HWSW Informatikai Kerekasztal: Mafia:The City Of Lost Heaven - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mafia:The City Of Lost Heaven

#761 Felhasználó inaktív   mastermind 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 31. 08:47

Sziasztok!

Sajnos megesett velem az egyik legnagyobb szopás, amitől autosave esetében tartani lehet: Free ride extreme-ben annál a küldtetésnél voltam, ahol egy versenygépet kell elvinni valahová, de ahogy nyomod a gázd egyre jobban torzul a perspektíva. Vagy 20. kísérletre (vagy 50.-re? :-))végre sikerült, befaroltam az utolsó checkpointra, megkaptam a bonus car-t, autosave, majd abban a pillanatban a kocsi fara megpattant a padkán, átpördült a gép, én meg kinyúvadtam. Load game után fél másodpercen belül elsötétül a kép, szóval semmit sem tudok tenni, hogy ne haljak meg azonnal. :-( Mellesleg előtte is értelmetlen faszságnak tartottam, h Extreme-ben a Home-on kívül egyetlen állásra ment, de így aztán végleg betette az ajtót. Persze elkezdhetem megint, és csak azokat a küldtetéseket csinálnám meg, amit előtte még nem, mivel állítólag úgysem történik semmi, ha mind a 19 mission kész van, de sajna fongom sincs, melyik integető emberhez mentem oda eddig és melyikhez nem. Szóval nincs valami mód arra, h a mentett állásba átírjam az életerőmet vagy egyszerűen valami hot key segítségével gyorsan felnyomjam, mielőt meghalok? Help, please !!!

#762 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 31. 09:18

Hát ezért kell minden küldetés után elmenni a hazamenni és lementeni, mert más galiba is lehet, pl rossz autóval indulsz egy küldetésre, én így szoptam meg.

#763 Felhasználó inaktív   Raypapa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2002. 12. 31. 15:50

Sziasztok!

Segítséget kérnék:
Tudna valaki egy jó trainert ajánlani, mert egy kicsit béla vagyok a játékhoz. A konzolt hogyan lehet előcsalogatni, van egyáltalán?
Köszi!

BUÉK Mindenkinek!

#764 Felhasználó inaktív   kezdő1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 19:50

Szevasztok! BUÉK! A következő probléma végett kérném a tapasztaltabb "kollégák" segítségét:játék menete során a hang kerreg,recseg, kép felbontástól függetlenül akadozik(13-23fps).Setupban,ha kiveszem a hangot,akkor 1280 fullon tökéletesen fut! Tehát ha a hang be,akkor vagy lefagy,vagy kerreg+grafika szaggat! Konfig: MSI KT3 U2,XP1700+,Ti4200. Bízom Bennetek,előre is kösz! Üdv: alfi ;)

#765 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 20:05

Letezik hogy xpsp1+dx9.0-val kidob a jatek? :eek:

morrisseymusic            morrissey-solo       

#766 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 20:21

idézet:
Ezt írta onkelz:
Letezik hogy xpsp1+dx9.0-val kidob a jatek? :eek:[/quote]

engem xp + dx9-el nem dob sehova :D

#767 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 20:26

idézet:
Ezt írta onkelz:

Engem XP HUN Pro SP 1 , DirectX 9 , Detonator 41.09 és nem dob ki, de a NFS HP 2 és a Hitman 2 IGEN !
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#768 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 20:32

idézet:
Ezt írta onkelz:

Persze, bármilyen instabil gépen vagy szemetes registryjű windows alatt simán kidobál :).
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#769 Felhasználó inaktív   budasp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 20:44

idézet:
Ezt írta alfi:
Szevasztok! BUÉK! A következő probléma végett kérném a tapasztaltabb "kollégák" segítségét:játék menete során a hang kerreg,recseg, kép felbontástól függetlenül akadozik(13-23fps).Setupban,ha kiveszem a hangot,akkor 1280 fullon tökéletesen fut! Tehát ha a hang be,akkor vagy lefagy,vagy kerreg+grafika szaggat! Konfig: MSI KT3 U2,XP1700+,Ti4200. Bízom Bennetek,előre is kösz! Üdv: alfi ;)[/quote]

Fogadjunk, hogy SBLive! hangkártyád van... :)

#770 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 20:49

idézet:
Ezt írta Raypapa:
Segítséget kérnék:
Tudna valaki egy jó trainert ajánlani, mert egy kicsit béla vagyok a játékhoz. [/quote]

Felmész a [url="http://"http://www.gamefaqs.com"]www.gamefaqs.com[/url] -ra. Megkeresed a játékot és ott a link 3 trainerhez is. De ehhez a játékhoz felesleges...

#771 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 20:58

idézet:
Ezt írta budasp:

[/quote]

Nekem is :p

#772 Felhasználó inaktív   kezdő1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 21:32

idézet:
Ezt írta budasp:

[/quote] Alaplapi AC 97-es.Más játékoknál jó,itt mért nem??

:(

#773 Felhasználó inaktív   onkelz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 22:34

idézet:
Ezt írta Mumia:

engem xp + dx9-el nem dob sehova :D
[/quote]

Hmmm, akkor nem tudom mi lehet.Nyomok egy reinstallt :confused: .

morrisseymusic            morrissey-solo       

#774 Felhasználó inaktív   budasp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 02. 07:22

idézet:
Ezt írta alfi:
Alaplapi AC 97-es.Más játékoknál jó,itt mért nem??

