idézet:
Ezt írta iljicSke:
Ha végigviszi az ember a FR Extreme-t is, akkor megnyílhatna egy Stunt opció, ahol lenne pár pálya tele loopinggal meg ugratókkal ! Versenyezni kéne, és a kunsztok meg $-t érnének !
[/quote]
Vagyis, mint a GTA3-ban a Unique Jump-ok, vagy micsodák...
Szerintem a freeride extreme-et úgy ahogy van kár volt beletenni a játékba.Volt egy nagyon eltalált 30-as évekbeli hangulata keresztapával meg miegyébbel. Engem teljesen magával ragadott. Erre jön ez az infantilis hülyeség, ahol alsógatyás turbósebességű csávót kell elgázolni, meg láthatatlan embert üldözni, meg víziszörnyet ölni, meg ilyenek, cserébe olyan kocsikat kapsz, amik tuti nem léteztek akkoriban a legelborultabb autószerelő képzeletében sem. Borzalom! Agyonvágja a játék hangulatát. Nem tudom miért nem lehetett olyan feladatokat adni benne, mint a főjátékban (pénzbehajtás, bankrablás, csempészet stb), csak nem kapcsolódnának a történethez. Ezt a mostani idétlenkedést meg esetleg kiadni egy Bonus Pack formájában, hogy csak az szomorítsa vele magát, akinek ilyen marhaságokra van igénye.
Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2003. 01. 18. 22:48
Elküldve: 2003. 01. 19. 09:45
idézet:
Ezt írta iljicSke:
THX ! Mail és KCS ment !
Van egy -szerintem- tök jó ötletem, hogy mit kellett volna beletenni a játékba ! Ha végigviszi az ember a FR Extreme-t is, akkor megnyílhatna egy Stunt opció, ahol lenne pár pálya tele loopinggal meg ugratókkal ! Versenyezni kéne, és a kunsztok meg $-t érnének !
[ 2003. január 18.: iljicSke szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ugye nem mondjátok komolyan, hogy Freeride Extremben nem vettétek észre az ugratókat?!?!
A bonus autokat nyilvánvalóan a ház udvarán kell/lehet gyűjteni, ahonnan a FR Extreme indult. Itt lehet menteni és gyógyulni is (bent a házban).
Elküldve: 2003. 01. 19. 17:32
idézet:
Ezt írta budasp:
Ugye nem mondjátok komolyan, hogy Freeride Extremben nem vettétek észre az ugratókat?!?!
A bonus autokat nyilvánvalóan a ház udvarán kell/lehet gyűjteni, ahonnan a FR Extreme indult. Itt lehet menteni és gyógyulni is (bent a házban).[/quote]
Az ugratókat valóban nem köünnyű nem észrevenni, de én komplett versenypályára vágyom, ellenfelekkel, stb...
FR Extreme azért van benne, mert nyílván nem merték kiadni valami MP szerű ökörség nélkül.
Folytatásról, kiegészítőkről van hír ?
Elküldve: 2003. 01. 21. 17:38
idézet:
Ezt írta iljicSke:
THX ! Mail és KCS ment !
Van egy -szerintem- tök jó ötletem, hogy mit kellett volna beletenni a játékba ! Ha végigviszi az ember a FR Extreme-t is, akkor megnyílhatna egy Stunt opció, ahol lenne pár pálya tele loopinggal meg ugratókkal ! Versenyezni kéne, és a kunsztok meg $-t érnének !
[ 2003. január 18.: iljicSke szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Légyszíves küldd tovább azt a térképet!
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)
Elküldve: 2003. 01. 21. 20:43
idézet:
Ezt írta -NoVa-:
Lehet letölzeni kocsikat hozzá, vagy még csak készülnek?
[url="http://"http://mafia.bonusweb.cz/download/BroukY2k/Auta/Mustang02.jpg"]pl: kép[/url][/quote]
Nem vannak már de a készitők lehetnének segítőkészebbek ugyanis a beillesztésnél csak meglévő autókat lehet felülírni, és az adatok nem változtathatók, tehát az új autó súlya, mozgása, sebessége szagaUgyanaz lesz, mint amit felülírsz vele
Mitmondjak eléggé kiábrándító az 1500kg-os bulldózer. Meg a 2-vel tötymörgő bigfoot.
