Steam (by Valve)
Elküldve: 2012. 01. 01. 19:12
50%-os valve kuponért ki mit ad?

Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2012. 01. 01. 19:29
50%os valve kupont... vagy nem, várj 33%os valve kupont

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2012. 01. 01. 19:32
7 szénért kaptam egy 50%-os Portal 2 kupont, közben 75%-os akcióban van.. Olyan nagyvonalú ez a Valve

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2012. 01. 01. 19:35
Most már nagyrészt csak ilyenek esnek. Illetve valaki írt a fórumra, hogy ő konkrétan tf2 itemet kapott a 7 szénért 
Asszem én inkább megtartom ami van, hátha nyerek valamit a wishlistemről.

Szerkesztette: BoGab 2012. 01. 01. 19:36 -kor
Elküldve: 2012. 01. 01. 19:45
Idézet: BoGab - Dátum: 2012. 01. 01. 19:35
Most már nagyrészt csak ilyenek esnek. Illetve valaki írt a fórumra, hogy ő konkrétan tf2 itemet kapott a 7 szénért 

3 napja kaptam, nem ma...
Elküldve: 2012. 01. 02. 11:27
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2012. 01. 02. 02:32
Nézz utána mit kaptál mert van 1-2 értékes cucc amit játékra is cserélnek adott esetben.
Ezt kifejthetnéd

Elküldve: 2012. 01. 02. 22:55
Idézet: BoGab - Dátum: 2011. 12. 31. 12:24
Azért ehhez már komolyan vastag bőr kell.
Ehhez tényleg az kell.
El lehet képzelni, hogy ennyi account után hány szenet tudott átadni a fő accountjának. A nagy számok törvénye alapján a kapott több száz szénből bizonyosan esett neki jópár játék. (Amelyek között akár 1-2 igen drága/jó is lehet.)
Egy újabb példa arra, hogy a pofátlanság, a nyerészkedés kifizetődő.

Más kérdés, hogy a Valve volt balfék, mert nem gondolt arra, hogy egyesek így kihasználják ezt az ajándékozási akciót. Valahogyan biztosan meg lehetett volna oldani, hogy csak az kapjon ajándékokat, aki tényleg megérdemli. (Ha pedig nem tudják megoldani, akkor ne tartsanak ilyen akciót.)
Idézet: BoGab - Dátum: 2012. 01. 01. 19:35
Én összesen 7 szenet gyűjtöttem, és inkább megtartottam őket.
Mikor lesz a sorsolás? Honnan lehet értesülni annak eredményéről?
"If i could fly, like the king of the sky..."
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2012. 01. 02. 23:10
Idézet: Piftuka - Dátum: 2012. 01. 02. 22:55
Mikor lesz a sorsolás? Honnan lehet értesülni annak eredményéről?
Ez engem is érdekelne, szerintem valve most írtja a fake accountosokat, mert a store oldal még mindig a január 1.-i állapotot tükrözi.
Szerk. ill amikor utoljára néztem még az volt, most már visszaállt a normál ajándékszezon előtti kinézet, de a nyereményekről síri csend van És eltűntek a szenek az inventoryból szó nélkül

Szerkesztette: Mumia 2012. 01. 02. 23:13 -kor
Elküldve: 2012. 01. 03. 00:14
Azt én is láttam, hogy visszaszámlálás végén a számláló nem frissítette az odlalt.
Sztem még nem volt semmi sorsolás.
Amúgy elvileg a farmereket irtják...
Sztem még nem volt semmi sorsolás.
Amúgy elvileg a farmereket irtják...
Elküldve: 2012. 01. 03. 07:38
jan 2-án 22:00 PST time szerint megvolt a sorsolás. Én nyilván nem nyertem semmit 
szerk: Ha valakinek kell, nekem van egy Supreme Commander 2 50%-os, egy Portal 2 50%-os és egy Valve 25%-os kuponom, ha játékot akartok venni ezek közül, szóljatok, szívesen odaadom.

