HWSW Informatikai Kerekasztal: Desperados - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (8 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Desperados

#1 Guest_TopGun_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2001. 05. 03. 05:35

Sziasztok!
Nem tudom kozuletek jatszott-e mar valaki a jatekkal? En a masodik palyan szivok mint a torkos borz! Jo lenne egy kis segitseg!!! A kerdesem a kovetkezo: ki kell-e minden pofat nyirni? vagy valamivel konnyebb uton is kitudom vinni az ultetvenyrol a leutott ipset? Parszor bejott az oras csel, de mar tul nagy tavolsagra vannak es konnyen kiszurnak ha ujra az orat akarom bevetni! Kép( Mega thanx elore is!!! Kép

#2 Guest_Mighty_*

Elküldve: 2001. 05. 03. 06:10

idézet:
Eredetileg TopGun írta:
Sziasztok!
Nem tudom kozuletek jatszott-e mar valaki a jatekkal? En a masodik palyan szivok mint a torkos borz! Jo lenne egy kis segitseg!!! A kerdesem a kovetkezo: ki kell-e minden pofat nyirni? vagy valamivel konnyebb uton is kitudom vinni az ultetvenyrol a leutott ipset? Parszor bejott az oras csel, de mar tul nagy tavolsagra vannak es konnyen kiszurnak ha ujra az orat akarom bevetni! Kép( Mega thanx elore is!!! Kép
[/quote]

Szia. Én már elkezdtem vele játszan. A 4. pályán vagyok. (most kicsit szüneteltetem a játékot) szvsz, ha már a 2-on gondjaid vannak, mi lesz később?

Nah szóval, a néger rabszolgákat ne nyírd ki.
Én úgy csináltam, hogy bementem a búzatábla közepére. Ott a varjúkat felriasztottam, erre egy csomó rosszfiú odarohant megnézni, mi is történhetett. Hasonfekve szépen leszedtem őket egyesével.

#3 Guest_mgf_*

Elküldve: 2001. 05. 03. 08:03

Egyébként nem kell mindenkit megölnöd, egy a lényeg, hogy a "leütött afro-amerikai" emberkét le kell cipelni a lovakhoz ami lent található. Valóban ez a pálya elsőre nehéznek néz ki, de lesz ennél még sokkal "kellemesebb" is.

mgf

#4 Guest_TopGun_*

Elküldve: 2001. 05. 03. 09:29

idézet:
Eredetileg mgf írta:
Egyébként nem kell mindenkit megölnöd, egy a lényeg, hogy a "leütött afro-amerikai" emberkét le kell cipelni a lovakhoz ami lent található. Valóban ez a pálya elsőre nehéznek néz ki, de lesz ennél még sokkal "kellemesebb" is.

mgf
[/quote]

Koszi a segitseget! es nincs idohoz kotve, hogy mennyi ido alatt viszem a fazont a lovakhoz?

#5 Guest_Csak én-nincs_*

Elküldve: 2001. 05. 04. 18:35

Helló!
Én a 9. pályán vagyok. A legvégéig eljutottam de a tússzal nem tudom mit tegyek ,ha kiszabadítom,áll mint a faszent,ha leütöm és elviszem azt is észreveszik,kinyirni meg ennyit nem tudok,meg nem is engedi,mert akkor game over.

#6 Guest_Csak én-nincs_*

Elküldve: 2001. 05. 11. 17:10

12.-nél vagyok.van már erre sok kis érdekes dolog.

