Idézet: Myrsky - Dátum: 2011. 12. 30. 10:34
A feladat leírásában van egy link (a legvégén), azon keresztül kell belépni FB-ra, majd ott engedélyezni a Steam-et. Utána feljön egy ablak, hogy mit akarsz kiírni a faladra, de arra már nyomhatsz cancelt, nekem legalábbis megadta a szenet anélkül, hogy írtam volna valamit.
Köszi!
Rájöttem, hogy mi a probléma. Mind Opera, mind Firefox, mind a Steam kliens hibásan jeleníti meg a "Nagy ajándékhalom" oldalt. Az adott napi feladatoknál, egy-egy feladatnak maximum 3 sora látszik az adott "szövegdobozban".
Ebből a feladatból konkrétan ennyi:
Idézet
"Steam
Kapcsold össze a Facebook fiókodat. - Bizonyosodj meg róla, hogy gimnáziumi szerelme(i)d, kutyasétáltatód illetve kétszeres másodunokatestvéred mind tudják, hogy szeretsz lövöldözni, gyilkolászni és "
Nyilván az "és" után következik a lényeg és a link, amire kattintani kell. Nagy nehezen végül sikerült úgy kijelölni a szöveget, hogy a "kattints ide" felirat a két szövegdoboz között feltűnt, így eljutottam ide:
Idézet
Steam engedélyt kér a következőkhöz:
Hozzáférés az alapadatokhoz
Publikussá teszem a nevem, a profil képemet, a nememet, a hálózataimat, a felhasználói azonosítómat, az ismerőseim listáját és egyéb információkat
Ezt én viszont nem szeretném. Van lehetőség arra, hogy miután ezt engedélyeztem, s megkaptam a szenet, visszavonjam a FB profillal összekapcsolást?
Ugyanis mivel a Steam-et feltörték nemrég, én nem osztanám meg ezeket az adataimat ott.