HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#1461 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 20. 10:36

Nagy gondban vagy, látom. 1ébként nem lehet pakolgatni, ha lehetne akkor menne az "adás-vétel" is.

Még kb 2005-ben a HL2 game of the year editiont megvettem, akkor találkoztam először a steammel. Kipróbáltam a werziót is, de mivel a cs-vel is akartam játszani, biza beszereztem eredetibe. Eltelt egy pár év és megjelent a MW2. Wareziót kipróbáltam, úgy hogy ahhoz kamu accountot rendeltem. Elgondolkodtam rajta, mi lenne ha a régi accountot használnám, végül nem voltam rá annyira kíváncsi:) Biztos szankcionálták volna az egész accot, a HL2-vel együtt.
A múlti miatt beszereztem egy origi korongot is, úgyhogy mostmár lassan én is eladhatom pár ezer forintér az accomat:)

Szerkesztette: dekanov 2010. 01. 20. 10:37 -kor

Kép

#1462 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 11:26

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 10:51

Akkor minden játékhoz külön acc kell. Vagy hogy. Gondolom accountok között pakolgatni ide-oda nem lehet a játékokat, mert akkor valóban elég lenne kettő.

Ide oda nem tudod pakolni de így azzal a játékal játszhatsz amelyik éppen nicns használatban.
Ennek a hátránya a sok ki és belépkedés. Meglévő játékaidat viszont már nem tudod külön accouuntokra szabdalni.

Mondjuk ha leggközelebb venni akarsz egy játékot és nem akarod hogy szívj azzal hogy most éppen használva van az acc reggelj neki külön accot.

Úgyis felfoghatod hogy minden egyes Steam account 1-1 DVD amin a játékod van, és amikor váltogatod (azaz ki és belépsz az accoubntokba) oylan mintha a DVD-t vennéd ki és tennéd be.

#1463 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 14:32

Nem lennék meglepve, hogy ha az eula arra is kitérne, hogy egy ember nem tarthat több accountot.
De úgyis mindegy mert annál a jelenlegi módszer egyszerűbb, hogy bemegyek a tűzfalba és a steam által használt portokat tiltom.

Szerkesztette: Mumia 2010. 01. 20. 14:33 -kor

#1464 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 14:47

lehet több account-od, ha pl. az 1ik vac bannolódik, utána nem várhatják el h vásárolj rajta vac-ot használó játékokat és ők is figyelmeztetnek rá h ne vegyél több játékot arra az account-ra.

#1465 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 14:57

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 13:32

Nem lennék meglepve, hogy ha az eula arra is kitérne, hogy egy ember nem tarthat több accountot.
De úgyis mindegy mert annál a jelenlegi módszer egyszerűbb, hogy bemegyek a tűzfalba és a steam által használt portokat tiltom.

Vagy kihúzod a gépből a hálókábelt/kikapcsolod a wifit. Egyszerűbb, gyorsabb, szárazabb érzés :)

#1466 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 22:29

Idézet: HaZeX - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 14:57

Vagy kihúzod a gépből a hálókábelt/kikapcsolod a wifit. Egyszerűbb, gyorsabb, szárazabb érzés :)

Határozottan nem lenne kellemes, az asztal alatt turkálni. Egyszerűbb így, alapból tiltva van a steam kommunikációja, és csak akkor engedélyezem, ha valami miatt mégis fel kell engednem netre. De a letöltött játékok simán mennek kapcsolat nélkül bármeddig.

#1467 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 23:09

mit ártana neked ha futna a steam? ezzel csak magaddal cseszel ki. lejárt az az idő amikor minden játéknak saját lemeze volt meg saját online hálózata. most mindent próbálnak egy helyre terelni és az internet is teret nyer. az egyetlen lehetséges hátulütője az egésznek h ha a steam megszűnik, akkor ugrott minden. de komolyan erre alapozva görcsölsz és húzod ki a net kábelt meg tiltod le a portokat? mi lenne ha hátradőlnél és élveznéd a játékokat meg az ezer jó dolgot amit a steam kínál? mindannyian magatokkal csesztek ki, senki mással. a steam pedig nem fog megszűnni és a játékaitok nem fognak elveszni. pont. eléggé valóságtól elrugaszkodott elképzelés máshogy gondolni, de ahogy érzitek, nyugodtan büntessétek magatokat.

