HWSW Informatikai Kerekasztal: Desperados - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (8 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Desperados

#21 Guest_Gyulavitéz_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2001. 05. 21. 14:51

Köszi Gandalf, kipróbálom.
Egy haverom azt javasolta, hogy a Cooperral másszak be, öljem le az officereket (mellesleg a küldetésben is ezt javasolják, hogyha ők hárman nincsenek, akkor állítólag nagy lesz a fejetlenség.)
Szóval másszak be egyedül, öljem le egyedül a 3 faszit(amiből 1 már kint megvolt) (és persze a hozzájuk vezető utat is tisztítsam meg), majd csak után a robbantsak.
Asszem a te verzióddal fogom kezdeni.

-Gy-

#22 Guest_TopGun_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 05:41

[QUOTE]Eredetileg Gyulavitéz írta:
[B]***Tom***
Azt a manust, aki az elején jön lóval, ha azt üsd le és kötözd meg, mert ő a pap, aki a kivégzést "vezeti". Ha ez megvan, akkor az dőd tengernyi.

Én is ezen a pályán szívok sajnos!a fél falut hidegre tettem, a másik felét elcsalom a robbantással, de még mindig marad két tetű akit nem tudok elcsalni sehogysem, pedig már vagy 25x nekiindultam, az istennek sem tágítanak az akasztófa mellől Kép( Szeretném ha segitenétek benne! előre is köszi!!

#23 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 07:16

***TopGun***

Azt én úgy csináltam, hogy fentről, ahol a két ló van, a Cooperrel kiálltam a kapuig (nagy fa keret). Ott meglát az a faszi, aki az akasztófán mászkál körbe-körbe. Az odajön, de mikor közelít, félúton ledobom késsel. Utána kést összeszedem, és fentről közelítem a másik faszit, aki ugyanis csak lefelé néz. Nem megyek teljesen közel, mert meghallja a Cooper sarkantyúját. Őt szintén ledobom, majd innentől gyorsan: kést vissza, levágom a McCoy-t (kötélen a kés hegye zöld), majd futás a sheriff irodájába, ahol ledobom a bent pihenő katonát. Vigyázz, amikor beérsz, ne fuss, mert felfigyel a bent levő ember. Csak a kapuig fuss. Utána arra kell figyelni, hogy nehogy kintmaradjon az egyik embered, mert mikor belátok az irodába, nekem megtorpannak a kapuban. Utána jól be kell menni az iroda hátuljába, mert a kapun belátnak (nyitva van). Ott összeszedni a Doc cuccait, és szinte kész is (persze ha a lovakat már előkészítetted.)

Megcsináltam a börtönös pályát. Nem semmi volt, Gandalf ötlete viszont nem jött be. Mindenképpen Cooperrel kell bemászni, majd megölni a kékruhásokat. It is tök jó a kígyó, miután robbantottál, és Sam bement, nekem legalább 7-8 ember kígyó által halt meg. Egy hulla mellé raktam, és amikor a többiek odamentek, hogy "What is he doing...", akkor őket is megmarja. Meg lehet az árnyékban bújkálni.

-Gy-

#24 Guest_TopGun_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 07:57

[B]***TopGun***

Azt én úgy csináltam, hogy fentről, ahol a két ló van, a Cooperrel kiálltam a kapuig (nagy fa keret). Ott meglát az a faszi, aki az akasztófán mászkál körbe-körbe. Az odajön, de mikor közelít, félúton ledobom késsel. Utána kést összeszedem, és fentről közelítem a másik faszit, aki ugyanis csak lefelé néz. Nem megyek teljesen közel, mert meghallja a Cooper sarkantyúját. Őt szintén ledobom, majd innentől gyorsan: kést vissza, levágom a McCoy-t (kötélen a kés hegye zöld), majd futás a sheriff irodájába, ahol ledobom a bent pihenő katonát. Vigyázz, amikor beérsz, ne fuss, mert felfigyel a bent levő ember. Csak a kapuig fuss. Utána arra kell figyelni, hogy nehogy kintmaradjon az egyik embered, mert mikor belátok az irodába, nekem megtorpannak a kapuban. Utána jól be kell menni az iroda hátuljába, mert a kapun belátnak (nyitva van). Ott összeszedni a Doc cuccait, és szinte kész is (persze ha a lovakat már előkészítetted.)

Es van eleg idom arra, hogy a robbantas utan megcsinaljam ezeket? Sam-et hova vigyem? en az alul levo hazban bujtam el vele, O is kell a vegen, hogy bemenjen a seriff irodajaba?
Koszi az eddigi tippeket Kép)

#25 Guest_Gandalf_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 09:38

Megcsináltam a börtönös pályát. Nem semmi volt, Gandalf ötlete viszont nem jött be.

