Mafia:The City Of Lost Heaven
Elküldve: 2003. 10. 26. 21:23
nekem is tetszene, ha már nem 20x futnék neki és látnám hogy teljesen lehetetlen

----atyuska----
Elküldve: 2003. 10. 27. 23:34
idézet:
Ezt írta caratyuska:
a parkolóban vagyok, sam-el és a másik paprika jancsival akik annyira hülyék hogy folyamatosan előre mennek, nem hagyják hogy szépen én intézzem el az ellenfeleket, és így mire leérnénk a földszintre teljesen leamortizálódik a két arc, vagy ha leérünk lent, egyből feldobnak egy gránátot, ahonnan ők természetesen nem szaladnak el....
[/quote]
ha jól emlékszem, akkor ha lemész 1 szintet, akkor utána oldalt van egy "hátsó lépcső", azon nem fognak eléd tolakodni és jó eséllyel le tudod lőni az ellenfeleket még mielőtt a barátaink meghalnának.
- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 10. 27. 23:37
idézet:
Ezt írta probalaci:
ha jól emlékszem, akkor ha lemész 1 szintet, akkor utána oldalt van egy "hátsó lépcső", azon nem fognak eléd tolakodni és jó eséllyel le tudod lőni az ellenfeleket még mielőtt a barátaink meghalnának.[/quote]
A hátsó lépcső=suicide, amint leérsz, bevágnak egy molotovot, és nincs is hová menekülni ott.
Elküldve: 2003. 10. 28. 11:09
idézet:
Ezt írta Mumia:
A hátsó lépcső=suicide, amint leérsz, bevágnak egy molotovot, és nincs is hová menekülni ott.[/quote]
bocsi, tényleg rosszul mondtam: le kell menni odáig, ahol a 2 autóval eltorlaszolták az utat, és azután lehet majd a hátsó lépcsőn menni... :o
"cserébe": a mentések közül a 290-es a The Parking Lot és a 295-ös a következő, a Car Chase!![]()
- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.
Elküldve: 2003. 10. 28. 13:07
Ezen a részen én is bosszankodtam hogy a két hülye folyton lelöveti magát, miattuk nem jutok tovább...
Nem maradt más mint hogy én menjek elöl és mindenhol villámgyorsan leszedjek 1-2 rámenős arcot. A többivel már boldogulnak az ostobák.
Próbáltam olyat megjátszani, hogy a miután legfelső szintet helyretettem, beülök egy kocsiba és azzal zúzom le a manuszokat. Részeredményeket értem el, de nem sikerül a szintet így befejezni.
Nem maradt más mint hogy én menjek elöl és mindenhol villámgyorsan leszedjek 1-2 rámenős arcot. A többivel már boldogulnak az ostobák.
Próbáltam olyat megjátszani, hogy a miután legfelső szintet helyretettem, beülök egy kocsiba és azzal zúzom le a manuszokat. Részeredményeket értem el, de nem sikerül a szintet így befejezni.
Elküldve: 2003. 10. 28. 14:59
Én mielőtt odamentem a küldetés elején üzletelni, pár kocsival leparkoltam az autófelhajtó rámpa elé. Ezeket aztán tommygun-nal szétlőttem, felrobbantak, jópár csúnya bácsit leterítve...

Elküldve: 2003. 10. 28. 20:33
Ha a Kanaday whiskys küldetésnél én találtam öt darab gránátot az egyik kocsi mögött asszem ott ahol a csúcsbácsik doblálják a molotov koktélokat. Onnantól ,ár egyszerű volt
Szerintem még mindig a Mafia a legjobb játék

Szerintem még mindig a Mafia a legjobb játék

Üdv.: Spens
Elküldve: 2003. 10. 29. 11:08
Én ezen tudnék vitatkozni!pl a Vice City is ott van azon a bizonyos szeren!
Wake up Neo!The matrix has you!
Elküldve: 2003. 11. 02. 08:58
Allitolag egy ujsag Mafia rovataban arrol irtak hogy keszul hozza a magyar szinkron.
Ki mit tud errol?
Ki mit tud errol?
Elküldve: 2003. 11. 02. 14:49
Ez nekem magas. Öljem meg Sergio Morellot... Rendben, autós üldözés kezdetét veszi, de a marha mindig meghal a sofőrjével együtt a híd környékén, balesetet szenvednek... Én viszont nem nyerem meg a missziót! Teendők?
Ezt a mocskos bugot...
Ezt a mocskos bugot...
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240
Elküldve: 2003. 11. 05. 14:13
Sziasztok
Én még csak tegnap kezdtem el ezt a játékot,azonban lenne egy inkább technikai jellegű kérdésem vele kapcsolatban.
Mégpedig milyen konfiguráióval kellene rendelkezni hogy 1024x768-ba nem szaggason be?Eléggé dühít hogy múlthéten vettem a gépem és már egy ilyen idősebb program is néha játszhatatlan
Üdv:Tomi
Én még csak tegnap kezdtem el ezt a játékot,azonban lenne egy inkább technikai jellegű kérdésem vele kapcsolatban.
Mégpedig milyen konfiguráióval kellene rendelkezni hogy 1024x768-ba nem szaggason be?Eléggé dühít hogy múlthéten vettem a gépem és már egy ilyen idősebb program is néha játszhatatlan

Üdv:Tomi
Elküldve: 2003. 11. 05. 15:06
idézet:
Ezt írta Leeroy:
Ezt a mocskos bugot...[/quote]
Miből gondolod, hogy ez bug?
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2003. 11. 05. 18:32
Abból az aprócska tényből vezettem le, hogy ugye Sergio dude a másvilágon landol így is, nem lenne mindegy, hogy nyerem meg a küldetést? A cél teljesítve, csókolom. 
De ugye ez nem így van. Esetleg tudtok többet erről a misszióról, netán járt valaki más is így? Nem tudok továbbjutni...

De ugye ez nem így van. Esetleg tudtok többet erről a misszióról, netán járt valaki más is így? Nem tudok továbbjutni...
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240
Elküldve: 2003. 11. 06. 10:43
idézet:
Ezt írta Leeroy:
Abból az aprócska tényből vezettem le, hogy ugye Sergio dude a másvilágon landol így is, nem lenne mindegy, hogy nyerem meg a küldetést? A cél teljesítve, csókolom.
De ugye ez nem így van. Esetleg tudtok többet erről a misszióról, netán járt valaki más is így? Nem tudok továbbjutni...[/quote]Ha jól emlékszem le lehet menni autóval a roncshoz és akkor ott van egy kis duma!De lehet,hogy rosszul emlékszem!Tán 1x fordult elő ez a játék alatt!
![]()
Elküldve: 2003. 11. 06. 10:59
idézet:
Ezt írta Leeroy:
De ugye ez nem így van. Esetleg tudtok többet erről a misszióról, netán járt valaki más is így? Nem tudok továbbjutni...[/quote]
Pontosan mi is a küldetés neve, száma? Ugyanis létezik több olyan küldetés, ami üldözéssel indul.
Elküldve: 2003. 11. 06. 11:23
idézet:
Ezt írta Leeroy:
Ez nekem magas. Öljem meg Sergio Morellot... Rendben, autós üldözés kezdetét veszi, de a marha mindig meghal a sofőrjével együtt a híd környékén, balesetet szenvednek... Én viszont nem nyerem meg a missziót! Teendők?
Ezt a mocskos bugot...[/quote]
Talán erre gondol!
![]()
Elküldve: 2003. 11. 06. 12:05
idézet:
Ezt írta Yep:
Talán erre gondol!
[/quote]
Talán két különböző küldetésről beszéltek![]()