idézet:
Ezt írta [ric]:
Na megint elakadtamA bortonbol,hogy kell kijonni?A csatornat (amibol kimasztam az elejen) probaltam,de visszamenni mar nem lehet.Ajtok zarva,ha leugrok valahonnan meghalok.Segitseeeg!!!
[/quote]
Én is keringtem egy darabig.
Ahol feljöttél a tetőre a liftaknás körlépcsőn, ott visszafelé menjél le teljesen az aljáig, az udvaron lelövöd a kutyákat, hogy ne zavarjanak és a kapunál lelövöd a lakatot. Kint még két sötét alakot el kell intézned, akik éppen a megszeppent munkást faggatják, aki nem értette, hogy miért akartam a csatornába lemenni.![]()
Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 09. 30. 00:50
Core i5 2500K@4500 :: Noctua NHU12F :: Asrock P67 Extreme4 :: Kingston DDR3 1600 9-9-9-27 2x4GB :: MSI N560GTX-Ti@950/5000 :: SB X-Fi Gamer :: Samsung F3 1TB :: Pioneer DVR-216D :: BenQ G2420HDBL :: Logitech Desktop MX5500 :: Sennheiser PC-131 :: CoolerMaster Real Power M700
Panasonic TH-42PY80P :: Yamaha RX-V663 :: Quadral Quintas T-160 :: XBMC
Panasonic TH-42PY80P :: Yamaha RX-V663 :: Quadral Quintas T-160 :: XBMC
Elküldve: 2002. 09. 30. 08:24
Ja! a börtönben van különben 1 feszítôvas egy zsákutcaszer? szobában, aminek van 1 erkélye. Azt rögtön magammalvittem, hátha szükségem lesz rá valahol. Én azzal feszítettem le a lakatot.
A Freeride extrémben azt a küldit, amikor egy repülô alatt, annak 200 m-es körzetében kell maradni, hogy csináltátok meg? Sehogy sem akar sikerülni. Mi a célpont? Hova kell eljutni? Az elsô híd után az alagút felé kell fordulni, eddig OK, de ott mindig felrobbanok, mert lassú vagyok.
Üdv: Cryon!
A Freeride extrémben azt a küldit, amikor egy repülô alatt, annak 200 m-es körzetében kell maradni, hogy csináltátok meg? Sehogy sem akar sikerülni. Mi a célpont? Hova kell eljutni? Az elsô híd után az alagút felé kell fordulni, eddig OK, de ott mindig felrobbanok, mert lassú vagyok.
és különben is...
Elküldve: 2002. 09. 30. 14:06
Hi !!
A prototípusokat összeszedtétek már nekem már van 4-5 Kurva jók egyet szarrá törtem (brubaker). megvan a crazy horse, csörlös taxi, flamespear, flamer(kedvenc) ja igen meg egy valamilyen harckocsi agyuval a tetején az elején pedig egy olyan izé amivel öklelni lehet de nagyon. Hot road megvan valakinek állítolag egy dragster megy mint állat !!!
A prototípusokat összeszedtétek már nekem már van 4-5 Kurva jók egyet szarrá törtem (brubaker). megvan a crazy horse, csörlös taxi, flamespear, flamer(kedvenc) ja igen meg egy valamilyen harckocsi agyuval a tetején az elején pedig egy olyan izé amivel öklelni lehet de nagyon. Hot road megvan valakinek állítolag egy dragster megy mint állat !!!