#7 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 14. 11:52

Na én is pont annál vagyok, ahol a túszt kell kiszabadítani. Elég necces lesz dolog :-I , majd ma folytatom.
-Gy-

#8 Guest_Inquisitor_*

Elküldve: 2001. 05. 15. 13:27

Ja, ja. Én is ott szívók, most mondta el valaki, hogy kell JÓL megcsinálni, de hát engem is mindig hátbalőnek, amikor ott sétafikálók (mint egy csiga!) a fazonnal a vállamon. Már kb. 130x próbáltam kiszabadítani Kép
Na ma sem alszom Kép

#9 Guest_Gandalf_*

Elküldve: 2001. 05. 16. 09:41

idézet:
Eredetileg Inquisitor írta:
Ja, ja. Én is ott szívók, most mondta el valaki, hogy kell JÓL megcsinálni, de hát engem is mindig hátbalőnek, amikor ott sétafikálók (mint egy csiga!) a fazonnal a vállamon. Már kb. 130x próbáltam kiszabadítani Kép
Na ma sem alszom Kép
[/quote]

Ez az amikor a lovakat is ell kell kötni??

Ha igen, akkor arra figyelj, hogy a kövér somreros pasi ( aki a tüztöl jön ) mega a vékony aki fenntröl közelit, milyen ütemben érkeznek..Én lebujtam a kerités mellé, olyan közel amig még nem láttak meg, és ha jol emlékszem akkor mentem leütni meg elszállitani a foglyot amikor a vékony éppen elindult másfelé..Igy éppen kikerültem a kövér látószögéböl a cipekedés közben...

#10 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 16. 15:02

Most vagyok a kanyonosnál, de nem nagyon tudok előre haladni. Mindig észrevesznek a szemetek, és ha egyet kinyirok, akkor amelyik arra mászkál, az egyből elkezd riadózni. Az elején a jobb oldali kanyonnál mákom volt, mert egy gáz eldobásával 7 ember kábult el (utána meg persze ledöftem őket).

Ma a bal oldalt kezdem majd tisztítani, de nem lesz könnyű, tegnap már próbáltam. Amúgy érdekes, egy haverom szerint ez könnyű pálya.

-Gy-

#11 Guest_Inquisitor_*

Elküldve: 2001. 05. 16. 15:28

Köszi, de már a kanyonban vagyok azóta ... nem is aludtam persze hajnalig Kép

#12 Guest_Gandalf_*

Elküldve: 2001. 05. 17. 09:43

A kanyonos se nehéz, csak rá kell jönni, nekem fél éjszakámba került Kép

A kanyonnál én az elején elöször leszedtem a bel oldalon álló 3 fickót, utána a elbujtam a cooperrel a jobb oldalon hasalo emberek mogötti sziklánál, majd Sam-el közéjük kurtam egy dinamitot, ezutan jött egy foszer, azt ledobtam késsel, utána miután a kedélyek lenyugodtak a csajszival elcsaltam a jobb oldalról asszem 3 embert, tökönrugás majd cooper bicskája Kép
Utána a jobb oldalt kellett teljesen végigirtani, majd a jobbat kis trükkel..
Vigyázz a kanyonban lévö echos szekérben egy gatlingos fószer bujkál !!!

#13 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 17. 11:21

Megcsináltam etegnap a kanyonos pályát. Tulajdonkáppen végiglőttem a pályát. Nem egy elegáns megoldás, de mivel olyan távolságok voltak a pályán, hogy alig 2-3 ember reagált cask a lövésekre, ezért nem volt veszélyes. Kicsit szégyenlem, hogy más taktika nem jutott eszembe, de ezen a pályán nekem mindegyik katona napszemüveges buzi kártyaundoros mexikói volt. Szinte semmi taktika nem jött be. Mondjuk legtöbbje nem bírta ki a kígyómérget. Talán még ezt használtam legtöbbet a pisztoly után.

Az utána köv. pályán ott tartok, hogy összejött a 4 fős kis csapatom, most megyek a lovakért.

-Gy-

#14 Guest_Gandalf_*

Elküldve: 2001. 05. 18. 08:56

Melyik is az?? Amikor a városba érsz és a pasit leszurja El Diablo Kép

na az egy jó kis pálya... Kép
Azzal a k..a sok katonával...

Én most a erödnél vagyok, ahonnan azt a birka banditát kell kihozni..Nem el diablo hanem az utána levö...

[Ezt a hozzászólást Gandalf szerkesztette (2001. Május 18.).]