Elküldve: 2003. 01. 21. 21:26
idézet:
Ezt írta Mumia:
...tehát az új autó súlya, mozgása, sebessége szagaUgyanaz lesz, mint amit felülírsz vele...[/quote]
Fene. Majd megnézek pár modtoolt, hátha van segítség a dologra. Most szedtem elő, hogy FFB-s kormánnyal is végigjátszam, elég jó a macskakő, és a sínek, csak hiányzik a nagy sebességnél a kerekek húzása. Tetszik, hogy nincs középrehúzás, de azért 70-80 körül már nem tudom lazán egy lendítéssel kitekerni a kormányt.
Elküldve: 2003. 01. 21. 21:52
idézet:
Ezt írta -NoVa-:
Fene. Majd megnézek pár modtoolt, hátha van segítség a dologra. Most szedtem elő, hogy FFB-s kormánnyal is végigjátszam, elég jó a macskakő, és a sínek, csak hiányzik a nagy sebességnél a kerekek húzása. Tetszik, hogy nincs középrehúzás, de azért 70-80 körül már nem tudom lazán egy lendítéssel kitekerni a kormányt.[/quote]
Tényleg jó az ffb. Én már megnéztem minden modtool-t de semmi érdemlegeset sem találtamGondolom, akik a kocsikat csinálták, hozzá azok is átírták volna, ha lehet, mert van 1-két elég profi darab. Pl az SL300, a Jaguar
De ez is elég durva lesz, ha elkészül:
[url="http://"http://www.freewebs.com/70sMafia/"][/url]
idézet:
This is just a rough outline of what could be put in a game if a team was formed;
Replacement of all cars in the game with custom ones from the 70s to the 30s.
Replacement of "El" and Tram cars with more modern variants.
Total "renovation" of all enterable buildings and integrating them into freeride, bringing them into the 70s.
A number of permanent garages throughout the city.
New buildings, combining the best elements of existing ones (ie, bar, garage, pool room, bedrooms, etc)
Introduction of a bus system if possible
Introduction of the game to the sea, digging out the speedboat from "Happy Birthday"
New skins accross the game.
More "shop" places, gun shops, realtors, Pharmacies, clothes shops, garages,
If possible, new missions centred around drug smuggling.
More foreigners in the game.
New use for race-trak, make it a place of business and stock car racing where you can earn money.
Make it possible to not just have a job as a gangster, but also as a cop.
One day, even have a functioning subway, "Dream on you say"
[/quote]
Elküldve: 2003. 01. 26. 02:24
idézet:
Ezt írta peterk december elején:
Akinek a hang miatt akad, az a setupban állítsa a hangot software only-ra, majd a directx beállításoknál vegye vissza a hardware accelerationt minimumra. (Start menü, futtatás, ide 'dxdiag'. A feljövő ablakban a hang fülön van.)[/quote]
Huhh, ezt még csak most olvasom! Kaptál volna érte KCS-t is, de már régebben adtam!Egyben felhozom ezt az infót, hátha más se olvasta eddig.
Itt szenvedek már egy ideje a hanggal... Ugyanis most ráálltam az intenzív nyelvtanulásra és Mafia közben is hallgatom a szöveget Winamppal.A probléma az, h igen hulladék minőségű az anyagom és még a decibelértékét sem tudom felhúzni, mert durván elkezd sisteregni. Emiatt a játékban le kellett vennem a dolgok hangerejét. A sounds, music, cars-zal nincs is gáz, a beszéd viszont teljesen öblös és visszhangos lesz ettől. Minél halkabb, annál inkább!
Ha meg felveszem a beszédet, akkor nem hallom a szövegemet az állandó szajkózástól, h 'You drive like a maniac!', 'This guy is insane!', stb.
A 'Software mixing only' opció bekapcsolása megoldaná a hangproblémát, de egyben iszonyatosan lefogja a grafikai teljesítményt...
Ez a 'trükk' viszont megoldotta a problémámat és egyben a hangcsúszást is (pedig azt már meg is szoktam), valamint jelentősen megugrott az FPS-em!