Elküldve: 2002. 09. 30. 16:43
Ja! megvan a kijarat a bortonbol,teljesen veletlenul jottem ra.Elkezdett leszakadni alattam a deszka
.Nem is tudom most hol vagyok,asszem a Pauliet elkisertem a bankba aztan elloptam a gyors autot de midegy

Elküldve: 2002. 09. 30. 17:25
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nekem mind megvan már. A legjobb a Crazy Horse, akkora erő van benne, hogy hirtelen elindulásnál felágaskodik, és a mutató meg sem áll a skála végéig.[/quote]
Én most elakadtam van egy amikor egy teherautóval nem szabad 34 mph alá lassulni különben robban ez az egyik azóta ujra kezdtem és most meg avval akadtam el amikor a taxikat kell a vizbe dobni hogy a bennük lévvő bomba hatástalanadjon(ez aztán a magyar szó elmehetnék nyelvújítónak). Na szóval hol van a második taxi és hány van ezen a küldetésen belül vagy te kóddal csináltad ? mert ha igen akkor áruld el nekem is mert ki akarom próbálni az összes kocsit egyébként a crazy horse egy rakás szar még egyenesen se lehet vele menni.
tRebroN
Elküldve: 2002. 09. 30. 18:12
idézet:
Ezt írta tRebroN:
Én most elakadtam van egy amikor egy teherautóval nem szabad 34 mph alá lassulni különben robban ez az egyik azóta ujra kezdtem és most meg avval akadtam el amikor a taxikat kell a vizbe dobni hogy a bennük lévvő bomba hatástalanadjon(ez aztán a magyar szó elmehetnék nyelvújítónak). Na szóval hol van a második taxi és hány van ezen a küldetésen belül vagy te kóddal csináltad ? mert ha igen akkor áruld el nekem is mert ki akarom próbálni az összes kocsit egyébként a crazy horse egy rakás szar még egyenesen se lehet vele menni.
tRebroN[/quote]
1.
2 külön dolog: TE nem tudsz vele menni/rakás szar
2. Utálom a csítereket így soha nem használok semmilyen csítet. Ott van az építkezési területen a 2.-ik taxi. Amúgy ha jól emlékszem 5 taxi van összesen. De lehet, hogy több. tényleg elég szopatós küldetés jópárszor újrakezdtem.
Elküldve: 2002. 09. 30. 18:59
idézet:
Ezt írta Mumia:
1.
2 külön dolog: TE nem tudsz vele menni/rakás szar
2. Utálom a csítereket így soha nem használok semmilyen csítet. Ott van az építkezési területen a 2.-ik taxi. Amúgy ha jól emlékszem 5 taxi van összesen. De lehet, hogy több. tényleg elég szopatós küldetés jópárszor újrakezdtem.[/quote]
Jó manuális váltoval négyesben ok csak át kell állítgatni a gombokat hogy ha nyomod akkor milyen gyorsan reagáljon. Egyébként a kanyarstabilotása ritka shit akár mit is mondasz ez tény könnyü vele borulni az egy dolog hogy megy mint állat a taxi is megy mint állat (krém színü és piros festés az oldalán az nagyon cool)
Az meg hogy építési terület kösz, az hol van gé ? Ezt nem tudom a képet én is látom lehet hogy azt kellene hogy kivágni a játék elején a menüböl a térképet betenni vágolapra és pontokkal jelölni hogy mi hol van. Pedig már egy párszor bejártam a várost de minden egyes sarokra nem emlékezhetek ember !!!
Ja igen még valami Oak Hill bejárata integető csóka rögtön a kanyar után hegy lába aház mögött a sportkocsigyüjtögetős remélem tudod melyik ? Na hol afrancban vannak a kocsik egyet felismerek az valahol a parton a híd alatt de a többi ?
tRebroN
[ 2002. szeptember 30.: tRebroN szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 09. 30. 20:12
idézet:
Ezt írta tRebroN:
Pedig már egy párszor bejártam a várost de minden egyes sarokra nem emlékezhetek ember !!!
Ja igen még valami Oak Hill bejárata integető csóka rögtön a kanyar után hegy lába aház mögött a sportkocsigyüjtögetős remélem tudod melyik ? Na hol afrancban vannak a kocsik egyet felismerek az valahol a parton a híd alatt de a többi ?
