idézet:
Ezt írta Mumia:
A storiban nincs elágazás, csak a küldetésen belül van 1 kis elágazás. Ugyanis vagy űzöd a hídig ahol kimúl. Vagy befordul a repülőtérre, ahol lelövöd a repülőjét...kimúl.[/quote]
Aha. Köszi!
Viszont amikor a politikus bácsit kell sniper-rel megválasztani, akkor felverekszem magam szépen egy ajtóig, azt kinyitom, ottan valami állványzat van, a játék nyom is egy save-et. Jobbra leesek, balra meg az ajtó akadályoz. ezt már sikerült kicseleznem -hüje bug miatt sikerült átmenni a becsukodó ajtón-, de arra sincs semmi. ???
Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2002. 10. 15. 21:46
Elküldve: 2002. 10. 16. 08:21
Iljicske!
Mihelyt savelt, elővenni a távcsöves pufkát, majd a politikust az ajtóval szemben lévő szigeten kell lelőni-> Ne cselezd az ajtót, hanem állj meg.
Mihelyt savelt, elővenni a távcsöves pufkát, majd a politikust az ajtóval szemben lévő szigeten kell lelőni-> Ne cselezd az ajtót, hanem állj meg.
Ali
Elküldve: 2002. 10. 16. 09:15
idézet:
Ezt írta Alibulin:
Iljicske!
Mihelyt savelt, elővenni a távcsöves pufkát, majd a politikust az ajtóval szemben lévő szigeten kell lelőni-> Ne cselezd az ajtót, hanem állj meg.[/quote]
Töfönöm ! Már csak azt nem értem, hogy merre kell kimenni az épületből ? A csatornába nem akar belemászni, másfelé meg nem találok kijáratot. Mindneki lelőttem már, a kutákat is ! Merre tovább ?
[ 2002. október 16.: iljicSke szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 16. 11:53
idézet:
Ezt írta iljicSke:
Töfönöm ! Már csak azt nem értem, hogy merre kell kimenni az épületből ? A csatornába nem akar belemászni, másfelé meg nem találok kijáratot. Mindneki lelőttem már, a kutákat is ! Merre tovább ?
[/quote]
Ahol a kutyák vannak kinnt az udvaron arrafelé, valahol az alagsorból fel lehet jutni az udvarra.
Elküldve: 2002. 10. 16. 20:56
Hogyan tudom felrakni a szivart a kocsira ? Visszajön a főnök, szól az őröknek és ratatatata ! Követtem lecsaptam amikor hugyált, de akkor is ratatatata ! ???
Elküldve: 2002. 10. 16. 21:22
idézet:
Ezt írta Mumia:
Megfogod, és felcipeled a platóra, ott pedig szépen sorban lerakod (csak úgy engedi).[/quote]
ezt tudom a gond az, hogy mindig szitává lőnek közben. Pakoljam fel a hajóra azt a sok ládát, amit a raktáros csávó mutatott ? Nemá !!!
Elküldve: 2002. 10. 16. 21:27
idézet:
Ezt írta iljicSke:
ezt tudom a gond az, hogy mindig szitává lőnek közben. Pakoljam fel a hajóra azt a sok ládát, amit a raktáros csávó mutatott ? Nemá !!![/quote]
Nemtudom én azt a küldetést kis szerencsével oldottam meg. Kicsit randalíroztam, aztán valahogy sikerült annyi szabadidőt szereznem, hogy volt időm felpakolni aztán elslisszolni.
Elküldve: 2002. 10. 16. 23:11
Hmm az utolso küldetés de fránya nehéz!Nem tud valaki valami trükköt vagy varázslatot?
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!
Elküldve: 2002. 10. 16. 23:28
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nemtudom én azt a küldetést kis szerencsével oldottam meg. Kicsit randalíroztam, aztán valahogy sikerült annyi szabadidőt szereznem, hogy volt időm felpakolni aztán elslisszolni.[/quote]
Közben én is letaroltam a teherautóval a fél bandát...
Elküldve: 2002. 10. 17. 08:18
idézet:
Hmm az utolso küldetés de fránya nehéz!Nem tud valaki valami trükköt vagy varázslatot? [/quote]nyomjad mint a gép![]()
![]()
![]()
C2d e6400@3ghz,4Gb ddr2/800, ati hd4850
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"
HP Tx1000
Iphone 3g
justmusic.fm
"Sínen vagyok mint,József Attila"
Elküldve: 2002. 10. 17. 09:23
Iljicske!
A toronyból lemész a földszintre(Lekell menni egészen a lépcső aljára), Majd kutyák udvarára jutsz. Ott lesz egy nagy kék kapu. A lakatot levered, és kimész.
A toronyból lemész a földszintre(Lekell menni egészen a lépcső aljára), Majd kutyák udvarára jutsz. Ott lesz egy nagy kék kapu. A lakatot levered, és kimész.
Ali
Elküldve: 2002. 10. 17. 09:57
Üdv emberek !
Szóval játszanék ezzel a játékkal de marhára akad a game. Kb 20-30 fps-t produkál 1024x768x32 felbontásban medium beállításokkal, de ami még rosszabb az az, hogy 800x600-ban is ezt az fps értékeket produkálja.( Sem élsimítás meg ilyesmi nincs bekapcsolva, és már az összes létező driverrel kipróbáltam de semmi javulás. A hangkártyánál még az EAX-ot is letiltottam.)
