Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2003. 09. 04. 19:54
idézet:
Ezt írta CptnTenkes:
Én azért nyomok neked egy KCSt, mert korrekt válasz volt![/quote]
Nekem is! Lécci lécci lécci! Kérdezz bátran!![]()
strc prst skrc krk
Elküldve: 2003. 09. 08. 08:30
Kössz.Ja és már megvan a magyarítás,és MEGVILÁGOSODTAM!
Wake up Neo!The matrix has you!
Elküldve: 2003. 09. 10. 09:46
Na még1 dolog.nem találtam meg azt a jelenetet,amikor a skac a Morello,meg a Salieri gyerekről dumál,ha jól értettem-még az angol verzióban- régen barátok voltak,meg vmi fényképet is mutogatott.Ezt leírná vki.előreis kösz.Ja és mégegy a sima free ride -ban hol találom a korházat?mert néha kéne az életemet is gyógyítani...ja és mitől függ mennyit kapok a taxizásért?
Elküldve: 2003. 09. 10. 11:59
idézet:
Ezt írta Barta87:
Na még1 dolog.nem találtam meg azt a jelenetet,amikor a skac a Morello,meg a Salieri gyerekről dumál,ha jól értettem-még az angol verzióban- régen barátok voltak,meg vmi fényképet is mutogatott.Ezt leírná vki.előreis kösz.Ja és mégegy a sima free ride -ban hol találom a korházat?mert néha kéne az életemet is gyógyítani...ja és mitől függ mennyit kapok a taxizásért?[/quote]
Ha jól emlékszem a fényképes jelenet a prolog2-ben van,amikor a felügyelővel beszélget a kávézóban,ha nem abban akkor is valamelyik prologban!Ott arrol volt szó,hogy anno jóban voltak aztán Morelló kicsinálta a fickót és mindenki egyre többet akart!A magyarositás után elmodja szépen!A kórház pedig: ha a Kínai negyed felé mész és átmész a hídon akkor, közvetlenűl a híd végén balra található!
Ja a taxizás véletlenszerű és távolság függő!
[ 2003. szeptember 10.: Yep szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 09. 11. 09:13
Kösz Yep!A korházra közben énis rájöttem.A haveromis most játsza a MAFIÁT,és tök másképp csinálta meg azt a küldit amikor Morellot kell megölni.ugynis amikor üldözte nem fordultak be a reptér felé,hanem mentek tovább,így nemis volt semmi repülő,és egy szakadékba lökte bele a tagot.A kérdésem:van más pálya is amit többféleképp is meg lehet csinálni?mármint tényleg másképp?
Elküldve: 2003. 09. 13. 12:54
Sziasztok
Az lenne a kérésem, hogy valaki írja le nekem részletesen, hogyan kell berakni az autókat a játékba, mert egy kicsit hülye vagyok hozzá...
Az lenne a kérésem, hogy valaki írja le nekem részletesen, hogyan kell berakni az autókat a játékba, mert egy kicsit hülye vagyok hozzá...
Üdv.: Spens
Elküldve: 2003. 09. 13. 13:33
Na, igy 1 evvel a megjelenes utan maris eljutottam oda, h feltegyem a Mafiat.
Problemam: egyszeruen lassu a jatek. A konfig: XP 2000 alapon, 9000 Pro, 512 DDR, 3.5os catalyst. Tudom, h nem egy high-end, de a hozzaszolasokat olvasgatva azert elegnek kene lenni. Ehhez kepest 800*600*16on, kozepes felbontasban is roppantmod belassul neha.
Egyetlen otletem volt: ujabb catalystot feltenni, ezt majd jol megnezem. Ezen kivul mi lehet meg a problema?
Problemam: egyszeruen lassu a jatek. A konfig: XP 2000 alapon, 9000 Pro, 512 DDR, 3.5os catalyst. Tudom, h nem egy high-end, de a hozzaszolasokat olvasgatva azert elegnek kene lenni. Ehhez kepest 800*600*16on, kozepes felbontasban is roppantmod belassul neha.
Egyetlen otletem volt: ujabb catalystot feltenni, ezt majd jol megnezem. Ezen kivul mi lehet meg a problema?
Elküldve: 2003. 09. 13. 15:36
Semmi, gyors nem lesz arra ne számíts, először is az 512 ramot felzabálja a játék, ettől akadozik. És az R9000 is sovány neki egy kicsit.
Új autó berakásához, ki kell tömöríteni a textúrákat a modelleket és a hangokat, a mafiadataextractorral. Ezután csak be kell másolni a fileokat a megfelelő könyvtárba. Persze nem árt elmenteni előtte az eredetiket, amik felülíródnak.
Új autó berakásához, ki kell tömöríteni a textúrákat a modelleket és a hangokat, a mafiadataextractorral. Ezután csak be kell másolni a fileokat a megfelelő könyvtárba. Persze nem árt elmenteni előtte az eredetiket, amik felülíródnak.
Elküldve: 2003. 09. 13. 17:06
idézet:
Ezt írta Mumia:
Semmi, gyors nem lesz arra ne számíts, először is az 512 ramot felzabálja a játék, ettől akadozik. És az R9000 is sovány neki egy kicsit.
[/quote]
Namost, en jol megneztem a recommended configot, hat ahhoz kepest egesz lassu. Meg az elejen is irta vki, h Gforce 4 Mx-szel jol ment neki.![]()
Elküldve: 2003. 09. 13. 18:15
hmm asszem felrakom megint
asszem egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam
asszem egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam
----atyuska----
Elküldve: 2003. 09. 17. 16:07
Emléxik valaki arra, hogy melyik billentyűparancsra adhatom oda a papírokat a kikötőben??
Nem tudom a csempészcuccot felrakodni, mert a manyus nem adja oda a papírokat...
Nem tudom a csempészcuccot felrakodni, mert a manyus nem adja oda a papírokat...

".....minden, aminek kezdete van, véget is ér, Neo..."
Elküldve: 2003. 09. 17. 16:18
idézet:
Ezt írta zimzum:
Emléxik valaki arra, hogy melyik billentyűparancsra adhatom oda a papírokat a kikötőben??
[/quote]
Mivan?Kikötőben nincs semmiféle papír, csak a portás nézi meg az iratokat, annyi. Bent már nincs papír.
Elküldve: 2003. 09. 17. 16:26
A portás nézné meg a papírokat, ha oda bírnám adni...
Itt a gond!
Itt a gond!

Elküldve: 2003. 09. 17. 18:33
Szivatsz, vagy mi a rák van??
Elvettem, a manyus kéri, de nemtom, melyik billentyűzet mellé van rendelve az "odaadás" gomb.
Ennyi.

Elvettem, a manyus kéri, de nemtom, melyik billentyűzet mellé van rendelve az "odaadás" gomb.
Ennyi.

Elküldve: 2003. 09. 17. 20:12
idézet:
Ezt írta Mumia:
Nincs semmiféle odaadás gomb, az igazoltatás magától megy. Hacsak neked nem valami extra változatod van a programból.[/quote]
![]()
Nem, dehogy. Az első végigjátszáskor is itt bénáztam, most szintén.
Megoldottam-elfelejtettem kivárni, míg először lepakolnak...
![]()