:(
[/quote]

Az alaplapi AC 97-es hangkártyákról sok rosszat hallani manapság. A Live pedig köztudottan a VIA chipsetekkel nem fér össze teljes mértékben.
Nálam a Live-val és az alaplapi hangkártyával is gond volt ennél a játknál. Egy régi SB AWE32-vel tökéletesen ment.
Most egy korábbi verziójú driverrel hajtom a Live-ot, így nincs (annyi) gond.

#775 Felhasználó inaktív   Tcherno 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 01. 03. 19:18

Udv

Gyors kerdes free ride extremben health et hogy kene novelni? Bemenni korhazba? PRobaltam ottan eszakon, terkepen ott a korhaz felirat de nem tudtam semmit vagy hova kell menni?

Koszi
Tcherno

#776 Felhasználó inaktív   budasp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 03. 20:31

[QUOTE]Ezt írta Tcherno:
[QB]Udv

Gyors kerdes free ride extremben health et hogy kene novelni? Bemenni korhazba? PRobaltam ottan eszakon, terkepen ott a korhaz felirat de nem tudtam semmit vagy hova kell menni?

A home-ban, ahol menteni is tudsz.

#777 Felhasználó inaktív   TopGun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 08. 07:47

Sziasztok!
En meg nagyon kezdo vagyok ebben a jatekban, de nagyon tetszik es most elakadtam, ezert segitseget kerek. Annal a kuldetesnel tartok ahol a kocsiban kavezok es jon egy figura baseball utovel, egy masik meg pisztollyal es szetverik a kocsit is meg velem is ez lenne a szandekuk. A feladat, hogy menekuljek Salieri barjahoz, de hiaba kovetem a ket zold nyilat sehol sem talalom a bart es hiaba nyomkodom a "tab-ot" nincs terkep sem :(( Kerdesem mit kell itt csinalni? Pedig magyar nyelvu a jatek, megsem igazodok ki rajta, a masodik zold nyilnal ahogy befutok egy kapu ala, ott alldogal egy fazon es valaki azt mondja, hogy 3-kor a sikatorban,(vagy valami hasonlo) de nem tudom kinek szol ez es milyen sikatorrol van szo?
Kene egy fekvorendor... egyenruhas? Beton! te ALLAT!

#778 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 17. 19:44

idézet:
Ezt írta TopGun:
Sziasztok!
En meg nagyon kezdo vagyok ebben a jatekban, de nagyon tetszik es most elakadtam, ezert segitseget kerek. Annal a kuldetesnel tartok ahol a kocsiban kavezok es jon egy figura baseball utovel, egy masik meg pisztollyal es szetverik a kocsit is meg velem is ez lenne a szandekuk. A feladat, hogy menekuljek Salieri barjahoz, de hiaba kovetem a ket zold nyilat sehol sem talalom a bart es hiaba nyomkodom a "tab-ot" nincs terkep sem :(( Kerdesem mit kell itt csinalni? Pedig magyar nyelvu a jatek, megsem igazodok ki rajta, a masodik zold nyilnal ahogy befutok egy kapu ala, ott alldogal egy fazon es valaki azt mondja, hogy 3-kor a sikatorban,(vagy valami hasonlo) de nem tudom kinek szol ez es milyen sikatorrol van szo?
[/quote]

Fuss Forest, fuss!
A nyilak a sikátorokon át mutatják az utat a bárba. Meg fogod találni!
Valaki enm tudna nekem mail-ban küldeni egy térképet ahol be van jeölve a Freeride Extreme 19 integető emberkéje és a házam is ? Nem találok haza...
Még egy:
A bonus autókat lehet valahol gyűjteni ? Valami garázsban vagy ilyesmi ? Vagy csak megkapom őket, kicsit furikázok és kész ? Nem értem én ezt a FR Extreme-et... :(

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#779 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 17. 21:21

idézet:
Ezt írta iljicSke:

Fuss Forest, fuss!
A nyilak a sikátorokon át mutatják az utat a bárba. Meg fogod találni!
Valaki enm tudna nekem mail-ban küldeni egy térképet ahol be van jeölve a Freeride Extreme 19 integető emberkéje és a házam is ? Nem találok haza...
Még egy:
A bonus autókat lehet valahol gyűjteni ? Valami garázsban vagy ilyesmi ? Vagy csak megkapom őket, kicsit furikázok és kész ? Nem értem én ezt a FR Extreme-et... :(
[/quote]Mail ment!Ha megszerzed az autókat aztán sima FreeRide modban használhatod őket!

#780 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 18. 13:59

idézet:
Ezt írta Yep:
Mail ment!Ha megszerzed az autókat aztán sima FreeRide modban használhatod őket![/quote]

THX ! Mail és KCS ment ! :D
Van egy -szerintem- tök jó ötletem, hogy mit kellett volna beletenni a játékba ! Ha végigviszi az ember a FR Extreme-t is, akkor megnyílhatna egy Stunt opció, ahol lenne pár pálya tele loopinggal meg ugratókkal ! Versenyezni kéne, és a kunsztok meg $-t érnének ! :D

[ 2003. január 18.: iljicSke szerkesztette a hozzászólást ]

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

Téma megosztása:

• (49 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40