A gép amúgy P4 1.6A@2.31 Ghz, Radeon 8500LE, 256 Mb RAM, SBLive 5.1, az oprendszer Win98SE.
Mi lehet a gond, milyen beállításokat javasoltok külön a vidkártyára és külön a játékra ???
Ja pl a NOLF2 1024x768x32 minden High-on akadásmentesen fut.
Szóval játszanék ezzel a játékkal de marhára akad a game. Kb 20-30 fps-t produkál 1024x768x32 felbontásban medium beállításokkal, de ami még rosszabb az az, hogy 800x600-ban is ezt az fps értékeket produkálja.( Sem élsimítás meg ilyesmi nincs bekapcsolva, és már az összes létező driverrel kipróbáltam de semmi javulás. A hangkártyánál még az EAX-ot is letiltottam.)
A gép amúgy P4 1.6A@2.31 Ghz, Radeon 8500LE, 256 Mb RAM, SBLive 5.1, az oprendszer Win98SE.
Mi lehet a gond, milyen beállításokat javasoltok külön a vidkártyára és külön a játékra ???
Ja pl a NOLF2 1024x768x32 minden High-on akadásmentesen fut.
Elküldve: 2002. 10. 17. 12:24
lécci lécci segítsen vki a szivar lenyúlós küldetésben! elveszem a teherautós papírjait, visszamegyek a kikötőbe, de ahogy elindulok befelé, rögtön lebukok.
Elküldve: 2002. 10. 17. 15:04
Aki már átjutott a hídon a zeppelin alatt, árúlja el nekem a titkot. Köszi
Elküldve: 2002. 10. 17. 22:24
szivar lenyúlós:
A teherautót csak azután szabad ellopni, hogy lepakoltak róla. (üres teherautóval kell bemenni) Bent pedig, azokat a ládákat, amikre rámutat a fószer, bizony, fel kell rámolni, de, ha megkéred a kapu előtt álló két melóst, hogy segítsenek, akkor elég gyorsan végeztek
))
Az utolsó pálya tényleg nehéz, (pláne, ha előtte elfelejtettél benézne Yellow Pete's gunshop-jába. Ha benéztél, akkor megoldható).A legvégén aamikor már csak ketten vagytok, akkor meg be kell állni egy oszlop mögé, úgy, hogy azért kiláss, és amikor megfordul (ha vársz egy kicsit , meg fog), akkor gyorsan elő, és magnumot a fejébe, aztán vissza. KB két tár ólmot sajnos lazán kibír...
A teherautót csak azután szabad ellopni, hogy lepakoltak róla. (üres teherautóval kell bemenni) Bent pedig, azokat a ládákat, amikre rámutat a fószer, bizony, fel kell rámolni, de, ha megkéred a kapu előtt álló két melóst, hogy segítsenek, akkor elég gyorsan végeztek

Az utolsó pálya tényleg nehéz, (pláne, ha előtte elfelejtettél benézne Yellow Pete's gunshop-jába. Ha benéztél, akkor megoldható).A legvégén aamikor már csak ketten vagytok, akkor meg be kell állni egy oszlop mögé, úgy, hogy azért kiláss, és amikor megfordul (ha vársz egy kicsit , meg fog), akkor gyorsan elő, és magnumot a fejébe, aztán vissza. KB két tár ólmot sajnos lazán kibír...
Elküldve: 2002. 10. 18. 11:35
idézet:
Ezt írta by_ron:
Aki már átjutott a hídon a zeppelin alatt, árúlja el nekem a titkot. Köszi[/quote]
Nekem hálistennek elsőre sikerült. Én úgy mentem, hogy a hídnak a bal oldala felé húztam, és valahogy soha nem oda dota a bombát, ahova én megyek.
Szoval szerintem a híd bal oldalán próbálkozz, és folyamatosan rángasd a kormányt.![]()
HELÓ!
Elküldve: 2002. 10. 18. 11:44
idézet:
Ezt írta GrimReaper:
Nekem hálistennek elsőre sikerült. Én úgy mentem, hogy a hídnak a bal oldala felé húztam, és valahogy soha nem oda dota a bombát, ahova én megyek.
Szoval szerintem a híd bal oldalán próbálkozz, és folyamatosan rángasd a kormányt.[/quote]
Én az ugratóval kezdtem, aztán húztam balra, majd jobbra. Elég durva. (Tarinerrel egyszerűbb, ha nagyon nem megy. Le kell állítani az órát, és másik hídon kell menni.Persze ezt nem szabad, mert csalás...
)
Elküldve: 2002. 10. 20. 21:42
A bankban miért nem tudom kinyitni a trezort ? A rácsos ajtó előtt állok, elvettem az igazgatótól a kulcsot, de nem nyílik ki a pincében a rács. Miért ???
Elküldve: 2002. 10. 21. 00:08
idézet:
Ezt írta iljicSke:
A bankban miért nem tudom kinyitni a trezort ? A rácsos ajtó előtt állok, elvettem az igazgatótól a kulcsot, de nem nyílik ki a pincében a rács. Miért ???[/quote]
Mert az nem a rács kulcsa, hanem a trezoré
A rács kulcsa a pénztáraknál van a bejáratnak háttal állva balra a falon...
42