Steam (by Valve)
Elküldve: 2004. 08. 27. 17:04
A http://steampowered.com cimen levo verzio most nekem is hibas. Nehany napja meg jo volt...
Elküldve: 2004. 08. 27. 17:06
Idézet: max-pain - Dátum: 2004. aug. 27., péntek - 18:04
A http://steampowered.com cimen levo verzio most nekem is hibas. Nehany napja meg jo volt...
igen én is onnan szedtem, akkor nem egyedi eset.
de mégis mire jó ez?
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil
Elküldve: 2004. 11. 17. 21:52
Ezt írtam egy másik topicba:
Szóval ha a kedves modok is áldásukat adják, és valakinek van érdekessége a HL2 warez terjedéséről, én részemről szívesen venném. Ez nem tűnhet túl hihetőnek, de tényleg nem a játék kell... egyrész kissé sok vizsgám van most a játékhoz, másrészt megérdemli, hogy az 1 mellé tegyem a polcra eredetiben
. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy melyik oldal nyer.
Idézet
Amondó vagyok, a hírérték miatt ezúttal ne legyenek törölve a warez hozzászólások
. Már amúgy is komoly mérföldkő, hogy egy ennyire várt szellemi termék ne legyen elérhető a megjelenés előtt, szóval úgy tűnik, többeket tényleg érdekel a Steam éles tesztje
.
Vortex?

Vortex?

Szóval ha a kedves modok is áldásukat adják, és valakinek van érdekessége a HL2 warez terjedéséről, én részemről szívesen venném. Ez nem tűnhet túl hihetőnek, de tényleg nem a játék kell... egyrész kissé sok vizsgám van most a játékhoz, másrészt megérdemli, hogy az 1 mellé tegyem a polcra eredetiben

Elküldve: 2004. 11. 20. 15:07
Egy rövidke kérdés: felszámolnak-e valamit (VAT, kezelési költség) - és ha igen, mennyit - steamen keresztüli online vásárláskor?
Debütáló albuma zenész barátomnak: http://brushy.meltingpot.hu - letölt, hallgat, élvez
Elküldve: 2004. 11. 21. 00:24
Valaki vett h-l2-t steamen keresztül?
Nem kuponnal!
A Steamen kiírt árra pakolnak még valamennyit, vagy a kiírt ár a fizetendő??
Plíz help!!
Szerk.: most látom megelőztek, ráadásul elég rég
Nem kuponnal!
Plíz help!!

Szerkesztette: FragMaster 2004. 11. 21. 00:25 -kor
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2004. 11. 21. 19:47
Idézet: FragMaster - Dátum: 2004. nov. 21., vasárnap - 0:24
Valaki vett h-l2-t steamen keresztül?
Nem kuponnal!
Plíz help!!

Nem kuponnal!
Plíz help!!

Ezek szerint raknak ra:
http://www.counter-s....php?k=faq&i=85
Elküldve: 2005. 02. 03. 13:48
SZAAAAAR steam.
Ezt a kibaszást, nem tudok játszani a HL2-vel. ÚJratelepítettem a gépem, és letöröltem ezt is, elfelejtettem elmenteni a steam könyvtáram. És most szerettem volna újra letölteni, de képtelenség. Rányomtam, hogy play, akkor kiírta, hogy nem lehet vele játszani, mert nincs letöltve, ok, és elkezdte preoladolni. Rendben. Ez idáig ok is lenne (attól eltekintve, hogy 15-20k-val töltötte). DE 10% körül egyszerűen abbahagyta a töltést
És kiírta, hogy ready to play. A marha. Persze a program nem működött. Aztán hagytam a francba, egyszercsak gondolt egyet, és elkezdte folytatni a háttérben a letöltést, csiga sebességgel. Most ott tartok, hogy 3 nap után 56%-nál tart, de megint megállt, és nem hajlandó tovább tölteni. Elindítani nem lehet, ha elindítom, akkor 60hz-re teszi a monitort és lefagy a Hl2.exe miközben 100% cpu terhelést mutat..