Érdekes, pedig nekem bejött Kép
Én is bemásztam cooperrel (igaz elötte elcsaltam a 3 fickót órával, és leszúrtam öket(), és a dokival+sam-el szaladtam be, mikor felrobbantotta a kaput..

A következö pálya is kész, egyre keményebb a menet Kép

#26 Guest_Gandalf_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 09:42

idézet:
Eredetileg TopGun írta:
Es van eleg idom arra, hogy a robbantas utan megcsinaljam ezeket? Sam-et hova vigyem? en az alul levo hazban bujtam el vele, O is kell a vegen, hogy bemenjen a seriff irodajaba?
Koszi az eddigi tippeket Kép)[/B][/quote]

Én felmásztam sam-el arra a háztetöre ahol elötte egy faszi nézgelödött ( pont az akasztófával szemkötzti, ill. a déli oldalon ami van)..Ott hasalva puskával ritkitottam a manusokat...

#27 Guest_Tom_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 10:20

idézet:
Eredetileg Gandalf írta:

Én felmásztam sam-el arra a háztetöre ahol elötte egy faszi nézgelödött ( pont az akasztófával szemkötzti, ill. a déli oldalon ami van)..Ott hasalva puskával ritkitottam a manusokat...
[/quote]

Ezt én is megcsináltam csak én a cooperrel másztam föl, durrantottam egyet, észrevettek, aztán tünés lefelé, és be a bódéba ami a ház mögött van. Egy felbőszült pacák mindig eljött hátra, és fölmászott a tetőre körülnézni. Amikor már mászott lefele, kijöttem a bódéból, és ledobtam késsel. Ezt vagy 3x eljátszottam. Háttal van, úgyhogy tuti a siker. Egy kékinges manust viszont tényleg nem lehet elcsalni, azt a helyszínen kell elintézni. Én pl se a dinamitot, se a TNT-t nem használtam föl ezen a pályán.

[Ezt a hozzászólást Tom szerkesztette (2001. Május 22.).]

#28 Guest_Tom_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 10:27

Most a 9. pályát kezdtem. Azzal kezdődik, hogy egy patakon átkelve kell elintézni egypár ürgét. Csak az a gáz, hogy mindig meghallják a tábortűk körül ülők a zajt, és vége. Pedig csendben ledobom az egyik manust, eltűntetem a hullát lapulok. Erre a másik elkezd üvöltözni, hogy hovatűnt a fickó, az előbb még megvolt. És ekkor lesz vége, mert a tábortüzesek meghallják a zajt.

Na itt hogy kell elindulni??

Az a pálya, amelyiken nem szabd megölni senkit, elég muris, de nehéz is.

#29 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 11:36

***Tom***
Na itt kell bevetni a csaj bájait. Ha felhúzza a szoknyáját, akkor tutira nem azzal törődnek, hogy ott van e az amigo, vagy nincs. Kép Aztán meg seggberúgás. Amúgy érdekes, lehet, hogy csak én vagyok béna? Ha seggberúgást akarok, akkor 90%-ban csak ha quick action-nek beállítom, csak akkor találom el. Ha csak simán akarom seggberugni, akkor olyan, mintha végig mellékattintanék? Ti hogy vagytok ezzel? Ja? És lehet seggberúgással is ölni. A Börtönös pályán azzal nyírtam ki az egyik őrt. Minden rúgás -15 hp.

Akasztós pálya:
A Sam-mel én is elbújtam a szekérhez közeli házban (amelyiknek hátul egy lépcső vezet fel, mert annak van előre is ajtaja). Amúgy a szekeret azért kell csak felrobbantani, hogy a tömeg odamenjen az akasztófa mellől. Ha neked ez enélkül is sikerült, akkor ügyes vagy.
Én az elején rögtön leütöttem a papot, csak úgy viccből, aztán fél pályát végigizgultam, mert nem tudtam melyik az az ember, akit meg kell akadályozni, hogy odaérjen az akasztáshoz (ugyanis ez volt a küldetésben is). Még a templomba is bementem, meg a kígyót is az ajtó mellé tettem, nehogy a pap ki tudjon jönni... Kép)

-Gy-

#30 Guest_Tom_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 13:02

idézet:
Eredetileg Gyulavitéz írta:
***Tom***
Na itt kell bevetni a csaj bájait. Ha felhúzza a szoknyáját, akkor tutira nem azzal törődnek, hogy ott van e az amigo, vagy nincs. Kép Aztán meg seggberúgás. Amúgy érdekes, lehet, hogy csak én vagyok béna? Ha seggberúgást akarok, akkor 90%-ban csak ha quick action-nek beállítom, csak akkor találom el. Ha csak simán akarom seggberugni, akkor olyan, mintha végig mellékattintanék? Ti hogy vagytok ezzel? Ja? És lehet seggberúgással is ölni. A Börtönös pályán azzal nyírtam ki az egyik őrt. Minden rúgás -15 hp.