Szóval király! Az egyetlen gond, h játék után vissza kell kapcsolni a 'hardware acceleration'-t, különben a normál minőségi zenei fájloknál rendesen hallani egy bizonyos alapzajt...
Mindegy, végül is a Mafia úgy is mindig átkapcsolja nekem 6 speakerről kettőre a rendszert, tehát eddig is kellett vmit állítani játék után...
Mennyi gond van ezzel a gaméval..., de azért király!![]()
[ 2003. január 26.: Moe szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 26. 02:35
idézet:
Ezt írta -NoVa-:
Döbb....[/quote]
Döbb #2
Hú, ez atom-állat-cool!![]()
A 30's gengszter korszaknál már csak a 70's hippi korszak 'menőbb'!
Nagyon várom én is ezt a modot!
Lehet, h még metró is lesz... besz*rás!
![]()
[ 2003. január 26.: Moe szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 01. 26. 09:40
idézet:
Ezt írta Moe:
Döbb #2
Hú, ez atom-állat-cool!![]()
A 30's gengszter korszaknál már csak a 70's hippi korszak 'menőbb'!
Nagyon várom én is ezt a modot!
Lehet, h még metró is lesz... besz*rás!
![]()
[/quote]
Még várhatod, még csapat sem alakult az elkészítéséhez, csak egy terv-ről van szó ,amiből lehet, hogy semmi sem lesz![]()
Elküldve: 2003. 01. 26. 14:12
idézet:
Ezt írta Mumia:
Még várhatod, még csapat sem alakult az elkészítéséhez, csak egy terv-ről van szó ,amiből lehet, hogy semmi sem lesz[/quote]
Nem baj, én a Mafia-val még sokáig fogok játszani.Nagyon teccik.
Évek múltán is előveszem majd, főleg ha majd olyan videókártyám lesz, ami a játékhoz való (pl. R9700), de jó is lesz max. detail-en randalírozni!
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 01. 26. 16:48
idézet:
Ezt írta Mumia:
Hát nálam max detaillal tökéletesen megy, 1024 32bit minden max, 8xaf.[/quote]
Háát, én ezt nem mondhatom el magamról 9000LE-vel...
Igaz, most már én is kifejezetten jó minőségben játszok (MX400-hoz képest).1024-ben, mediumon, max. draw distance-szel, 4xAA, 8xAF megvan.
Autós jelenetben akár 30 fps-em is van (korábban 10 alatt volt és az orromig alig láttam). Attól függ, ha bumper-to-bumper forgalom van, sok a gyalogos, a sziréna is beindul, s mindeközben száguldok, lemegy néha 12-14-re is. Ilyenkor term. a járdán megyek.
![]()
Másrészt: lesz majd előbb-utóbb 19" moncsim, tehát hosszútávon min. 1280-ban szeretnék játszani 60 fps-sel. T2k szakvéleménye szerint legalább ennyi kell a szemnek, tehát addig "nem nyugszom", neked megvan a 60 fps...?
![]()
Elküldve: 2003. 01. 26. 18:04
Country Side-on igen. Városban nincs meg, szemnek valóban 40-50 kell ahoz, hogy folyamatosnak lásd a mozgást. Ahoz, hogy játszható legyen a játék elég a 25 is.
De szvsz AA-t felejtsd el, 9000-hez. Még GF4-en is csak fenntartásokkal lehet bekapcsolni, de igazán csak 9500-től felfelé használható szerintem.
De szvsz AA-t felejtsd el, 9000-hez. Még GF4-en is csak fenntartásokkal lehet bekapcsolni, de igazán csak 9500-től felfelé használható szerintem.
Elküldve: 2003. 01. 28. 13:23
Közben rájöttem egy trükkre (ha már spanyolviasz, akkor sorry): be kell hívni a térképet, és úgy dumálni az ürgékkel, így lehet látni a térképen, hogy hová megy a kamera!
MB: ASKA KT-133E * CPU: Athlon 650@500 * RAM: 512MB PC133 ADLAS * HDD: Seagate 10/5400/512K * VGA: MSI MX440 lowprofile * PSU: DIY * Case: Skoda Octavia :)