Sziasztok!
Sajnos megesett velem az egyik legnagyobb szopás, amitől autosave esetében tartani lehet: Free ride extreme-ben annál a küldtetésnél voltam, ahol egy versenygépet kell elvinni valahová, de ahogy nyomod a gázd egyre jobban torzul a perspektíva. Vagy 20. kísérletre (vagy 50.-re?

)végre sikerült, befaroltam az utolsó checkpointra, megkaptam a bonus car-t, autosave, majd abban a pillanatban a kocsi fara megpattant a padkán, átpördült a gép, én meg kinyúvadtam. Load game után fél másodpercen belül elsötétül a kép, szóval semmit sem tudok tenni, hogy ne haljak meg azonnal.

Mellesleg előtte is értelmetlen faszságnak tartottam, h Extreme-ben a Home-on kívül egyetlen állásra ment, de így aztán végleg betette az ajtót. Persze elkezdhetem megint, és csak azokat a küldtetéseket csinálnám meg, amit előtte még nem, mivel állítólag úgysem történik semmi, ha mind a 19 mission kész van, de sajna fongom sincs, melyik integető emberhez mentem oda eddig és melyikhez nem. Szóval nincs valami mód arra, h a mentett állásba átírjam az életerőmet vagy egyszerűen valami hot key segítségével gyorsan felnyomjam, mielőt meghalok? Help, please !!!