Akasztós pálya:
A Sam-mel én is elbújtam a szekérhez közeli házban (amelyiknek hátul egy lépcső vezet fel, mert annak van előre is ajtaja). Amúgy a szekeret azért kell csak felrobbantani, hogy a tömeg odamenjen az akasztófa mellől. Ha neked ez enélkül is sikerült, akkor ügyes vagy.
Én az elején rögtön leütöttem a papot, csak úgy viccből, aztán fél pályát végigizgultam, mert nem tudtam melyik az az ember, akit meg kell akadályozni, hogy odaérjen az akasztáshoz (ugyanis ez volt a küldetésben is). Még a templomba is bementem, meg a kígyót is az ajtó mellé tettem, nehogy a pap ki tudjon jönni... Kép)

-Gy-

[/quote]

Nem robbantottam, hanem a négerrel elfutottam a tömeg előtt, erre elkezdtek kiabálni, hogy bandita. A fegyveresek kijöttek a házból és amelyik a cooper közelébe ért, annak sanyi. Szép lassan el is fogytak. Fene tudta, hogy mit kell fölrobbantani. Egyszer odavágtam a dinamitot a ház elé, amelyikben tanyáztak, csak kipurcant a civil is amelyik a ház előtt állt.

Ezen a pályán történ vicces eset is: összeszedtem a lovakat, fölnyergeltem, hogy majd gyorsan el tudjuk húzni a csíkot. De a fönt leírt befutásos módszernél általában két ipse jött ki a házból, az egyiket cooperrel elintéztem, de a másik mindig elvitte az egyik lovat. (ti. sokadszorra sikerült tökéletesen kivitelezni az akciót)

Még a demóban fordult elő, hogy messziről dobtam a kést, és csak megsebesítettem. Kiállt belőle a kés, úgy futott el, de nekem is futni kellett mert lőttek rám. Az meg elvitte a késemet, nem is találtam meg az ürgét.

#31 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 14:17

Nekem tegnap olyan volt a börtönös pályán, hogy ugye ha az árnyékba állok, akkor nem látnak. Nade. A hullákat is oda cipeltem, mert akkor azt sem látják. Az egyik sarokba vagy 8 hullát is bevittem. Már lépni nem tudott szegény cooper, de azért mindig le tudtam tenni a sötét helyre a dögöket. Utána valamiért meghaltam, betöltöm az állást, erre a 8 emberből 5-nek kilóg a lába a sötétből. Ki érti ezt? Biztos zombik? Kép

Ja meg persze olyan is volt, hoyg a lépcsőn megálltam a sötét részen, és erre jött az amigo, és benyögi: "I am faster...", és durr egy maflás az emberemnek. Biztos tapogatott a sötétben, vagy nem tudom, hogy vette észre a tequila-szürcsölő az én emberemet.

Az akasztós pályán direkt elmondta, hogy azt a zöld szekeret fel kell (ajánlatos) robbantani, és akkor a fele tömeg odacsődül.

Ma már lesz Sanchez-em, kiváncsi vagyok, mit tud.

-Gy-

#32 Guest_Tom_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 14:29

Most már azért el szoktam olvasni az ajánlást, meg mehallgatom mit pofáznak az elején.

Neked melyik a börötnös pálya? Hányas?

#33 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 15:14

Az, amikor a Sanchez-t kell kiszabadítani egy börtönből(asszem a kanyonos után ez jött, de már nem emlékszem, olyan 12. vagy 13. körül lehet, majd megnézem).

-Gy-

#34 Guest_Tom_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 18:02

Jahhh, ottan még nem tartok. De igyexem...

#35 Guest_Tom_*

Elküldve: 2001. 05. 22. 21:39

Még mindíg a 9. pályán vagyok és már kezdek ideges lenni. Már elloptam az összes lovat, egy kivételével az összes nyerget. DE! Hogy a francba tudom kiszabadítani a túszt, meg ellopni a kerítésen kívül lévő nyerget? Ha nekiállok csábítani a kövér disznó sombreróst, egyből vége. Észrevétlenül odalopózni meg lehetetlenség!