Szerkesztette: -=IcEmAn=- 2010. 01. 20. 23:09 -kor

#1468 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 23:32

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 0:09

de komolyan erre alapozva görcsölsz és húzod ki a net kábelt meg tiltod le a portokat? mi lenne ha hátradőlnél és élveznéd a játékokat meg az ezer jó dolgot amit a steam kínál?

Nerd rage helyett inkább olvasd el, hogy miről van szó. Mumia egy háztartáson belül szeretne 2 steamen megvett játékkal játszani egyszerre. Erre csak akkor van lehetőség, ha az egyik kliens nem tud felmenni a netre. Mumia szerint offline mód mindig visszalép (mondjuk erre másként emlékszem, nincs erre valami kapcsoló? Lévén nekem is két gép van, és egyik állandóan offlineban), ezért tiltogatja a portokat. Nem másért.
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#1469 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 10:27

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 21:29

Határozottan nem lenne kellemes, az asztal alatt turkálni. Egyszerűbb így, alapból tiltva van a steam kommunikációja, és csak akkor engedélyezem, ha valami miatt mégis fel kell engednem netre. De a letöltött játékok simán mennek kapcsolat nélkül bármeddig.

Akkor egy utolsó ötlet: a hálózati kapcsolat tiltása majd engedélyezése? :)
Egyébként a letöltött játékok nem mennek bármeddig kapcsolat nélkül, mert egy idő után lejár a ticket és akkor újra fel kell jelentkezned.

Szerkesztette: HaZeX 2010. 01. 21. 10:28 -kor

#1470 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 10:44

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 23:32

Mumia szerint offline mód mindig visszalép (mondjuk erre másként emlékszem, nincs erre valami kapcsoló? Lévén nekem is két gép van, és egyik állandóan offlineban), ezért tiltogatja a portokat. Nem másért.

Én úgy tudom, hogy az offline mód csak egy alkalomra szól, hiába kapcsolom arra, ha újraindítom a gépet, majd újra elindítom a steam-et azzal kezdi hogy fellép. Ami még nem is lenne baj, de ha közben a másik gépen beléptem akkor jelszót kér, nem is lép be magától, hanem kiüríti a jelszó mezőt, és ekkor jön a telefonhívás nekem munka közben, hogy már megint nem megy mit csináltál. De majd kipróbálom, hátha.

Szerkesztette: Mumia 2010. 01. 21. 10:45 -kor

#1471 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 10:46

Idézet: HaZeX - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 10:27

Egyébként a letöltött játékok nem mennek bármeddig kapcsolat nélkül, mert egy idő után lejár a ticket és akkor újra fel kell jelentkezned.

Bármeddig lehet, hogy nem, de pár hónapig simán.

#1472 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2010. 01. 22. 01:43

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1473 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 23:35

Idézet: Mumia

Az ideiglenes megoldásnak jó, de következő gép bekapcsolásnál megint be akar lépni és akkor megint rohanhatok át a szomszéd szobába beírni a kódot. ami ha itthon vagyok még kivitelezhető, de nem tartózkodom mindig itthon amikor esetleg játszani akarnak.

Na várj. Azt szeretnéd, hogy két ember játsszon ugyanazzal a legális játékkal, de egy pénzért, és a Steam a hibás? :omg: És utána akinek oda akarod adni a játékodat, hogy ő ingyen játsszon(amit ennyi erővel már hatszor lewarezolhattál volna neki), és veled egy háztartásban is él ráadásul(!), arra nem mered rábízni az account jelszavadat? Na ne őrüljünk már meg teljesen.