[/quote]
1. Én hogyan emlékeztem, akkor? Egyetlen 1 építési terület van a 2 fő út találkozásánál a folyó jobb partján.
2. Nem értem mire ez a hangnem. Ilyen stílusban kérdezel és elvárod hogy válaszoljak is?A 2.dik kocsi a börtön mellett van, amúgy elég könnyen felismerhető a hely mivel itt mentél be a börtönbe az egyik küldetésben.(Ha netán nem emlékeznél
akkor a central island legészakibb csüscske) Híd meg nincs olyan sok, hogy nehéz legyen megtalálni, a másikat. A central islandot a works quarterrel összekötő híd nyugati lába alatt van.
Elküldve: 2002. 10. 01. 09:47
Hi!
Sikerült végre a repülôkövetôs küldi. (kb 150 próbálkozás után)
Egy Dragonic nevü dragster a jutalmam. Nem tudom, hogy az az ôrült ló hogy megy de ez kb 3 mp alatt van 100-on (mph!).
És még irányítani is engedi magát
igaz ez kimerül abban, hogy nem akar lemenni az egyenesrôl. A fékei is állatok.
[ 2002. október 01.: cryon szerkesztette a hozzászólást ]
Sikerült végre a repülôkövetôs küldi. (kb 150 próbálkozás után)
Egy Dragonic nevü dragster a jutalmam. Nem tudom, hogy az az ôrült ló hogy megy de ez kb 3 mp alatt van 100-on (mph!).
És még irányítani is engedi magát

[ 2002. október 01.: cryon szerkesztette a hozzászólást ]
és különben is...
Elküldve: 2002. 10. 01. 11:14
A follow the invisible man who trying to escape-t (morello baárja elötti integető csóka)ki csinálta meg mert amikor beáll a fülkébe utána keresztbe atmegy az utttesten majd tovább es a sarok után egy 10 méterrel van egy kis sikátor ott mindig eltünik pedig csak visszafele jöhet hiszen nincsen kijárata.
Ja igen ez a repülős hol van ?(mármint aki a feladatot adja)
tRebroN
Ja igen ez a repülős hol van ?(mármint aki a feladatot adja)
tRebroN

Elküldve: 2002. 10. 01. 12:48
idézet:
Ezt írta tRebroN:
Ja igen ez a repülo˝s hol van ?(mármint aki a feladatot adja)
tRebroN[/quote]
Ezen a forumon már közkézen forog egy térkép, amelyiken kis sárga csillagokkal vannak jelölve a küldetések helyszinei. (lapozz vissza érte, ha nincs meg!) A röpcsis küldit Hoboken legészakkeletibb csücskében találod, áll a pasi mellett egy (nem emlékszem a nevére, valami nôi név meg 500 van a nevében) bôrtetôs kabrió sportkocsi. Azzal kéne minél gyorsabban átszabni a város túlsó végébe, úgy hogy a repcsitôl ne távolodj el 200 m-nél messzebb. A legkisebb ütközés vagy baki után kezdheted elôlrôl. Elég zúzós küldi esetenként 90-110 mph-val kell száguldani, hogy behozd a lemaradásodat a repcsihez képest (kb 70-80 mph-val repül) egy olyan autóval ami, khm... szóval nem a legvirgoncabb. Közben persze kerülgesd a bénázó mazsolákat, meg vedd be a derékszög? kanyarokat (persze a röpcsi eközben toronyiránt repül) Amúgy néha a dudálás odébbparancsolja a közlekedô autókat, de volt már olyan is, hogy épp emiatt lasíított le elôttem kanyarodás közben valaki, akibe annak rendje és módja szerint bele is rongyoltam.
De a Dragonic kárpótol minden elszenvedett percért
és különben is...