Na már rájöttem, hogy hogy kell ellopni a nyerget, meg is van, a túszt is levágom, de utána mit kell csinálni vele, hova kell vinni? Ha nem ütöm le elszalad és ledurrantják.

[Ezt a hozzászólást Tom szerkesztette (2001. Május 22.).]

#36 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 23. 07:28

***Tom***
Az összes lovat készítsd oda arra a tisztásra, ami az útról nyílik balra (a sárga részen megállnak a lovak). A Cooperrel állj közel a túszhoz (hogy a kövér ne lásson), és mikor visszafordul, akkor lassan odamész a túszhoz, levágod, leütöd (quick action-nal), és visszaviszed a tisztásra. Ennyi.
Mielőtt leütnéd, azért figyeld meg, hogy mindhárom amigo pont másfelé induljon (tapasztalatom szerint 3-4 ciklusonként ismétlődik a megfelelő pillanat)

Megcsináltam azt a pályát, ahol a Carlos széfjét kell feltörni. Ez a Sanchez tökre állat ember. Kár, hogy effektív kinyírni nem tud senkit (kivéve puska, de az hangos). Most ott járok, ahol be kell törni a bankba.

Kérdés: ha a McCoynak marad gáza, akkor a köv pályán annyival többje van? Nem próbálta már ki valaki? Szóval érdemes-e spórolni, vagy nem?

-Gy-

#37 Guest_Gandalf_*

Elküldve: 2001. 05. 23. 09:15

idézet:
***Tom***
Az összes lovat készítsd oda arra a tisztásra, ami az útról nyílik balra (a sárga részen megállnak a lovak). A Cooperrel állj közel a túszhoz (hogy a kövér ne lásson), és mikor visszafordul, akkor lassan odamész a túszhoz, levágod, leütöd (quick action-nal), és visszaviszed a tisztásra. Ennyi.
Mielőtt leütnéd, azért figyeld meg, hogy mindhárom amigo pont másfelé induljon (tapasztalatom szerint 3-4 ciklusonként ismétlődik a megfelelő pillanat)

Megcsináltam azt a pályát, ahol a Carlos széfjét kell feltörni. Ez a Sanchez tökre állat ember. Kár, hogy effektív kinyírni nem tud senkit (kivéve puska, de az hangos). Most ott járok, ahol be kell törni a bankba.

Kérdés: ha a McCoynak marad gáza, akkor a köv pályán annyival többje van? Nem próbálta már ki valaki? Szóval érdemes-e spórolni, vagy nem?

-Gy-
[/quote]

Nekem a elején 3 gázom van...neked???

Ez elég huzósnak kinézö pálya, már ritkitom öket, de k..a genyák, az örök párosával járnak, mindenki egymás felé néz...ehehe..na majd ma icaka Kép)

#38 Guest_Inquisitor_*

Elküldve: 2001. 05. 23. 09:27

Sajnos az "Extrák" nem maradnak meg a köv. pályára!
(Kő, Dinamit, Spéci lőszer, stb.)
Egyébként a Bank kipakolása nagyon tetszet Kép
Próbálta már valaki a Star Trek: Away Team-et??? Az is valami hasonló game. Vagy esetleg a Fallout Tactics-ot???

#39 Guest_Tom_*

Elküldve: 2001. 05. 23. 10:53

idézet:
Az, amikor a Sanchez-t kell kiszabadítani egy börtönből(asszem a kanyonos után ez jött, de már nem emlékszem, olyan 12. vagy 13. körül lehet, majd megnézem).

-Gy-
[/quote]

Na már én is a sanchez-t szabadítom(?). Sziklákon kellett fölmászni jobb oldalt. Ez az? Ezek szerint a tábortüzes a kanyonos?

#40 Guest_Gyulavitéz_*

Elküldve: 2001. 05. 23. 11:08

***Tom***
Ez még nem egészen az. Itt még ellened van a Sanchez. Ezután lesz a kanyonos, amikor a Sanchezt viszed valakihez (NPC karakterként már jelen van a pályán). A tábortüzes az megint másik, de nem tudom mi előtt vagy után volt. Mintha az az előtt lenne, amit te most megcsináltál, vagy nem? A tábortüzes pályán kellett a foglyok leütni, és elvinni.

Szóval nem marad meg semmi. A bankrablós pályán nekem is 3 gázom van az elején (ami kevés). Arra sincs ötletem ,hgoy a Kate-et hogy fogom elvonni a 3-4 amigo érdeklődésének középpontjából. Van egy érzésem, hogy le lehet vele állni majd beszélgetni, és így lefoglalni néhány őrt.
Majd este megláttyuk.
-Gy-

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.