idézet:
Ezt írta Xero:
Hi srácok!Lenne egy pici kérésem!Tudjátok csóró vagyok és nem is akarom elpocsékolni a pénzem meg nem ismert játékra!Szóval nem tudnátok adni címet privibe vagy ahogy jól esik ahonnan le tudnám cibálni ezt a drága-jó Mafiat??Tisztán "kipróbálni"szeretném!A címet és a válaszokat előre is köszönöm!![/quote]
[url="http://"http://mafia.godgames.com"]http://mafia.godgames.com[/url]
ez a hivatalos oldal, de ha beírod, hogy szereted Őket és jó a játék, letöltheted ingyér![]()
![]()
![]()
Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 14. 23:53
Elküldve: 2002. 09. 14. 23:57
Na neeee!Komolyan segíts!!!ne legyél ilyen kis GONOSZ!Egyébként mikor beírtam hogy szeretem őket azt mondták ők is engem!Lehet még ez egy kis szerelem kezdete is!!
De tényleg csóró vagyok és jó lenne valahonnan lehúzni ezt a kis szépséget!Plíz segítsetek!!

Elküldve: 2002. 09. 15. 00:01
én tok egy ftp-t ahonnan lelehet szedni, de ahoz elő kell fizetni

Elküldve: 2002. 09. 15. 00:05
Szomorú!
(Mert mint említettem csóringer vagyok!!Én valami olyasmit szeretnék ahonnan ingyé jön és még a sebesség is frankó!
Továbbra is tartom hogy szépen kérek minden emberkét hogyha tud címet akkor lökjön már meg vele!Nagyon megköszönném!!
De tényleg!!

Továbbra is tartom hogy szépen kérek minden emberkét hogyha tud címet akkor lökjön már meg vele!Nagyon megköszönném!!

Elküldve: 2002. 09. 15. 00:08
A sebességgel nincs gond, az állandó, és mindennapos a frissítés, szal minden amit akarsz

Elküldve: 2002. 09. 15. 00:11
Mennyi az az állandó?És mennyibe fáj a havi böjt??De még mindég könyi mindenkinek nagyon szeretném már kipróbálni a Mafiát!!Címet privibe plíííz!!Köszi!

Elküldve: 2002. 09. 15. 11:15
Tudja vki, hogy hol lehet Free Ride Xtreme-modban a autókat megjavítani? Megköszönném az infót.
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 15. 12:01
idézet:
Ezt írta GrimReaper:
Tudja vki, hogy hol lehet Free Ride Xtreme-modban a autókat megjavítani? Megköszönném az infót.[/quote]
Nyomd meg az F1-t es asszem kiirja,valamint azt is hogy hogyan lehet pinzt gyujteni
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 15. 13:04
Srácok valaki dobjon már meg priviben egy címmel ahonnan le tudom húzni ezt a csodát!!
Eddig mindenhol szar volt!!Kérlek segítsetek!Honnan tudnám leszedni a Mafiat!!Köszi!!
Eddig mindenhol szar volt!!Kérlek segítsetek!Honnan tudnám leszedni a Mafiat!!Köszi!!

Elküldve: 2002. 09. 15. 13:52
idézet:
Ezt írta Vortex07:
Nyomd meg az F1-t es asszem kiirja,valamint azt is hogy hogyan lehet pinzt gyujteni[/quote]
Megköszöntem az infót.+1KCS
HELÓ!
Elküldve: 2002. 09. 15. 14:58
inkább azt mondja meg nekem valaki de bátran ,hogy a kikötőben hol van akit ki kell nyírnom? ,mert az összes embert kinyírtam kivéve a munkásokat ,és sehol semmi
----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 15. 15:12
idézet:
Ezt írta caratyuska:
inkább azt mondja meg nekem valaki de bátran ,hogy a kikötőben hol van akit ki kell nyírnom? ,mert az összes embert kinyírtam kivéve a munkásokat ,és sehol semmi[/quote]
Az egyik raktarban van,a vagonoknak a kereke alol kell kivenni a pockot es az majd betori az ajtot,igy juthatsz be.Asszem a sineknel is kell buheralni egy kicsit a valtokarral.
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 15. 15:13
idézet:
Ezt írta Aky:
"Megköszöntem az infót.+1KCS"
mi az a "+1KCS" ??[/quote]
KCS= Kiraly Csavo a minositeseknel.
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 15. 15:16
idézet:
Ezt írta GrimReaper:
Megköszöntem az infót.+1KCS[/quote]
thnx
-Vx07
- Leonardo Da Vinci
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2002. 09. 15. 15:17
He-he eddig azt hittem kis csillagot jelent!!
Mind1 az a lényeg hogy mindenki kapjon aki tényleg fasza!!De plíz olyan rossz hogy hallom ti játszotok én meg keresem a Mafiat!!Kérlek segítsetek hogy leszedhessem!!
Legyetek segítőkészek!!Köszi!

Legyetek segítőkészek!!Köszi!

Elküldve: 2002. 09. 15. 15:19
idézet:
Ezt írta caratyuska:
inkább azt mondja meg nekem valaki de bátran ,hogy a kikötőben hol van akit ki kell nyírnom? ,mert az összes embert kinyírtam kivéve a munkásokat ,és sehol semmi[/quote]
Ahol áll a kocsija a "Lucky Bastard"-nak, oda vezet egy sín, amin áll 2 tartálykocsi. A sínen van két váltó, amiket úgy kell átkapcsolni, hogy nekimenjen a raktár ajtajának a vagon. Ja, igen meg a pöcök a kerekek alatt, de mire megírtam már úgyis válaszoltak.
Az én kérdésem: Free Ride Ex-ben, hogy gyógyíthatom magam? Ha valami kórházat kellene +találnom, akkor hol van a kórház? (Asszem a sima free ride-ban valami kórházról írogat F1-nél.)
[ 2002. szeptember 15.: -=G.I.JOE=- szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 15. 15:20
na ez meg is van thx ,nagy unalmamban rájöttem
, viszont 2x is bementem thompsonnal meg 91hp-vel és rögtön szétszedtek ,ez nem annyira tetszik 
esetleg egy savegame-t szivesen venne a postafiókom

esetleg egy savegame-t szivesen venne a postafiókom

----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 15. 15:21
én tudom hol van a kórház ,csak nem tudom elmondani
kéne egy térkép ,mint anno volt a GTA-hoz
,úgy csak egyszerűbb lenne

kéne egy térkép ,mint anno volt a GTA-hoz

----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 15. 15:22
Az enyém meg a játékot!!
Csak tudnám má játszani az lenne a menyország!!
Egyenlőre marad a GTA+ amíg nem tudom megszerezni!De ötleteket továbbra is várom hogy honnan húzzan le!!

Egyenlőre marad a GTA+ amíg nem tudom megszerezni!De ötleteket továbbra is várom hogy honnan húzzan le!!