Elküldve: 2002. 10. 01. 13:05
idézet:
Ezt írta cryon:
Üdv: Cryon![/quote]
A Draghotic az ami tényleg nem túl irányítható ugyanis lényegében egy dragster böhöm hátsó és babakocsi első kerekekkel. Ugye nem kell mondani mennyire jól kormányozható nagyobb sebességnél![]()
Elküldve: 2002. 10. 01. 13:57
idézet:
Ezt írta cryon:
Ezen a forumon már közkézen forog egy térkép, amelyiken kis sárga csillagokkal vannak jelölve a küldetések helyszinei. (lapozz vissza érte, ha nincs meg!) A röpcsis küldit Hoboken legészakkeletibb csücskében találod, áll a pasi mellett egy (nem emlékszem a nevére, valami nôi név meg 500 van a nevében) bôrtetôs kabrió sportkocsi. Azzal kéne minél gyorsabban átszabni a város túlsó végébe, úgy hogy a repcsitôl ne távolodj el 200 m-nél messzebb. A legkisebb ütközés vagy baki után kezdheted elôlrôl. Elég zúzós küldi esetenként 90-110 mph-val kell száguldani, hogy behozd a lemaradásodat a repcsihez képest (kb 70-80 mph-val repül) egy olyan autóval ami, khm... szóval nem a legvirgoncabb. Közben persze kerülgesd a bénázó mazsolákat, meg vedd be a derékszög? kanyarokat (persze a röpcsi eközben toronyiránt repül) Amúgy néha a dudálás odébbparancsolja a közlekedô autókat, de volt már olyan is, hogy épp emiatt lasíított le elôttem kanyarodás közben valaki, akibe annak rendje és módja szerint bele is rongyoltam.
Üdv: Cryon![/quote]
Akkor gondolom link van megadva a térképhez mert csak ugy lehet itt. :confused:
tRebroN
Elküldve: 2002. 10. 01. 14:46
idézet:
Ezt írta tRebroN:
Akkor gondolom link van megadva a térképhez mert csak ugy lehet itt. :confused:
tRebroN[/quote]
[url="http://"http://medlem.spray.se/mafiagame/FRE/"]--*KATT IDE*--[/url]
Olvasd el, és próbálkozz! Minden le van írva...
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!
Elküldve: 2002. 10. 01. 18:57
Tegnap este meg jatszottam a Mafiaval,most este probalom es xp alatt folyton kihajit desktopra.Az egvilagon nem valtozott semmi,reinstall nem segit.
Talalkozott mar valaki ilyennel?
Talalkozott mar valaki ilyennel?
Elküldve: 2002. 10. 01. 23:52
Ubi!
Egyszerűbb, a börtön nagy kapuja elé parkolni, így nem kell a kint lévő fazonokkal törődni, mert kijutsz, és kocsiba pattansz, elhajtasz. Ez egyébként a jó a játékban, ahány ember, annyi megoldás. Tényleg kiváncsi vagyok a gazdag ember háza című jelenetre. Ki hogyan oldotta meg. Hányan vettétek észre a villanykapcsoló szekrényt?
Egyszerűbb, a börtön nagy kapuja elé parkolni, így nem kell a kint lévő fazonokkal törődni, mert kijutsz, és kocsiba pattansz, elhajtasz. Ez egyébként a jó a játékban, ahány ember, annyi megoldás. Tényleg kiváncsi vagyok a gazdag ember háza című jelenetre. Ki hogyan oldotta meg. Hányan vettétek észre a villanykapcsoló szekrényt?
Ali
Elküldve: 2002. 10. 02. 07:49
idézet:
Ezt írta Alibulin:
Ubi!
Egyszerűbb, a börtön nagy kapuja elé parkolni, így nem kell a kint lévő fazonokkal törődni, mert kijutsz, és kocsiba pattansz, elhajtasz.[/quote]
Én megoldásom: kijöttem, be az ő kocsijukba és elhalytottamA gazdag ember házában meg mindenkit lemészároltam, mert kicsit ideges lettem, a 20. újrakezdés után.