idézet:
Ezt írta GrimReaper:
Tudja vki, hogy hogyan kell azt a "Háztömbkerülgetős, ládacipelős, elengedem a ládát és megyek a kocsivala rákba"- küldetést megcsinálni?
Állítólag ez a legkönnyebb küldetés, de én béna vagyok.
![]()
A ládát úgy kéne lerakni, hogy nem dobom el, ugye?
De azt hogyan?
Kösz az infót a dual cuccosról mindeki![/quote]
A kocsira a ládákat egyszerű jobb klikkel le lehet rakni, csak a jobb oldaláról a raktérnél kell feltenni. Onnan elfogadja.
Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 23. 09:41
Elküldve: 2002. 09. 23. 12:54
idézet:
Ezt írta Jakuza:
Mondjatok FTP helyet ahova tehetem.[/quote]
Lécci jakuza plz! Kapnal egy KCSt!
[url="http://"ftp://guest:welcome@152.66.212.103"]Klikk Here Dear Jakuza[/url]
Cserebe mondjuk adok az ftpmhez unlimited accot! 70 GB warez! Online@24h!!!
[ 2002. szeptember 23.: -=[FuBu]=-ZooLA szerkesztette a hozzászólást ]
Előbb a fish, aztán a DISCO!
Elküldve: 2002. 09. 24. 10:04
hogy én mit szopok ezzel a múzeumos résszel az nem igaz...
ti hogy tudtátok megcsinálni?
(ez azt jelenti hogy valaki igazán küldhetne egy save-t ami ezen túllépett
)
(ez azt jelenti hogy valaki igazán küldhetne egy save-t ami ezen túllépett

----atyuska----
Elküldve: 2002. 09. 24. 11:57
idézet:
Ezt írta caratyuska:
(ez azt jelenti hogy valaki igazán küldhetne egy save-t ami ezen túllépett)[/quote]
Az a baj, hogy ez asszem az utolsó pálya! Csak a végén szívás egy kicsit, amikor a Sam-et vagy kit kell kinyírni. Őt úgy lűttem le hogy még mielőtt lőtt volna el kellett hogy találjam és aztán gyors egymásutáni 1-1 lövéssel addig lőttem amíg el nem szaladt!(Thomsonnal persze!) Aztán már csak reflex kérdése.
Elküldve: 2002. 09. 24. 12:00
idézet:
Ezt írta caratyuska:
(ez azt jelenti hogy valaki igazán küldhetne egy save-t ami ezen túllépett)[/quote]
Itt én is sokszor emlegettem a készítők hozzátartozóit, és többször is már majdnem az uninstall-t választottam.
Elküldve: 2002. 09. 24. 20:22
idézet:
Ezt írta Vendor:
(gondolom az egyertelmu hogy oylan sorrendben kell kicserelni a kocsikat ahogy mutatjak) ahonnan indulsz azt a bortonhoz, a bortonit a hid ala a hid alattit meg vissza a kiindulo ponthoz)
[/quote]
És fel is kell állni a teherautóra a kocsikkal, vagy elég ha odaviszem, mert a felállás elég bugos, állandóan beborul a kocsi a semmibe. A hülye majom meg meghal.
Elküldve: 2002. 09. 24. 22:17
idézet:
Ezt írta Mumia:
És fel is kell állni a teherautóra a kocsikkal, vagy elég ha odaviszem, mert a felállás elég bugos, állandóan beborul a kocsi a semmibe. A hülye majom meg meghal.[/quote]
hu hallod en felalltam a rampakra. mondjuk igy kb 40. probalkozasra sikerult megcsinalni, es ilyen filmekben latott "00:01 mp maradt" stilusban![]()
Elküldve: 2002. 09. 25. 08:51
Azért nem olyan vészes, próbál a játék segíteni a rámpáraállásnál. Én voltam olyan őrült, hogy szakszerűen farral álltam fel minden kocsival, nem egyszerűen orral. Jó kocsit ad érte.
Elküldve: 2002. 09. 25. 11:48
Feladom.Megteszi nekem valaki,hogy elkuldi nekem azt a save-t,miutan mar megoltem Sergio Morellot?
Megoltem,es amikor megyek a barba meg a telepen belelonek kettot a kocsimba es felrobbanok.
Thx.
Megoltem,es amikor megyek a barba meg a telepen belelonek kettot a kocsimba es felrobbanok.
Thx.
Elküldve: 2002. 09. 25. 15:28
idézet:
Ezt írta [ric]:
Feladom.Megteszi nekem valaki,hogy elkuldi nekem azt a save-t,miutan mar megoltem Sergio Morellot?
Thx.[/quote]
Van ott elég teherautó! Én pl. egy szüz (nem szétjuggatott) gépet hagytam az égô raktár elôtt, és nem arra mentem ki, amerre bejöttem, hanem a délnyugati kijáraton (ahol az a nyamvadt kis vakarcs autó parkol). A teheratónak több lövés kell, mire kikészül, bár mondjuk én elgyuram mindenkit, aki megpróbált likvidálni. Van különben itt 3 helyen orvosságos ládika, ha nem marad elég életed a kijutáshoz. Ha gondolod leírom, melyik hol van.
Üdv: Cryon!
és különben is...
Elküldve: 2002. 09. 27. 15:23
Hali!
Az utolsó küldetés elôt Lucas mond egy ultimate sportkocsit Chinatown szélén egy használtautó udvarban, ami tele van kutyákkal. Nem tudok bemenni, mert le van lakatolva minden ajtó!
Kulcs kell, vagy feszítôvas? merre találom, lelôni nem tudtam a lakatot, lehet, hogy rosszul próbáltam (colt 1911-el). Nektek hogy sikerült?
Az utolsó küldetés elôt Lucas mond egy ultimate sportkocsit Chinatown szélén egy használtautó udvarban, ami tele van kutyákkal. Nem tudok bemenni, mert le van lakatolva minden ajtó!

és különben is...
Elküldve: 2002. 09. 27. 16:41
idézet:
Ezt írta -NoVa-:
Lakat: Lelo˝ttem, nem volt gond. Ha nem megy, próbáld leverni baseball üto˝vel.[/quote]
Lôttem is, ütöttem is, de csak nem akart lepottyanni. Shotgunnal nem próbáltam, de az lesz a következô. Le kell annak jönni
és különben is...
Elküldve: 2002. 09. 28. 18:20
Légyszi segísetek!Töltés közben kilép a játékból,és azt az üzenetet kapom, hogy a játék szabálytalan műveletet hajtott végre.Ezért csak a tutoriallal tudok játszani.

Panem et circenses
Elküldve: 2002. 09. 29. 00:51
Bazz! Nem hiszem el! Egyszerűen sehol sem találok NOCD-t..
Valaki segítsen ki legyen szives egy privi üzivel. Thnx!!

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2002. 09. 29. 14:23
Na megint elakadtam
A bortonbol,hogy kell kijonni?A csatornat (amibol kimasztam az elejen) probaltam,de visszamenni mar nem lehet.Ajtok zarva,ha leugrok valahonnan meghalok.Segitseeeg!!!