HWSW Informatikai Kerekasztal: Steam (by Valve) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Steam (by Valve)

#261 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 04. 20:44

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 20:48

A szomorú helyzet az, hogy ha veszel egy játékot, azt - jogilag - egyszerre csak egy ember használhatja: a vevő. Ez nem Steam-es szemétség. Ha én pl. megvenném a SEGA Rally-t egy példányban, feltelepíteném a gépemre, aztán átraknám a partneremére is (mert miért is ne, bár egy serial van hozzá de attól még single-ben lehet nyomni akár 2 millió gépen is), máris megsértettem a torvényt. Ugyanis két géphez két példány kell a játékból.
Szarul hangzik, de igaz :Đ

Ez tény és való, csak nem erről beszélünk. :)
A Steam egy accounttal egyszerre csak egy gépen enged be, de egy account alatt ugye x játék lehet. Azaz ha az egyik gépen éppen Half-Life 2-znek, a háztartáson belüli másik gépen miért ne lehetne játszani - az ugyanazon account alatt futó - Counter-Strike-kal. Ilyenkor ugye egyik játék sem fut egyszerre két gépen, ergo nem törvénytelen, de az accounthoz kötés miatt ez nem lehetséges. Ezért is írtam, hogy ennek orvoslására már 2004-ben elhangzott az ígéret a Valve-tól, hogy át lehet majd pakolni az accountok között a játékokat.

OFF: honnan szeded ezeket az avatárokat? Elmehetne a "Melyik játékból van a képrészlet?" topicba. :D

Szerk.: Nah, f_you beelőzött.

Szerkesztette: Root_Kiskacsa 2007. 10. 04. 20:45 -kor

Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#262 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 21:01

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 20:55

Egyik gépen offline módba rakod, azon játsziznak amivel akarnak, a másikon meg bejelentkezel jól, online.

És hogy rakod offline módba? Mert ahogy én észrevettem csak akkor ajánlja fel az offline módot ha nincs netkapcsolat. Ha van, akkor autómatikusan bejelentkezik és kiléptet a másik gépen.

#263 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 21:04

Idézet: Root_Kiskacsa - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 20:44

Ez tény és való, csak nem erről beszélünk. :)
A Steam egy accounttal egyszerre csak egy gépen enged be, de egy account alatt ugye x játék lehet. Azaz ha az egyik gépen éppen Half-Life 2-znek, a háztartáson belüli másik gépen miért ne lehetne játszani - az ugyanazon account alatt futó - Counter-Strike-kal. Ilyenkor ugye egyik játék sem fut egyszerre két gépen, ergo nem törvénytelen, de az accounthoz kötés miatt ez nem lehetséges. Ezért is írtam, hogy ennek orvoslására már 2004-ben elhangzott az ígéret a Valve-tól, hogy át lehet majd pakolni az accountok között a játékokat.

OFF: honnan szeded ezeket az avatárokat? Elmehetne a "Melyik játékból van a képrészlet?" topicba. :D

Szerk.: Nah, f_you beelőzött.

Igazad van, ez kicsit más helyzet. Tényleg nagy baromság, bár gondolom az ellenorzottség miatt hagyta így a Valve. De biztosan meg lehetne oldani.

Én? :)  A jelenlegi avatar teljes audiovizuális megjelenítéséhez kattints a bazi nagy I'm So Sick linkre az aláírásomban - és toltsd le a 140 megás fájlt. Megéri :up:  :smoker:
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#264 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 23:10

nekem tegnap azt művelte a steam, h a friends-ben nem jelenített meg egy "barátot". :reklamacio:  :reklamacio:  hiába indítottam töbször is újra a steam-et és a gépet.
én a "barátnál" pedig offline-ba voltam  :confused:

végül a community-n rákerestem a nevére és hozzá akartam adni a listámhoz, de akkor jelzett a rendszer, h ő már tagja a baráti körömnek, és láss csodát, újra megjelent a listámban  :eek:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#265 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 20:05

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 22:01

És hogy rakod offline módba? Mert ahogy én észrevettem csak akkor ajánlja fel az offline módot ha nincs netkapcsolat. Ha van, akkor autómatikusan bejelentkezik és kiléptet a másik gépen.

Ej, ha már pont neked válaszoltam, legalább olvasd is végig. ;)

Idézet

Hiszen a szintén ígért kézzel offline-ba kapcsolási lehetőség is megvalósult, igaz, hogy az is cca. 2 év késéssel.

Azaz a file menüből ki tudod választani, hogy "Go offline".
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!

