném!A címet és a válaszokat előre is köszönöm!!