Idézet: Mumia
Az ideiglenes megoldásnak jó, de következő gép bekapcsolásnál megint be akar lépni és akkor megint rohanhatok át a szomszéd szobába beírni a kódot. ami ha itthon vagyok még kivitelezhető, de nem tartózkodom mindig itthon amikor esetleg játszani akarnak.
Na várj. Azt szeretnéd, hogy két ember játsszon ugyanazzal a legális játékkal, de egy pénzért, és a Steam a hibás?

És utána akinek oda akarod adni a játékodat, hogy ő ingyen játsszon(amit ennyi erővel már hatszor lewarezolhattál volna neki), és veled egy háztartásban is él ráadásul(!), arra nem mered rábízni az account jelszavadat? Na ne őrüljünk már meg teljesen.
Idézet
Ha akarnák meg lehetne oldani, mint offline játékos, vagy sharing mode vagy bárminek lehetne nevezni. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.
Persze, és akkor már legyen egyszerre 5 vagy 100 gépen ugyanaz a játék, ha már lúd... Akkor már nevezhetnék "illegal mode"-nak is, nem? Egyébként van ilyen mód, "Gift This Game" a neve.
Idézet
Ha valamit vissza is kapnánk a steam nyűgjeiért akkor még megérteném, pl steam-en olcsóbb lenne azonos kiadvány, de nem. Meg mivan, ha egyszer valve becsődöl? Lehet, hogy most nincs kilátásban, de megtörténhet, és akkor az összes steam-es játékod elvész mert nem tudod aktiválni majd, hiába van biztonsági mentésed róluk. Naphosszat lehetne sorolni a steam-el kapcsolatos aggályokat, előnye pedig nem tudom mi, én is csak kényszerből használom, mert bizonyos dolgok csak azon kaphatóak, nem pedig azért mert fúdejó dolognak tartom.
Steam becsődöl, jó vicc.

Ha rettegsz ilyenektől, akkor minek játszol? Az élvezet, nem kínlódás. Paranoiáról olvasgattál mostanában?
Egyébként mi az, amit csak Steamen lehet kapni? Semmilyen ilyen játékról nem hallottam még...
Na de jön majd az Ubisoft védelem, visszasírjátok majd a jó öreg Steamet...
Szerkesztette: spidey 2010. 01. 31. 23:57 -kor