#266 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 20:07

Idézet: gene - Dátum: 2007. okt. 7., vasárnap - 0:10

nekem tegnap azt művelte a steam, h a friends-ben nem jelenített meg egy "barátot". :reklamacio:  :reklamacio:  hiába indítottam töbször is újra a steam-et és a gépet.
én a "barátnál" pedig offline-ba voltam  :confused:

végül a community-n rákerestem a nevére és hozzá akartam adni a listámhoz, de akkor jelzett a rendszer, h ő már tagja a baráti körömnek, és láss csodát, újra megjelent a listámban  :eek:

Friss még ez a community-s dolog, nézzük el neki. Viszont ilyenekkel kapcsolatban érdemesebb nézni a hivatalos Steam fórumot a steampowered.com-on.

#267 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 20:09

El akartam indítani a steam-et, frissíteni kezd és 26%-nál megállt.

Ilyen kis ablakot fogad:

Steam is already running
You may only run one copy of Steam at a time.

:confused: Pedig sohasem futtat hetek óta. :omg:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#268 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 16:50

egy h*lyegyerek a steam-en keresztül kölcsön akarta kérni az acc-omat, h tudjon egy 1 mapos wart tolni  :confused:  errre elküldtem neki, h küldöm a bankszámlaszámomat és utaljon rá 10K-t :smoker: , és ha vége a warnak, és ha visszakapom az acc-om akkor visszafizetem a lóvét, akkor elküldött vissza az ősömbe.
kiléptem majd vissza, erre ugyan azzal a szöveggel csak más nickkel jött az üzenet...

lehet ezeket az embereket vhogy tiltólistára rakni?  :think:
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#269 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 19:07

Idézet: gene - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 17:50

egy h*lyegyerek a steam-en keresztül kölcsön akarta kérni az acc-omat, h tudjon egy 1 mapos wart tolni  :confused:  errre elküldtem neki, h küldöm a bankszámlaszámomat és utaljon rá 10K-t :smoker: , és ha vége a warnak, és ha visszakapom az acc-om akkor visszafizetem a lóvét, akkor elküldött vissza az ősömbe.
kiléptem majd vissza, erre ugyan azzal a szöveggel csak más nickkel jött az üzenet...

lehet ezeket az embereket vhogy tiltólistára rakni?  :think:

Valószínűleg nem egy (vagy több) hülyegyerekről van szó, hanem vírusos PC-kről, amelyek üzengetnek neked. Mostanában kezd trend lenni a vírusírók körében, hogy online játékok jelszavait próbálják kicsikarni. Mondjuk a leginkább még mindig a World of Warcraft van célpontban, de a Steam is elég komoly préda.

#270 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 01. 08:53

http://www.steampowe...rush/?l=english

Team Fortress 2 ingyenes csak május 2-4-ig! :eek:

#271 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 01. 09:17

Idézet: bolic system - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 9:53

http://www.steampowe...rush/?l=english

Team Fortress 2 ingyenes csak május 2-4-ig! :eek:

Dejó!

Akkor kiprószálom :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#272 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 21:10

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 10:17

Dejó!

Akkor kiprószálom :)

Végre kipróbáltam, furcsa volt. Egy kissé csalódott vagyok, mivel a korábbi demó szerint nagy pörgésnek tűnik, pedig nem az. :) Szokatlanul sok szervert látom, 1600-nál tartott, a hl2dm mindig 1000 körül.

#273 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 21:12

ha szerinted a tf2-ben ninsc pörgés akkor rossz szerveren jártál :cool:

#274 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 21:21

Iszonyat pörgős a tf2. Nagyon tetszik így a próba alapján.  :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#275 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 21:56

$30, vegyétek. ennyit bőven megér...legjobb multiplayer fps. amióta megvan más mulitplayer játékhoz hozzá sem nyúltam.

a goldrush is egész jó lett, bár az achievement farming igencsak zavaró, de majd elmúlik.
JóSebesség

#276 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 22:02

30 nem kevés egy mutli only játékért, persze én köztudottan rühellek mindent, ami multi  :D

#277 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 04. 23:07

20 plusz áfa.

Jó dolog egy jó sztorit végigtolni, pl deus ex. De az igazi azért a többi embert aprítani. :)

Idézet

#278 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:26

Ja, kár, hogy én már q1 idején meguntam. És nem azért mert nem ment, hanem egyszerűen nem köt le, hogy ismeretleneket lőjek tonnaszámra.

#279 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:51

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 11:26

Ja, kár, hogy én már q1 idején meguntam. És nem azért mert nem ment, hanem egyszerűen nem köt le, hogy ismeretleneket lőjek tonnaszámra.

Keresni kellene olyanokat, akiket nehezebb lelőni. Ha tonnaszámra hullanak, akkor az télleg unalmas, mert nincs kihívás.  :cool:

Idézet

#280 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 15:59

megvettem tf2-t steam-en kemény 3900ft-ért  :D

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13