Amúgy szerintem nem azért jönnek ki az emberek fentről, hanem mert meghallják a lövéseket a visszhang miatt.
-Gy-
Elküldve: 2001. 05. 30. 14:01
Elküldve: 2001. 05. 30. 14:33
Elküldve: 2001. 05. 30. 23:31
idézet:
Eredetileg Gyulavitéz írta:
Ez az ezüstbányás egy szemét, genyó egy pálya. Nem bírok vele.
Amúgy szerintem nem azért jönnek ki az emberek fentről, hanem mert meghallják a lövéseket a visszhang miatt.
-Gy-[/quote]
Na már én is az ezüstbányában vagyok, utolértelek. Rémlik mintha láttam volna valahol, hogy 25 pálya van. Igaz ez?
Elküldve: 2001. 05. 31. 09:35
idézet:
Eredetileg Tom írta:
Na már én is az ezüstbányában vagyok, utolértelek. Rémlik mintha láttam volna valahol, hogy 25 pálya van. Igaz ez?
[/quote]
Igaz...
A haverom már végigjátszotta...![]()
Mondta is, hogy kurva nehéz lenyomni el genyót![]()
Elküldve: 2001. 05. 31. 12:11
Elküldve: 2001. 05. 31. 21:19
idézet:
Eredetileg Inquisitor írta:
Az alsó kis faputriba (a szikla alatt, amin egy őr van/volt) vigyél be mindenkit. Aztán SAM-mel a híd környékéről kezd el lőni a géppuskásokat (persze mindig gyorsan el kell menekülni!), majd amikor utánadjön pár ember, akkor SAM vagy Sanchez lépjen ki a putriból és szépen szedje le őket. Akkor érdemes ezt csinálni amikor csak 2-3 arc van a putri környékén, a géppuska mögötti arcok így szép lassan elfogynak és a géppuskások se bírják SAM lövéseit örökké
Aztán már nem nagy ügy (óvatosan!) két géppuskával kiírtani MINDENKIT.
Ja és felhívnám rá a figyelmet, hogy van egy mászófal a sziklán (a fenti ház felett!) ami NINCS jelőlve ...
Öööö. Javítok, mert tegnap elírtam: "SAM vagy Sanchez lépjen ki a putriból"
Természetesen McCoy és Sanchez a két arc akire gondoltam. Sam inkább "távolsági" lövöldözéshez ajánlott, de arra nagyon!
[Ezt a hozzászólást Inquisitor szerkesztette (2001. Május 31.).][/quote]
Na megcsináltam az ezüstbányát, egyáltalán nem volt nehéz. És nem a fönt említett módon! Én a géppuskások mögötti házban bújtam el, a sanchez kiszórta az ürgéket, amelyikek bejöttek, megvártam amíg mindenki elkotródik a színről, aztán lekéseltem a leütötteket. Persze azért néha qiuck actionnal, lőttem a géppuskásokra, és gyorsan vissza a házba. Aztán szépen lassan elfogytak, utána megszereztem az egyik géppuskát, és amikor özönlöttek kifelé a kapun akkor ereszd neki. Majdnem az összes ottmaradt. Egyet kettőt még elintéztem, elmentem a másik géppuskáért beálltam a sziklafal elé, egyikre rálőttem erre elkezdtek lefelé szaladni és szépen sorban mindet kivégeztem. Az elején nehéz elindulni, de nem nehéz utána.
A következő pályán csatlakozik a japán csaj a brancshoz, bemutatja, hogy mit tud. Az erre következő pálya ismét az ahova vonattal érkeztek, és az állomáson a 4 faszit egyből le kellet szedni. Csak már ellepték a várost azok a kékruhás ürgék, akik korábban csak a karám másik oldalán lapultk. Ezek között kell fölszállni a vonatra az állomáson. A nőt meg a dokit elfogták, ugyhogy megint nincsenek. Ez viszont így első ránézésre húzos, mert irtó sokan vannak. Mondjuk annyiból jó, hogy lövik egymást mint a hülyék, tehát egy két plussz durranás nem fog föltűnni.