Ezt a kibaszást, nem tudok játszani a HL2-vel. ÚJratelepítettem a gépem, és letöröltem ezt is, elfelejtettem elmenteni a steam könyvtáram. És most szerettem volna újra letölteni, de képtelenség. Rányomtam, hogy play, akkor kiírta, hogy nem lehet vele játszani, mert nincs letöltve, ok, és elkezdte preoladolni. Rendben. Ez idáig ok is lenne (attól eltekintve, hogy 15-20k-val töltötte). DE 10% körül egyszerűen abbahagyta a töltést

Elküldve: 2005. 02. 03. 15:24
Ez sajnos gyakran előfordult nálam is amit írtál. De nekem kb. 1 hét alatt lassan leszedett mindent... Szal kitartás és türelem....
Elküldve: 2005. 02. 03. 16:48
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 16:00
Kösz, hát nem gondoltam volna, hogy ez a normális menete a dolognak. Azt hittem, hogy max sávszél leficcen azt kész.
Kevés a steames szerver az az igazság és túlterheltek....
Elküldve: 2005. 02. 06. 09:06
Hát szerintem a steam egy nagy baromság,mert eddig nagyon szerettem cs-ézni de a steam sajna korlátoz benne mer nem eredeti Hl2-öm van szerintem sokan vagyunk még igy.A Hl 2-ért meg nem rajongok nekem nem teccik az egész game ezért nem veszem .Ez ez egy ördögi kör sajna

Elküldve: 2005. 02. 06. 09:11
Ezuton szeretném megkérdezni aki ismer olyan szervert ahol tört gammel is lehet tolni az jellezzen nekem please

Elküldve: 2005. 02. 06. 09:54
Idézet: Blizzard - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 9:06
Hát szerintem a steam egy nagy baromság,mert eddig nagyon szerettem cs-ézni de a steam sajna korlátoz benne mer nem eredeti Hl2-öm van szerintem sokan vagyunk még igy.A Hl 2-ért meg nem rajongok nekem nem teccik az egész game ezért nem veszem .Ez ez egy ördögi kör sajna 

Tényleg mekkora sz*r ez a Steam b*szd meg, hogy csak eredeti szoftverrel enged fel! Szánalmas!

Steamnek vannak hibái, de ne haragudj már, ezt felhozni hibaként, röhej!
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
Elküldve: 2005. 02. 06. 09:56
Ez nem az a fórum ahol erről van szó! Egyébként nincs olyan szerver, ahol tudnál játszani vele. Mindenképpen eredeti kell. Ha a Valve helyzetébe képzeled magad, akkor nem olyan nagy hülyeség, sőt!
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )
Elküldve: 2005. 02. 06. 10:00
Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 9:56
Ez nem az a fórum ahol erről van szó! Egyébként nincs olyan szerver, ahol tudnál játszani vele. Mindenképpen eredeti kell. Ha a Valve helyzetébe képzeled magad, akkor nem olyan nagy hülyeség, sőt!
Devan már itthon is pár nem hivatalos szerver ahol lehet játszani a nem eredeti játékkal is!

Elküldve: 2005. 02. 06. 10:57
Lufinyul ha tudsz címeket mondani ne tartsd magadba ,Áky neked azt üzenem hogy a 1.5 idején sem volt steam és sokkal nagyobb volt a pangás a szervereken,azokat a gémeket én is meg veszem amik szerintem megérdemlik de source miatt nem veszek hl2-öt (WArez 4ever)

Elküldve: 2005. 02. 06. 11:16

A te döntésed, ne a CS miatt vegyél HL2-őt, hanem azért hogy tudj játszani.
Nem kell keresgélni ilyen-olyan warez cuccokat, hogy felengedjen a szerverekre, ha megjelenik vmi hivatalos patch, pálya, stb, azt mindjárt letölti a steam. Kell ennél több?? Ha ugy vesszük a HL2 a legjobb ár/érték játék, best buy!

Elküldve: 2005. 02. 06. 11:22
Hali, éppen most loptam el blizzard gépét, nem tudjátok hol lehetne jó áron túladni rajta? Olyan szemétség, hogy a lopott cuccokat nem lehet rendesen eladni. Ez egy akkora hiba a törvényben, itt korlátoz engem. És még biztos sokan vannak így.
Szerkesztette: Mumia 2005. 02. 06. 11:23 -kor
Elküldve: 2005. 02. 06. 11:23
Idézet: Blizzard - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 11:57
...
azokat a gémeket én is meg veszem amik szerintem megérdemlik...
azokat a gémeket én is meg veszem amik szerintem megérdemlik...
Eddig milyen játékokat ért "megtiszteltetés", hogy ott csücsülnek a polcodon?