Idézet

Ha akarnák meg lehetne oldani, mint offline játékos, vagy sharing mode vagy bárminek lehetne nevezni. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.

Persze, és akkor már legyen egyszerre 5 vagy 100 gépen ugyanaz a játék, ha már lúd... Akkor már nevezhetnék "illegal mode"-nak is, nem? Egyébként van ilyen mód, "Gift This Game" a neve. :D

Idézet

Ha valamit vissza is kapnánk a steam nyűgjeiért akkor még megérteném, pl steam-en olcsóbb lenne azonos kiadvány, de nem. Meg mivan, ha egyszer valve becsődöl? Lehet, hogy most nincs kilátásban, de megtörténhet, és akkor az összes steam-es játékod elvész mert nem tudod aktiválni majd, hiába van biztonsági mentésed róluk. Naphosszat lehetne sorolni a steam-el kapcsolatos aggályokat, előnye pedig nem tudom mi, én is csak kényszerből használom, mert bizonyos dolgok csak azon kaphatóak, nem pedig azért mert fúdejó dolognak tartom.

Steam becsődöl, jó vicc. :)  Ha rettegsz ilyenektől, akkor minek játszol? Az élvezet, nem kínlódás. Paranoiáról olvasgattál mostanában?

Egyébként mi az, amit csak Steamen lehet kapni? Semmilyen ilyen játékról nem hallottam még... :think:

Na de jön majd az Ubisoft védelem, visszasírjátok majd a jó öreg Steamet...:)

Szerkesztette: spidey 2010. 01. 31. 23:57 -kor

#1474 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 23:40

Idézet: spidey - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 0:35

Jön majd az Ubisoft védelem, visszasírjátok majd a jó öreg Steamet...:)

Ezt hogy érted?

#1475 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 23:45

Játék közben végig online kell lenned. Bővebben itt.

Szerkesztette: spidey 2010. 01. 31. 23:46 -kor

#1476 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 23:49

Idézet: spidey - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 0:45

Játék közben végig online kell lenned. Bővebben itt.

Köszi  :respect:

#1477 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 23:59

Idézet: -=IcEmAn=- - Dátum: 2010. jan. 19., kedd - 1:13

a steam pedig minden hibája ellenére a legjobb dolog ami a pc-s játékvilággal valaha történt. végre elkezdtünk haladni egy bizonyos fokú standardosítás irányába ami xbox-on is van a live rendszerrel.

Nope. Sorry, wrong. Modern Warfare 2 no mod, no dedikált szerver mond valamit? Persze az inkább az Activision/IWNet hibája, de ugyanarra haladnak.

Szerkesztette: spidey 2010. 02. 01. 00:06 -kor

#1478 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 07:09

Idézet: spidey - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 0:59

Nope. Sorry, wrong. Modern Warfare 2 no mod, no dedikált szerver mond valamit? Persze az inkább az Activision/IWNet hibája, de ugyanarra haladnak.

:omg:  :omg:  :omg: mi köze ennek a steam-hez? a valve összes játéka steam-en jelent meg és van bennük dedikált szerver meg mod támogatás ugyanúgy ahogy többszáz másik játékban. ha mindenáron a steam-et akarod szidni ész nélkül valami jobb kifogást keress mert ez nagyon gyenge volt.

#1479 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 12:09

http://gamepod.hu/hi...io_account.html

#1480 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 01. 12:20

Idézet: spidey - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 23:35

Na várj. Azt szeretnéd, hogy két ember játsszon ugyanazzal a legális játékkal, de egy pénzért, és a Steam a hibás?

Egymilliomodszor is leírhatom, hogy NEM UGYANAZZAL A JÁTÉKKAL. Ha egy steam accountra veszel meg két külön játékot akkor nem lehet velük egyszerre játszani PONT

Szerkesztette: Mumia 2010. 02. 01. 12:20 -kor

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.