[Ezt a hozzászólást Tom szerkesztette (2001. Május 31.).]
Elküldve: 2001. 06. 01. 07:17
Elküldve: 2001. 06. 01. 07:23
idézet:
Ez a Mia csaj használható valamire??
-Gy-[/quote]
Hát nem vagyok elragadtatva tőle. Nem tudom mi a fene lehet az, amikor belelő valami fúvócsővel az ürgébe, az meg erre kinyírja a saját embereit, meg megőrül.
Elküldve: 2001. 06. 01. 10:52
Elküldve: 2001. 06. 01. 11:39
idézet:
Na, nekem még pont az tetszene legjobban. Amit kilő, az mérgezett, s az áldozat először meggajdul, majd összeesik, közben mindenkire lövöldözni kezd. Kár, hogy csak egy lövésre elég. Vagy ezt is lehet majd gyűjtögetni?
Na és az a villanópor mire jó? Meg a makimajom. Szerintem tökre hülyeség. És észrevetted, hogy amíg a majom táncol, addig a Miát nem is lehet irányítani?
A pánsípja viszont szerintem jól kombinálható majd a Sam kígyójával.
Majd a 3 napos ünnepen minden kiderül.
-Gy-[/quote]
Ami eddig hiányzott tényleg az a furuja. Az a villanópor is jól jöhet talán. Nem láttam, hogy a csajt nam lehet vezényelni amig a majom aktív. Ha csomod a ctrl-t akkor sem? Figyelemelterelésnek esetleg jó, mert ház sarkánál is be lehet dobni pl, nem kell szemtől szembe menni az ellenséggel.
Még annyit, hogy szerintem ami ember és eszköz rendelkezésre áll, az bőven elég, nem nagyon van olyan helyzet amit ne lehetne megoldani. Én pl az ezüstbányánál egy tekilát sem használtam el, mert szartak odamenni hozzá. A géppuskások csak jól besárgultak és kész. Ha meg nem jól időzítettem szitává lőttek.
De pl csak most jöttem rá, hogy a fegyvereket újra lehet tölteni, ha kattingatok rá. Ez is azért van, mert nemigazán szoktam lövöldözni, inkább késelek. A négernek mi a francnak 12 töltény? Tök pancser, szinte soha nem sikerül kinyírni neki a célpontot. Én ezért csak durrogtatásra használom, hogy csődüljön a jónép.
[Ezt a hozzászólást Tom szerkesztette (2001. Június 01.).]
Elküldve: 2001. 06. 01. 13:01
Elküldve: 2001. 06. 01. 15:48
Elküldve: 2001. 06. 01. 17:27
Elküldve: 2001. 06. 01. 21:39
idézet:
Eredetileg Inquisitor írta:
Ha mind a 7 (6 katon+lovas tiszt) megmördelt, akkor a vonat túloldaláról átjönnek a manusok és elviszik a vonatot. De addigra már az összes emberednek az utolsó kocsiban KELL lennie!!!
Két megoldást ismerek. Vagy ledinamitozod a katonákat vagy meglősz egyet mérgezett nyílal. Ha az utobbit jól csinálod, akkor mindegyik kifekszik és lehet menekülni az utolsó kocsiba.
Ja ha Diablo emberei bárhol észrevesznek (mielött meghalnának), akkor konyec a pályának ...[/quote]
Na majd ma éjszaka kiderül mi a helyzet. Mondjuk diablo embereiből már nem sok van, a vonat túloldalán egy szál se, az állomás oldalán is csak 3-4. Remélem nem vittem túlzásba a gyilkolást! Dinamitom már nincs.
Elküldve: 2001. 06. 02. 08:08
Elküldve: 2001. 06. 02. 08:10
Elküldve: 2001. 06. 02. 12:51
Elküldve: 2001. 06. 03. 10:40
Elküldve: 2001. 06. 03. 11:06
Elküldve: 2001. 06. 04. 22:25