szerk: Ha valakinek kell, nekem van egy Supreme Commander 2 50%-os, egy Portal 2 50%-os és egy Valve 25%-os kuponom, ha játékot akartok venni ezek közül, szóljatok, szívesen odaadom.
Szerkesztette: Diopapa 2012. 01. 03. 07:39 -kor
Elküldve: 2012. 01. 03. 10:06
Magyar idő szerint ma lesz este 7 kor de nem fognak semmiféle tájékoztatást kiadni amibe akount nevek szerepelnek az 100%, a lopások miatt. Ez előtt is volt a whislistás sorsolás arról is csak a fórumba irtak hogy épp milyen játékok nyertek, nem azt irták hogy ki nyert.
Szerkesztette: djculture 2012. 01. 03. 10:09 -kor
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2012. 01. 03. 20:09
Ha megvolt a sorsolás, hol a fődíjam?

Elküldve: 2012. 01. 04. 16:49
Esetleg ha valakit érdekel akkor eladóak a köv játékok:
Monday Night combat 4 EUR
Lucidity 2 EUR
King Arthur - The Role-playing Wargame 8 EUR
Monday Night combat 4 EUR
Lucidity 2 EUR
King Arthur - The Role-playing Wargame 8 EUR
Elküldve: 2012. 01. 05. 23:08
Azért tényleg írhatnának valamit arról, hogy kik nyerték meg a főbb nyereményeket!
No és az sem lenne túl nagy munka, ha a rendszer mindenkinek küldene egy levelet arról is, hogy "Sajnáljuk, de nem nyertél! X db szénnel vettél részt a sorsoláson. Tarts velünk a következő ünnepi akciónál is, hátha nagyobb szerencséd lesz!"...
Szerintem ezt így illene megvalósítani.
No és az sem lenne túl nagy munka, ha a rendszer mindenkinek küldene egy levelet arról is, hogy "Sajnáljuk, de nem nyertél! X db szénnel vettél részt a sorsoláson. Tarts velünk a következő ünnepi akciónál is, hátha nagyobb szerencséd lesz!"...
"If i could fly, like the king of the sky..."
Elküldve: 2012. 01. 05. 23:18
Idézet: Piftuka - Dátum: 2012. 01. 05. 23:08
Azért tényleg írhatnának valamit arról, hogy kik nyerték meg a főbb nyereményeket!
Valve nem erröl híres. A kivánságlistás sorsoláskor is csak a játékok cimeit irkálták be egy topikba a steamfórumon.
Szerkesztette: djculture 2012. 01. 05. 23:19 -kor
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..
Hádédész..
Elküldve: 2012. 01. 06. 08:13
Tudna valaki valami rövidet írni arról, hogy mi is ez a szenes/cserélgetős/freeachiegyűjtögetős/nyereményjátékos dolog? Mert nekem úgy néz ki, eléggé kimaradt az életemből, és csak pislogok, hogy miről is beszélgethettek...

Elküldve: 2012. 01. 06. 09:05
Idézet: Sogi555 - Dátum: 2012. 01. 06. 08:13
Tudna valaki valami rövidet írni arról, hogy mi is ez a szenes/cserélgetős/freeachiegyűjtögetős/nyereményjátékos dolog? Mert nekem úgy néz ki, eléggé kimaradt az életemből, és csak pislogok, hogy miről is beszélgethettek... 

Már vége, úgyhogy sztem felesleges ezen rágódni.
Amúgy decemberben volt és kb annyi, hogy minden nap kiírtak 6-7 objectivet, amit teljesíteni kellett, ezekből volt ami teljesen ingyen is megoldható volt (pl tradelj) vagy az aktuális napi ajánlatból valami játékban volt egy achivement amit meg kellett csinálni. Ezért kaphattál szenet, kupont, játékot.