#15 Guest_Csak én-nincs_*

Elküldve: 2001. 05. 19. 15:50

Én is az erődnél vagyok(13.),ez már elég meggondolkodtató.A kanyonos az egyik legkönnyebb.Az ember mindig azt hiszi,na ez nem megy,aztán mégis.De ez a 13-as.....hm,azért érdekel ki mit csinál itt.remélem Commandos 2 is jön

------------------
Csak én-nincs

#16 Guest_Inquisitor_*

Elküldve: 2001. 05. 19. 16:42

Hehe. Tök jó a kígyó, ha olyan helyre teszed ahol nem látják meg hamar Kép
A kollégámnak volt olyan pálya ahol vagy 12-15 embert ölt meg csak a kígyó, egyetlen lépcsőfordulóban, csak az a lényeg, hogy ne jöjjenek sokan egyszerre. Bár akkor meg a fekete srác rásegít a winchesterrel ...
Egyébként börtönös pálya nagyon szuper, vagy 3 óra volt legalább a "tiszta" játékidőm, most viszont már meg tudnám csinálni 45 perc alatt is talán ...

#17 Guest_Tom_*

Elküldve: 2001. 05. 20. 23:08

A manust hogyan kell levágni a kötélről a 4. pályán? Még a kapun is alig jutok be aztán máris fölakasztják. Gyorsan sem tudok belovagolni, mert a házak előtt mindíg lekaszabolnak.

#18 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 21. 07:32

***Tom***
Azt a manust, aki az elején jön lóval, ha azt üsd le és kötözd meg, mert ő a pap, aki a kivégzést "vezeti". Ha ez megvan, akkor az dőd tengernyi.

Az erődös pályán vagyok, de sajna nincs ötletem, hogyan kellene megcsinálni. Aki nem sajnálja tőlem a megoldást, az leírhatná levélben, hogy mégis hogyan érdemes. Ott vagyok, hogy a Sam mindjárt robbantja a kaput. Ha ez megvan, akkor kijön vagy 50 ember. Na itt tartok.

-Gy-

#19 Guest_Tom_*

Elküldve: 2001. 05. 21. 07:38

idézet:
Eredetileg Gyulavitéz írta:
***Tom***
Azt a manust, aki az elején jön lóval, ha azt üsd le és kötözd meg, mert ő a pap, aki a kivégzést "vezeti". Ha ez megvan, akkor az dőd tengernyi.

Az erődös pályán vagyok, de sajna nincs ötletem, hogyan kellene megcsinálni. Aki nem sajnálja tőlem a megoldást, az leírhatná levélben, hogy mégis hogyan érdemes. Ott vagyok, hogy a Sam mindjárt robbantja a kaput. Ha ez megvan, akkor kijön vagy 50 ember. Na itt tartok.

-Gy-
[/quote]

Kösz, így már menni fog!

#20 Guest_Gandalf_*

Elküldve: 2001. 05. 21. 11:36

idézet:
Eredetileg Gyulavitéz írta:
***Tom***

-Gy-
[/quote]

A robbantás elött csoportositsd az embereidet egy csoportba sammel, ugyanis be kell jutni az erödbe és mászni csak cooper tud Kép
Ha felrobbant a kapu, gyorsan szaladjál befelé az erödbe és bujj el mingyá a jobb oldali toronyban...

Ugy robbantsd a kaput, hogy az örjárat ami belül ingázik, lehetöleg jó messzire legyen...

De utána fogsz még szivni, mire kiszabaditod a banditát, ezt garantálom...A késöbbiekben ajánlom figyelmedbe a jó sötét árnyékokat+csalogatás orával, és hiába tömörül hozzád 100 ember nem látnak meg, ledobsz egyet bökövel, mikor elmennek kés vissza, és igy tovább Kép

Az erre következö 2. pályán tök rulez, a csajnak be kell állni táncosnönek, miközben ezzel elvonaja a föfószer figyelmét, ki kell rabolni a széfjét...Argh...miközben ezer ember kószál...

Nagyom király ez a játék...

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó